Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saol bitanem iyi deilim acile geldim hastaneye esim böbrek taşı düşürüyor cok ağrısı var dr bekliyorum. Lanet olsun doğru düzgün ne hastane ne dr var !
Esine cok gecmis olsun...
merhaba Cemrem
kız özledim seni.
ne yapıyon nasılsın
spermlerinizin son durumu ne bakim.
inşallah bir gün benimde halayım çekilirve burda ki herkesin.
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.
Cnm iim ne olsu bizm spermlerin morfolojileri bozuk o yuzden tupe gecemedim iice nazli ciktilar he..
Simdi esim yeni igne kullaniyor oruca kadar bi hocaya gidip hormonlara baktircaz bakalim ne olacak amin cnm hepinziin halayini tek tdk cekelim zaten bu arq bayagi kurtlandik oynayalimda kurtlar dokulsun..:52:
Benim eşim celalettin hocaya gitmiycek iğneleri vurmama kararı aldık şeker hastalarına alerji yapıyomuş çünkü ramazandan sonra mikrotesemiz olucak benim için dua edermisiniz kızlar🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadasim inslh micro tesede bol bol kaliteli spermler bulunur...
Kızlar biz Celalettin hoca ve Ersel beyle dün görüştük Spermatitlerimiz kuyruk yapmaya başlamış şükürler olsun,Hoca choragonu biraz daha arttırdı,inşallah şifa olur.Bakalım Ramazandan sonra test vermeyi düşünüyoruz inşallah bu sefer teşrif eder spermlerimizzz.
:52::52:supermis bu yaaaaa hadi devami ramazandan sinra gelsin kuyriklu tamm spermlerrrrrr:52:
bacılar nasılsınız
uzun bir aradan sonra merhaba
ben sorarsanız çok şükür iyiyim
hırkalar örüyorum işten arta kalan zamanda
bugün de eşim tahlil vermeye gitti
şu sıralar orda bakalım bu ay ne çıkıcak geçen ay kuyruksuz sperm çıkmıştı
belki bu ay sperm çıkar kısmette varsa
ama şu tahlil yaptırdığımız yer hiç hijyenik değil
5 kişi sırada bekliyorlarmış biri çıkıyor biri giriyor
arada temizlik yapılmıyor
her türlü hastalık olabilir
bakalım sonuş nezaman çıkıcak
belki sperm çıkar umut dünyası işte

Hosgldin cnm inslh spermlerin kuyruklu hallerini gorusunuz bugun:52:

bacılar nasılsınız
uzun bir aradan sonra merhaba
ben sorarsanız çok şükür iyiyim
hırkalar örüyorum işten arta kalan zamanda
bugün de eşim tahlil vermeye gitti
şu sıralar orda bakalım bu ay ne çıkıcak geçen ay kuyruksuz sperm çıkmıştı
belki bu ay sperm çıkar kısmette varsa
ama şu tahlil yaptırdığımız yer hiç hijyenik değil
5 kişi sırada bekliyorlarmış biri çıkıyor biri giriyor
arada temizlik yapılmıyor
her türlü hastalık olabilir
bakalım sonuş nezaman çıkıcak
belki sperm çıkar umut dünyası işte

hoş geldin bacım.arada gelde kendinden haber ver inan merak ediyorum eskileri.
kızın ördüklerini güle güle giyer inşallah.senin gibi annesi olacağı için çok şanslı olacak kızın.
ne güzel sizde kuyruksuz sperm çıkmış.inşallah en yakın zamanda kuyruklanır bacım.sende herkes gibi bunu çoktan hak ettin gönlü güzel bacım.
ben senin hamile kalacağına inanıyorum inşallah yanılmam.sen bu uğurda çok ama çok mücadele edenlerdensin.haala umudnun yitirmemişsen rabbimde senden umudunu kesmemiştir unutma.duam seninle bacım.inşallah allahın izniyle sperm görürsünüz.
maalesef andromer ne kadar detaylı inceleniyor densede bende orayı hiç konforlu ve hijyenik bulmuyorum.burda yazıldığında rahatsız olanlar olabilir ama sıfır hijyen.zaten asla labaratuar gibi bir yerde değil.öyle yada böyle sperm çıksında gerisi hal olur inşallah.

cnm gittiniz demek bak olabilirmiş hadi bakalım 1,5 ay sonra değerleriniz daha güzel ve daha fazla olumlu şeyler çıkar:34::29:

sağol cemrem inşallah daha güzel sonuçlar alırı z hepimiz

Kızlar biz Celalettin hoca ve Ersel beyle dün görüştük Spermatitlerimiz kuyruk yapmaya başlamış şükürler olsun,Hoca choragonu biraz daha arttırdı,inşallah şifa olur.Bakalım Ramazandan sonra test vermeyi düşünüyoruz inşallah bu sefer teşrif eder spermlerimizzz.

inşallah tez zamnda spermleri de görürsünüz canım hayırlı olsun

cnm gittiniz demek bak olabilirmiş hadi bakalım 1,5 ay sonra değerleriniz daha güzel ve daha fazla olumlu şeyler çıkar:34::29:

sağol cemrem inşallah daha güzel sonuçlar alırı z hepimiz

Tatlim nasilsin :30: aslinda oructan once hrmon testti yapicak bakalim ne olacak hocaylada goruduruz galiba beklemek zor ama zamani gelmeyince olmuyr buna sukredip bekliyorum cnm..

