Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sıra ESE44 kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :55: :8: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
ESE44 canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16:

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Kızlar merhaba :) size hayırlı haberlerle geldim 1 yıllık yolculuğumun sonunda dün yapılan mikro tesede spermlerimize kavuştuk Allahıma milyonlarca kez şükürler olsun. benden 5 yumurta toplandı 4 tanesi işleme alındı ve bu gün aradılar 4ü de çok iyiymiş döllenmiş. c. tesi transfer yapılacak iş dolayısıyla pazrtesi iş başı yapcam dinlenme sürem yok zararı olurmu bana dersiniz ? sigarayı da bırakmam lazım artık yapmam gereken bişeyler varsa ne olur bilgilendirin ben çok şaşkınım. darısı tüm bekleyenlerin başına Rabbim herkezin gönlündekini versin .

Canım transfer işi basit heyacan yapma.İyice dinlen sakin ol iyi beslen stres yapma.İnşallah yavrucukların sana iyice tutunur.Bizede hamile haberi ile halayları çektirirsin. Allah hayırlısıyla gönlünün muradını versin.

Kizlar nasılsınız eşim önümüzde ki cuma test vercek cok merak ediyorum 2.5ayda neler oldu aşamalarımiz nedir die

Arkadaşım inşallah hayırlısıyla sperm haberlerini verirsinde bizide burda çoşturursun.Dualarımız seninle

Tülay zumranın duasını okudum rabbim gonlundekini tez zamanda versin inşallah beni sorarsanız transferimi oldum herşey yolunda bi sıkıntım yok çok şükür yaradanım yoktan var etsin inşallah hepimize allahın izniyle inşallah pozitifi görürüm eğer olmassada rabbimden gelen herşeye razıyım dualarımdasınız kızlar allaha emanet olun😙😙😙

Allah hamileyim yazmak ve kucağına almak nasip etsin.Güzel haberlerini bekliyoruz.

herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
bu mübarek günlerin içinde rabbim bizlere herşeylerin hayırlısını nasip etsin..ettiğimiz dualar inşlh rabbimin katında kabul olsun
yuvalarımıızn içi şenlensin evlatlarımızın sesleriyle inşallahhhh...:16::16::16::16:

Canım bizim olayımız geçen sene haziranda başladı . 1.5 yaşında sol testis alınmıs 8 yaşındada diger testis indirilmesi yapılmış anlayacağın hem tek testis hemde İnmemiş testisden azospermi olmuş eşim . hep sıfır çıkıyordu testlerde sperm ölü canlı yok diyordu. diger değerler hakkında bi bilgim yok anlamıyorum siz yazarkende sizinle birlikte sevinip üzülüyorum ama ne anlama geldiği hakkında bi bilgim yok :( ilk istanbul cerrahi hastanesinde başladık serdar koç doktorumuzdu. canım ablam bu güne kadar gece gündüz destekçim zehra abla yardımcısıydı doktorumuzun bizi hep en güzel şekilde bilgilendirediler. sonra o bölüm dagıldı ordan zehra ablayla amerikan hastanesine başladık. DR Bülent Urman dünyalar tatlısı bilgili her ihtimali en ince ayrıntısına kadar düşünüyor ve gerçekten tecrübeli. eşimin son tahlillerini yazayım size
PLORAKTİN : 1 .69
TOTAL TESTESTERON : 8.23
FSH : 9.01
LH : 6.44

Bir ara ploraktini çok yüksekti ovitrelle çatlatma ignesi ve bi ilaç kullandı onun adını hatırlayamyorum şu an sonra düzeldi. tese de de ilk alınınca çıkmadı :( çok üzüldük eşimle saat 10 ' dan 12 ' ye kadar ağladık çok üzüldük 2. yıkama işleminde bulunabilir dediler inanmadık çıksa çıkardı dedik ama dr geldi hadi hazırlayalım seni dedi. tam ne kadar sperm çıktı adet olarak bilmiyorum ama bu sabah labratuvardan nakil için aradıklarında sordum 100.000 dedi tam ayrıntılı ögrenecem senin için.

