Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
B
Cnim hayirli geceler tabi ki yazarim esim 26 yasinda kabakulak olmus ve her iki testiste etkilnmis iltihap olusmus sonucunda da kabakulak orsidi teshisi konmus ve tum hucreler ölmüs bu hstaliktan once esimde sperm varmis gecen yil cocuk dusnmye bsldhmzda ogreniyrz ki tabi aklimiza bile glmiyr azosperm bn sorunu hep kendimde saniyrdum varsa bndendir diye neyse ogrendik feln sonuc sifir azosperm kaan beyi intrnette arstrdik gittik cok cok iyi bir urolog bin kiside tedavi olmk onmli tbi bitkisel burada bahsedilnler gibi asla kullnmdik bize 6 ay sure verdi ameliyta kdr bi vitamin tribestandi adi 3 kutu bitirdi esim sonra hftadabirnohut yemegi mutlka kirmizi et sinirli arisutu ve polen karisimi (gercek)tuketin defi incir ceviz keci boynuzu hergun yesin dedi 6 ay cok iyi beslendik gecen sene temmuzda da ameliyt oldu cok sukur 2 tup sperm alindi dondurldu 2.tedavide de hamile kldim once Allha sonra kaan bey ve benim drm aysun hocama sonsuz sukurler olsun insAlhh tedaviniz cok iyi gecer ve bebisinize kvusrsnz bu surec cok zor sixin sebep neydi ne dedi kaan hoca
Açıklaman için çok teşekkür ederim canım biz de 10 yıllık evliyiz evliliğimizin virinci yılından sonra öğrendik eşimin azosperm olduğunu tabi hiç bişe bilmiyoz ne duysak ona yöneliyoz eşimin genetik ve hormon tahlillerinin hepsi normal çıktı fakat sperm sayısı sıfır 2010 yılında alman hastanesinde emre bakırcıoğlu eşime micro tesa yaptı öncesinde sadece 3 ay kadar o da çok düzenli değil cng nin vitamin ilaçlarından kullandı eşim sonuç ne yazık ki negatif spermatid çıktı dediler inşallah doğrudur :( Şimdi de yaklaşık 3 aydır nohut kürü keçiboynuzu kürü ve ballı karışım kullanıyor eşim bide böğürtlen suyu çerez bunun dışında da kaan hocanın verdiği neofortil hap ve menagon iğne inşallah faydasını görürüz de biran önce evladımızı kucağımıza alırız. 5 aralıkta da kaan hoca da randevumuz var. Gitmeden hormon ve sperm testi vericez. İnşallah duana beni kat arkadaşım rabbim hamilelerin duasını geri çevirmez. Allah razı olsun canım
Cnim hayirli geceler tabi ki yazarim esim 26 yasinda kabakulak olmus ve her iki testiste etkilnmis iltihap olusmus sonucunda da kabakulak orsidi teshisi konmus ve tum hucreler ölmüs bu hstaliktan once esimde sperm varmis gecen yil cocuk dusnmye bsldhmzda ogreniyrz ki tabi aklimiza bile glmiyr azosperm bn sorunu hep kendimde saniyrdum varsa bndendir diye neyse ogrendik feln sonuc sifir azosperm kaan beyi intrnette arstrdik gittik cok cok iyi bir urolog bin kiside tedavi olmk onmli tbi bitkisel burada bahsedilnler gibi asla kullnmdik bize 6 ay sure verdi ameliyta kdr bi vitamin tribestandi adi 3 kutu bitirdi esim sonra hftadabirnohut yemegi mutlka kirmizi et sinirli arisutu ve polen karisimi (gercek)tuketin defi incir ceviz keci boynuzu hergun yesin dedi 6 ay cok iyi beslendik gecen sene temmuzda da ameliyt oldu cok sukur 2 tup sperm alindi dondurldu 2.tedavide de hamile kldim once Allha sonra kaan bey ve benim drm aysun hocama sonsuz sukurler olsun insAlhh tedaviniz cok iyi gecer ve bebisinize kvusrsnz bu surec cok zor sixin sebep neydi ne dedi kaan hoca

Canım sorun hocanın bize tedavi yok demesi.
çaresiz kalmamiz
Anladım canım herseyin hayırlısı biz dede sperm yok henüz...umut dünyası Rabbim yazısında evladım olacaksa olacak yoksa boynum kılan ince kaderime razi olacağim hersey Allahımın takdiri elimizden dua etmekten başka bisey gelmiyor Rabbim gücümüzü artırsin dayanma gücü versin

Cnm sonucunuz guzel bencede cunki spermatoistlerde onemli bizler icin szamanini alalh bilir ama insl en kisa zamanda spermlerde cikar tatlim gelismeler ilerler hrr kontrolde ins..

