Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay cnm benim çok sağol inşlh o günleri görürüm ve sizlerde görürsünüzCanım çok sevindim.Tatile gidip gelinde sizede halayları çekelim yani.Allah hamileyimmmmmmmmm yazdırıp kucağına almak
nasip etsin.![]()
sağol bi tanem ya ne bilim korku sevinç endişe hepsi oluyor insan da inşlh güzel haberler vermek nasip olur :18::18:cemremmmmm canım çok sevindim ne güzel bir haber bu,ALLAH ilk seferde bebişini nasib eder inşallah,sen biz sertoli cellilerin umudusun Allah hepimize bu günleri görmeyi nasib eder inşallahhhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese hayırlı ramazanlar.. şu orucun ilk günü hepimiz bayrama kadar sağlıkla orucumuzu tutmamızı nasip etsin mevlam
kızlar biz hocaya kontrole gittik ama yazma fırsatım olmadı babam umreden geldi ordaydım ardından kayınvaldemler deydim bi türlü yazamadım
eşimin hormon testleri fsh lh testesteron hepsi iyi çıktı hoca beğendi..ardından pregly i kesti artık 1 ay sonraki kontrole kadar kullanmayın dedi sadece hafta da 3 kere menapur 1 toz 1 su kullan dedi..ve bitkisellere ara verdi 1 ay sonra tekrar kontrle gidicez
artık istediğiniz zaman tüp bebeğe geçebilirsiniz diye ekledi..![]()
bizde eşimle şöyle karar verdik bayramdan sonra kendimizi motive etmek için tatile çıkıcaz gelince kısmetse tüp bebek için adım atıcaz inşlh benden haberler böyle kızlar
inşlh hepimiz hamileyiz diye yazdığımız günleri görürüz....![]()
herkese hayırlı ramazanlar.. şu orucun ilk günü hepimiz bayrama kadar sağlıkla orucumuzu tutmamızı nasip etsin mevlam
kızlar biz hocaya kontrole gittik ama yazma fırsatım olmadı babam umreden geldi ordaydım ardından kayınvaldemler deydim bi türlü yazamadım
eşimin hormon testleri fsh lh testesteron hepsi iyi çıktı hoca beğendi..ardından pregly i kesti artık 1 ay sonraki kontrole kadar kullanmayın dedi sadece hafta da 3 kere menapur 1 toz 1 su kullan dedi..ve bitkisellere ara verdi 1 ay sonra tekrar kontrle gidicez
bizde eşimle şöyle karar verdik bayramdan sonra kendimizi motive etmek için tatile çıkıcaz gelince kısmetse tüp bebek için adım atıcaz inşlh benden haberler böyle kızlar
Estağfurullah cnm ev kalabalık olunca yetişemiyorum kusura bakma cnm biz hiç hücre testi yaptirmadik antalya devlet hastanesine gittik urolojiye o dediki bu beyinle alakalı siz endokrine gireceksiniz dedi gittik ama Dr adını hatırlamıyorum 2009da biz sperm testi yaptirdik ne canlı nede ölü hücre görülmedi yaziyodu biz pregnly ve menegon birlikte kullandık 5ay sonra merkeze gittik suda buldular ama tutmadı sonra memoryla gittik aynı iğneleri verdi ama ilk pregnly 4ay kullandık lh yi yukselti sonra menegon ekledi şükürler olsun çıkış oldu herkesin farklı farklı cnm hastalığı inşallah hersey gönlünce olur cnm
canım Allah cc bebişlerini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin maşAllah![]()
Böyle güzel haberler duyunca birisi daha kurtuldu diye çok seviniyorum ve tam ümidimin bittiği yerde sizler bize sabretme gücü veriyorsunuz. Çalıştığım için topiğe girmeye pek fırsat bulamıyorum. Tülaycığımın düzenlediği tefriciye duaları ile İnşaAllah senden sonra bizler de bu sevinci yaşarız. HAYIRLI RAMAZANLAR arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
Allaha cc emanet olunuz
![]()
hamileyimmmmmmmm sanırımmmm ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
Canlarım bir sorum olacak.Benim eşimin 15 gün önce bitkiselleri bitmişti.Ama şimdi ramazan nedeniyle oruç tutacağından ersel bey bitkisellere bayramdam sonra başlayalım demiş.Yani eşim 1,5 ay ilaç ve bitkisel almamış olacak. Bu durumda olan varmı sadece iğne vurulup bitkisel toz yada sıvı almadan Ramazan ayını geçirecek olan.
DOĞADANDEVA CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.
Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..
Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!
Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!
Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!
Ya Rabbelalemin!
Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun
Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah
Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma
Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin![]()
canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına:)
Sıra ilkbahar_ilkbahar kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikizhayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
ilkbahar_ilkbahar canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım