Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
okadarr cccooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
üzgünüm ki anlatamam size...
bı hastalık olsa ılac kullanırsın tedavıye gırersın...AMA GENETIGE BAKILDI..olması mümkün deıl işte bu yuzden...çççoookkk zooorrrr...
rabbım mucıze verırse ancak osekılde olur....

Bizede imkansız dediler, olmaz dediler. Hücre yoksa yapılabilecek hiç birşey yok dediler, boşa para harcayıp, umut bağlamayın dediler. Aynen bizde çççççooooooooookkkkkkkk üzgün zamanlar yaşadık yaşıyoruz ama insan ölüm acısına bile alışırken buna da alışıyor. İçin her zaman acıyor, belki zaman zaman çok yoğun depreşiyor sonra azalıyor. 2 yıldır en ufak bir umudum yoktu, taki buradaki arkadaşların celalettin bey vesilesiyle en azından hücre çıkışlarını başarabildiklerini görene kadar. Belki sonuç kötü bitecek yine ama içimizde bir umut doğdu. Yeter ki Allahım ol desin.

Şuan ezan okunuyor, inşallahhhhh hepimize bu duyguyu nasip eder. Muhtamelen ne yapacağınızı biliyorsunuz ve enkaz yığının altında gibisiniz ama umudunuzu kaybetmeyin. Bu hayatta mucizeler var.

Gülerim arkadaşımız bıkmadan usanmadan tablo hazırlıyor. Sizde bir inceleyin.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=160345&page=13711

Canim sizin derece neydi elle muanede anlaşılıo grade 2 tam sayisini bilemiom ewe gidince yazarim. Bide sag testistede hidrosel var yani olursak sol Varikosel sag hidroselden olcaz
Canım inan bilmiyorum derecesini.öyle bişey demedi hoca.
benim eşimde sol taraftan oldu sadece.

genetık tahlıl sonucumuza göre bugunun teknolojısıyle :43::43::43::43::43:cocugumuz olmazmış :43::43::43::43::43:

Canım üzülme diyemiyorum üzül hatta seni ferahlatacaksa ağla ama sakın Allahtan umudunu kesme onun için olmaz diye bişey yok bize mucize gelen rabbim için çok kolay biz aciz kullariz rabbim istediktn sonra hersey boş ben inanıyorum rabbim dualarimizi karşılığını vericek çünkü merhametlilerin en merhametlisi olan o dur.bak bizde genetik test yaptırdık sonucunu bilmiyoruz daha korkular oluyo hepimizin içinde bnmde oluyo çünkü İnsanız.. Ama başka bi dr a görünün derim rabbim şifasını yollar inşallah Rabbim sizide şifa si ni hangi dr un veya hangi şeyin vesilesiyle verecekse oraya yonlendirsin. Dua Et tatlım. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Rabbim dermansiz dert vermesin. Inşallah sizinde evlatlariniz olacak allahin izniyle

Arkadaslar biz bitkisel kurlerden hic yapmadik. Problem azospermi, testlerimizde haploid cok az cikti sonra onuda goremedik. Yirtdisinda oldugumuzdan heran doktora gitme tahlil yaptirma imkanimiz olmuyor. Sadece igne, ilac ve pekmez ceviz incir gibi seylerle tedavimizi surduruyoruz nette bir cok kur buldum ama hangisinden baslamaliyiz nasil kullanmaliyiz tam emin olamadim. Biraz yardiminiza ihtiyacim var anlayacaginiz. Hepinize simdiden tesekkurler.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

genetık tahlıl sonucumuza göre bugunun teknolojısıyle :43::43::43::43::43:cocugumuz olmazmış :43::43::43::43::43:

rabbim kimseleri çaresiz bırakmasın.biz çocuk sahibi olamayanlarada çareler versin.allahtan umudunu kesme.alanda o verende....inşallah sende bi mucizeyle karşılaşırsın da o mutluluğu yaşarsın...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...:14:

selam arkadaslar:3: ramazaniniz mubarek olsun, dualariniz kabul olsun. gobusleriniz dolsun ins.
ben eskilerdenim uzun zamandir takip edemedim.13 sene sonra RABBIM in lutfettigi bir oglusum var cok sukur,10 aylik kipir kipir hic durmak istemiyo hep gezelim istiyo.

