• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm o zaman biz kaan hocayi birskmak uzereydik.biz bu testti a.s.m de yapmistik ben onu hucre zannetmistim ama ole degilmis o yazi lokositmis yani laborant bize hucre falan yoksadece mikrop var ddmisti hiccc unutmam asil sevindiysem ole de hickira hickira aglamistim:43:o bile beni sevindirmistii..cnm sen bukadar sayfayi okuca mi
Hele kolay gelsin o zaman sana:9:

evet ben okuyorum canım.yoksa nasıl bu kadar bilgi sahibi olabilirim.ben geçmişte yazılanlara bakıyorum şimdiye bakıyorum insanların düşüncelerinin nasıl değiştiğine anlam veremiyorum.o zaman kendi doktorlarını bir numara görenleri zamanla suçlayanlara bakıyıorum hemde sayesinde sperm görmüş hastalar var.zaman insanı çok değiştiriyor tatlım.bence sende geçmişi bi oku.gerçekten çok iyi oluyr.ben kitab okuyor gibi okuyorum.bu kitabın sonu yok.her gün yeni karakterler geliyor.bir o kadarda çıkyor.heyecanlı bir kitap.kitap okumasını seviyorsan tavsiye ederim.bence sizde hücreler vardı.başka bir topikte argimex araştırırken sen biz ilk hücreleri onlarla gördük yazmışsın.nasıl kopyalanıyor bilmiyorum.acaba bu kadar etkili olan argimexmi merak ettim.

Doktorlar hiç önemsemedi direk mikrotese dediler emin olmadan mikrotese yaptırmak mantıklı gelmedi şuanda tedavi eden bildiğim tek doktor celalettin hoca inşallah faydasını görürüz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

derler cnm
biz daha neler neler duyduk bu en iyi dedikelri
ama sen isabetli bir akrar vermişsin sebep belli değil
değerler nasıl belli değil
hormonlara baklmadan düzeltilmeden nası hemen tese diyorlar anlamyıroum
ilk bize dedikleirnde ben acaba dedim ama sonra yok zor bişey sonuçta başka bir yolu olmalı bunun dedim
inşllah faydalı olur cnm
şifa olsun kullandıklarınız

İnşallah canım sizinle konuşmakta iyi geliyo çünkü bu konu hakkında merak ettiğim çok şey var bian aklımdan çıkmıyo

Bu hormon ilaçlarının yan etkilerini gören varmı korkuyorum bi yeri düzeltelim derken başka yeri bozulcak diye

bizi nebido bir sene geriletti.testojel gibi hazır testesterondur.dışardan verildiğinde vücut belli zaman sonra dışardn aldığı için üretmz.erkek korunma yöntemleridir.her ne kadar fsh düşürsede asla çocuk tedavisinde kullanılmaz.pergnly bizde etkili olmadı.menegonda herşeyi ters düz etti.azı karar çoğu zarar.iyi ilaç dozu ayarlayan doktora denk gelirseniz iyidir.bunlar hormon iğneleridir.zararı zamanla ortaya çıkar tabiki.sonuçta hormon ilaçı ne kadar zararsızdır.şeker bile olsa fazlassı zarardır.uzun süreli kullanılması asla tavsiye edilmez.

evet ben okuyorum canım.yoksa nasıl bu kadar bilgi sahibi olabilirim.ben geçmişte yazılanlara bakıyorum şimdiye bakıyorum insanların düşüncelerinin nasıl değiştiğine anlam veremiyorum.o zaman kendi doktorlarını bir numara görenleri zamanla suçlayanlara bakıyıorum hemde sayesinde sperm görmüş hastalar var.zaman insanı çok değiştiriyor tatlım.bence sende geçmişi bi oku.gerçekten çok iyi oluyr.ben kitab okuyor gibi okuyorum.bu kitabın sonu yok.her gün yeni karakterler geliyor.bir o kadarda çıkyor.heyecanlı bir kitap.kitap okumasını seviyorsan tavsiye ederim.bence sizde hücreler vardı.başka bir topikte argimex araştırırken sen biz ilk hücreleri onlarla gördük yazmışsın.nasıl kopyalanıyor bilmiyorum.acaba bu kadar etkili olan argimexmi merak ettim.

Evet cnm aslinda okuyup gecmisi hatirlamak ii llur..biz arginmex kullandikmi dua hatirlamiyorum ama yazdiysam dogrudur kafamda kalmadi cogu sey.ama esim 2ameliyatindanda ne hucre ne bisey cikmadi.emre bey bile kuru agac senin esin dedi hicbir sekilde hucre yok damarlar kupkuru dedi ee afdindan bu gunlere geldik allahi izniyle..

