- 23 Eylül 2011
- 2.105
- 250
- 373
Arkadaşlar sperm bulundu , ilk amada değil yıkama sonrası bulundu Rabb'ime çok şükür Allahım hepinize nasip etsin
canım tebrik ederim maşallah sperm bulunmuş inşallah darısı hamileyim diye yazmana olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar sperm bulundu , ilk amada değil yıkama sonrası bulundu Rabb'ime çok şükür Allahım hepinize nasip etsin
Canlarım Rabbşm bin kere razı olsun bu mübarek günde hiç bekletmeden mucizelerinizi size göndersin inşallah âmin .
evt bende aratısrdım ama goden kacırdıgım cok onemlı bı nota var ben esımın kromozom test sonuc yazısını yanlış okumusum belkıde bu benım ıcın buyuk bısey sonucta dogru olarak soyle yazıyor y kromozom azf a azf b azf c gen bolgelerınde delesyon saptanmamıstır yazıyor ben bunu saptanmıstır dıye okumusum oyle arastırma yapmısım sızce sonuc bu ne olabılır kızlar ya
dün akşam dr aradı sende dış gebelik olabilir dedi. bu gün yine bi test vercem azla başlayıp gebeliği devam eden arkadaşlar fazla değil hatta o kadar araştırmama ragmen 2 kişi gördüm
inşAllah Allahım şu mübarek günde bizim elimizi boş bırakmaz.
![]()
Eğer delesyon saptanmamış yazıyorsa herhangi bir sorun yok demektir.
İçiniz rahat olsun canım
İnşALLAH tez zamanda meleğine kavuşursunuz
Canım tüp bebek değil miydi tüp bebek de dış gebelik olmaz kiİnşallah dış gebelik değildir
Dış gebelikte değerler çok az ilerler
Ama seninkiler hep 2 katı çıkıyor maşallah
Başka bir dr a görün istersen
Dış gebelikle alakası yoktur bence
Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım
Canım testlerinizi nerde yaptirdinizinş cnm şöyle yazıyo ..y kromozomu azf a azf b ve azf c gen bölgelerinde delesyon saptanmamıştır .... yazıyor bır sorun yoktur inş dimi bırtane daha testımız var o cıkmamıs inş ıyıdır ben yanlıs okumusum cok agladım dun gun boyu arastıyorum
Canlarım Rabbşm bin kere razı olsun bu mübarek günde hiç bekletmeden mucizelerinizi size göndersin inşallah âmin .
Canım tüp bebek değil miydi tüp bebek de dış gebelik olmaz ki
Canım testlerinizi nerde yaptirdiniz
Canım tüp bebek değil miydi tüp bebek de dış gebelik olmaz ki
Evet tüp bebek yaptırdılar
İnşALLAH değildir ya.
Ablam da dış gebelik geçirdi ama
İlk değer 300 dün 2 gün sonra 400 olmuştu
Halbuki 600 olması gerekirken
Yani 2 katı artmadığı için dr şüphelenmişti
Bir de dr ultrasonda bakmış dış gebelik demiş.
O yüzden dedim.
Değer artar ama yavaş artar ve katlanmaz
tulay_20 Hayır canım kaçırmadın henüz:53: Daha dualarımız bitmedi.Son 5 arkadaşa kaldı:34: Haftaya çarşamba bitecek. Ramazandan sonra geçeceğiz yeni dualarımıza:34::16::16: Seni de ekliyeyim mi[/QUOTE .!.:CNm bu dualar nasil oluyor Herkes kac gün Ney okuyor ve kacdefa ? Bende katilmak isterim Eger yapabilirsem ins ama önce bi soruyum dedim ve süreci nekadar?
merhaba arkadaşlar biz azospermi ile bir sene önce tanıştık.istanbulda tanınmış birkaç doktora gittik .hepsi tek çözüm mikrotese dedi veee 2 gün önce eşim iyi bir hastanede mikrotese oldu.2 yumurtalıgı da acıldı. bir buçuk saat süren ameliyatta sonuç hiç sperm hücresi bulunmadı.ve dr dedigi verecegim ilaçları kullanıp varikosel ameliyatı sonrası yani 2,5 sene sonra tekrar mikrotese. bunda da sonuç 0 olursa çocuk mevzusunu kapatacağız dedi.ameliyat öncesi ve internette okuduğumuz şekilde ameliyat ağrısız geçmedi.birkaç saat eşim idrarını yapamadı vee bugün 3. günü hala yatakta.hiç ümidimiz kalmadı. bu durumda olupta çocuk sahibi olanlar varmı . herkese Allahtan acil şifalar dilerim
CNm bu dualar nasil oluyor Herkes kac gün Ney okuyor ve kacdefa ? Bende katilmak isterim Eger yapabilirsem ins ama önce bi soruyum dedim ve süreci nekadar?
İnşallah dış gebelik değildir
Dış gebelikte değerler çok az ilerler
Ama seninkiler hep 2 katı çıkıyor maşallah
Başka bir dr a görün istersen
Dış gebelikle alakası yoktur bence
Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım
Canım şundan diyorum dış gebelik türlerde olusan rahme inemeyen gebeliktir tüp bebek tedavisinde embriyo zaten direk rahme konuyor yani tüpler kullanılmıyor yani dış gebelik olmaz yanlış mı biliyorum