B
Şimdi de yaklaşık 3 aydır nohut kürü keçiboynuzu kürü ve ballı karışım kullanıyor eşim bide böğürtlen suyu çerez bunun dışında da kaan hocanın verdiği neofortil hap ve menagon iğne inşallah faydasını görürüz de biran önce evladımızı kucağımıza alırız. 5 aralıkta da kaan hoca da randevumuz var. Gitmeden hormon ve sperm testi vericez. İnşallah duana beni kat arkadaşım rabbim hamilelerin duasını geri çevirmez. Allah razı olsun canım
Açıklaman için çok teşekkür ederim canım biz de 10 yıllık evliyiz evliliğimizin virinci yılından sonra öğrendik eşimin azosperm olduğunu tabi hiç bişe bilmiyoz ne duysak ona yöneliyoz eşimin genetik ve hormon tahlillerinin hepsi normal çıktı fakat sperm sayısı sıfır 2010 yılında alman hastanesinde emre bakırcıoğlu eşime micro tesa yaptı öncesinde sadece 3 ay kadar o da çok düzenli değil cng nin vitamin ilaçlarından kullandı eşim sonuç ne yazık ki negatif spermatid çıktı dediler inşallah doğrudurCnim hayirli geceler tabi ki yazarim esim 26 yasinda kabakulak olmus ve her iki testiste etkilnmis iltihap olusmus sonucunda da kabakulak orsidi teshisi konmus ve tum hucreler ölmüs bu hstaliktan once esimde sperm varmis gecen yil cocuk dusnmye bsldhmzda ogreniyrz ki tabi aklimiza bile glmiyr azosperm bn sorunu hep kendimde saniyrdum varsa bndendir diye neyse ogrendik feln sonuc sifir azosperm kaan beyi intrnette arstrdik gittik cok cok iyi bir urolog bin kiside tedavi olmk onmli tbi bitkisel burada bahsedilnler gibi asla kullnmdik bize 6 ay sure verdi ameliyta kdr bi vitamin tribestandi adi 3 kutu bitirdi esim sonra hftadabirnohut yemegi mutlka kirmizi et sinirli arisutu ve polen karisimi (gercek)tuketin defi incir ceviz keci boynuzu hergun yesin dedi 6 ay cok iyi beslendik gecen sene temmuzda da ameliyt oldu cok sukur 2 tup sperm alindi dondurldu 2.tedavide de hamile kldim once Allha sonra kaan bey ve benim drm aysun hocama sonsuz sukurler olsun insAlhh tedaviniz cok iyi gecer ve bebisinize kvusrsnz bu surec cok zor sixin sebep neydi ne dedi kaan hoca

Cnim hayirli geceler tabi ki yazarim esim 26 yasinda kabakulak olmus ve her iki testiste etkilnmis iltihap olusmus sonucunda da kabakulak orsidi teshisi konmus ve tum hucreler ölmüs bu hstaliktan once esimde sperm varmis gecen yil cocuk dusnmye bsldhmzda ogreniyrz ki tabi aklimiza bile glmiyr azosperm bn sorunu hep kendimde saniyrdum varsa bndendir diye neyse ogrendik feln sonuc sifir azosperm kaan beyi intrnette arstrdik gittik cok cok iyi bir urolog bin kiside tedavi olmk onmli tbi bitkisel burada bahsedilnler gibi asla kullnmdik bize 6 ay sure verdi ameliyta kdr bi vitamin tribestandi adi 3 kutu bitirdi esim sonra hftadabirnohut yemegi mutlka kirmizi et sinirli arisutu ve polen karisimi (gercek)tuketin defi incir ceviz keci boynuzu hergun yesin dedi 6 ay cok iyi beslendik gecen sene temmuzda da ameliyt oldu cok sukur 2 tup sperm alindi dondurldu 2.tedavide de hamile kldim once Allha sonra kaan bey ve benim drm aysun hocama sonsuz sukurler olsun insAlhh tedaviniz cok iyi gecer ve bebisinize kvusrsnz bu surec cok zor sixin sebep neydi ne dedi kaan hoca