Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah cnmm yaaa inşallah

Canım inşallah iyi çıkar. Yani çokta kötü değildi fsh 7. 61 testesteron 3.86 prolaktin imiz yüksekti. Bide herhlde testesteron biraz düşük fsh mizde biraz yüksek

canım bir yandan hastane insanı kaygılandırıyor ama bir yandan da iyi genel bir kontrol oluyorlar ki erkekler sağlıklarını pek düşünmezler biliyorsun inşallah hormonlarınız da iyi çıkacakkkkk

Canım yazını okuyunca bıze dedıklerı aklıma geldı kaan hocanın
Aynı seylerı bızım yuzumuze karsı soyledı
Bız tedvıye devam dedıkce hoca 3 tese dedı bızde sonra bıraktık hocayı
Bız ıstemdık canım sız bılırsınız ama tese de eger cıkmasassa daha cok zor oluyor ve dahada cok zarar gormus oluyor
Insallah cıkar ama bılmıyorum... Cok zor oluyor karar vermek ınsallah hakkında en guzelı olur
Benım fıkrım o zamanlar bırde cıkmadı ıkıde cıkmadı uctede cıkmaz dıyordum... Rabbım cok buyuk sonra normal cıkıs oldu
Insallah allahım hepınıze nasıp eder
Allahım hepınızın yardımcısı olsun

Siz ne kadar sure tedavi oldunuz kaan hocada canim daha sonra nasil cikis oldu esinde? hangi doktora gttiniz esinin sorunu neydi masallah ne guzel hamilesin darisi burdaki arkadaslarima ve bana olsun

canım bir yandan hastane insanı kaygılandırıyor ama bir yandan da iyi genel bir kontrol oluyorlar ki erkekler sağlıklarını pek düşünmezler biliyorsun inşallah hormonlarınız da iyi çıkacakkkkk

Evet cnm kontrol de olur bizim için inşallah onlarda iyi çıkacak

Acikcasi eldeki verilere bakinca bende tup bebege hic sicak bakmiyordum hatta foruma defalarca yazdim bizim gibi olup basarili olan varmi diye. Hic umut verici bir cevapta gelmedi ama esim onca igneyi bosuna mi oldum deneyelim ve gorelim deyince ona hak verdim. Hala daha basarili olma yuzdemizin cok dusuk hatta mucize oldugunu dusunsem de denemeden goremeyecegiz ve hep aklimizda kalacak. En iyisi birkez daha hayallerin suya dusmesini goze alip denemek. Zaten daha iyi bir secenek de yok onumuzde. Denersek az da olsa sansimiz var denemezsek zaten yok. Allah yardim etsin. O ol derse olur. Biz deneyecegiz. Bir de bu yonden dusunun derim.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Tese olmak hic icimden gelmiyo canim kaan hoca birde boyle yazinca :19: insallah sizden guzel kalitali spermleriniz cikar canim rabbim hakkimizda dogru olan tarafa yöneltsin bizleri rabbimden umit kesilmez biz allahtan istiyoruz kaan hoca onu demis bunu demis bos aslinda :36:

flz01
2-hayalim
3-tulay_20
4-çare
5-ucubırarada
6-edebal
7-demet
8-tosbag
9-aslıhikmet
10-papatyayarim
11-haremsu
12-elifzeynep
13-doğadandeva
14-zumra11
15-ese44
16-elzem
17-ecrin23
18-ilkbahar_ilkbahar
19-ayyüzlüm
20-derya06
21-eda09
22-zozo
23-feraheymen
24-zaman
25-ervae
26-balım
27-yase2
28-ecrin_bebek

Kader arkadaşlarım merhaba. Şu an belki de son kez Hacı Bayramdayım. Listedeki arkadaşlara ayrıca Saniye ve Fatma arkadaşımıza isim isim dua ediyorum. Tabi topikte olan diğer arkadaşlara da ediyorum. Sizler de amin deyin. Belki içimizden birinin duası kabul olur da hepimiz fayda görürüz. Rabbim şu mübarek günlerde eşlerimize acil şifalar versin evlerimizi bebek sesleriyle şenlendirsin.

Son düzenleme:
flz01
2-hayalim
3-tulay_20
4-çare
5-ucubırarada
6-edebal
7-demet
8-tosbag
9-aslıhikmet
10-papatyayarim
11-haremsu
12-elifzeynep
13-doğadandeva
14-zumra11
15-ese44
16-elzem
17-ecrin23
18-ilkbahar_ilkbahar
19-ayyüzlüm
20-derya06
21-eda09
22-zozo
23-feraheymen
24-zaman
25-ervae
26-balım
27-yase2
28-ecrin_bebek

Kader arkadaşlarım merhaba. Şu an belki de son kez Hacı Bayramdayım. Listedeki arkadaşlara ayrıca Sakine ve Fatma arkadaşımıza isim isim dua ediyorum. Tabi topikte olan diğer arkadaşlara da ediyorum. Sizler de amin deyin. Belki içimizden birinin duası kabul olur da hepimiz fayda görürüz. Rabbim şu mübarek günlerde eşlerimize acil şifalar versin evlerimizi bebek sesleriyle şenlendirsin.

