Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ecrın bebek canım cok uzuldum ne desem bos
Allahım ınsallah en kısa zamanda guldursun yuzunu canım

[TABLE="width: 310"]
[TR]
[TD="class: xl67, width: 413, bgcolor: #92D050, colspan: 2"]3. AZO BULUŞMASINA KATILACAK ARKADAŞLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl69, width: 413, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Değerli Arkadaşlar,
3. ERKEK VE KADIN İNFERTİLİTE SORUNLARI SEMİNERİMİZ 16 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ GÜNÜ CELALETTİN PERU VE ERSEL METİ HOCALARIMIZIN KATILIMLARIYLA İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞECEKTİR.
Bu seminerimiz çok daha geniş kapsamlı ve profesyonel olacaktır. Bursa organizasyonuna gelenler seminerin ne kadar verimli ve güzel geçtiğini az çok bilirler.
Programımız Saat: 15:00 da İstanbul Zeytinburnu Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda başlayacaktır. Ancak tanışma ve kaynaşma için toplantı zamanından 1 saat öncesinde konferans salonunda olmaya gayret gösterelim.
Çok verimli ve moral verici olacak olan bu seminere kaderdaşlarımızın mümkünse eşleri ile katılmalarını rica etmekteyiz. Eğer mümkün değilse eşleriniz olmadan da katılabilirsiniz.
Organizasyona katılacak arkadaşlar; Ali Can arkadaşımıza mail de belirtilen telefon numarasından, facebook özel mesajından veya genel mail adresimiz olan azo.sayfamiz@gmail.com’a ad ve soyadı, irtibat numarası ile birlikte katılımcı sayısını yazdırabilirler. Organizasyon bedeli kişi başı 25,00 TL olup hazırlanacak listeye göre masa ve yemek organize edilecektir.
Değerli Arkadaşlar, Hocalarımız büyük İstanbul Organizasyonun hazırlığı için yoğun çaba harcamakta ve bizlerin bu organizasyondan en iyi şekilde faydalanabilmesi için en ince detayına kadar çalışmalar yapmaktadırlar. Bizlerde bu çaba ve emeğe mutlak katılımlarımızla destek olmalıyız. Sonuçta tüm yapılanlar bizlerin bir olması, hastalığımız ve hastalığın gelişim süreci hakkında bilgi sahibi olmamız açısından ve değerli hocalarımızı yakından tanımamız a çısından önem arz etmektedir.
Program detayları netleştiğinde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]1.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]CEMREM29 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]2.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]BALIM1905 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]3.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]GULERİM :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]4.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]PITIRCIK_43 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]5.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]SAYES :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]6.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]ESE44 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]7.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]19SERAP :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]8.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]NİLDA015 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]9.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]DEFNEVAA :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]10.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]GÖZDEMMMMM :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]11.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]DOGADANDEVA :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]12.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]EDABAL :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]13.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]ARUNA :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: yellow"] [/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: #FF66CC"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Canim gördüm yazini ama sonu huzunlu olunca inanki bende ayni duyguları yasiyorum.yazamadim yazilacak hüznünü anlatacak kelime ve cümleler yok.
hayirli zamanda versin mucizenin bu asamalarda bile olmak ne büyük mutluluk inşallah rabbim sonucu evlat olan tedavi nasip etsin kucagina albilecegin tedavun olsun canimm

