- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
Herkese iyi bayramlar kizlar nasilsiniz hepinizi opuyorum![]()
Cnm nasilsinn sanada iyi bayramlar olmustur ins..arada gel sekerim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese iyi bayramlar kizlar nasilsiniz hepinizi opuyorum![]()
Canımmm daha fazla üzme kendini herseyde bi Hayır var gerçekten inşallah Rabbim bizlerede nasip edicek.Yok cnmkeşke olsaydı 5 embriyodan sadece 2 tanesi 5. Güne çıktılar . Halbuki 3. Gün herşey yolunda denmişti
3 . Gün transfer edilse daha mı iyi olurdu diyorum kendi kendime ama sonra kısmette yoksa hiç bir şekilde olmaz diyorım
![]()
Canım ya biz bulunduğumuz şehirde hormon genetik ve Sperm tahlilleri yapmıştık o sonuçlarla gittik kaan hocaya diğer doktorlar varikosel var demişti ama kaan hoca varikosel ileri değil ameliyata gerek yok dedi soğuk algınlığı ilacı verdi sudafed ve endol bitince burda spermntahlili yapıp mail atacaz ve bizi mikrotese için çağıracak sizeede aynısını demiş ya canım siz orda mikrotese yaptınız mı ne sonuç aldınız da doktor değiştirdiniz canım kafam karıştı benim ne yapalım bu doktora devam edelim mi yoksa istanbul damı tedaviye devam edelim riske atmak istemiyorum çünki eşimde canlı cansız hiç Sperm yok ve kaan hocayı araştırıp ta gittik bana fikir ver canım yaaaa
Cnm nasilsinn sanada iyi bayramlar olmustur ins..arada gel sekerim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ben sana kendi fikrimi soyleyim hemen tese olmayin derim çünkü tese ameliyatida testislere zarar verior biz tese olmadik istanvulda tedawoye baslarken.. ve bazi varikoseller derecesi az dahi olsa engelleyebilior canim bizimde vardi varikoselimiz celalettin hoca krem verdi ve 1ay oldu olmadı sag variloselimiz kayboldu
Cnm seninde bayram in kutlu olsun cnm baya gecikmiş cnm adetin beynimiz oyunmu oynuyo bilmiyorum bnde bu sıralar gördüğüm rüyaları ve bi çok şeyi hamilelige yoruyorum bi mucize olurda doğal yoldan hamile kalirmiyiz acaba bi Allah biliyo. Tıbbın dediğine göre mümkün değil ama herseyden büyük Allahımız var.. yani cnm bun konuda tek degil sin her ay acaba bu ay mucize olmuşmudur diyorum. Bu ayda aynı şey var.. Rabbim nasip eder inşallah cnm bnm bigün bizde bu duyguyu yaşarız inşallah Ya Vekil ismiyle Allaha siginiyorumCanlarım hepinizin bayramını kutluyorum biraz geç oldu ama sebebi üzücü 22sinde olması gereken adetim olmadı ta ki bu güne kadar kesin hamileyim dedim bayramı tuvalette geçirdim resmen sürekli kontrol heyecan bu gün adet oldum neden bu kadar ümitlendim anlamıyorum neyse işte HARİKA BİR DYYGUYDU.........
Bayanlar merhaba benm eşimin 25tane sperm çıktı hareketli yüzdeleri 0 memorial hastanesi cem beyin hastasıyz bende bi problem yok ilk tüp bebk tedavimize başladk yarn iğneleri başlocz kafama takılna spru hiç üroloji doltoru görmedi cem beyn desiği biz eşinden sperm alıcaz eğer tekrar düşük çıkarsa mikro tese amaelytı yapcaz eşine dedi bunun tedavisi tok dedi varsa varsır yolsa yoktur dedi kafam çok karştı burada deneyimleri olan arkadaşlar var yardım bekliyorm
Merhaba arkadaşım.
Burada ben de dahil çoğu arkadaşın eşlerinde sıfır sperm mevcut
Çıkış olması için tedavideyiz hepimiz
Sperm çıkan tek tük hastalarda ise iğne ve bitkisel tedavi ile sayı arttırılmaya çalışılıyor
Bence tüp bebek konusunda acele etmişsiniz
Ve asla tese olmayın derim ben
Çünkü testistlere zarar veriyor bu tese
Tedavi şekli varken niye hemen tüp bebeğe yönelendiriyorlar anlamıyorum ben
Para tuzağı bunlar bence.Acele etmeyin be kardeşim
Biraz daha bekleyin
İstanbul da Celalettin Peru var ona gidin
Merhaba arkadaşım.
Sperm çıkan tek tük hastalarda ise iğne ve bitkisel tedavi ile sayı arttırılmaya çalışılıyor
Biraz daha bekleyin
aaaa tülaycımmmm bugün evlilik yıldönümün senin haaaa...
yeni yılınız kutlu olsun canımmmm
bundan sonraki yılları evlatlarınızla kutlayın inşallah canım...![]()
YA BEDİ' Örneksiz, benzersiz, hayret verici alemler yaratan .....
her türlü muradı yada ihtiyacı olan Allah'ın yardımını almak için
70.000 defa " ya bedi" ismi şerifini okudugunda muradına erip,istedigine kavuşur..
1-Demet1973
2-Üçübirarada
3-Hayalimmm
4-Feraheymen
5-Zümra11
6-Tulay_20
7-İlkbahar_İlkbahar
8-Doğadandeva
9- Yunyas
10- Vusl
11-Goezde
12-Dermannn
13-Flz01
14-Zaman
15-Haremsu
16-Herşeygüzelolacak
17-Bengusu
18-Ervae
19-Ese44
20-Eda09
21-Tosbag
22-91Prenses91
23-Mavimenekşe
24-Eryaga
25-Ecrin23
26-Nilda15
27-Yase2
28-Defnevaa
29-Sayes
30-Balım1905
31-Zozoo
32-Yeşil034
33-Aruna
34-Alev99
Not:Canlarım son durum bu şekildedir
Katılmak isteyen arkadaş olur diye bekliyorum
Liste ye eklemediğim arkadaşlar olabilir.