yeni gelen arkadaslar sakin umidinizi inancinizi ve moralinizi kaybetmeyin.ALLAH varsa(KI SUPHESIZ VAR) olmayacak birsey yok.
ALLAHIM tez vakitte meleklerinizi gondersin amin.yeni hamilelerimiz varmi bi yazin hele... HEPINIZE SEVGILER :16:

Canım teşekkürler,

Gözlerim dolarak okudum yazdıklarını.
Aslında ben de evlenmeden önce bişeyler biliyordum.Yani küçükken bir ameliyat olduğunu. Ama ne ameliyatı olmuş nedenmiş niçinmiş sonucu neymiş bilmiyordum.. hiç de araştırmadım nasılsa tıp ilerledi dedim..
O da öğrenince şok oldu sıfır çıkmasını beklemiyordu..
Son bibuçuk aydır maddi sorunlar yüzünden depresyona girmişti( O kadar pozitif neşeli bana deli gibi aşık olan adamı tanıyamıyordum..REsmen şoka girdim..Hergünüm ağlamakla geçti.. Şimdi de bunu öğrendik... Ben yanına gidiyorum öpüyorum kokluyorum karşılık vermiyor..
İşin kötü tarafı da bu zaten tedaviye başlamak için ne maddiyat var ne moral..
Sanırım yukarı çıkmak için en dibe batmak gerekiyor..Ben en dipteyim.. ya çıkcam ya da....

inşallah hayırlısıyla çıkarsın..bu skıntıyı çeken herkes inşallah düzeçıkar rabbim şifa verir.dermanını verir.benimde eşim azospermi ve bunu eşim daha hiç nişanlı dahil değilken bana anlattı ve biz bir olup elimizden geleni yaparsak rabbim inşallah gerisinede büyüktür dedim...iki yıldır evliyiz ve maddi açıdan toparlanmaya çalışıyoruz inşallah ramazandan sonra eşim tedavi olmaya başlayacak ilk iş iyi bi doktora görünüp sorun ne ne aşamada neler yapabiliriz..Allah çok büyükhepimize yardımcıolsun inşallah..tek ihtiyacımız olan moral ve güçlü olmak..

Son düzenleme:
Canim size sorum olacakti. Sizin varikosel grade kaçtı? Bizim grade 2dereceli ve ameliyat konusunda gitgel yaşıyoruz okudugum bazı yerler iyi sonuclar verir dio bazilari ise azosperm olan kisiye yapilmasi anlamsiz dio kafamiz cok karissti :(
bizde solda grade 2 ve sağda grade 1 şhunt tipte varikosel yazıyordu cnm
eşim sol taraflı oldu ameliyatı bize eşimi ameliyat eden ürolog sakın bu ameliyatı sperm çıkar ardından deyip o umutla yaptırmayın asla asla öyle bişey olmaz dedi tabi bizde evet zaten sıkıntısı var eşimin o yüzden yaptırmak istiyoruz dedik yalan söyledik:9:çoğu dr. varikoselin ardından çıkış olmaz diyor ama neden olmasın yaradan istesin yeter..:16::16:
Canlarım ya ben birsey sorucam kuran öğrenmeyi çok istiyorum. Nasıl öğrenebilirim cd ler varya hani anlatımlı onlarla öğrenilir mi. Kursa gitmem biraz zor ogretebilecek kimsede yok napicam
cnm istedikten sonra başarmanın yarısıdır bu inşlh öğrenirsin cdler var nette kuran öğreniyorum dye siteler var hem anlatımı kolay ordan rahatca öğrenebilrisin :34:
Kızlar Allah tan bir mani çıkmazsa cuma günü tese ve opo olacak. Beni şimdiden heyecan ve korku bastı. Allah yardımcımız olur inşallah.
cuma eşinde bol kaliteli spermelr bulunur dualarımdasın....
yaa yapma böyle dur hemen herşeyi silme dr.lar hep onuşur yerli yersiz ne olur tam herşeyi anlamadan sıkmammaya çalış canını hem böyle olupda bi sürü olumlu sonuç alanlar vardır...

