Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla beni ilgilendirmez gerçi ama öyle birlikte denk getirseniz ne güzel olur. Ben tek başınaydım. Ailemin dahi o zamanlar haberi yoktu. Eşimin annesi ve babası vardı ama onlarda oğullarına destek için yanımızdaydı. Mikro tese ve indirme ameliyatı 4-5 saat sürdü. Beklemesi ölümdü... Eşimi ameliyathaneden çıkarırken ilk ağzından çıkan laf buldular mı oldu. odaya geçtik ve doktor geldi. Bulamadıklarını ancak indirme işleminin başarılı geçtiğini söylediler. Eşimin acısı cok fazlaydı. hem testisler küçük dikişler, hemde kasıkların 2 tarafında sezeryan izi kadar geniş dikişler vardı. Ağlamaya başladı. bende gizli gizli banyoya geçip ağladım. Canım benim kendi acısının yanında birde benim elimi tutup beni teselli etmeye çalışıyordu. Tabi ben üzüntümü belli etmemeye çalışsamda, anlamaz mı.. Benide hazırladıkları için yumurtalarımda sancı vardı ama kendimi bir kenara bıraktım. hep gittim, tek başına dışarda ağladım. benim doktorum gelip beni teselli etti. hem üzüntü hem yanlız hissetmek, kimseye derdini anlatamamak çok kötüydü. Ertesi gün taburcu olduk zaten. Bunları niye anlattım şimdi onuda bilmiyorum.
cnm bu anlattiklarini bi ay once bende yasadim okurkende yasadim ayni acilari hissettim RABBIM SABIR VERSIN ben kendimi teselli etmektwn baska bisey gelmiyo elimden ama zamn zamn cikmaz girip aklima kotu kotu seylerde gelmiyo degil ama ben mucizelere inaniyorum biz duamizi eksik etmiyelim rabbim versin yeterki inanalim icten isteyelim

doğru diyorsun canım benim eşim geçen sene tam bu zamanlarda ameliyat oldu şimdi diyorum kocaman 1 sene geçmiş o an en buyuk dert bu diyodum ama değilmiş şimdide en buyuk dert bu diyorum Allah affetsin ne dertler var ama hep eksik hissediyoruz işte kendimizi

Şu an vermiyorsa mutlaka bir sebebi vardır canım biz bilemeyiz niçin vermediğini ALLAHU TEALA bilir... sadece sabredip beklemekten başka çaremiz yok

Şu an vermiyorsa mutlaka bir sebebi vardır canım biz bilemeyiz niçin vermediğini ALLAHU TEALA bilir... sadece sabredip beklemekten başka çaremiz yok
aynen canım tek isteyim bigun şurda herkes çocuğunu anlatsın yok benim ki yaramaz yok uyumuyor yok gazı var falan umut işte... :)

Aslinda cok haklisin nispeten bizim durumumuz daha iyi ama 3 ay once 15 gun icinde 3 sperm ornegi vermistik ilkinde sgkda baktirdir 100 bin cikti ikincisinde ozel hastanede baktirdik 0 cikti sonra fakultede baktirdik 8 bin cikti var mi yok mu sperm anlamadikki ..doktorun verdigi ilaclar klomen ve proxeed olus ise yarar mi cok caresiziz :KK43:((

Canim yanlış anlama ama buzler teseyle cikarmi yoksa kendiliginden cikis olurmu die senelrrdir ugras icerisindeyiz sen 8bin spermle caresiziiz dememelisin bu topikte 1 tane bekleyen okadar cok arkadasimiz varki buna bizde dahil. Enaz 3yil ewli olman gerekio sgk karsilamasi için daha yardim etcek bi fikrimiz olmayabilir dedigimiz gbi bizlerde hic yok sen caresiziiz deme Şükur et canım