Gönlü güzel arkadaşım allah razı olsun rabbım bin katını versin sana. Gönülden bütün duaların a Aminnn

Siz ne kadar sure tedavi oldunuz kaan hocada canim daha sonra nasil cikis oldu esinde? hangi doktora gttiniz esinin sorunu neydi masallah ne guzel hamilesin darisi burdaki arkadaslarima ve bana olsun

Bız ıkı bucuk yıl kaldık tedavıde canım .. Ben yurtdısındayım esım ılk tesyı burda oldu sonra kaan hocada oldu
Patolojı sonucu maturasyon arestı bızım
Hoca 3 tese demeyıp tedavıye devam deseydı cıkıs olur deseydı bırakmayacaktık
Asla cıkıs olmaz sızde dedı sana yazdıklarını yuzmuze karsı soyledı
Esım klomen ve prooxed plus kullandı bıde m sure onda tedavıdeyken... Bır suru kur bıde hepsını yaptık
Igne tedavısı vermedı bıze gerek yok dedı
Bırakınca tedavıyı bosluga dustuk .. Dr olmaz dese bıle bana tedavıde olmak bıle guc verıyordu
Burdan bazı arkadaslar sarac oglunu armıs kur almıstı bızde arayalım bos durmaktansa dedık ardık kur gonderdı onları kullandı esım
Kurler bıttı burda test verdı esım gıne cıkıs yoktu
Burda sonra celalettın hocanın adı gectı .. Esıme dedım bıde buna gıdelım son dıye gıttık bız cellattın hocaya 2013 hazıranda
Gıttık tahlıller yapıldı sperm testıde ıstedı hoca esım onuda verdı
Aksam beste gelın demıstı hoca gıttık .. Sızle ısım cok kolay olcak sızde cıkıs var demezmı bız sok olduk ınanamadık
Teste dort bes tane sperm bulunmus .. Sonra onla tedavıye basladık ersel beyın gonderdı onun kurlerıyle 10 bın sperm cıkısı oldu canım
Bu yılda subat ayında tup bebek denedık allahıma bın sukur olsun ılk denemede tuttu
Rabbım hepınıze nasıp etsın canım bunu canı gonulden dıyorum

flz01
2-hayalim
3-tulay_20
4-çare
5-ucubırarada
6-edebal
7-demet
8-tosbag
9-aslıhikmet
10-papatyayarim
11-haremsu
12-elifzeynep
13-doğadandeva
14-zumra11
15-ese44
16-elzem
17-ecrin23
18-ilkbahar_ilkbahar
19-ayyüzlüm
20-derya06
21-eda09
22-zozo
23-feraheymen
24-zaman
25-ervae
26-balım
27-yase2
28-ecrin_bebek

Kader arkadaşlarım merhaba. Şu an belki de son kez Hacı Bayramdayım. Listedeki arkadaşlara ayrıca Saniye ve Fatma arkadaşımıza isim isim dua ediyorum. Tabi topikte olan diğer arkadaşlara da ediyorum. Sizler de amin deyin. Belki içimizden birinin duası kabul olur da hepimiz fayda görürüz. Rabbim şu mübarek günlerde eşlerimize acil şifalar versin evlerimizi bebek sesleriyle şenlendirsin.

Amin arkadasım allahım tum ettıgın duaları kabul etsın ınsallah

Kaan hoca bizede hep olumlu kon usuyodu ne olduysa birden bunu yazmis bizim halimizi ne anlar tabiki..benm esime kaan hoca belli bi neden soylemedi sadece kabakulaktan olmus olabilir dedi.siz.kaan hocada mi tedavidesiniz suan neler yapiyosunuz canim sizin sorun neydi

