Siz ne kadar sure tedavi oldunuz kaan hocada canim daha sonra nasil cikis oldu esinde? hangi doktora gttiniz esinin sorunu neydi masallah ne guzel hamilesin darisi burdaki arkadaslarima ve bana olsun
Bız ıkı bucuk yıl kaldık tedavıde canım .. Ben yurtdısındayım esım ılk tesyı burda oldu sonra kaan hocada oldu
Patolojı sonucu maturasyon arestı bızım
Hoca 3 tese demeyıp tedavıye devam deseydı cıkıs olur deseydı bırakmayacaktık
Asla cıkıs olmaz sızde dedı sana yazdıklarını yuzmuze karsı soyledı
Esım klomen ve prooxed plus kullandı bıde m sure onda tedavıdeyken... Bır suru kur bıde hepsını yaptık
Igne tedavısı vermedı bıze gerek yok dedı
Bırakınca tedavıyı bosluga dustuk .. Dr olmaz dese bıle bana tedavıde olmak bıle guc verıyordu
Burdan bazı arkadaslar sarac oglunu armıs kur almıstı bızde arayalım bos durmaktansa dedık ardık kur gonderdı onları kullandı esım
Kurler bıttı burda test verdı esım gıne cıkıs yoktu
Burda sonra celalettın hocanın adı gectı .. Esıme dedım bıde buna gıdelım son dıye gıttık bız cellattın hocaya 2013 hazıranda
Gıttık tahlıller yapıldı sperm testıde ıstedı hoca esım onuda verdı
Aksam beste gelın demıstı hoca gıttık .. Sızle ısım cok kolay olcak sızde cıkıs var demezmı bız sok olduk ınanamadık
Teste dort bes tane sperm bulunmus .. Sonra onla tedavıye basladık ersel beyın gonderdı onun kurlerıyle 10 bın sperm cıkısı oldu canım
Bu yılda subat ayında
tup bebek denedık allahıma bın sukur olsun ılk denemede tuttu
Rabbım hepınıze nasıp etsın canım bunu canı gonulden dıyorum