CANLARRRRRRRRR TEST SONUCUMUZZZZZ
GERM:948000
SPERMATİD:%17
SPERMATOSİT:%83
LÖKOSİT:252000
tüm sonuçlar düşmüş fsh-lh tavan testesteron yerlerde bize haftada 4 tane menapur 1-2-1 şeklinde ve nebido iğne verdi açıkçası nebido iğneye karşı tereddütlerim var zaten doktor tek menapur verdiğine biraz şaşırdı gibi kafam karıştı nebido kullanan var mı eyinas canım yorumun için sağol biraz araştıracağım
cnm düşüş sebebi ne den acaba gerçi herşeye bi neden arar olduk hep..
bundna sonra inşlh artışlar başalr ve devamında spermler gelir...
Ferah canım yasinini okudum inşallah Rabbim kabul eder canim.
kizlar yarin eşim test vercek dualarinizi eksik etmeyin benden;( benimde kuzenim hamile bana dalga gecer gbi ultrasyon resmini yolladi tlfndan sen daha bekle dedi kendiai benden sonra ewlendi ama hemen nasip olunca abartti da abartti insallah Rabbim heristeyen bizim hbi gözu yaşlı bekleyen kullarina da nasip eyler
inşlh güz<el haberler alrıısın cnm
biz özelde olduk canım şişli memorial de murad başar yaptı, aynı anda m.tese de yapıldı çıkan spermler dondurldu, kitle önce vardı ama bu kadar aciliyetle alınması gereken bişey olduğunu bilmiyorduk. İstanbula benim histeroskopim için gelmiştik ama aciliyetle binaen bu ameliyatı oldu eşim. Siz nerde hangi dr oldunuz. Biz patolojiye göre öbür tedeviler için hastane araştırcaz.
tatlım patolojiden ne çıktı o spermlerle tüp bebek yapılabilirmiymiş...
uzun bır zamandır yazmıyodum ama mutlaka hergün foruma girip güzel haber war mı diye okuyorum burayı belki beni tanıyan arkadaşlar vardır şu an ki durumumuzdan bahsedip sizden bilgi almak istedim arkadaşlar kaan hocada tedavi oluyodu esim ve bizi üçüncü kez teseye çağırdı ve biz tese olmaya korktuk çünkü sperm fish testinde haploid hücre bile çıkmamıştı ve hocada o zmn sperm bankasına gidin ewlat edinin bu sekilde çocuğunuz olmaz deyince bizde bitkisel ilaç kullanmaya başlamıştık fakat ilaçları hazırlayan kadın bir aydır ilacımızı wermiyo :KK43: peşin peşin 4 milyara yakın paramızı da aldı keske olacağı garanti olsada tüm warlığımızı bebeğimiz için feda ederizz.. iki sefer werdi ilacımızı şimdi aryıp durmayın ilaç hazır olunca çağırcam diyo ne kadar guvenılır bimıyorum buyuk bi çıkmazdayım biz ankaradyız ve memorial hastanesini tavsiye ediyolar bu hastaneyle doktorlarıyla bilgisi olan war mı ne yapmalıyız arkadaşlar ..
cnm hatırladım ben seni evet çok üzülmüştünğz hiç hücre çıkamyınca alalhtan umut kesilmez..o bitki veren ansıl bi insan ki sizi oyalıyor ya alalh yardımcın olsun..
Sevgli arkadaslar surekli buraya yaziyorum benim esimde toplam sperm sayisi sadece 8 bin doktor klomen ve proxeed plus verdi nerdeyse 3 aydir kullaniyoruz belliki sonumuz tup bebek samsun ondokuz mayis fakultesindecyaptirmayi dusunuyoruz acaba bize rapor cikarmi toplamda ilaclar dahil ucret ne kadar olur 5 bin lirayi bulurmu acaba bide fakultelere guvenebilirmiyiz ozeldaha mi iyi olur Caba fikir verin lutfen(cok zor bi durum
arkadaşım sana cvp yazıyoruz sen gene soruyorsun burdaki herkes 1 tane spermin peşinde yıallardır bence sen buraya değil tüp bebek sayfalarına yaz bu sorunu onlar daha ne t cvp veriri bi zyazıncada kale almıyorsun tatalım en iisi sen tüp bebek sayfasına yaz ..