Tatlim nasilsin :30: aslinda oructan once hrmon testti yapicak bakalim ne olacak hocaylada goruduruz galiba beklemek zor ama zamani gelmeyince olmuyr buna sukredip bekliyorum cnm..

iyi diyelim iyi olalım canım gerilememiz açıkçası moralimi bozmuştu ama şimdi daha iyiyim 1,5 ay sonra tekrar gidecez bakalım.hoca menogon yappmıştır dedi sadece pregli kullanıyorz menepur falan da yazmadı preglini 3 e çıktı.

evet canım beklemek zor gerçekten ya hayırlısı diyelim.sen n eler yapıyosun okulda bitti:)bi de bizim bitseydi ya birsürü iş çıkardılar başımıza yine ...
tahlilleri ne zaman vereceksiniz?

iyi diyelim iyi olalım canım gerilememiz açıkçası moralimi bozmuştu ama şimdi daha iyiyim 1,5 ay sonra tekrar gidecez bakalım.hoca menogon yappmıştır dedi sadece pregli kullanıyorz menepur falan da yazmadı preglini 3 e çıktı.

evet canım beklemek zor gerçekten ya hayırlısı diyelim.sen n eler yapıyosun okulda bitti:)bi de bizim bitseydi ya birsürü iş çıkardılar başımıza yine ...
tahlilleri ne zaman vereceksiniz?
moralini bozmamak elde degil ki hep belki çıkış mı olur derken böyle sonuç çıkınca üzülüğrsğn tabi olsun inşlh 1,5 ay sonra daha da güzel sonuçlar alırsın..
aa menapur kullanmıcanız demek pregly inşlh düzene sokar sonuçları
galiba salı yada çarşamba hormon testti yaptırır eşim zaten aynı gün öğleden sonra çıkıyor sonuç nasılsa hocayı arar mı yoksa gidermiyiz bilmiyorum .. evet okul biti rahatım ohhh:9::9:ah cnm sen hala seminere devam mı:47::47:bari tatil yapsaydınız nasılsa eylülde gene başlıyorsunuz ya ufff....

moralini bozmamak elde degil ki hep belki çıkış mı olur derken böyle sonuç çıkınca üzülüğrsğn tabi olsun inşlh 1,5 ay sonra daha da güzel sonuçlar alırsın..
aa menapur kullanmıcanız demek pregly inşlh düzene sokar sonuçları
galiba salı yada çarşamba hormon testti yaptırır eşim zaten aynı gün öğleden sonra çıkıyor sonuç nasılsa hocayı arar mı yoksa gidermiyiz bilmiyorum .. evet okul biti rahatım ohhh:9::9:ah cnm sen hala seminere devam mı:47::47:bari tatil yapsaydınız nasılsa eylülde gene başlıyorsunuz ya ufff....

canım benim vardır bunda da bir hayır yola devam:)

evet canım sadece preglny bi de erselden ilaçlar işte o da ramazan başı gigi arayın dedi kullanmadık henüz.seminer evet canım ya sıkıldım iyice bitemedi okul:)
canım benim inşallah hormon sonuçlarınız iyi çıkar kıss senin de tüp bebeğe başlayıp gebe olduğun haberlerini alalım artık:) içimden bir his tez zamnda bunu olacağını söylüyor:)

canım benim vardır bunda da bir hayır yola devam:)

evet canım sadece preglny bi de erselden ilaçlar işte o da ramazan başı gigi arayın dedi kullanmadık henüz.seminer evet canım ya sıkıldım iyice bitemedi okul:)
canım benim inşallah hormon sonuçlarınız iyi çıkar kıss senin de tüp bebeğe başlayıp gebe olduğun haberlerini alalım artık:) içimden bir his tez zamnda bunu olacağını söylüyor:)
aynen vardır hayır hepsinde....
hadi inşlh ramazan bereketiyle gelirken arada spermleride getirir inşlhh:52::52:
ayyy ağzın bal yesin kızzz aman ben heveslenince bişey çıkıyor ya heves etmeye de korkar oldum vallahi bakalım kaçışı yok nasılsa öle yada böle nasipte varsa bu sene denicem ama ne zaman :26::26:o hissin heppp olsun içinde hee tmm mı bakem:9::9:

canım son iki ayın gelişmelerini tabloya ekler misin sana zahmet

02.03.2014
lökasit sayımı:1550000 .%62
germ hücreler 950.000 %38

bu aradada erselin hprex,sp ve spermatitlerini kullandık preglini haftada 2 kez 5000 menogon haftada 2 75 lik.