çok saol cevabın için canım. aslında değerlerimiz hemen hemen aynı ama sizin testosteron baya iyi yüksekmiş bizimki 2.8 lerde :( sebebimizde küçükken geçirilen kabakulak orşidi..
Rabbim hayırlısıyla olumlu sonuçlandırsın canım tedavini, gönlündekini hayrlı kılsın. şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimizin evlerini hayırlı evlatlarla şenlendirsin..

herkese hayırlı cumalar canlarrrr....rabbım dualarımızı kabul eylesın inş....
kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun allahım...

peşimizde anne baba dıyerek koşuşan cennet kokulularımızı meleklerımızı en kısa zamanda bızlere nasıp etsın inş...
eşlerimiz işten gelince baba dıyerek boynuna sarılan,uyandıgında annecım dıye sımsıkı sarılan yavrularımıza bızlerı kavustursun yarabbım...

ammminnnn ammminnnnn....allahım herseyın hayırlısını nasıp etsın inşş:16::16::16::16:

DİLİMİZE DÜŞEN KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞ HAYIRLI BEREKETLİ cumalar

Allah hamileyim yazmak ve kucağına almak nasip etsin.Güzel haberlerini bekliyoruz.[/QUOTE]

Aminnnnn bitanemmmm😍😚

peşimizde anne baba dıyerek koşuşan cennet kokulularımızı meleklerımızı en kısa zamanda bızlere nasıp etsın inş...
eşlerimiz işten gelince baba dıyerek boynuna sarılan,uyandıgında annecım dıye sımsıkı sarılan yavrularımıza bızlerı kavustursun yarabbım...

ammminnnn ammminnnnn....allahım herseyın hayırlısını nasıp etsın inşş:16::16::16::16:

DİLİMİZE DÜŞEN KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞ HAYIRLI BEREKETLİ cumalar
aminn kızlar amin rabbim hep hayırlısını nasip etsin....

heppp cnm hepp sen nasılsın neler yaptınız son testtin ardından ne karara vardınız belki yazmışsındır ama benim gözümden kaçmıştır :17:

iyiyim canım şükür...sen nasılsın? zaten burdan güzel haberlerinizi takip ediyorum...allahım devamını nasıp etsın inş haberlerımızın...
son testen sonra ankaraya müfit hocaya gitmeye karar verdık canım..eşim muayene olacak nasıpse
bakalım durumumuz denır ögrenıcez...canım bizde bol lökosit,varıkosel,fsh 14,35..lh 12,25....testesteron 3,61 den 2,50 ye düşmüş canım....
sanırım işimiz cok zor..napıcaz bılmıyorum inan ki

iyiyim canım şükür...sen nasılsın? zaten burdan güzel haberlerinizi takip ediyorum...allahım devamını nasıp etsın inş haberlerımızın...
son testen sonra ankaraya müfit hocaya gitmeye karar verdık canım..eşim muayene olacak nasıpse
bakalım durumumuz denır ögrenıcez...canım bizde bol lökosit,varıkosel,fsh 14,35..lh 12,25....testesteron 3,61 den 2,50 ye düşmüş canım....
sanırım işimiz cok zor..napıcaz bılmıyorum inan ki
sağol cnm..amin hepimiz güzel haberler alıp yazalım bundan sonra
yok hemen ümitsiz olma çünki bu yol zorlu bi anda geçebilirsin bu yolları yada biraz engebeye takılabilirsin o yüzden hep savaşmaya hazır dur..inşlh muayneden güzel olumlu cvplar alırsınız.. hepsi zamanla halolur ama hemen olmuyor biraz fazlasıyla sabır gerekiyor bizlere.. güzel haberini bekliyorum arkadaşım:34:

sağol cnm..amin hepimiz güzel haberler alıp yazalım bundan sonra
yok hemen ümitsiz olma çünki bu yol zorlu bi anda geçebilirsin bu yolları yada biraz engebeye takılabilirsin o yüzden hep savaşmaya hazır dur..inşlh muayneden güzel olumlu cvplar alırsınız.. hepsi zamanla halolur ama hemen olmuyor biraz fazlasıyla sabır gerekiyor bizlere.. güzel haberini bekliyorum arkadaşım:34:

evet canım zorlu yol...sabır isteyen yol,isyana gelmeden allahım sınavı gecmemızı nasıp etsın ıns...hazır olmaya calısıyorum,eşimi teselli etmeye calısıyorumm...amın canım hepimizi allahım sevındırsın...aynen zaman lazım...inş canım benim:54:çok saol destegın ıcın şu güzel cümlelerin içime su serpıyo allah razı olsun canım