Doktorlar hiç önemsemedi direk mikrotese dediler emin olmadan mikrotese yaptırmak mantıklı gelmedi şuanda tedavi eden bildiğim tek doktor celalettin hoca inşallah faydasını görürüz

önemseyen doktorlarda vardır.denk düşmek gerekiyor.tedavi edebilen tek doktor celalettin peru değildir.unutma teklik allaha mahsustur.her daim iyinin iyisi vardır.

Evet cnm aslinda okuyup gecmisi hatirlamak ii llur..biz arginmex kullandikmi dua hatirlamiyorum ama yazdiysam dogrudur kafamda kalmadi cogu sey.ama esim 2ameliyatindanda ne hucre ne bisey cikmadi.emre bey bile kuru agac senin esin dedi hicbir sekilde hucre yok damarlar kupkuru dedi ee afdindan bu gunlere geldik allahi izniyle..

ben araştırıyorum canım.doğruudur sizde microtesede bir şey çıkmamıştır ama kaan hocanın tedavisinde yol katetmişsiniz.sen öyle yazmışsın.ben öyle okyorum:1:.ama övgülerin hep başkasına.

ben araştırıyorum canım.doğruudur sizde microtesede bir şey çıkmamıştır ama kaan hocanın tedavisinde yol katetmişsiniz.sen öyle yazmışsın.ben öyle okyorum:1:.ama övgülerin hep başkasına.

Cnm sen neyim pesindesi gene . Be ovgumu kimseye yapmam kardesim kaan hoca klomen ve igne vetip yollrca her gitmemdd hadi ameliyata deyip dura bi dr du fsh 32lerden inmezken habire ameliyat deyip dururdu .kalkip simdi onumu ovmem gerek anlamadim..benim gitmefigim yer dt. Hastane ufurukcu kalmadi onlR yapamadi simdi yapani mi boslayip yapmayanimi
Oveyim sende hele..yol kat ettik fsh bi indi bi cikti.dogru ama spetm gormedim hucre yok elle tutulur bisey yok nesine ilerledim ben manyakmiyim da bukadar sene biseyler oldu da olmadi yazayim kdndime kasttim ne yasim olmus 32 kardesim bile 2.ciyi dogurms ben niye hala evlat diye yanayim o zaman.
Be kimseni yaptugini yapmadi demem ama yillarca cabada hi bi arpa boyu kadR iletlemedimmm.TAAAAA KI CELALETTIN HOCADA TEDAVIYS BASLAYANA DEKKKK.....

bizi nebido bir sene geriletti.testojel gibi hazır testesterondur.dışardan verildiğinde vücut belli zaman sonra dışardn aldığı için üretmz.erkek korunma yöntemleridir.her ne kadar fsh düşürsede asla çocuk tedavisinde kullanılmaz.pergnly bizde etkili olmadı.menegonda herşeyi ters düz etti.azı karar çoğu zarar.iyi ilaç dozu ayarlayan doktora denk gelirseniz iyidir.bunlar hormon iğneleridir.zararı zamanla ortaya çıkar tabiki.sonuçta hormon ilaçı ne kadar zararsızdır.şeker bile olsa fazlassı zarardır.uzun süreli kullanılması asla tavsiye edilmez.

Şuan nasıl bi tedavi görüyosunuz

Simdi cikiyorum okula gitmem gerek umarim aksama burda olursun konusuruz a.e.o

İnşallah canım sizinle konuşmakta iyi geliyo çünkü bu konu hakkında merak ettiğim çok şey var bian aklımdan çıkmıyo

ALLAHıma şükürler olsun biz gerileme değil bu ilaçlarla ilerleme kaydettik.Yeni arkadaşlar kafanızda binlerce soru işareti var farkındayım haklısınız kafanızda ölçün biçin tam anlamıyla tedaviye inandıktan sonra kafanızdaki soru işaretleri yok olunca karar verdiğiniz doktorla tedaviye başlayın,o doktor bu doktor farketmez biri bizi bu dertten kurtarsında hangi doktor olursa olsun.Herkes olumlu olumsuz tecrübelerini yazıyor bende kendimizden bahsedeyim, sizlere yardımcı olur belki.Arkadaşlar benim eşimin tek testisi var küçükken birii almışlar diğeride tam yerinde değil ve oldukça küçük 2008 yılında başka şansımız olmadığından mikro tese olduk sperm bulunamadı sonuç Sertoli cell onlydi,doktorumuz testisin gelişmediğini sperm üretecek ana hücre bile olmadığını kök hücreyi beklememiz gerktiğini söyledi daha sonrasında 5 sene hiçbirşey yapmadan bekledik,5 sene sonra Celalettin hocayı duyduk ve gitmeye karar verdik 14 aydır tedavideyiz şuanda 3.evre spermlerimiz (spermatit)normal sperm testinde çıkmaya başladı,tedavimiz devam ediyor inşallah 2 ay sonra sperm çıkışı bekleniyor bizden ,umarım öyle olur.Allah herkese hayırlı kapılar açtırsın ,neresi hakkınızda hayırlıysa oraya yönlendirsin,

