Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olmadı arkadaşlar bu acıyı ben yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın!

Offfffffff deme öyle gülüm ya
Ne diyeceğimi şaşırdım şimdi
Her gecenin bir gündüzü vardır elbet
Rabbim sabırlar versin İNŞALLAH
Yüce Rabbim olmazları oldurandır
Her şerde bir hayır vardır
Bak ne güzel bu aşamalara geldin
Bu bile insanı mutlu etmeli

canım çok üzüldüm inşallah birdahaki sefere olur dua et canım
ne olur kendini çok yıpratma benim 3.denememde oldu 2 kez aynı hüsranı yaşadım
inşallah en yakın zamanda olur Allahın ızniyle

Canımmm çok üzüldüm sabahtan beri girip bakıyorum haber var mı diye. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Üzülme diyemem uzuleceksin ama i inşallah olacak cnm. Rabbim bugunleri de nasip etti ya güzel günler yakındır.

Canım haftada 2 kerede idi 3 'e çıktı.Kalçadan yapılıyor bizim şu ana kadar yan etkisi olmadı inşallah olmaz Allahım.İnce uçlu enjektör yine canım acıyor benim adamın..Zor yani sürekli hastaneye gidip gelmesi yorucu oluyor ama ne yapabiliriz ki Allah yüzümüze güler inşallah sonucu güzel olsun yani.
Cnm hoca bizimnki ni 2 ye düşürdü. Sizin 3 e çıkarmasının sebebi neydi ..

Tefriciye listesinde eksiği olan kardeşlerim lütfen bir an önce eksikleri tamamlarsanız sevinirim
Malum bayramdan hemen sonra yeni dualara geçeceğiz
Bayrama da az kaldı.Bayramda ev de olmayacağım. Lütfennnnn........

1 Ağustos Cuma yeni duamıza geçeceğiz

Eksiği olan okumayan 3 arkadaş kaldı.
Onlarda okusalar hemen bitecek
Şimdi buraya yazman istemiyorum
Sonra yanlış anlaşılıyorum
Hepsine mesaj gönderdim zaten

okunacak varsa tefriciye yazabilirsin geçen kini özelden yazmıştım okuduğumu
gene okuyabilirim

slm canim öncelikle gecmis olsun anneannene ins. esim yaklasik iki aydir kullanio haftada 3 kere, simdilik cok sükür bi yan etkisi görmedi. ince ucu kullaniyo ve hep kendi yapio igneyi göbekten. daha neye yaradi yada yaramadi bilmiyoruz ancak bidaki test verince anlicaz bi ise yaradimi yaramadimi...

Cnm bnm eşimde pregnly 5000 kullaniyo haftada 3 kez di hormon testi yaptrdk yazdim Topige ztn. Hocayla görüştük hormonlar tam isteğimiz gibi ilerliyor demiş bizim testesteron 12.48 çıktı fsh ve lh sifir i görmüş. Hoca dozunu azalttı haftada 2 ye düşürdü. Valla cnm bizde şöyle bi yan etkisi oldu eşim nerdeyse 1 haftadır kasiklarin olduğu kısımlarda kas ağrısı cekiyo kramp gibi dio. Yada spor yaparsın kasların ağrir ya öyle. Hocaya sormuş bazı kişiler de böyle yan etkileri olur demiş. Bacaklarını kaldiramiyo :( agriyo diyo.. iğneyi ben vurmuyorum zaten vuramam da iftardan sonra hastaneye gidip vurduruyo cnm. Bide kalçadan oluyo kalça direk kasa yapıldığı için daha etkiliymis. Ama tabi gobekten vurduran arkadaş larda var

Canım haftada 2 kerede idi 3 'e çıktı.Kalçadan yapılıyor bizim şu ana kadar yan etkisi olmadı inşallah olmaz Allahım.İnce uçlu enjektör yine canım acıyor benim adamın..Zor yani sürekli hastaneye gidip gelmesi yorucu oluyor ama ne yapabiliriz ki Allah yüzümüze güler inşallah sonucu güzel olsun yani.

Cevaplariniz için sağolun tedirginim açıkçası bir yıldır bitkisel kullandik hormonlar normal diye şimdi iğneye geçmek zor olacak gibi 1500 luk kullanicaz biz haftada iki kez inşallah yan etkisi olmaz feraheymen canım siz de bence doktora sorun bu ağrıları

Cevaplariniz için sağolun tedirginim açıkçası bir yıldır bitkisel kullandik hormonlar normal diye şimdi iğneye geçmek zor olacak gibi 1500 luk kullanicaz biz haftada iki kez inşallah yan etkisi olmaz feraheymen canım siz de bence doktora sorun bu ağrıları

Cnm sorduk olabilir dedi bu ağrılar bazı kişilerde olabilir mis. Cnm 1 yil dr bitkisel kullaniosunuz test yaptrdnz mi. Hormon testi yaptrdnz mi yakın tarihte

Cnm sorduk olabilir dedi bu ağrılar bazı kişilerde olabilir mis. Cnm 1 yil dr bitkisel kullaniosunuz test yaptrdnz mi. Hormon testi yaptrdnz mi yakın tarihte

Canım bir yıl içinde çok kez yaptırdık test ilk öğrendiğimiz zaman hormonlar normal di sonra bitkisel bir ilac kullandik celalettin hocadan once o ilaçla lh arttı sonra celalettin hocada tedavi ye başladık lh düşmeye başladı en son testte lh fsh normal ama üst sinirda çıktı diğerleri hep normaldi bu süreçte simdi sanırım iğneler altüst edecek korkuyorum baslamasak mı aceba hiç iğneye diye düşünüyorum