evet canım zorlu yol...sabır isteyen yol,isyana gelmeden allahım sınavı gecmemızı nasıp etsın ıns...hazır olmaya calısıyorum,eşimi teselli etmeye calısıyorumm...amın canım hepimizi allahım sevındırsın...aynen zaman lazım...inş canım benim:54:çok saol destegın ıcın şu güzel cümlelerin içime su serpıyo allah razı olsun canım

slm kızlar bende 4 yıllık evlıyım ve 3 senedır azospermle savaşmaya çalışıyoruz bızde kaan beye gıtmek ıstıyoruz ama nasıl ulaşmamız lazım ne yapmamız lazım artık bılemıyorum aslında artık herseyden korkuyorum tekrar kaldıramamaktan savaşamamaktan

Kizlar nasılsınız eşim önümüzde ki cuma test vercek cok merak ediyorum 2.5ayda neler oldu aşamalarımiz nedir die

Hadi hayırlısı canımm.. İnşallah herlşey yolundadır :16:

Tülay zumranın duasını okudum rabbim gonlundekini tez zamanda versin inşallah beni sorarsanız transferimi oldum herşey yolunda bi sıkıntım yok çok şükür yaradanım yoktan var etsin inşallah hepimize allahın izniyle inşallah pozitifi görürüm eğer olmassada rabbimden gelen herşeye razıyım dualarımdasınız kızlar allaha emanet olun😙😙😙

Canımmmm bende seni merak ediyordummmm... Oyyy kıyamammm.. Bebişin karnında şimdiii inşallah pozitif haberini de alacağızzzz:52::52: :16::16::16:
Yolculuk nasıldı? :52::34:

herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
bu mübarek günlerin içinde rabbim bizlere herşeylerin hayırlısını nasip etsin..ettiğimiz dualar inşlh rabbimin katında kabul olsun
yuvalarımıızn içi şenlensin evlatlarımızın sesleriyle inşallahhhh...:16::16::16::16:

Hayırlı cumalar canımmm:16::16: Aminnnnnnnnnnnn :16:

Aminnnnnnnnnnnnn aminnnnn canımm.. Cuman hayırlı olsun seninde inşallah :16::16::16:

slm kızlar bende 4 yıllık evlıyım ve 3 senedır azospermle savaşmaya çalışıyoruz bızde kaan beye gıtmek ıstıyoruz ama nasıl ulaşmamız lazım ne yapmamız lazım artık bılemıyorum aslında artık herseyden korkuyorum tekrar kaldıramamaktan savaşamamaktan

Canım tedavi kararınız hayırlı olsun inşallah.. bende 3 yıldır azoyla savaşıyorumm.. Maalesef çook zor.. Ama olsun biz son nefesimize kadar savaşacağız Allahtan bir mani olmadığı sürece.. Kaan hoca.ya bir mail at istersen. Onun sitesinde teelfonları falan vardı yanlış hatırlamıyorsam.. Bir görüş bakalım.. Hormon testinizi yaptırın.. Güçlü oll umutlu olll tamam mı :16::16::16:

Canım tedavi kararınız hayırlı olsun inşallah.. bende 3 yıldır azoyla savaşıyorumm.. Maalesef çook zor.. Ama olsun biz son nefesimize kadar savaşacağız Allahtan bir mani olmadığı sürece.. Kaan hoca.ya bir mail at istersen. Onun sitesinde teelfonları falan vardı yanlış hatırlamıyorsam.. Bir görüş bakalım.. Hormon testinizi yaptırın.. Güçlü oll umutlu olll tamam mı :16::16::16:

cok saol canım bız bı tese ve tup bebek aşaması gecırdık aynı seylerı yasayıp tekrar sperm çıkmama korkusunu atamıyorum sadece ogun okadar zordu kı rabbım ıns bızlerede nasıp eder

cok saol canım bız bı tese ve tup bebek aşaması gecırdık aynı seylerı yasayıp tekrar sperm çıkmama korkusunu atamıyorum sadece ogun okadar zordu kı rabbım ıns bızlerede nasıp eder

canım tedavi olmayı düşünmediniz mi?? Tese olmuşsunuz zaten bir de tedavi yöntemlerini deneseniz?? bu arada sizin değerler nasıl?