Cnm sen neyim pesindesi gene . Be ovgumu kimseye yapmam kardesim kaan hoca klomen ve igne vetip yollrca her gitmemdd hadi ameliyata deyip dura bi dr du fsh 32lerden inmezken habire ameliyat deyip dururdu .kalkip simdi onumu ovmem gerek anlamadim..benim gitmefigim yer dt. Hastane ufurukcu kalmadi onlR yapamadi simdi yapani mi boslayip yapmayanimi
Oveyim sende hele..yol kat ettik fsh bi indi bi cikti.dogru ama spetm gormedim hucre yok elle tutulur bisey yok nesine ilerledim ben manyakmiyim da bukadar sene biseyler oldu da olmadi yazayim kdndime kasttim ne yasim olmus 32 kardesim bile 2.ciyi dogurms ben niye hala evlat diye yanayim o zaman.
Be kimseni yaptugini yapmadi demem ama yillarca cabada hi bi arpa boyu kadR iletlemedimmm.TAAAAA KI CELALETTIN HOCADA TEDAVIYS BASLAYANA DEKKKK.....

çok sinirlenmişsinn ve yazdıklarını okuyamadım.sana iyi dersler akşama görüşürüz canım.

ALLAHıma şükürler olsun biz gerileme değil bu ilaçlarla ilerleme kaydettik.Yeni arkadaşlar kafanızda binlerce soru işareti var farkındayım haklısınız kafanızda ölçün biçin tam anlamıyla tedaviye inandıktan sonra kafanızdaki soru işaretleri yok olunca karar verdiğiniz doktorla tedaviye başlayın,o doktor bu doktor farketmez biri bizi bu dertten kurtarsında hangi doktor olursa olsun.Herkes olumlu olumsuz tecrübelerini yazıyor bende kendimizden bahsedeyim, sizlere yardımcı olur belki.Arkadaşlar benim eşimin tek testisi var küçükken birii almışlar diğeride tam yerinde değil ve oldukça küçük 2008 yılında başka şansımız olmadığından mikro tese olduk sperm bulunamadı sonuç Sertoli cell onlydi,doktorumuz testisin gelişmediğini sperm üretecek ana hücre bile olmadığını kök hücreyi beklememiz gerktiğini söyledi daha sonrasında 5 sene hiçbirşey yapmadan bekledik,5 sene sonra Celalettin hocayı duyduk ve gitmeye karar verdik 14 aydır tedavideyiz şuanda 3.evre spermlerimiz (spermatit)normal sperm testinde çıkmaya başladı,tedavimiz devam ediyor inşallah 2 ay sonra sperm çıkışı bekleniyor bizden ,umarım öyle olur.Allah herkese hayırlı kapılar açtırsın ,neresi hakkınızda hayırlıysa oraya yönlendirsin,

Amin canım inşallah bizde sperm çıkışı başladı deriz ben sadece ilaçlar eşime zarar vericek diye korkuyorum

kız hem neyin peşindeyim.2011de 9. ve 10 aylardaki sayfalrı okuyorum yazdıklarını sordum.bu gerilimi anlamadım.burda olumsuz yazınca peru hakkında saz makamı gibi girip grup oluşturmanın anlamı ne.zaten doktor gruplaşmasımı hasta dayanışmasımı anlamadım.

kız hem neyin peşindeyim.2011de 9. ve 10 aylardaki sayfalrı okuyorum yazdıklarını sordum.bu gerilimi anlamadım.burda olumsuz yazınca peru hakkında saz makamı gibi girip grup oluşturmanın anlamı ne.zaten doktor gruplaşmasımı hasta dayanışmasımı anlamadım.sen bu büyük yzıları onu tanımayanlara yaz.ben onu tanıdım ve koskoca kayıp benim hayatımda.

Amin canım inşallah bizde sperm çıkışı başladı deriz ben sadece ilaçlar eşime zarar vericek diye korkuyorum