selam arkadaslar:3: ramazaniniz mubarek olsun, dualariniz kabul olsun. gobusleriniz dolsun ins.
ben eskilerdenim uzun zamandir takip edemedim.13 sene sonra RABBIM in lutfettigi bir oglusum var cok sukur,10 aylik kipir kipir hic durmak istemiyo hep gezelim istiyo.

yeni gelen arkadaslar sakin umidinizi inancinizi ve moralinizi kaybetmeyin.ALLAH varsa(KI SUPHESIZ VAR) olmayacak birsey yok.
ALLAHIM tez vakitte meleklerinizi gondersin amin.yeni hamilelerimiz varmi bi yazin hele... HEPINIZE SEVGILER :16:
hoşgeldin oo maşalalh oğluş artık yaramazlığın hat safhalarına gelmiş:9: evet cnm olmayacak denen ne kişiler evlatlarını kucağına almış darısı bizlere de olsun...

inşallah hayırlısıyla çıkarsın..bu skıntıyı çeken herkes inşallah düzeçıkar rabbim şifa verir.dermanını verir.benimde eşim azospermi ve bunu eşim daha hiç nişanlı dahil değilken bana anlattı ve biz bir olup elimizden geleni yaparsak rabbim inşallah gerisinede büyüktür dedim...iki yıldır evliyiz ve maddi açıdan toparlanmaya çalışıyoruz inşallah ramazandan sonra eşim tedavi olmaya başlayacak ilk iş iyi bi doktora görünüp sorun ne ne aşamada neler yapabiliriz..Allah çok büyükhepimize yardımcıolsun inşallah..tek ihtiyacımız olan moral ve güçlü olmak..

İnşallah canım inşallah.. Sizin sebep belli mi?
Amin..

bizde solda grade 2 ve sağda grade 1 şhunt tipte varikosel yazıyordu cnm
eşim sol taraflı oldu ameliyatı bize eşimi ameliyat eden ürolog sakın bu ameliyatı sperm çıkar ardından deyip o umutla yaptırmayın asla asla öyle bişey olmaz dedi tabi bizde evet zaten sıkıntısı var eşimin o yüzden yaptırmak istiyoruz dedik yalan söyledik:9:çoğu dr. varikoselin ardından çıkış olmaz diyor ama neden olmasın yaradan istesin yeter..:16::16:

cnm istedikten sonra başarmanın yarısıdır bu inşlh öğrenirsin cdler var nette kuran öğreniyorum dye siteler var hem anlatımı kolay ordan rahatca öğrenebilrisin :34:

cuma eşinde bol kaliteli spermelr bulunur dualarımdasın....

yaa yapma böyle dur hemen herşeyi silme dr.lar hep onuşur yerli yersiz ne olur tam herşeyi anlamadan sıkmammaya çalış canını hem böyle olupda bi sürü olumlu sonuç alanlar vardır...

hoşgeldin oo maşalalh oğluş artık yaramazlığın hat safhalarına gelmiş:9: evet cnm olmayacak denen ne kişiler evlatlarını kucağına almış darısı bizlere de olsun...

Inşallah cnm bnm çok sağol. . Çok istiyorum hemde rabbimin izniyle inşallah okuyabilirim

Sıra EDA09 kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
EDA09 canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım:47:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :34:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Dua Listemiz bugün itibari ile bitiyor
Rabbim eksiğiyle fazlasıyla kabul eylesin inşALLAH
Hepiniz hakkınızı helal ediniz
Ama 20. arkadaşın duası henüz bitmedi
Çok sallandırdılar artık ya
Onlar kendilerini biliyorlar söylememe gerek yok
Ben de biran önce bitirip azcık bayrama kadar dinlenmek istiyorum
Bu hakkım değil mi ya

Lütfen bir an önce tamamlayın
Üzmeyin beni hadi
Normal de bi iş yaparken yürüken otururken bile okunabiliyor
Hatta yemek yaparken bile okuyabilirsiniz
Ben öğle yapıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar Allah tan bir mani çıkmazsa cuma günü tese ve opo olacak. Beni şimdiden heyecan ve korku bastı. Allah yardımcımız olur inşallah.

