Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bizimkide aynı sizin durumumuz gibi. Bir defa %2 haploid çıktı bir daha da çıkmadı. Bize de kaan hoca %20 şansınız var dedi. Biz orandan ziyade Rabbimize sığındık. %1 dahi olsa deneyelim dedik. Bir hafta sonra sanırım yumurta toplanıp tese yapılacak.

Hadi bakalim insallah hersey olumlu olur. Hepimize umut olursun. Tum dualarim seninle. Guzel haberlerini dort gozle bekliyorum. Rabbim yardimcin olsun insallah.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım bizimkide aynı sizin durumumuz gibi. Bir defa %2 haploid çıktı bir daha da çıkmadı. Bize de kaan hoca %20 şansınız var dedi. Biz orandan ziyade Rabbimize sığındık. %1 dahi olsa deneyelim dedik. Bir hafta sonra sanırım yumurta toplanıp tese yapılacak.

Mrh.arkadasim esin azosperm mi.ins hayirlu sonuclanir tadaviniz.ucbucuk yil k.hoca bizi oyaladi.hayallerimizi yikti.oysaki kaan hocayi asiri seviyorduk taki birbucuk ay oncesine kadar.simdi bizim icin artik o bitti.insan bir genetik testi ister anca hormon testi isteyip tese yapalim diyor iki kez tese zaten yapti.simdi memorialda twdavimize basladik.hemen gen testi istedi bizden daha okadar tedavi olmusuz gen tahlilimiz yok sasirdi doktor.ayirlusi olsun insallah hayirli haberlerinizi aliriz.

Arkadaşlarım canlarım eşinden girebiliyorum ancak geçmişe bakamadım nasılsınız , bizim transferimiz Allah izin verirse yarın olacak, Rabbim yardımcımız olsun hepimizin .. En kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah âmin ..

Canım benim şimdiden transferin hayırlı olsun.12 gün sonra hamileyimmmm diye yazmak naisip etsin Allah.
Dualarımız seninle sakin ol stres yapma sakın.:emir_bebek:

Arkadaşlarım canlarım eşinden girebiliyorum ancak geçmişe bakamadım nasılsınız , bizim transferimiz Allah izin verirse yarın olacak, Rabbim yardımcımız olsun hepimizin .. En kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah âmin ..

canım dualarımız seninle:16::16::16:
inşallah 12 gün sonrada muhteşem haberi verirsin bize:16::16::16:
darısı hepimizin başına:16::16::16:

Kaan aydos.

Merhaba arkadaşım.hayırlı olur inş..bizim 3.5 yıldır yaklaşık doktorumuzdu.biz onu bıraktık 1.5 ay önce.biiz oyaladığını düşünüyoruz.yoksa onu çok seviyorduk.hayırlısı olsun size gen testi tahlili yaptımı k.hoca?

Galiba akla uygun olani yapmissiniz canim. Biz tup bebegi denemeye karar verdik ama hic umutlu degilim. Bu arada Esinin onca oldugu igne bosa mi gidecek yani? Yoksa ignelere devam edip yaninda da bitkiselleri mi kullanacak?

Canim iste kafam o kadar karisikki kac yildir igne wurunduk sonuc alamadik hocada cewap yazmadi bugittigimiz doktorda igne kullanmayin bir suru yan etkisi war dedi kime guvencez sasirdim vala:37:

Merhaba arkadaşım.hayırlı olur inş..bizim 3.5 yıldır yaklaşık doktorumuzdu.biz onu bıraktık 1.5 ay önce.biiz oyaladığını düşünüyoruz.yoksa onu çok seviyorduk.hayırlısı olsun size gen testi tahlili yaptımı k.hoca?

Merhaba reyhan01,

Mesajin icin tesekkur ederim. Gen testi falan yaptirmadik. Onun ne oldugunu da bilmiyorum acikca soylemek gerekirse. Kaan hoca bizim ilk doktorumuzda degil daha once emre hocayla da kisa bir gecmisimiz oldu. O da gen testi istemedi. Bu test ne ise yariyormus? Biraz bilgi verirsen cok memnun olurum. Kaan hocayla ilgili biraz soru isaretlerim benim de var. ama yapacak bisey yok 8 aydir igneleri olur esim. Simdi sonuna geldik birakmayalim diyoruz ama bu bizim 3. Mivro tese ameliyatimiz olacak. Hayrimizda hayirlisi.

Yeni tedavide guzel haberler olursa lutfen yaz.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Canim iste kafam o kadar karisikki kac yildir igne wurunduk sonuc alamadik hocada cewap yazmadi bugittigimiz doktorda igne kullanmayin bir suru yan etkisi war dedi kime guvencez sasirdim vala:37:

Hangi doktora gidiyorsunuz simdi? Hangi sehirde?