Canım korkmakta çok haklısın bende senin gibiydim mikroteseden sonra eşime zarar veririm diye keçiboynuzu bile yedirmedim.Bu tedaviye başlarkende vardı aynı korkular ama ALLAH sonra içime bir ferahlık verdi zaten eşim kendine birşey olmasını asla önemsemiyordu bundan daha kötüsü olamaz benim içn demişti bende eşim için tedavinin daha hayırlı olacağını düşündüm çünkü artık psikolojik olarak bitmişti ve Tedaviye başladık tedaviye başladığımızdan beri eşim çok mutlu en azında bir umudum var artık diyor ,tedavi seçeneği bizim için mucizeydi çünkü 50 tane doktorla konuşmuşumdur hepsi mikroteseden başka yapılacak birşey yok demişti bir tane doktor bile tedavisi var demedi.He bu tedaviden sonrada sperm çıkmaya bilir ozamanda doktorumuzu suçlayacak değilim bizde çıkmadı ama sperm çıkan arkadaşlarımız var burada mikrotese denilen ama mikrotese olmayıp celalettin hocayla tedaviye başlayıp sadece bitkisellerle çıkışı olan arkadaşlarımız var ,bence bu bile çok büyük birşey.2 seçeneğimiz var ya hormon tedavisi yada mikrotese başka şansımız yok malesef,iyi düşünüp karar vermek lazım, İnşallah Eşlerimiz bir zararını görmeden hayırla sonuçlansın tedavilerimiz

Selam canlarrrrr uzun zaman oldu girmeyeli hepinizi çok özledim :16::16::16:
Şöyle bi sayfaya baktım yine birsürü arkadaş katılmış aramıza...
Tam size yazarken bizim bıdıkk uyandı emzirme ve uyutma faslından sonra devam ediyorum mesajıma :1:
Biz iyiyiz çok şükür oğluşum 83 günlük oldu :emir_bebek::nazar:
Bütün gün onunla dolu dolu geçiyor :16:
Şükürler olsun Rabb'ime her gün tekrar tekrar bu günümüze şükrediyoruz...
Her hali mutluluk bizim için bi gülüşü, hareketleri, pırtlatışı :1:
6. senemize girmeden kavuştuk evimizin neşesine inş darısı hepinizin başına :16::16::16:
Eşime gelince daha önce yazmıştım doğumdan 5 gün sonra tedaviye başlamış 2 hafta kemoterapi almıştı...
Şimdi yurtdışından gelecek ilaçları bekleniyor haftaya gelirse 5 günlük bi kemoterapi daha alacak...
Sonrasında tedavi nekadar sürecek bi bilgimiz yok Dr çok açıklama yapmıyor...
Inş hayırlısıyla kurtulacak bu hastalıktan Rabbim bi daha yaşatmasın inş...
Günler çok yoğun geçiyor fırsatım olmuyor buraya girmeye ama her zaman dualarımdasınız...
Asla umudunuzu kaybetmeyin...
İnş kısa zamanda sizde tadarsınız bu mutluluğu...
Rabbim hepinize önce bol bol spermler sonra çifter çifter bebişler nasip etsin inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Oğluşumla kocaman öpüyoruz hepinizi :54::54::54:

Yeşil canım arkadaşımmmmm çok çok sevindim hamile olduğunu öğrenince :52:
Üstelik ikizmiş maşallah :emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş :16::16::16:bu da gecikmiş halayımıza :64::64::64::64::64::64::64:

BDT canım sanırım bebişini kaybetmiştim çok üzüldüm :26:
inş en kısa zamanda tekrar kavuşursun mucizene :16::16::16:

Hayalimmmmm seni burda görmek çok güzel :70:
bu yaz tüp bebek tedavisine başlıyormuşsun inş ilk denemenizde kavuşursunuz bebişinize hatta bebişlerinize :16::16::16:
Manisa'ya atanmışsın çok sevindim bizde balıkesirdeyiz biliyorsun inş bi gün yüz yüze tanışma fırsatımızda olur :29:
Her şey gönlünde olsun bitanemmmm öpüyorum seni :54:

Cemrem bitanem beni aramışsanız ama sonrasında dönmemedim sana kusura bakma :17:
Bizim yaramazsan fırsat olmuyor aynen böyleydim bak :37::1:
Ilk fırsatta arıtmam canım...
Sanırım test sonucu yine 0 çıkmış senin bebişler çok Nazlı ama nafile yakında kavuşacaksınız inş :16::16::16:

Atladığım arkadaşlar varsa kusura bakmasın...

Sıra ÇARE kardeşimizde :16:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :8::55: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması:16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
ÇARE canm sen 178 adet okuyacaksın:112:
Okunma süremiz CUMA akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :34:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah:16::16:

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
fsh 26 dı bizim tests küçüklüğüde var e2 de yüksek
tam hatırlamıorum şimdi sonçları ama böyle sıkıntılar var yani
ilk gittimizde bizede dememişti sadice bitkilse çayını verdi ama sonra
ilerledi yaptırın dedi çok yoğundu o sıralar pek yoğunlaşamamışta olabilir yani
2,6 çok yüksek değil karın ağrıları bel ağrılaır oluomu eşinde
biz en son karın ağrısı artınca gittik varikosel dediler
Cnm dün Karnım agrio fln dedi ama tabi bunu ona yormam rabbim şifa versin

Back
X