umarım hepiniz iyisinizdir eşimin ocak ayında tedaviyi bırakmasıyla benimde topikte yazacak paylaşacaklarım olmadığından uzun zamandır girmiyordum ama hep dualarımda ve aklımdasınız...bi çoğunuzda germ hücreler spermatoza olmuş bi çok kişi sperm görmüş tedavide olup emek veren herkes inşlh spermleri görür ve sağlıklı bebeklerine kavuşurlar...benim eşim tedaviyi sonlandırdı artık bıktığını söyledi üzüldüm ama dahada fazla zorlayamadım oda haklıydı zamana bıraktık ve hayırlısı dedim...bi süre uzaklaşayım dedim....herşeyi kendime dert etmek en büyük özelliğimdir son 2 aydır iş yerinde de birsürü sıkıntı sitre yaşadım ve sonunda artık vücudum iflas etme noktasına geldi sol kolumda yanma ve uyuşukluk hissi oldu 10 gün ve sonra sol yüzümde de hissettim dr gittik emar çekildi ve beyinde ne olduğu bilinmeyen beyazlılar görüldü dr bunlar iyi huylu ama takip edicez dedi çok üzüldüm çok korktum depresyona girdim
şuan tedavideyim ve psikolojik ilaçta kullanıyorum onun sayesinde biraz sakinleştim ama içim çok yanıyor nolur çocuk meselesini çok fazla dert etmeyin olmuyorsa öylesi hayırlı demekki bir sürü şey yaşıyorum içimde fırtınalar kopuyor eşim deli divane oldu dün bi dr daha gittik araştıracaklarını söylediler inşlh kötü şeyler çıkmaz ve sağlığım düzelir sizlerden benide dualarınıza katmanızı istiyorum dualarınızda banada yer verin ...hepiniz allaha emanet olun sağlıkla kalın canlarım tedavi aşamasında olan herkesin gönlündeki geröek olsun hamişler sağlıklı bebeklerine kavuşsunlar inşlh ......:25::25::25::25:

canım öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm inşallah kötü bişey çıkmaz ,gerçekten yaşadıklarımız ve yşadığınız hiç kolay şeyler değil rabbim inşallah bir yerden kapısını açar sağlığına ve evladına kavuşurusun her zaman dualarımdasın.ne olur kendine dikkat et...

cnm benim eşimde yaklaşık 1,5 seneyi geçiyor iğne kullanalı hamdolsun bişey olmadı ve eşim şuan hala menapur ve pregly kullanıyor
korkularımız olmaz olur mu tabiki korkuyoıruz ama başka da yapacak bi şeyimiz yok herşeyleri yılalrca denedik olmadı bunu deneyelim diyporuz bide sonuç alanalr olunca ki bizde aldık şükür bililyorsun daha da sarılıyor insan tedaviye benim tavsiyem hormon sonuçlarını yaptırıken eşinin ast alt sine de baktır hiç değilse aklın gönlün ferah olur ...

Dogru korkuyoruz ama yapacak baska birsey yok
Esimin birdahaki testinde o testleride yaptirmasini soyleyeyim
Ast alt sine ne demek oluyor labaratuvara bunlarmi istiyoruz diyorsunuz??ve bunlarin sonucunuda celalettin hocami bakacak

zaman,ervae,balım,yase ve eda canlarım dualarınız bitti çok şükür2 rekat namaz kılın,secdede dua edin.
Yasin okuyun.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşlerimiz için eşlerine şifa ve selametler nasip et.Eşlerinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşlerimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16::16:

umarım hepiniz iyisinizdir eşimin ocak ayında tedaviyi bırakmasıyla benimde topikte yazacak paylaşacaklarım olmadığından uzun zamandır girmiyordum ama hep dualarımda ve aklımdasınız...bi çoğunuzda germ hücreler spermatoza olmuş bi çok kişi sperm görmüş tedavide olup emek veren herkes inşlh spermleri görür ve sağlıklı bebeklerine kavuşurlar...benim eşim tedaviyi sonlandırdı artık bıktığını söyledi üzüldüm ama dahada fazla zorlayamadım oda haklıydı zamana bıraktık ve hayırlısı dedim...bi süre uzaklaşayım dedim....herşeyi kendime dert etmek en büyük özelliğimdir son 2 aydır iş yerinde de birsürü sıkıntı sitre yaşadım ve sonunda artık vücudum iflas etme noktasına geldi sol kolumda yanma ve uyuşukluk hissi oldu 10 gün ve sonra sol yüzümde de hissettim dr gittik emar çekildi ve beyinde ne olduğu bilinmeyen beyazlılar görüldü dr bunlar iyi huylu ama takip edicez dedi çok üzüldüm çok korktum depresyona girdim
şuan tedavideyim ve psikolojik ilaçta kullanıyorum onun sayesinde biraz sakinleştim ama içim çok yanıyor nolur çocuk meselesini çok fazla dert etmeyin olmuyorsa öylesi hayırlı demekki bir sürü şey yaşıyorum içimde fırtınalar kopuyor eşim deli divane oldu dün bi dr daha gittik araştıracaklarını söylediler inşlh kötü şeyler çıkmaz ve sağlığım düzelir sizlerden benide dualarınıza katmanızı istiyorum dualarınızda banada yer verin ...hepiniz allaha emanet olun sağlıkla kalın canlarım tedavi aşamasında olan herkesin gönlündeki geröek olsun hamişler sağlıklı bebeklerine kavuşsunlar inşlh ......:25::25::25::25:

Rabbim öncelikle şifa versin sana canım inşallah kötü birşey çıkmayacak içini ferah tut
yaşadıkların kolay değil Allah en yakın zamanda mükafatını versin canım

Mrb arkadaşlarr.İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.eşim bu aralar biraz skıntılı o yüzden pek takip edemedim... olumlu olumsuz sonuçlar alan herkese rabbim yardım etsin.eşimde bayramdan sonra dr gitmeyi düşünüyo test yapıp ne durumdayız neler yapmalıyız öğrenip bizde bi yerden başlayacaz.bi haftadırda keçi boynuzu ve incir kürüne basladık ne kadar sonuç alırız bilmiyorum ama allah çok büyük bizlere yardımcı olsun insallah...

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlarr.İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.eşim bu aralar biraz skıntılı o yüzden pek takip edemedim... olumlu olumsuz sonuçlar alan herkese rabbim yardım etsin.eşimde bayramdan sonra dr gitmeyi düşünüyo test yapıp ne durumdayız neler yapmalıyız öğrenip bizde bi yerden başlayacaz.bi haftadırda keçi boynuzu ve incir kürüne basladık ne kadar sonuç alırız bilmiyorum ama allah çok büyük bizlere yardımcı olsun insallah...

Canim incir kurunu nasıl yapıyorsunuz bizde yapalim dioz neye iyi gelior tam olarak

[TABLE="width: 310"]
[TR]
[TD="class: xl67, width: 413, bgcolor: #92D050, colspan: 2"]3. AZO BULUŞMASINA KATILACAK ARKADAŞLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl69, width: 413, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Değerli Arkadaşlar,
3. ERKEK VE KADIN İNFERTİLİTE SORUNLARI SEMİNERİMİZ 16 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ GÜNÜ CELALETTİN PERU VE ERSEL METİ HOCALARIMIZIN KATILIMLARIYLA İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞECEKTİR.
Bu seminerimiz çok daha geniş kapsamlı ve profesyonel olacaktır. Bursa organizasyonuna gelenler seminerin ne kadar verimli ve güzel geçtiğini az çok bilirler.
Programımız Saat: 15:00 da İstanbul Zeytinburnu Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda başlayacaktır. Ancak tanışma ve kaynaşma için toplantı zamanından 1 saat öncesinde konferans salonunda olmaya gayret gösterelim.
Çok verimli ve moral verici olacak olan bu seminere kaderdaşlarımızın mümkünse eşleri ile katılmalarını rica etmekteyiz. Eğer mümkün değilse eşleriniz olmadan da katılabilirsiniz.
Organizasyona katılacak arkadaşlar; Ali Can arkadaşımıza mail de belirtilen telefon numarasından, facebook özel mesajından veya genel mail adresimiz olan azo.sayfamiz@gmail.com’a ad ve soyadı, irtibat numarası ile birlikte katılımcı sayısını yazdırabilirler. Organizasyon bedeli kişi başı 25,00 TL olup hazırlanacak listeye göre masa ve yemek organize edilecektir.
Değerli Arkadaşlar, Hocalarımız büyük İstanbul Organizasyonun hazırlığı için yoğun çaba harcamakta ve bizlerin bu organizasyondan en iyi şekilde faydalanabilmesi için en ince detayına kadar çalışmalar yapmaktadırlar. Bizlerde bu çaba ve emeğe mutlak katılımlarımızla destek olmalıyız. Sonuçta tüm yapılanlar bizlerin bir olması, hastalığımız ve hastalığın gelişim süreci hakkında bilgi sahibi olmamız açısından ve değerli hocalarımızı yakından tanımamız a çısından önem arz etmektedir.
Program detayları netleştiğinde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]1.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]CEMREM29 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]2.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]BALIM1905 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]3.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]GULERİM :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]4.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]PITIRCIK_43 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]5.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]SAYES :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]6.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]ESE44 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]7.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]19SERAP :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]8.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]NİLDA015 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]9.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]DEFNEVAA :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]10.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]GÖZDEMMMMM :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]11.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]DOGADANDEVA :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]12.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]EDABAL :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: yellow"]13.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: #FF66CC"]ARUNA :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Canım orda nasıl bulacağız birbirimizi bir plan var mı heyecanlıyım
Olmadı arkadaşlar bu acıyı ben yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın!
Canım yeni gördüm çok üzüldüm allahım sana ve eşine sabır ve huzur versin