Biz yurtdisinda yasiyoruz. Once burda denedik bir sonuc alamadik. Sonra istanbul. Simdi ankara. Sehir sehir gezicez bu gidisle sanirim.

Merhaba reyhan01,

Mesajin icin tesekkur ederim. Gen testi falan yaptirmadik. Onun ne oldugunu da bilmiyorum acikca soylemek gerekirse. Kaan hoca bizim ilk doktorumuzda degil daha once emre hocayla da kisa bir gecmisimiz oldu. O da gen testi istemedi. Bu test ne ise yariyormus? Biraz bilgi verirsen cok memnun olurum. Kaan hocayla ilgili biraz soru isaretlerim benim de var. ama yapacak bisey yok 8 aydir igneleri olur esim. Simdi sonuna geldik birakmayalim diyoruz ama bu bizim 3. Mivro tese ameliyatimiz olacak. Hayrimizda hayirlisi.

mrh.eşim 2 kez mikro tese oldu k.hocaya o bizim ilk doktorumuz 3.5 yıldır gidiyoruz.en son çok zor şartlar altında yanına gittik işyeri izninden dolayı zor şartlarda.bizimle 20 kişinin yanında ayakta laptopu açıp hızlı hızlı konuştu.çok moralimiz bozuldu.sonra biz onu ogün bırakıp ayrıldık hemen tese yapalımdedi 3kez 2 ay 1 ay sonra dedi.istanbula geldik şimdi.memorialda prof.dr.m.murad başar a muayene oldu eşim.bize gen testi ve hormon testi istedi.4yıldan beri neden gen testi yapılmadığı bizimde kafamızı kurcaladı.gen testi orada 3 haftada sonuçlanıyormuş kandan bakılıyor.gende sorun varsa tedavinizi bırakacağız gerek yok dedi.ikimizde yaptırdık çapaya gittik.1 ayda sonuçlanacakmış.875 istedi memorial bizde ücretsiz yaptıralım araştırma hastanesinde dedik.hayırlısı bakalım.gende sorun varsa doktor bizi yormayacağını söyledi.psikolojik olarak kendimizi çok kötü hisstettik.sanki oyalandığımızı düşünüyoruz.

Merhaba reyhan01,

Mrh.arkadaşım iğnelere yine devam ediyoruz yeni doktorumuz dedi.1 ilaç daha verdi.gen tahlili araştır istersen oradaki gen sonuçlarında sorun varsa tedaviyi bırakacağımızı söyledi.çok şükür ailelerimizde soun yok.onlardada sorun olmasada gen tahlili tedavine yön veriyormuş.bizimkide prof.ya kafana takılıyorsa gönlünden geçeni yap derim.kafamıza takıldı bıraktık yılarımızı verdik k.hocaya.yeter dedik bazı şeyler daha var burada söylemeyeceğim.allaha çok dua ediyorum kim hayırlısı ise hakkımızda ona yönelt ayaklarımızı diye.hayırlısı olsun bakalım.

Hadi bakalim insallah hersey olumlu olur. Hepimize umut olursun. Tum dualarim seninle. Guzel haberlerini dort gozle bekliyorum. Rabbim yardimcin olsun insallah.

Canım inşallah sizlere umut oluruz. Allah razı olsun duaların bin katıyla sana dönsün...

Mrh.arkadasim esin azosperm mi.ins hayirlu sonuclanir tadaviniz.ucbucuk yil k.hoca bizi oyaladi.hayallerimizi yikti.oysaki kaan hocayi asiri seviyorduk taki birbucuk ay oncesine kadar.simdi bizim icin artik o bitti.insan bir genetik testi ister anca hormon testi isteyip tese yapalim diyor iki kez tese zaten yapti.simdi memorialda twdavimize basladik.hemen gen testi istedi bizden daha okadar tedavi olmusuz gen tahlilimiz yok sasirdi doktor.ayirlusi olsun insallah hayirli haberlerinizi aliriz.

Canım daha önce de söyledim bu tedavi doktorlar oranlar hep bahane. Biz Rabbime güvenerek çıktık yola. Ayrıca maalesef bunun hormondan başka tedavi şekli yok. Bütün doktorlar aynı tedaviyi uyguluyor bir farkları yok.

Üniversite Hastaneleri yapıyor biz istanbulda sadi konuk eğitim araştırmada yaptırdık 20 25 günde çıkıyor sonuçlar ücretsiz yaptırdık bizden de emre hoca istemişti y delesyon bir de karyotip analizi istemisti

canım bizim karyotip var y delesyon testi yok.inşallah antepte bakılıyordur.yoksa bizde istanbulda dediğin yerede bakarız.