Canım bir yıl içinde çok kez yaptırdık test ilk öğrendiğimiz zaman hormonlar normal di sonra bitkisel bir ilac kullandik celalettin hocadan once o ilaçla lh arttı sonra celalettin hocada tedavi ye başladık lh düşmeye başladı en son testte lh fsh normal ama üst sinirda çıktı diğerleri hep normaldi bu süreçte simdi sanırım iğneler altüst edecek korkuyorum baslamasak mı aceba hiç iğneye diye düşünüyorum
Testesteron kaçtı cnm o nekdr yüksekse okdr iyi valla cnm bizim fsh 7 di iğneden sonra 0.23 olmuş lh ta aynen öyle.. Bundan sonraki süreçte ne olur bilemem ama celaletin hoca iğne veriyo mutlaka. Cnm peki siz 1 yil dr cell hocadasiniz size neden sadece bitkisel verdi. Mesela bizde önce bitkisel sonra ikisi beraber kullanmya başladi eşim. Bişey söyledim i hoca bu konuda

Kader arkadaşım benim sperm bulundu diye gözyaşı döküyoruz ama sonuç bu olabiliyor:( eşime belli etmiyorum ama bizimkide öyle olucak galiba:( ne yapalım sağlığımız yerinde bunada şükür canım ameliyat olayları bîzi üzüyor yoksa ben 10 kere denerim

Testesteron kaçtı cnm o nekdr yüksekse okdr iyi valla cnm bizim fsh 7 di iğneden sonra 0.23 olmuş lh ta aynen öyle.. Bundan sonraki süreçte ne olur bilemem ama celaletin hoca iğne veriyo mutlaka. Cnm peki siz 1 yil dr cell hocadasiniz size neden sadece bitkisel verdi. Mesela bizde önce bitkisel sonra ikisi beraber kullanmya başladi eşim. Bişey söyledim i hoca bu konuda

Canım testesteron sanırım yanlış hatirlamiyrsam 4-5 civariydi ama işte simdi iğneler aceba normal olan bişeyi biznak mi demek diye biraz teredduterim var. Bir de prospektüs de prostat ile ilgili kitle varsa kullanmayın yazıyor eşimin dedesi prostat kanseri sebebi ile vefat etmiş simdi babası da kanser değil ama prostat hastası yani genetik olarak yatkınlık var aceba bu iğneler tetikler mi diye korkuyorum ufff bilmiyorum yaaa
Bu arada bize igne vermeme sebebi hormonların normal olması bitkiselleri denedık sobra simdi igne ve aynı zamanda bitkisel kullanacağız

Canım testesteron sanırım yanlış hatirlamiyrsam 4-5 civariydi ama işte simdi iğneler aceba normal olan bişeyi biznak mi demek diye biraz teredduterim var. Bir de prospektüs de prostat ile ilgili kitle varsa kullanmayın yazıyor eşimin dedesi prostat kanseri sebebi ile vefat etmiş simdi babası da kanser değil ama prostat hastası yani genetik olarak yatkınlık var aceba bu iğneler tetikler mi diye korkuyorum ufff bilmiyorum yaaa
Bu arada bize igne vermeme sebebi hormonların normal olması bitkiselleri denedık sobra simdi igne ve aynı zamanda bitkisel kullanacağız
Cnm sizin fsh bizimkinden düşükmuş bizimkide normal araliklardaydi ama fsh nin düşük olması gerekiyo kaan hocaya mail atmistim o cvp olarak yazmıştı. Eğer pregnly in öyle uyarısı varsa hocaya söyleyin ona es değer farkli bi iğne versin bnce konuşun bu konuyu. Bizim prolaktin ve e2 yüksek testesteron düşük olunca bitkiselden hemen sonra igneye geçtik. Bizden ayrıca hipofiz mr i da istedi sizden istemedi dimi

Cnm sizin fsh bizimkinden düşükmuş bizimkide normal araliklardaydi ama fsh nin düşük olması gerekiyo kaan hocaya mail atmistim o cvp olarak yazmıştı. Eğer pregnly in öyle uyarısı varsa hocaya söyleyin ona es değer farkli bi iğne versin bnce konuşun bu konuyu. Bizim prolaktin ve e2 yüksek testesteron düşük olunca bitkiselden hemen sonra igneye geçtik. Bizden ayrıca hipofiz mr i da istedi sizden istemedi dimi

Canım bizim fsh aslinda normal aralığın üst sinirinda yani normal görünüyor ama normalin üst sınırında sanırım onun biraz daha dusmesi gerek ayrica lh bayağı yuksekti iste yanlış bir ilac kullanımı sonucu yukselmisti onun da düşmesi gerek bizim e2 ve prolaktin normaldi belki o yüzden mr istememistir esimde utangac testis var yani inmemiş testis degil de hareketli bazen yerinde oluyor bazen yukarı çıkıyor bu igne sanırım inmemiş testis tedavisinde de kullaniliyormus ben de belki faydası olur diyorum ama bakalım bisey sorucam bu igne fsh ve lh i sifira mi indiriyor

Cnm hoca bizimnki ni 2 ye düşürdü. Sizin 3 e çıkarmasının sebebi neydi ..

Canım fsh ve lh sıfırlara düştü ama testesteronda düşüktü onu yükseltmek için 3 çıkardı.İnşallah testesteronda çıkarda boşuna gitmez 3'er iğneler.Üzülüyorum yani eşimede haftanın 3 günü hastanede iğne peşinde.Umarım güzel sonuçlar alırız.

Back
X