Cnm o zaman biz kaan hocayi birskmak uzereydik.biz bu testti a.s.m de yapmistik ben onu hucre zannetmistim ama ole degilmis o yazi lokositmis yani laborant bize hucre falan yoksadece mikrop var ddmisti hiccc unutmam asil sevindiysem ole de hickira hickira aglamistimo bile beni sevindirmistii..cnm sen bukadar sayfayi okuca mi
Hele kolay gelsin o zaman sana![]()
evet ben okuyorum canım.yoksa nasıl bu kadar bilgi sahibi olabilirim.ben geçmişte yazılanlara bakıyorum şimdiye bakıyorum insanların düşüncelerinin nasıl değiştiğine anlam veremiyorum.o zaman kendi doktorlarını bir numara görenleri zamanla suçlayanlara bakıyıorum hemde sayesinde sperm görmüş hastalar var.zaman insanı çok değiştiriyor tatlım.bence sende geçmişi bi oku.gerçekten çok iyi oluyr.ben kitab okuyor gibi okuyorum.bu kitabın sonu yok.her gün yeni karakterler geliyor.bir o kadarda çıkyor.heyecanlı bir kitap.kitap okumasını seviyorsan tavsiye ederim.bence sizde hücreler vardı.başka bir topikte argimex araştırırken sen biz ilk hücreleri onlarla gördük yazmışsın.nasıl kopyalanıyor bilmiyorum.acaba bu kadar etkili olan argimexmi merak ettim.