Bir de kontrolü olan arkadaşlar bana bildirsinler ki onları öne alayım hemen
Yarın başlayacağız ALLAH ın izni ile
Hepinize mesaj atacağım canlarım
Sizlerde bana okuduğunuz zaman mesaj yoluyla bildirirsiniz artık
Şu anda kişi başı 2 120 adet "Ya Bedi" Düşüyor.
Evet canım ALLAH Razı Olsun
Hayırlısı olsun ne diyelim
Koskocaman 9 yılı devirdik
Ve halen de kendimi yeni gelin gibi hissediyorum bebiş olmayınca
Bu sene baş başa kutlayalım demiştim içimden ama
Evde kayınvalidem var![]()
Merhaba arkadaşım.
Biraz daha bekleyin
maşallah canım....
rabbim eşini başından eksik etmesin inşallah...
zaman geçiyor.imhitan süremiz azalıyor canım...inşallah yavrularımıza kavuşacağımız günler yakındır.
rabbim sağlık versin huzur versin o da gelecek.
mutluluğunuz hiç bozulmasın.gönüller bir olsun bikaç gün sonra kutlarsınız inşallahhh![]()
bize de doktor hemen tüp bebek dedi. sperm sayısı az olduğu için ama cesaret edemedik, birkaç doktora daha gittik gideceğiz de bitkisel ürünlerle bile spermde artış oldu bizde keçiboynuzu gibi. . celalettin peru her zaman istanbulda mı? tavsiye ediyor musun? denediniz mi?
Kayınvalidem 2 ay daha yanımızda
Dr. Celalettin Peru hocamız.
31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde hasta kabul edebilecektir.
2-8 Ağustos tarihlerinde Yurtiçi ve Yurtdışı programları nedeniyle muayene ve görüşme yapamayacaktır.
Yukarıdaki tarihler dışında hoca ile muayene ve görüşmeler, 1 Eylül tarihine kadar. http://www.celalettinperu.com/ Celalettin hoca ile telefon görüşmesi yapılarak randevu ve adres alınıp kendi yerinde (Zeytinburnu) da görüşme gerçekleştirilecektir.
1.Eylül 2014 Tarihinden itibaren Dr. Celalettin Peru http://floryacerrahi.com/ adresinden iletişim bilgilerini alacağınız klinikte Öğleden sonraları Muayenelerini gerçekleştirecektir.
SPERMİOGRAM konusuna gelince:
11 Ağustos Tarihine kadar Arif beyde Andromer labaratuarında spermiogramlar bakılacak.
12 Ağustos tarihinden itibaren SPERMİOGRAM http://floryacerrahi.com/ kliniğinde verilecektir.
Banyo, Tv, Temiz havlu ve diğer imkanlar bu klinikte sağlanacaktır. Bu klinikte spermiograma yine Arif bey bakacak fakat örnekler verildikten sonra Arif bey kliniğe gelerek örnekleri inceleyecektir.
Bizim şu anda çıkış yok ama ben olacağına inanıyorum
Çıkış olan arkadaşlar da var elbet
canım bilgi için teşekkür ederim.
inan sadece inanınca herşey oluyor, ALLAH büyük ol der olur. rabbim bizlere hayırlısını nasip etsin
Canım ya neler yaşamıssın sen öyle çok üzüldüm inan ki
Demekki daha imtihanın bitmemiş
Bende hasta olacağım diye çok korkuyorum
Çünkü bende kafaya çok takanlardanım.
Her şerde bir hayır vardır canım sıkma canını
Derdi veren rabbim şifasını da verecektir
İyi olacaksın İNŞALLAH
Sen de yeni dua listemize katıl istersen
Senin şifa bulamn için okuruz bizlerde
Çok geçmiş olsun senin için dua edeceğim hayatta herkesin bir imtihanı var Allah bunlardan geçmeyi nasip etsin
cnm geçmiş olsun. sana katılıyorum ne desen haklısın..bendede panik atak başlangıcı var galıba . önceden çok aglayınca nefes alamıyordum şimdi durduk yere de göğsüm sıkışıyor nefesim kesilmiş gibi oluyorum.Allahım hem şifamızı hemde bebeklerimizi versin.![]()
saolasın cnm allah razı olsun ...Canım Benım gecmıs olsun allahım sıfa versın ınsallah kotu bısey cıkmaz ıyı dusun canım
Cocuk konusunda yıpratma kendını demekkı daha zamanı gelmemıs canım ..cok ıyı anlıyorum senı ınsan kafaya takıyor ama ıste kendımıze oluyor canım
rabbım ınsallah en kısa zamanda guldursun yuzunu ınsallah
saolasın cnm allah razı olsun mesajını aldım ama hiç müsait değildim birde yazacak gücüm yoktu bu gün daha iyiyim hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşlh...canım öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm inşallah kötü bişey çıkmaz ,gerçekten yaşadıklarımız ve yşadığınız hiç kolay şeyler değil rabbim inşallah bir yerden kapısını açar sağlığına ve evladına kavuşurusun her zaman dualarımdasın.ne olur kendine dikkat et...
Rabbim öncelikle şifa versin sana canım inşallah kötü birşey çıkmayacak içini ferah tut
yaşadıkların kolay değil Allah en yakın zamanda mükafatını versin canım