Kaan hoca ile sadece mailleşmede kaldı. Biz şuan celalettin hocaya yeni başladık. geç indirilmiş testis, hücre yok. haftada 3 gün iğne ve bitkisel ilaç şeklinde tedavimiz. Bayramdan sonra gidicez bakalım neler olmuş yada olmamış görücez :)

flz01
2-hayalim
3-tulay_20
4-çare
5-ucubırarada
6-edebal
7-demet
8-tosbag
9-aslıhikmet
10-papatyayarim
11-haremsu
12-elifzeynep
13-doğadandeva
14-zumra11
15-ese44
16-elzem
17-ecrin23
18-ilkbahar_ilkbahar
19-ayyüzlüm
20-derya06
21-eda09
22-zozo
23-feraheymen
24-zaman
25-ervae
26-balım
27-yase2
28-ecrin_bebek

canım Allah razı olsun yaptığın bütün dualrın karşılığı sana dönsün inşallah.yarın için sende dualrımdasın.İnşallah güzel heberlerle geleceksin canım Rabbim yardımcınız olsun

canım hoşgeldin allah yardımcımız olsun

formu genel olarak okudum. insanlar azospermi olan eşlerinden sperm çıkması için ne kadar çok çaba sarf ediyorlar. Hem maddi hem manevi çok zorlu bir süreç geçiyorlar. Peki sperm donasyonu diye birşey okudum. Hiç böyle bir şeyi düşünmüyorlar mı. Yani her kadının anne olmaya hakkı var. Bu doğuştan gelen içgüdüsel bir dürtü . Annelil babalık gibi sonradan öğrenilen bişey değil. Ve bir spermin kimden olduğu bu kadar mı önemli. Önemli olan o çocuğu doğurmak büyütmek emek vermek değil mi. Açıkcası kafam çok karışık.. Aynı dertden müzdarip arkadaşlarım ne düşünüyorlar acaba bu konuda merak ediyorum.

flz01
2-hayalim
3-tulay_20
4-çare
5-ucubırarada
6-edebal
7-demet
8-tosbag
9-aslıhikmet
10-papatyayarim
11-haremsu
12-elifzeynep
13-doğadandeva
14-zumra11
15-ese44
16-elzem
17-ecrin23
18-ilkbahar_ilkbahar
19-ayyüzlüm
20-derya06
21-eda09
22-zozo
23-feraheymen
24-zaman
25-ervae
26-balım
27-yase2
28-ecrin_bebek

amin amin amin hepimizin sağlıklı sıhhatli hayırlı boy boy evladı olsun inşallah

canım hoşgeldin allah yardımcımız olsun

formu genel olarak okudum. insanlar azospermi olan eşlerinden sperm çıkması için ne kadar çok çaba sarf ediyorlar. Hem maddi hem manevi çok zorlu bir süreç geçiyorlar. Peki sperm donasyonu diye birşey okudum. Hiç böyle bir şeyi düşünmüyorlar mı. Yani her kadının anne olmaya hakkı var. Bu doğuştan gelen içgüdüsel bir dürtü . Annelil babalık gibi sonradan öğrenilen bişey değil. Ve bir spermin kimden olduğu bu kadar mı önemli. Önemli olan o çocuğu doğurmak büyütmek emek vermek değil mi. Açıkcası kafam çok karışık.. Aynı dertden müzdarip arkadaşlarım ne düşünüyorlar acaba bu konuda merak ediyorum.

canım zaten bizim kültürümüze ve benim ahlaki değerlerime uygun bir durum değil
zaten allah kısmet ettiyse olur eğer kısmet değilse ister hiç problem olmasın yine olmaz
yeni öğrendiğin için kafan karışık
ve benim açımdan spermin kimden olduğu önemli....

Bız ıkı bucuk yıl kaldık tedavıde canım .. Ben yurtdısındayım esım ılk tesyı burda oldu sonra kaan hocada oldu
Esım klomen ve prooxed plus kullandı bıde m sure onda tedavıdeyken... Bır suru kur bıde hepsını yaptık
Bırakınca tedavıyı bosluga dustuk .. Dr olmaz dese bıle bana tedavıde olmak bıle guc verıyordu
Burdan bazı arkadaslar sarac oglunu armıs kur almıstı bızde arayalım bos durmaktansa dedık ardık kur gonderdı onları kullandı esım
Burda sonra celalettın hocanın adı gectı .. Esıme dedım bıde buna gıdelım son dıye gıttık bız cellattın hocaya 2013 hazıranda
Aksam beste gelın demıstı hoca gıttık .. Sızle ısım cok kolay olcak sızde cıkıs var demezmı bız sok olduk ınanamadık
Teste dort bes tane sperm bulunmus .. Sonra onla tedavıye basladık ersel beyın gonderdı onun kurlerıyle 10 bın sperm cıkısı oldu canım
Bu yılda subat ayında tup bebek denedık allahıma bın sukur olsun ılk denemede tuttu