canım tedavi olmayı düşünmediniz mi?? Tese olmuşsunuz zaten bir de tedavi yöntemlerini deneseniz?? bu arada sizin değerler nasıl?

canım bız o kadar hastaneye gıttık kımse tedavı demedı dırek tup bebek deyıp tup bebeğe başlatıldık butun testler yapılıyo ama bıze sonuçlar soylenmedı bıle dırek dosyaya konuluyodu en kotusude madem sperm çıkmama olasılığını bılıyolar bızlerı neden hazırlıyolar onu anlamadım bıde sperm çıkmadı yumurtalarınızı toplayalım mı kalsın mı dıye sorulması benı mahvettı 14 tane kalıtelı yumurta toplandı ama nasıp olmadı bıtkısel ılaclarda cok denedım hala yapıyorum umudumu kaybetmek ıstemıyorum

canım bız o kadar hastaneye gıttık kımse tedavı demedı dırek tup bebek deyıp tup bebeğe başlatıldık butun testler yapılıyo ama bıze sonuçlar soylenmedı bıle dırek dosyaya konuluyodu en kotusude madem sperm çıkmama olasılığını bılıyolar bızlerı neden hazırlıyolar onu anlamadım bıde sperm çıkmadı yumurtalarınızı toplayalım mı kalsın mı dıye sorulması benı mahvettı 14 tane kalıtelı yumurta toplandı ama nasıp olmadı bıtkısel ılaclarda cok denedım hala yapıyorum umudumu kaybetmek ıstemıyorum

Canım önemcelikle bu konularda sanırım biraz bizim uyanık ve yırtık olmamız önemli. Çünkü aynen dediğin gibi sustukça kafalarına göre hareket ediyorlar. Ayrıca testini yaptıracaksın gerekirse farklı farklı yerlerden sonra gidip dr.a adam akıllı bildiklerini anlatıp ona olurunu almazını soracaksın.. Çünkü tese kolaylarına geliyor inanki. Bize de direkt tese dediler ama bak 1 seneden fazla geçti üstünden yaptırmadık biz.. Biraz durulmayı bekledik kötü şeyler yaşamıştık çünkü.. Sonra eşim hadi diyene kadar biz konusunu bile açmadık bunun.. O tedavi olmak istediğini dile getirdi ben tekrar hareketlendim.. Şimdi tedavi bitkiseller bir süre böyle gidecek bizim için..

En önemlisi bu süreçte hep pozitif hep enerjik olmak..
Senin bu halin ileride doğacak bebeğinin gücüne gidecek bir durum.. Düşünsene anne pes mi edecektin diyebilir sana.. İster misin bunu??
Sen kim ne derse desin ne yaşanırsa yaşansın sen hep dik kalmalısın çocuğun için.. O gelecek bana de bitsin.. Ona göre savaş.. Ona göre yolunu çiz..

Ben diyorum ki bazen kendime: Biliyorum ben hamile kalacağım bir gün ve bebek odası düşüneceğim.. Beşiğini battaniyesini emziğini.. Teker teker seçeceğim.. Babası badanasını yapacak.. Anneannesi babaannesi dedesii hep birşeyler alıp getirecekler.. Halası diyorum çok uğraşacak bana benzesin diye çook dua edecek..:9::9:

En nihayetinde hastane de ona kavuştuğumuz gün bu günlerin nasıl bizi olgunlaştırdığını ve nasıl gerekli olduğunu anlayacağız.. O gün bizim bayramımız olacak..

Ben asla bunların olmayacağına inandırmayacağım kendimi asla! Kimse de inandıramayacak.. Çünkü içimde ki ses hiçte öyle demiyor bana..

Sen isteyeceksin Rabbim verecek.. Sen isteyeceksin Rabbim hayal kurduracak sana buna müsaade edecek.. Ve Rabbim gerçekten buna izin veriyorsa üzülmen için değil.. Mutlu sona kadar sabretmen için..

Lütfen içindekine yönel biraz.. Bırak o ne demiş bu ne demiş.. Sen ne diyorsun sen ne istiyorsun önemli olan yalnız o canımmm benimm..:16::16::16:

Back
X