- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Doktorumuz Selahattin Çayan, resmen bizi ortada yarı yolda bıraktı. Iki aydır ovitrelle iğne kullandı eşim iki aydan sonra test yaptır bana mail gönder dedi. Biz Almanya'dayız o ilaçı alana kadar burda göbeğimiz çatladı tabi onlar için sorun değil. Eşime o iğneleri ben yaptım için yanarak. Bir haftadır mailimize cevap yazdı hergün muayenesini aradım sekretine not bıraktın malimize baksın diye hormonlarımız normaldi alt üst olmuştu korktum gecelerxe uyamadım eşime zararmı verdi acaba. Nihayet bir hafta sonra cevap yazmış size varikosel ameliyatı artı ilaç öneriyorum yoksa ben sizinle ilgilenemem be adam niye bu ilacı kullan iki ay sonra hormon testi yaptır bana mail gönder diyosun. Biz üç ayrı doktora daha gittik varikosel için hepside sende yok dedi. Eşim emin olmak istedi olsaydı zaten ameliyat olacaktı. Eee şimdi ne olacak bizde tedavi oluyoruz diye seviniyoruz. Arkadaşlar kime güvenicez. Yarı yolda BIRAKILDIK resmen ayıpppppp yaa yazık değilmi bize emeklerimize.
Üzüldümm gerçektenn.. Dr ile ilgili teraddütlerim oluştu.. Benii hemen etkiliyor böyle şeyler ne yazıkki.. Gerçekten kime güveneceğiz biz yaa.. :26: