- 23 Eylül 2011
- 2.105
- 250
- 373
canım çok sevindim sizin adınıza Allah hayırlı sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsinKızlar merhaba :) size hayırlı haberlerle geldim 1 yıllık yolculuğumun sonunda dün yapılan mikro tesede spermlerimize kavuştuk Allahıma milyonlarca kez şükürler olsun. benden 5 yumurta toplandı 4 tanesi işleme alındı ve bu gün aradılar 4ü de çok iyiymiş döllenmiş. c. tesi transfer yapılacak iş dolayısıyla pazrtesi iş başı yapcam dinlenme sürem yok zararı olurmu bana dersiniz ? sigarayı da bırakmam lazım artık yapmam gereken bişeyler varsa ne olur bilgilendirin ben çok şaşkınım. darısı tüm bekleyenlerin başına Rabbim herkezin gönlündekini versin .

canım benim transferim olduktan sonra doktorum 3 gün dinlen dedi 3 gün sonra normal hayatına dönebilirsin demişti 3 günü de senin için rahat etsin diye
söylüyorum demişti ben transferimin 8.günü işe başlamıştım ilk 3 gün dinlenme imkanın varsa dinlen yoksa da Allahın izniyle tutunacaksa bebişin hiçbişeycik olmaz işin yorucu değilse masa başı ise rahat ol
en önemlisi sigara canım onu acilen bırakmalısın vücuttaki sağlıklı hücreleri öldürüyor zaten içindeki mimicik embiryoya da kıyma güzelim

12 gün sonra güzel haberler alalım inşallah

Tülay zumranın duasını okudum rabbim gonlundekini tez zamanda versin inşallah beni sorarsanız transferimi oldum herşey yolunda bi sıkıntım yok çok şükür yaradanım yoktan var etsin inşallah hepimize allahın izniyle inşallah pozitifi görürüm eğer olmassada rabbimden gelen herşeye razıyım dualarımdasınız kızlar allaha emanet olun😙😙😙
penbişcim senden de güzel haber gelecek canım ben inanıyorum Allahın izniyle olacak içini ferah tut