Canlar bu sıvı eşimde surekli ishal yapıyor sizde böyle bir sorun oldu mu
Nasıl kullanıyorsunuz
Bu arada lastik kız formundaymisim fizik tedavi görüyorum ve doktor ölene kadar hergün spor yapacaksın dedi
Offfff çok yorucu bakalım nasıl vakit bulacağım

Canlar bu sıvı eşimde surekli ishal yapıyor sizde böyle bir sorun oldu mu
Nasıl kullanıyorsunuz
Bu arada lastik kız formundaymisim fizik tedavi görüyorum ve doktor ölene kadar hergün spor yapacaksın dedi
Offfff çok yorucu bakalım nasıl vakit bulacağım

canımmm geçmiş olsunn.. :26: lastik kız formu nasıl birşeymiş canım yaa :26:

Canım öncelikle gerçekten çok üzüldümmm :25: içimi çok acıttı birşeyler yazdıklarını okuyunca.. Çünkü bende aynı süreçten geçmiştim.. Eşim bu konuyu birdaha açmayalım dedi ve 2 yıl sessiz sakin beklemek zorunda kaldım.. Hiç konuşmadan.. Ta ki kendisi artık tedaviye başlayalım diyene kadar.. Topiğe de girmedim.. sadece arada bir sevdiğim insanlarla konuşup topikten haber aldım.. Çoğunlukla mutlu haberleri verdiler bana.. Çook şükürr... Ama birşeyi bilmeni isterim ki eşinin bu tavrını bir son olarak görme.. Bir zaman sonra içinin acısı durulduğunda gelip sana fikrini tekrar söyleyecektir.. Ve bu süreçte üzme kendini bitanem.. Toparla güçlü ol ve kendine çook iyi bak.. Sen iyi olmazsan geleceğini de iyi planlayamazsın, eşinde yapamaz bunu sende yapamazsın.. En önemli gerçek bu topikte ki herkesin tek önemli gerçeği SAĞLIĞIN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞU.. ve lütfen kendine iyi bak bir an önce toparlamaya çalış.. en azından ilerlemesine (allah korusun) izin verme tatlım.. çpüyorum senin kalbim dualarım seninle..:16:

Doktorumuz Selahattin Çayan, resmen bizi ortada yarı yolda bıraktı. Iki aydır ovitrelle iğne kullandı eşim iki aydan sonra test yaptır bana mail gönder dedi. Biz Almanya'dayız o ilaçı alana kadar burda göbeğimiz çatladı tabi onlar için sorun değil. Eşime o iğneleri ben yaptım için yanarak. Bir haftadır mailimize cevap yazdı hergün muayenesini aradım sekretine not bıraktın malimize baksın diye hormonlarımız normaldi alt üst olmuştu korktum gecelerxe uyamadım eşime zararmı verdi acaba. Nihayet bir hafta sonra cevap yazmış size varikosel ameliyatı artı ilaç öneriyorum yoksa ben sizinle ilgilenemem be adam niye bu ilacı kullan iki ay sonra hormon testi yaptır bana mail gönder diyosun. Biz üç ayrı doktora daha gittik varikosel için hepside sende yok dedi. Eşim emin olmak istedi olsaydı zaten ameliyat olacaktı. Eee şimdi ne olacak bizde tedavi oluyoruz diye seviniyoruz. Arkadaşlar kime güvenicez. Yarı yolda BIRAKILDIK resmen ayıpppppp yaa yazık değilmi bize emeklerimize.