Yapiyorlardir daha ucuza tatlim umut biraz daha pahali tabi. Bende iyiyim yoldayiz elaziga gidiyoruz haftasonu die. Ne yapalim evde oturulmuyor cikip gezmek istiyoruz :))

hadi bakalım size iyi gezmeler.elazığın gecesi daha serindir mutlaka.bizim ne gecemiz ne gündüzümüz serin.yatak odasında uyumayı bırak artık elimizde yastık sabaha kadar neresi serinse biraz gözümüz kestirelim diyoruz.gözünü açtığında ter içindesin.allahtan oruçu zorlamıyor.rabbim yardım ediyor.eşime dedim ramazanda bir aylığına erzuruma gidelim.erzurumun derecesine bakınca öğlen sıcağında bile of demeden gezerim.

Mrh.arkadaşım iğnelere yine devam ediyoruz yeni doktorumuz dedi.1 ilaç daha verdi.gen tahlili araştır istersen oradaki gen sonuçlarında sorun varsa tedaviyi bırakacağımızı söyledi.çok şükür ailelerimizde soun yok.onlardada sorun olmasada gen tahlili tedavine yön veriyormuş.bizimkide prof.ya kafana takılıyorsa gönlünden geçeni yap derim.kafamıza takıldı bıraktık yılarımızı verdik k.hocaya.yeter dedik bazı şeyler daha var burada söylemeyeceğim.allaha çok dua ediyorum kim hayırlısı ise hakkımızda ona yönelt ayaklarımızı diye.hayırlısı olsun bakalım.

gen tahlilinde sorun olduğunda tedavi bırakılmıyor canım.sperm çıkarsa pgd bakılarak embriyo yerleştiriliyor.eğer genetikse 46 xxy liler yada 47 xy liler nasıl baba oluyor.y delesyonundada microtesede sperm çıkıp çıkmayacağını saptayabiliyor.mesela azf a bölgesinde bozukluk varsa genelde sperm bulunuyormuş.b ve c bölgesi biraz daha zormuş.sen bence bunlara fazlada takma canım.rabbimin vermeye gönlü olsun yeterki.ama doktorunuzun söylemi yanlış diye yazdım.bence sizinle uğraşmamak için öyle söylemiştir.kaan hoca ise zorlarla uğraşıyor dikkat edersen.geneteiğinizde sorun varsa tedaviyi bırakacağız demez.şansınız şu kadar der.bizde yıllar önce bıraktık kaan hocayı ama bu microtesede çıkmazsa tekrar ona dönceğiz sanırım.

Cnm karar verdiniz sanırım Rabbim yardımcınız olsun inşallah sonu güzel olacak , Emre beyt mi yapacak

canım eşimin son kararı değişmezse emre hocaya gideceğiz ramazan içinde.belki bu hafta bile olur.biz önce öngörüşme yapalım emre hocayla tanışalım dedik.belki orda spermiyogram yapılırda inşallah çıkarsa microteseye gerk kalmadan.işte umut hiç bitmiyor canım.ben hala doğal çıkış bekliyorum.belki microtesede bile çıkmayacak ama umut etmedende olmuyor.evet canım inşallah emre bey olacak.siizinde gözünüz aydın.5.günmü oluyor emriyolarınız canım.rabbim mucizelerini bizede yaşatsın.

Son düzenleme:
Hangi doktora gidiyorsunuz simdi? Hangi sehirde?

Biz yurtdisinda yasiyoruz. Once burda denedik bir sonuc alamadik. Sonra istanbul. Simdi ankara. Sehir sehir gezicez bu gidisle sanirim.

Biz anKaradayiz canim doktorumuz hamiyet coşar bitkisel tedavi yapiyomus bize de esi azosperm olup bu hocanin ilaclariyla sifa bulan bi arkadasimiz tavsiye etti insallah sonuc aliriz bizde.sonuc alamazsak bizde istanbula celalettin hocaya gitmeyi disunuyoruz

Biz anKaradayiz canim doktorumuz hamiyet coşar bitkisel tedavi yapiyomus bize de esi azosperm olup bu hocanin ilaclariyla sifa bulan bi arkadasimiz tavsiye etti insallah sonuc aliriz bizde.sonuc alamazsak bizde istanbula celalettin hocaya gitmeyi disunuyoruz

Ne tip bitkiseller verdi? Kendi mi hazirliyor yoksa aktardan falan alip kendiniz mi yapiyorsunuz? Artik ne yapacagimi sasirdim herseyi deneyecegiz sanirim.

Sıra BALIM kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :55::8: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
BALIM canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :47:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :34:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16::16:

Canim sizde problem neydi?

Back
X