- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
evet önce bi şok oluyor insanselam kizlar,
nebicim olmus bi site böyle yaa ilk önce yanlis sayfayi actim sandim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet önce bi şok oluyor insanselam kizlar,
nebicim olmus bi site böyle yaa ilk önce yanlis sayfayi actim sandim![]()
Yüzünde mi vücudunda mı canım
Yuzunde cnm sivilce..cemremm cnm yok sivilce canim yani isilik degil alerjide degilmaşalalah cnm ii olsun kızlar sonuna kadar sağlıkla gitsin..yarın şeker yüklemesi var demekki ya oda acayip bişeymiş kolay gelsin sana:) ben eylülde tatile çıkıp gelicem ondan sonra zaman beni hangi ay bebeğime götürürse o ay başlıcam bi ay söylemeye korkar oldum ya anlarsın beni sanki bi ay belirlicem o ay olmayacak gibi gelmeye başladı bana
aramıza katılan bi kiş daha hoşgelin cnm kendinden bahset anlat bakalım
cnm bizde öyle bişey yok acaba sıcaklardan olabilir mi yani hani isilik gibi bişey mi acaba
alışırız herhalde kzıalr garip ama durun bakalım bide onlineleri görsek yeter de...![]()
Evet cnm en iyisi kan degerine baktirmakYuzunde cnm sivilce..cemremm cnm yok sivilce canim yani isilik degil alerjide degilsivilce genelde karaciger kaynaklidr en iyisi enzimlere baktrmak
ahh ben acildigindan beri deli gibi ora bura ne diye diye ogrendim biraz.en guzelide imzaoldu koca puntolarla yazdim en sevdigim sozu:):)kızlar çok geğişiklik olmuş sitede
herşey değişmiş onlineleri göremiyoruz
ben beğenmedimmm yaaa niye böyle yaptılar eskisi daha güzeldi![]()
AlisirsinnnnNe olmuş bu siteye böyle yahuuuu,şifremi bile kabul etmedi yeni şifre aldımm![]()
Alışacağız artık napalımm mecbuuur,evet online olanları görmek lazım canımAlisirsinnnnzamanla...bi online olanlari gorsdk tam olucak ama...
![]()
kız karışık değil her yadığın mesajdan sonra farklı bi görsel ve yüzük çıkıyorhehehee yaptımm biraz karışık olmuş kk ama öğrencez zamanla![]()
alışırsınnnnYaaaaaaaa burası çok karışık olmuş
Gönderdiğim mesajları bile bulamıyorum
Offffffffff![]()
alışırısın sakin kafayla çözücen başka türlü öğrenilmiyorkız ben bununla uğraşırsam işlerim kalacak
hele ki değişikliği hiç sevmem ben
bide artık halaylar yok burda
iyim canım iyi olmaya çalışıyorum
yorgunum sadece.
dün seçim görevi vardı.akşam 8 de eve geldim.
bir gün öncesine zaten yorgundum
yorgun argın işe geldim bende:)