Merhaba arkadaşlar okuldan bir arkadaşın bebeği oldu onu görmeye gittik okul çıkışı aslında böyle durumlarda hiç gitmek istemiyorum ama ayıp olacaktı neyse orda da tabi herkes çocuklu bir arkadaş da yedi aylık hamile ona espri Yaptılar bu Göbek ne karpuz mu yuttun diye sonra densizin biri bana sen de artık bi karpuz yutsan iyi olur dedi Öylece kaldım hiçbirşey diyemedim çok kötü oldum zaten böyle durumlarda hep susar kalırım ama bu ilk yapışı değil kaç kez bu tarzda söylemi oldu hatta onun Yüzünden ortamlardan uzaklaştım Karşılık veremem sinir oldum geldim

Yarin randevumuz var ama ucuslar iptal oluyo yogun sis var burda. Sabah 7 deki ucusu 10 a aldik ama insallah hayirlisiyla gidebiliriz :(

Merhaba arkadaşlar okuldan bir arkadaşın bebeği oldu onu görmeye gittik okul çıkışı aslında böyle durumlarda hiç gitmek istemiyorum ama ayıp olacaktı neyse orda da tabi herkes çocuklu bir arkadaş da yedi aylık hamile ona espri Yaptılar bu Göbek ne karpuz mu yuttun diye sonra densizin biri bana sen de artık bi karpuz yutsan iyi olur dedi Öylece kaldım hiçbirşey diyemedim çok kötü oldum zaten böyle durumlarda hep susar kalırım ama bu ilk yapışı değil kaç kez bu tarzda söylemi oldu hatta onun Yüzünden ortamlardan uzaklaştım Karşılık veremem sinir oldum geldim
Sanırım siz de öğretmensiniz, ben de öğretmenim ve bizde de bebek görmeler, hamilelik haberleri çok sık yaşanır, buna alışmak zorundayız, ama dediğiniz gibi böyle işi gücü milletin evlilik hayatı olanlar yok mu, boğazlarına sarılasım geliyo. Ben henüz yapmadım ama bi arkadasın basına geleni anlatayım, aynı ortamda bir bayan hoca, bir erkek öğretmene sen benden önce evlendin bak benim doğdu bile artık sen de yap dedi, adamcağız da en az 10 kişinin ortasında ne biliyosun belki istiyoruz da olmuyo dedi, işte o an öyle bir sessizleşti ki ortam, o bayan hoca yerin dibine girdi, benim içimin yağları eridi. Sevgili elzem, nacizane tavsiyem kendini soyutlama ortamdan çekme, gerekirse cevap ver ve utandır. Ya illaki bunu da söylemen gerekmez, ben bunu herkese tavsiye ediyorum, öyle bir cevap verin ki karşılık veremesinler, kusura bakmayın ama benim kocam bebek yerine bir müddet daha ona bebek muammelesi yapmamı istiyo, biz biraz daha başbaşa kalıp hayatın tadını çıkarmak istiyoruz, ya da ailede çok küçük bebek var onlar büyüsün benim bebeğim daha çok ilgi görsün ailenin kazan dibi olsun diye bekliyorum deyin... Ya aslında daha neler neler var hergün herbirimizin kalbinin ayrı, ağzının ayrı söylediği şeyler... Hatta ayıp olucak belki ama ben biraz sivri dilliyimdir, eğer ki o kadın şu iğrenç karpuz esprisini yapsa, hatta o kadar iğrenç bi benzetme ki kadından şimdiden nefret ettim valla o işi siz yutarak mı yapıyosunuz biz başka yolla yaptığımız için suana kadar olmamış demekki der bi kahkaha atarım, ya da e salatalık yutsak neye benzicek de :) ahy sinirimi alamadım, sen su kadının telefonunu ver bi yarım saat sayayım sevgili elzem

Son düzenleme:
densizin biri laf atar olan hep bize olur o yüzden boşver cnm alalh görüyor sen aldırmamaya çalış....

