- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
Hepimiz çok ağır bir durum karşısında dimdik durmaya acımızı hickimseye yeri geliyor esimize bile hissettirmemeye çalışıp icin için kaniyoruz... bizler çok güçlü kadinlariz savasiyoruz Allahım inşallah bu sabrımızın savasinizin mukafatini verir... ben bugün belki bu hafta toparlarim kendimi sonra memlekete gidince gene aynı durum artı sorular. .. Allahım yardım etsin hepimize. ...
Canım benim aynen öyle biz GÜÇLÜ KADINLARIZ....
Hemde nasıl güçlüyüz kimse olamaz bizim gibi....Allah er ya da geç mükafakatını verecek bize...

Evet canım güçlüyüz ve güçlü olmaya çalışıyoruz ama içimizde ne fırtınalar kopuyor.
Dokunsalar ağlayacağım o dereceyim hani
Rabbim bu imtihanımızda hepimize bol bol sabırlar ihsan eylesin İNŞALLAH
Bakalım ben ne zaman toparlayacağım kendimi.
Ama ramazan geliyo acil olarak toparlamam lazım kendimi
Uffffff KENDİNE GEL TÜÜÜLAYYYYY
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun İNŞALLAH![]()
Evet Tülayım topla kendini..Sen güçlü güzel yüreklisin atlatıcaz bunları kiii hep beraber güzel günler göreceğiz.

Canım benim hepimizin aklında duasındasın Cuma günü halaylık haberler alayım inşh.
Merhaba Canım hoşgeldin aramızaÇok şükür bugünüze sende iyisindir inşh.
hoşbulduk canım.ben bugün pek iyi değildim ama şimdi toparlandım biraz.eşimin tahlillerinden sonra biraz stres yapmıştım bugün burnum kanadı neyseki doktora gittik durdurdular.onun dışında iyiyim çok şükür
çok geçmiş olsun canım herşeyin başındasın.kaç yıl burda olan arkadaşlarım var.
stresini azalt canım sen eşin daha önemli siz iyi olursanız herşey olur.
stres herşeyin düşmeni kendine zarar verirseniz olmaz
dualara sarılcaz rahatlatıcaz kendimizi...
UFFF TÜLAY TOPLA KENDİNİİİİİİİİİİİİİİİ
HeheheAyy canım benim kıyamam sana ben yaa
![]()
evet kuzum katılıyorum Tülayyytopla kendini o toplar zate ya arada hepimize oluyor elbette.
eşin nasıl oldu canım?