14.06.2014 tarihli sonucumuz da şöyle,,

lökasit sayımı :990.000 %55
germ hücre 810.00 %45 şimdi ise hoca preglny hafta 3 e çıkardı (5000lik)
bi de erselin ilaçları var gelmedi henüz.

kontrolümüz de 1,5 ay sonra

Herkese hayırlı akşamlar,çok uzun zaman oldu yazamadım,ama hepiniz herzaman aklımda dualarımdasınız ben ikizleri büyütmeye çalışıyorum.işe gidiyorum .uykusuzum yorgunum ama mutluyum .çok yoruluyorum ama bana güldüklerinde agu gugu dediklerinde tüm yorgunluğum gidiyor.Hepinizden güzel hayırlı haberler bekliyorum.Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın.size ancak dualarımla destek oluyorum.hepinizi çok iyi anlıyor gözlerinizden öpüyorum.Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin.Hayatın her aşaması ayrı zor çoçuğunuz olunca tüm sıkıntılar uçup gitmiyor,kimseye kulaj asmayın üzülmeyin her anınızi doya doya yaşayın.Allaha emanet olun.

aynen vardır hayır hepsinde....
hadi inşlh ramazan bereketiyle gelirken arada spermleride getirir inşlhh:52::52:
ayyy ağzın bal yesin kızzz aman ben heveslenince bişey çıkıyor ya heves etmeye de korkar oldum vallahi bakalım kaçışı yok nasılsa öle yada böle nasipte varsa bu sene denicem ama ne zaman :26::26:o hissin heppp olsun içinde hee tmm mı bakem:9::9:

ramazan hepimize bereketli gelir inşallah canım ya okadr yıl beklemişsin hevesleneceksin tabi canım benim inşallah tez zamnda başlarsınız ya ta ben hevesleniyorum senin yerine kendini ne güzel hazırladın kilo da verdin .rabbim tez zamnda nasip etsin canım benim inan canı gönülden istiyorum darısı burada olan olmayan bu sıkıntıyı çeken tüm arkadaşlara olsun.

Herkese hayırlı akşamlar,çok uzun zaman oldu yazamadım,ama hepiniz herzaman aklımda dualarımdasınız ben ikizleri büyütmeye çalışıyorum.işe gidiyorum .uykusuzum yorgunum ama mutluyum .çok yoruluyorum ama bana güldüklerinde agu gugu dediklerinde tüm yorgunluğum gidiyor.Hepinizden güzel hayırlı haberler bekliyorum.Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın.size ancak dualarımla destek oluyorum.hepinizi çok iyi anlıyor gözlerinizden öpüyorum.Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin.Hayatın her aşaması ayrı zor çoçuğunuz olunca tüm sıkıntılar uçup gitmiyor,kimseye kulaj asmayın üzülmeyin her anınızi doya doya yaşayın.Allaha emanet olun.
hoşgeldin cnm biiliyoruz sen hep bizi unutayanlardan bi tanesisin:29::29:evlatlarınla sağlıklı huzurlu yuvan olsun herdaim...
ramazan hepimize bereketli gelir inşallah canım ya okadr yıl beklemişsin hevesleneceksin tabi canım benim inşallah tez zamnda başlarsınız ya ta ben hevesleniyorum senin yerine kendini ne güzel hazırladın kilo da verdin .rabbim tez zamnda nasip etsin canım benim inan canı gönülden istiyorum darısı burada olan olmayan bu sıkıntıyı çeken tüm arkadaşlara olsun.
aminnnnnnnnnnnn evet kilocuklar gittide ramazan geliyor bakalım ne yapıcam ben ramazanda kilo allanlardanımda:17::1::1:
iyi kalpli güzel arkadaşım benim ya sağol hepimiizn gönlündeki muradı olsun en kısa zamanda en hayırlısından....:16::16:

Canimmmm maasallah sanada bebeklere de...
Rabbim evlatlarinla huzurlu saglikli mutlu bir ömür nasip etsin insallah :53::53::53:

hoşgeldin cnm biiliyoruz sen hep bizi unutayanlardan bi tanesisin:29::29:evlatlarınla sağlıklı huzurlu yuvan olsun herdaim...

aminnnnnnnnnnnn evet kilocuklar gittide ramazan geliyor bakalım ne yapıcam ben ramazanda kilo allanlardanımda:17::1::1:
iyi kalpli güzel arkadaşım benim ya sağol hepimiizn gönlündeki muradı olsun en kısa zamanda en hayırlısından....:16::16:

dikkat edersin sen canım :) inşallah canım Kalpler bile Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah

Back
X