Sanırım siz de öğretmensiniz, ben de öğretmenim ve bizde de bebek görmeler, hamilelik haberleri çok sık yaşanır, buna alışmak zorundayız, ama dediğiniz gibi böyle işi gücü milletin evlilik hayatı olanlar yok mu, boğazlarına sarılasım geliyo. Ben henüz yapmadım ama bi arkadasın basına geleni anlatayım, aynı ortamda bir bayan hoca, bir erkek öğretmene sen benden önce evlendin bak benim doğdu bile artık sen de yap dedi, adamcağız da en az 10 kişinin ortasında ne biliyosun belki istiyoruz da olmuyo dedi, işte o an öyle bir sessizleşti ki ortam, o bayan hoca yerin dibine girdi, benim içimin yağları eridi. Sevgili elzem, nacizane tavsiyem kendini soyutlama ortamdan çekme, gerekirse cevap ver ve utandır. Ya illaki bunu da söylemen gerekmez, ben bunu herkese tavsiye ediyorum, öyle bir cevap verin ki karşılık veremesinler, kusura bakmayın ama benim kocam bebek yerine bir müddet daha ona bebek muammelesi yapmamı istiyo, biz biraz daha başbaşa kalıp hayatın tadını çıkarmak istiyoruz, ya da ailede çok küçük bebek var onlar büyüsün benim bebeğim daha çok ilgi görsün ailenin kazan dibi olsun diye bekliyorum deyin... Ya aslında daha neler neler var hergün herbirimizin kalbinin ayrı, ağzının ayrı söylediği şeyler... Hatta ayıp olucak belki ama ben biraz sivri dilliyimdir, eğer ki o kadın şu iğrenç karpuz esprisini yapsa, hatta o kadar iğrenç bi benzetme ki kadından şimdiden nefret ettim valla o işi siz yutarak mı yapıyosunuz biz başka yolla yaptığımız için suana kadar olmamış demekki der bi kahkaha atarım, ya da e salatalık yutsak neye benzicek de :) ahy sinirimi alamadım, sen su kadının telefonunu ver bi yarım saat sayayım sevgili elzem