- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
Insallahhh canım insallahhh Rabbim nasip etmistir inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallahhh canım insallahhh Rabbim nasip etmistir inşallah
Merhaba Balım :) hayır video ve fotograf çekme özelliği yok ama mercek alınıp eklenebiliyormuş.
balım hayırlı ramazanlar cnm nasılsınCanımmmm gözünaydınnnnnn ALLAH sağlıklı sıhhatli bir şeklilde kucağına almayıda nasib etsin inşalllahhhhh.
Canımmm biz celalettin hocanın hastası değiliz biz 2009da devlet hastanesine gittik test verdik ne ölü ne canlı sperm görülmedi ve ordaki drlar urolojiye gitsen alamazlar sizin beyinle alakalı dediler beyin Dr sanırım endokrin diye geçiyor gittik antalyada beyin druna özel muayenesine adını hatırlamıyorum doktorun bize ignelerden bahsetti kullandık 5ay testisten enjektorle su cektiler az sayıda suda sperm bulundu tüp yaptirdik 2defa tutmadı cnm gittiğimiz her Dr verdi bize aynı iğneleri en son murat Başara gittik memoryda oda bu iğneleri verdi ama ilk 4ay pregnly sonra menegonu ekledik haf 2 pregnly 10000 2 de menegon 150 bizde bitkisel yoktu
balım hayırlı ramazanlar cnm nasılsın![]()
penbiş canım gözün aydın geceyarısı bilgisayarı sırf senin güzel haberini almak için açtım inan Rabbim tamamına erdirsin kucağına almanı nasip etsin![]()
Canimmm halaya gec kalmadim dimiiiii
Hayirlisi ilsun Rabbim kucağına almayida nasip etsin insallahhhhhhhhhh
kizlar bizde yarin gitcez test vermeye bugun gitcektik ama arif bey yokmuştu bakalim biI neler beklio
Canımmmm gözünaydınnnnnn ALLAH sağlıklı sıhhatli bir şeklilde kucağına almayıda nasib etsin inşalllahhhhh.
Ohh maşallahbizimde ilk oyleydi taaki celalettin hocayla tanışana dek tedavimizin 7.ayındayız çok şükür
![]()
Canimmm halaya gec kalmadim dimiiiii
Hayirlisi ilsun Rabbim kucağına almayida nasip etsin insallahhhhhhhhhh
kizlar bizde yarin gitcez test vermeye bugun gitcektik ama arif bey yokmuştu bakalim biI neler beklio
penbiş canım gözün aydın geceyarısı bilgisayarı sırf senin güzel haberini almak için açtım inan Rabbim tamamına erdirsin kucağına almanı nasip etsin![]()
Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar her anlamda bereketli bir ay olur inşallah
iim cnm ne olsun orucun ilk günü sahura kadar oturayım dedim ama muhabbet edecek kimseyi bulamadımHayırlı Ramazanlar canımm,kusura bakma yazıp çıktım hemen,yeni gördüm yazını,sen nasılsın
cnm bizimde bitkiseller bitti ersel bey biraz dinlenin dedi he belki bayrama kadar eşim bişey kullanır bilmiyorum ama şimdilik bizde sadece iğne kullanıyoruz.Canlarım bir sorum olacak.Benim eşimin 15 gün önce bitkiselleri bitmişti.Ama şimdi ramazan nedeniyle oruç tutacağından ersel bey bitkisellere bayramdam sonra başlayalım demiş.Yani eşim 1,5 ay ilaç ve bitkisel almamış olacak. Bu durumda olan varmı sadece iğne vurulup bitkisel toz yada sıvı almadan Ramazan ayını geçirecek olan.
herkese hayırlı ramazanlar.. şu orucun ilk günü hepimiz bayrama kadar sağlıkla orucumuzu tutmamızı nasip etsin mevlam
kızlar biz hocaya kontrole gittik ama yazma fırsatım olmadı babam umreden geldi ordaydım ardından kayınvaldemler deydim bi türlü yazamadım
eşimin hormon testleri fsh lh testesteron hepsi iyi çıktı hoca beğendi..ardından pregly i kesti artık 1 ay sonraki kontrole kadar kullanmayın dedi sadece hafta da 3 kere menapur 1 toz 1 su kullan dedi..ve bitkisellere ara verdi 1 ay sonra tekrar kontrle gidicez
artık istediğiniz zaman tüp bebeğe geçebilirsiniz diye ekledi..![]()
bizde eşimle şöyle karar verdik bayramdan sonra kendimizi motive etmek için tatile çıkıcaz gelince kısmetse tüp bebek için adım atıcaz inşlh benden haberler böyle kızlar
inşlh hepimiz hamileyiz diye yazdığımız günleri görürüz....![]()
sağol cnm benim inşlh bakalım bu yola girmek bile güzel devamı inşlh evladımla gelir darısı hepinize olsun sizlerde yazın böyle inşlh hepbirlikte o günleri görelim...Cemrem ne güzel bir haber bu inşallah yaz bitmeden hamile haberini alicaz hadi hayırlısı olsun. ..
herkese hayırlı ramazanlar.. şu orucun ilk günü hepimiz bayrama kadar sağlıkla orucumuzu tutmamızı nasip etsin mevlam
kızlar biz hocaya kontrole gittik ama yazma fırsatım olmadı babam umreden geldi ordaydım ardından kayınvaldemler deydim bi türlü yazamadım
eşimin hormon testleri fsh lh testesteron hepsi iyi çıktı hoca beğendi..ardından pregly i kesti artık 1 ay sonraki kontrole kadar kullanmayın dedi sadece hafta da 3 kere menapur 1 toz 1 su kullan dedi..ve bitkisellere ara verdi 1 ay sonra tekrar kontrle gidicez
artık istediğiniz zaman tüp bebeğe geçebilirsiniz diye ekledi..![]()
bizde eşimle şöyle karar verdik bayramdan sonra kendimizi motive etmek için tatile çıkıcaz gelince kısmetse tüp bebek için adım atıcaz inşlh benden haberler böyle kızlar
inşlh hepimiz hamileyiz diye yazdığımız günleri görürüz....![]()