Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşim Allah izin verirse sali günü celalettin hocaya kontrole gidecek dua edermisiniz kizlar
inşallah Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip eder

Eşim Allah izin verirse sali günü celalettin hocaya kontrole gidecek dua edermisiniz kizlar
inşallah Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip eder
ve aleyküm selam
dua etmezmiyiz cnm hadi inşlh bi önceki kontrollerden daha da güzel halaylık haberler alalım senden:52::52:

Son düzenleme:
Yasin okutmaya niyet ettim.sizlerin yardimina ihtiyacim var 25 tane dagitmam gerekiyor her kişibir yasin akraba es dost soylerseniz sevinirim.
Affiniza siginarak istiyorum.biliyorum ki beni en iyi sizler anlarsiniz.
14 yildir bu özlem ile yasamak kardeş akraba arkadaş hepsi ikinciye hamile yada doğurdu
Hasa hic gözüm yok.rabbim verdiği emanetler evlatları sadece yyüreğimde acaba bende anne olup olamayacagimim korkusu var.
Her birini ayri seviyorum ve sevecegimde rabbim bana ve tüm evlat hasretiyle yananlarada vermesini diliyorum.
Yasin için okuyan okumuyan herkesten rabbim razi olsun.
Topige çok yazamiyorum okuyup cikiyorum çokzor ggünler geciriyorum her gecen günartan bir evlat hasreti var iste :43::43::43:

allahım yar ve yardımcın olsun benımde 14 yıl oldu senı anlıyorum....1 hafta sonra olursa ben okurum...

günaydın arkadaşlar...savaşçı, güçlü arkadaşlarım...
koca yürekli insanlar...:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

az önce geldim merkezden...bugün benim 2.tedavim başladı...:18::18::18:

ocakta spermlere kavuşmanın sevinci,:52:
şubatta ilk tüp bebek tedavisinin heyecanı,:18:
martta yavruma kavuşmanın mutluluğu,:32:
nisanda yavrumu kaybetmenin hüznü,:14:
nisandan beri kendimi toplama süreci derken 2014 ne ara girdik ağustosa nasıl geldik anlayamadım ben.:26::26:

temmuzda doktorum yeniden başlayabiliriz demişti.ramazan sonra bayram diye istemedim.perşembe günü regli oldum.ve bugün başladık allahın izniyle...
8 yumurtam ve ben yeni tedavi için hazırız inşallah...

eşim nisandan beri proxeed plus ve keçi boynuzu pekmezine devam ediyor.
bana biçok test yapıldı.
bu denemede kromozon analizlerimizde bisey çıkmamasına rağmen yinede emriyolara pgt yapılkacak.

hepiniz dualarımdasınız.rabbim bu günlere gelip tedaviye başlamayı hepinize nasip etsin.o güzel gönüllerinize göre versin.
eminim yavrularınızda sizler gibi savaşçı, kahraman ve güzel insanlara kavuşmak için can atıyor.
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.aminnnnn

merhaba arkdasım demek tedavın hayırlısı ıle başladı ALAHIM emenklerınızı boşa çıkarmasın ben ınanıyorum bu defa her sey cok ama cok güzel olacak dularım senınle bıkıyorsun zaten yazısyorz ozelden senınle haftya taşınma ıslerı olur uzun bır sure nete gırmem ama eylül bası senın güzel haberını almak ıcın ınsALLH ACTIGIMDA göbek atarız burda mutluluktan dularımdasın her zamn arkdasım allah emanetsın

Sıra HAYALİMMM kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :8::55:hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak :34:
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım:47:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :3:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16::16:

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Sıra GOEZDE kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz:8::55: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması:16:
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :47:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :3:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16::16:

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

cemrem canım tatil işiniz ne oldu gidin gelin biran evvel aynı anda tedaviye başlayalım inşallah

bende iyiyim canımcım bende telefondan girdim baktım bir gariplik var topikte hemen pc yi açtım çok değişik olmuş neyse bunada alışırız artık.
ee alışırız da zor bakalım ben online olanalrı görmediğim içiçn üzüldüm hani boş topikte gezmeyelim:D:D:D

Back
X