Canım hayırlı olsun hikayeni okudum bizim soruna çok benziyor . Bizde ilk zamanlar hiç çıkış yoktu geç indirilmiş testisten dolayı. Sonra Emre bakırcıoğluna gittik testte 7 tane sperm bulundu inanamadık biz klomen ve argınmax kullanmıştık dondurttuk tabi çıkanları. Şuanda 3. Tedavi deyim dondurulanlar çözülecek inş . Siz ne kullandınızda sayı 10 bin oldu maşallah :)

flz01
2-hayalim
3-tulay_20
4-çare
5-ucubırarada
6-edebal
7-demet
8-tosbag
9-aslıhikmet
10-papatyayarim
11-haremsu
12-elifzeynep
13-doğadandeva
14-zumra11
15-ese44
16-elzem
17-ecrin23
18-ilkbahar_ilkbahar
19-ayyüzlüm
20-derya06
21-eda09
22-zozo
23-feraheymen
24-zaman
25-ervae
26-balım
27-yase2
28-ecrin_bebek

cnmmm Allah senden razı olsun:16:

canım spermin kimden olduğu elbetteki önemli, amaç sadece anne olmak değil eşlerimizle ortak meyvemizin olması.
ayrıca dini ve ahlaki değerlerimize göre zaten bu dediğin şey imkansız. ki eşlerimiz açısından olaya bakıldığında da çok rencide edici..
her yol denenir ve yinede evlat sahibi olamazsak bile sperm bankasına değil evlat edinme yoluna gideriz Allah'ın izniyle

Biz genetik testlerini üniversite hastanesi nde yaptıryoruz yapan dr tanıdık 13 bölgeye bakilmis bi sorun yok kalan 3 bölge var onlara bakilamamis daha kitler çalışmamış % 99 onlarda temiz çıkar denmis inşallah yaa stres yaptım bnce genetik bi problem yok hormonal bi durum endokrinoloji ye git demiş.Allah yardimcmz olsun
gözünaydın cnm bak bişey çıkmammış o 3 taneden de bişey çıkmıcak alallhın izniyle:34:
Antepe sınavlara gidiyorum ben kuzucum.. Ve yuvalamayı yemek müzesinde gördüm.. 3 4 tane birden yuvarlıyorsunuz hatta çok yuvarlayan becerikli sayılıyor dimi :9::9::9: Bizim gelin bir seferde 5 tane yuvarlıo falan :9::9::9: Bende misafir gelir aniden diye saklıyorum canımm yemekleri inanki.. Hatfasonu muhakkak böreğimi falan yapar buzluğa atarım.. Hep sarma vardır buzlukta tencerede hazır.. Biri geldimi çıkarıp pişirmek için.. Malum çalışıyorum yorgun argın gelirim misafir gelir bişey yapamam diye panik oluyorum..:17:
evet ne kadar yuvarlarsan o kadar marifetli oluyrosun bende 5 tane yuvarlıyorum cnm
ay evet benimde sarmam ve böreği,m duru ne olur ne olmaz ben çalışmadığım halde koyuyorumda sen en isini yapıyorsun cnm eşin nasıl oldu sınavları da bitti dimi

Kaan hoca ile sadece mailleşmede kaldı. Biz şuan celalettin hocaya yeni başladık. geç indirilmiş testis, hücre yok. haftada 3 gün iğne ve bitkisel ilaç şeklinde tedavimiz. Bayramdan sonra gidicez bakalım neler olmuş yada olmamış görücez :)

Imsallah guzel sonuclarla donersiniz canim bol bol spermleriniz olur insallah:9:

Saglikli bi sekilde bebegini kucagina da alirsin insallah canim yazdiklarin bana o kadar umut oldu ki gercekten allah razi olsun boyle kotu haberler aldigimda burdaki arkadaslardan da allah razi olsun hep icimi rahatlattilar celalettin hocaya bende gtcem bizde su an bi doktordan bitkiseller kullaniyoruz onlarda bitsin hemen celalettin hocaya gtcem dedigin gibi tedavide olmak insana umut sagliyoo kaan hoca bizi birakmis oluyo aslinda cunku hic bir tedavi onermemis bir suru guzel maddeler siralamis bana sag olsun:41:

Canım hayırlı olsun hikayeni okudum bizim soruna çok benziyor . Bizde ilk zamanlar hiç çıkış yoktu geç indirilmiş testisten dolayı. Sonra Emre bakırcıoğluna gittik testte 7 tane sperm bulundu inanamadık biz klomen ve argınmax kullanmıştık dondurttuk tabi çıkanları. Şuanda 3. Tedavi deyim dondurulanlar çözülecek inş . Siz ne kullandınızda sayı 10 bin oldu maşallah :)

Ersel beyın gonderdıklerını kulandı esım canım
Insallah sende bu tedavınde kavusursun bebegıne

Back
X