Arkadaşlar online olanları görebiliyormusunuz,ben göremiyorumda :KK43:
yok ya nerde gözükmüyor cnm...
Yarin randevumuz var ama ucuslar iptal oluyo yogun sis var burda. Sabah 7 deki ucusu 10 a aldik ama insallah hayirlisiyla gidebiliriz :KK43:
hayırlı olsun cnm güle güle gidin ...

Sanırım siz de öğretmensiniz, ben de öğretmenim ve bizde de bebek görmeler, hamilelik haberleri çok sık yaşanır, buna alışmak zorundayız, ama dediğiniz gibi böyle işi gücü milletin evlilik hayatı olanlar yok mu, boğazlarına sarılasım geliyo. Ben henüz yapmadım ama bi arkadasın basına geleni anlatayım, aynı ortamda bir bayan hoca, bir erkek öğretmene sen benden önce evlendin bak benim doğdu bile artık sen de yap dedi, adamcağız da en az 10 kişinin ortasında ne biliyosun belki istiyoruz da olmuyo dedi, işte o an öyle bir sessizleşti ki ortam, o bayan hoca yerin dibine girdi, benim içimin yağları eridi. Sevgili elzem, nacizane tavsiyem kendini soyutlama ortamdan çekme, gerekirse cevap ver ve utandır. Ya illaki bunu da söylemen gerekmez, ben bunu herkese tavsiye ediyorum, öyle bir cevap verin ki karşılık veremesinler, kusura bakmayın ama benim kocam bebek yerine bir müddet daha ona bebek muammelesi yapmamı istiyo, biz biraz daha başbaşa kalıp hayatın tadını çıkarmak istiyoruz, ya da ailede çok küçük bebek var onlar büyüsün benim bebeğim daha çok ilgi görsün ailenin kazan dibi olsun diye bekliyorum deyin... Ya aslında daha neler neler var hergün herbirimizin kalbinin ayrı, ağzının ayrı söylediği şeyler... Hatta ayıp olucak belki ama ben biraz sivri dilliyimdir, eğer ki o kadın şu iğrenç karpuz esprisini yapsa, hatta o kadar iğrenç bi benzetme ki kadından şimdiden nefret ettim valla o işi siz yutarak mı yapıyosunuz biz başka yolla yaptığımız için suana kadar olmamış demekki der bi kahkaha atarım, ya da e salatalık yutsak neye benzicek de :) ahy sinirimi alamadım, sen su kadının telefonunu ver bi yarım saat sayayım sevgili elzem
Evet canım öğretmenim ve yazdıklarını okuyunca sılıntı falan kalmadı âlemsin yaa bizim okulda 50 kadar öğretmen var haliyle her yıl 4-5hamile oluyor benden küçük olanlar doğum yapınca tüm gözler bana çevriliyor her ortamda bu konuda laflar imâlar neyse ben de hiç sivri dilli Değilim hatta her olay sonrası eve geldiğimde niye şöyle demedim diye kızarım o anlarda aklıma tek bir kelime bile gelmiyor ama iyi bir fikrim var bundan sonra seni Yardıma çağırayım farkında değilsin belki ama sayende daha iyi hissediyorum söylediklerini deneyeceğim Sağol

densizin biri laf atar olan hep bize olur o yüzden boşver cnm alalh görüyor sen aldırmamaya çalış....

Öyle canım ama ben kimsenin özel hayatını sormam merak etmem en yakın Arkadaşlarıma bile sormam onlar anlatmadıkça... Ama nedense herkes benimkini deşeler Allah bize sabır versin ne diyelim

Insallah gidebilirsek canim :) hava muhalefeti nedeniyle iptal oluyo ucuslar sabah ola hayrola

Valla bizim durumumuzda olan herkese Allah yardım etsin. Yaşayan bunu anlar zaten. Benimde yazarken o günler aklıma gelince canım ilk günkü gibi yanıyor. Şimdi bu sayfada durumlarını yeni öğrenmiş yada tese olacak arkadaşları okuyunca onlar adınada çok üzülüyorum ve gerçekten içten dua ediyorum. İnşallah dualarımız birleşerek kabul olur.