Doktorumuz Selahattin Çayan, resmen bizi ortada yarı yolda bıraktı. Iki aydır ovitrelle iğne kullandı eşim iki aydan sonra test yaptır bana mail gönder dedi. Biz Almanya'dayız o ilaçı alana kadar burda göbeğimiz çatladı tabi onlar için sorun değil. Eşime o iğneleri ben yaptım için yanarak. Bir haftadır mailimize cevap yazdı hergün muayenesini aradım sekretine not bıraktın malimize baksın diye hormonlarımız normaldi alt üst olmuştu korktum gecelerxe uyamadım eşime zararmı verdi acaba. Nihayet bir hafta sonra cevap yazmış size varikosel ameliyatı artı ilaç öneriyorum yoksa ben sizinle ilgilenemem be adam niye bu ilacı kullan iki ay sonra hormon testi yaptır bana mail gönder diyosun. Biz üç ayrı doktora daha gittik varikosel için hepside sende yok dedi. Eşim emin olmak istedi olsaydı zaten ameliyat olacaktı. Eee şimdi ne olacak bizde tedavi oluyoruz diye seviniyoruz. Arkadaşlar kime güvenicez. Yarı yolda BIRAKILDIK resmen ayıpppppp yaa yazık değilmi bize emeklerimize.
Rabbim iyi doktorlar la karsilastirsin cnm ne diyim 4 4 luk doktor yokki arasan ulasamion tam ulasiyosun ben mesgulum dönerim diyo dönmüyor var hepsinde bi kusur. Rabbim şifa sini yollasin ondan baskasina muhtaç etmesin inşallah

Canım üzülme artık bu kadar.
Her şerde bir hayır vardır elbet
Bu dr size eşine şifa olsaydı işler rayında giderdi
Biz hep demiyormuyuz herşeyin hayırlısı diye
Rabbim daha beterinden korusun inşALLAH
Veee rabbim eşinize şifa olacak drlarla karşılaştırsın

Celalettin Peru hastaları sizlere de bilgilendirme maili gelmiştir
Artık eşlerimizin de güvenli ve temiz bir şekilde sperm testi vereceği yer var.
Bu açıdan ben çok mutlu oldum.
Hem gayet temiz ve nezih ortamda test verecekler
Hem de duş alabilecekler
Oleyyyy çok mutlu oldum ya
Celalettin Hocam yaptı mı en iyisini yapar
ALLAH razı olsun kendisinden

Kısaca bilgilendirme maili paylaşayım
Yeni gelen arkadaşlarda bilgilensin hem:

Dr. Celalettin Peru hocamız.
31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde hasta kabul edebilecektir.
2-8 Ağustos tarihlerinde Yurtiçi ve Yurtdışı programları nedeniyle muayene ve görüşme yapamayacaktır.
Yukarıdaki tarihler dışında hoca ile muayene ve görüşmeler, 1 Eylül tarihine kadar. Celalettin hoca ile telefon görüşmesi yapılarak randevu ve adres alınıp kendi yerinde (Zeytinburnu) da görüşme gerçekleştirilecektir.

1.Eylül 2014 Tarihinden itibaren Dr. Celalettin Peru http://floryacerrahi.com/ adresinden iletişim bilgilerini alacağınız klinikte Öğleden sonraları Muayenelerini gerçekleştirecektir.

SPERMİOGRAM konusuna gelince:
11 Ağustos Tarihine kadar Arif bey’de Andromer labaratuarında spermiogramlar bakılacak.
12 Ağustos tarihinden itibaren SPERMİOGRAM http://floryacerrahi.com/ kliniğinde verilecektir.
Banyo, Tv, Temiz havlu ve diğer imkanlar bu klinikte sağlanacaktır. Bu klinikte spermiograma yine Arif bey bakacak fakat örnekler verildikten sonra Arif bey kliniğe gelerek örnekleri inceleyecektir.

Canım aşırı esnekmişim o yüzden omurlar zarar görüyormuş

canımmm esnek olmak iyi bişeydir normalde.. Ama herşeyin aşırısı kötü olduğu gibi bu da öyle sanırım.. Geçmiş olsun tekrar tatlım.. Dikkat et kendine..

Back
X