Canım inşallah her şey yolunda gider ve spermler bulunur.Heyecanlanman normal umarım doktor tamam bulduk deyip sizleri sevindirmesi.
Allah tamamına erdirsin şimdiden hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin inşallahhh.

Doktorlara bakarsan bizede olmaz demişlerdi ve senelerce umidimizi isteğimizi kırdılar.Ama bak şimdi tedavideyiz ve Allahın izniyle herşey güzel
gidiyor.Üzülme desemde üzüleceksin biliyorum ama Allahtan ümit kesilmez dua ve sabır bu hastalığın tek ilacı bence.Allah sana mucizeler verir inşallah.

selam arkadaslar:3: ramazaniniz mubarek olsun, dualariniz kabul olsun. gobusleriniz dolsun ins.ben eskilerdenim uzun zamandir takip edemedim.13 sene sonra RABBIM in lutfettigi bir oglusum var cok sukur,10 aylik kipir kipir hic durmak istemiyo hep gezelim istiyo.
yeni gelen arkadaslar sakin umidinizi inancinizi ve moralinizi kaybetmeyin.ALLAH varsa(KI SUPHESIZ VAR) olmayacak birsey yok. ALLAHIM tez vakitte meleklerinizi gondersin amin.yeni hamilelerimiz varmi bi yazin hele... HEPINIZE SEVGILER :16:

Allah oğlunu sana ve eşine bağışlasın.Allahım bizede o günleri gösterir inşallah bu topiktekilere dua et ne olur.Senin yaşadığın sevinci bizlerede göstersin yarabbim.Sağlıcakla kal.

Yase ve eda arkadaşlarım için okudum.. Dualar bitti.. Herkes hakkını helal etsinn.. Benden yanada helal olsun arkadaşlar.. Eksiğimizi fazlamızı Rabbimm affetsinn.. Niyetimizi kabul etsin inşallah.:16::16:

canım dur bakalım kim biliyor neye göre gülerimin listesine bak orda aynı durumda bir arkadaş vardı dikkatimi çekmişti çıkış olmuş azospermi denince zaten ümit yok diyorlar bak kaç arkadaşımız allaha şükür hamile çıkış olanlar var bize tekirdağda boşverin dedi doktor ama biz uğraşacağız Allahımdan hep isteyeceğiz o isterse olur tıpta şaşar kalır tabiki üzüleceksin ama pes etmek yok burdaki mucizelere bak sen sadece kendi mucizeni beklerken sabırlı olacaksın bizler de hep dua edeceğiz hepimiz için

Nasılsın canımm? Ne var ne yok? :16:

ne olsun canım ya okuldayım yoğun yeni kayıtlar teog derken başımı kaldıramıyorum ama bie haberim var:) geçen hafta jinekoloğa gittim kontrol amaçlı şahane bir yumurtam varmış gün aşırı birliktelikle hamile kalabilirmişim çok hoştu senden ne var ne yok kitap foumunu bulamadım neydi adı tedavi nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz şu an

ne olsun canım ya okuldayım yoğun yeni kayıtlar teog derken başımı kaldıramıyorum ama bie haberim var:) geçen hafta jinekoloğa gittim kontrol amaçlı şahane bir yumurtam varmış gün aşırı birliktelikle hamile kalabilirmişim çok hoştu senden ne var ne yok kitap foumunu bulamadım neydi adı tedavi nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz şu an

Geçenlerde bende gittim. Tam zamanı, bu aralar hamile kalabilirsin dedi.. :34: Çok sevindim senin adına canımm..:21::21: Bende inanılmaz yoğun çalışıyorum bu aralar.. Biz de gayett ii gidio bitkiseller.. Maşallah eşim düzene alıştı artık.. Karışımları severek içiyor.. Birde umut dolu bu aralar beni de mutlu ediyor bu tabi.. Yakında hamile kalacaksın hissediyorum içim huzur dolu diyor.. :16::16::16: İnşallahhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :16::16:

Back
X