cnm bu anlattiklarini bi ay once bende yasadim okurkende yasadim ayni acilari hissettim RABBIM SABIR VERSIN ben kendimi teselli etmektwn baska bisey gelmiyo elimden ama zamn zamn cikmaz girip aklima kotu kotu seylerde gelmiyo degil ama ben mucizelere inaniyorum biz duamizi eksik etmiyelim rabbim versin yeterki inanalim icten isteyelim

aynen canım tek isteyim bigun şurda herkes çocuğunu anlatsın yok benim ki yaramaz yok uyumuyor yok gazı var falan umut işte... :)

ALLAHIN IZN. bir gun hepimizin olacak ins. Canim hayirlisiyla diledik... canim bu kadar asiri dusunup hasta etme kendini esin duzelir ALLAH KORUSUN sen hasta oldugun icin bebis gelmeyebilir kendinede dikkat et esinede... senin esine, esinin sana ihtiyaci var zor surec bu destek almanda fayda var yinede karar senin canim hskkinda hayirlisiyla nasip eder ins. Sabrini gunude nasip eder ins. Canim

Valla beni ilgilendirmez gerçi ama öyle birlikte denk getirseniz ne güzel olur. Ben tek başınaydım. Ailemin dahi o zamanlar haberi yoktu. Eşimin annesi ve babası vardı ama onlarda oğullarına destek için yanımızdaydı. Mikro tese ve indirme ameliyatı 4-5 saat sürdü. Beklemesi ölümdü... Eşimi ameliyathaneden çıkarırken ilk ağzından çıkan laf buldular mı oldu. odaya geçtik ve doktor geldi. Bulamadıklarını ancak indirme işleminin başarılı geçtiğini söylediler. Eşimin acısı cok fazlaydı. hem testisler küçük dikişler, hemde kasıkların 2 tarafında sezeryan izi kadar geniş dikişler vardı. Ağlamaya başladı. bende gizli gizli banyoya geçip ağladım. Canım benim kendi acısının yanında birde benim elimi tutup beni teselli etmeye çalışıyordu. Tabi ben üzüntümü belli etmemeye çalışsamda, anlamaz mı.. Benide hazırladıkları için yumurtalarımda sancı vardı ama kendimi bir kenara bıraktım. hep gittim, tek başına dışarda ağladım. benim doktorum gelip beni teselli etti. hem üzüntü hem yanlız hissetmek, kimseye derdini anlatamamak çok kötüydü. Ertesi gün taburcu olduk zaten. Bunları niye anlattım şimdi onuda bilmiyorum.
Tabikide anlatacaksin
eşim biyopsi olurken yalnızdım ameliyathane kapılarında tek başıma bekledim
Tese olduğunda Eşimin yeğeni vardı
zaten ameliyat 1 saat sürdü odaya getirdiklerinde baygındi ve titriyor du
Dr çok olumlu konuşmuştu bense mutluluktan agliyordum
eşimi ağlayarak uyandırdım
çok acıyor çok acim diyerek uyanmışti
Dr ertesi gün olumsuz deyince birkez daha gozyaslari sel olmuştu
aslında sperm olup olmadığı o gün belli olur demi
bizimki ertesi gün belli oldu
güya kendi inceliyorMuş
Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
aklım çok karışık ya
Eşimin o kadar ağrı sizi çekmesini istemiyorum ameliyat 4-5 saat sürüyoMuş dediğimde bile korkmaya başladı simdiden

Arkadaşlar online olanları görebiliyormusunuz,ben göremiyorumda :KK43:
Maalesef göremiyorum
Yarin randevumuz var ama ucuslar iptal oluyo yogun sis var burda. Sabah 7 deki ucusu 10 a aldik ama insallah hayirlisiyla gidebiliriz :KK43:
Bizde 2 saat gecikmeli gitmiştik
sorun yok nasıl olsa randevu 3 de
hayirli ve guzel haberlerle gelin insallah

Back
X