Cnm bi cikip bi cikmama olasiligi hep var zaten sonucda yillardir yok olan bi anda da cogalmiyo..
Inslh cikis olacak dondurulacak bu sefer sende ben tup bebege basliyorum dersin inslhhhhh
Evet canim biz iğnelere geçtiğimizde coragon kullandik son testte çıkış olmadı Celalettin hoca sonra pregline dönün dedi şimdi preglin kullanıyoruz bakalim yarın test vermë olasılığı var inş yarın sperm çıkar da dondurulur bende biran önce tedaviye başlarım

Kizlar bu lökosit icin antibiyotik kullanmamiz gerekmezmi ben netten arastrdm lokositte mutlaka antibiyotik tedavisi olunmalidr deniyo. Birde aklima bjsey takildi.lavinci arkadasmz kaan hocada tedavi.olurken kirmizi et yesin demis onlardada azospermi vardi. Ama celalettin hoca et yemeyin diyo

B
Açıklaman için çok teşekkür ederim canım biz de 10 yıllık evliyiz evliliğimizin virinci yılından sonra öğrendik eşimin azosperm olduğunu tabi hiç bişe bilmiyoz ne duysak ona yöneliyoz eşimin genetik ve hormon tahlillerinin hepsi normal çıktı fakat sperm sayısı sıfır 2010 yılında alman hastanesinde emre bakırcıoğlu eşime micro tesa yaptı öncesinde sadece 3 ay kadar o da çok düzenli değil cng nin vitamin ilaçlarından kullandı eşim sonuç ne yazık ki negatif spermatid çıktı dediler inşallah doğrudur :KK43: Şimdi de yaklaşık 3 aydır nohut kürü keçiboynuzu kürü ve ballı karışım kullanıyor eşim bide böğürtlen suyu çerez bunun dışında da kaan hocanın verdiği neofortil hap ve menagon iğne inşallah faydasını görürüz de biran önce evladımızı kucağımıza alırız. 5 aralıkta da kaan hoca da randevumuz var. Gitmeden hormon ve sperm testi vericez. İnşallah duana beni kat arkadaşım rabbim hamilelerin duasını geri çevirmez. Allah razı olsun canım
Cnim Alh sizlerden de razi olsun dualarim tum arkdaslrimla insAlh hayirli saglikli evlatlr hepimize nasip olsun sizler de bana dua edin arkadasim hayirli dogumlar olsun tum bebek bekleyenlere insAl...

C

canm aşure nin ilk gününde niyet edip bebek eşyaları alıp dua edince kabul ediliyor denildi o yüzden almıştık
Kizlar bu lökosit icin antibiyotik kullanmamiz gerekmezmi ben netten arastrdm lokositte mutlaka antibiyotik tedavisi olunmalidr deniyo. Birde aklima bjsey takildi.lavinci arkadasmz kaan hocada tedavi.olurken kirmizi et yesin demis onlardada azospermi vardi. Ama celalettin hoca et yemeyin diyo
Cnim iyi aksmlr ben yanlis yzdim sanirim bize et yasak demedi sadece ben duyduklrimdan haftada bir yiyelim diyirdum ki ona da dikkat etmedik zaten sizlere neden yasaklandigini bilemiyorum ama beni yanlis anlamayin sakin dahiliye drnun uroloji ile ilgilenmesi bana biraz tuhaf geliyor sonucta her brans ayri bir bilgi beceri gerektirir ama insAlh sizlere soylenilrn dogrydur ve tedavileriniz bebeginize goturur rabbim tum buradaki arkdslrima nasip etsin aminn

Cnim iyi aksmlr ben yanlis yzdim sanirim bize et yasak demedi sadece ben duyduklrimdan haftada bir yiyelim diyirdum ki ona da dikkat etmedik zaten sizlere neden yasaklandigini bilemiyorum ama beni yanlis anlamayin sakin dahiliye drnun uroloji ile ilgilenmesi bana biraz tuhaf geliyor sonucta her brans ayri bir bilgi beceri gerektirir ama insAlh sizlere soylenilrn dogrydur ve tedavileriniz bebeginize goturur rabbim tum buradaki arkdslrima nasip etsin aminn
Yok cnm ben dogru anladim kaan hoca et yemenizi tavsiye etmis bizim dr et onermiyo cok fazla bizde lokosit cok fazla enfeksiyon var demek ki.insallah canimm

bebegım olmuo neden ısyan etmek ıstemıomda neden cooook ıstıom neden olmuo
Cnim buradaki tum arkdslrimiz ben de dahil bu durum icin savstik savasiyrz bilemiyrm sorununz ne bizlerde hic sperm yok biz de bu gruba dahiliz mikrotese ile bulundu cok sukur bu martta ikinci tedavimde hamile kaldim su an 35 hftalik hamilyim isyan etme Alh cok buyuk dua ve sabir

Yok cnm ben dogru anladim kaan hoca et yemenizi tavsiye etmis bizim dr et onermiyo cok fazla bizde lokosit cok fazla enfeksiyon var demek ki.insallah canimm
Cnim olabilir bilemiyrm ama drla alakali bir durum degildi ben duyduklrimdan da yola cikiyrdum ama insAlh sizlere sifa olsun her igne her yasak zorlu yol bu yol herkese nasip olsun hayrli saglikli evltlr

kızlar benim yarın kontrolüm var.acaba teseyi ne gün yaparlar.kısa protokol benimki.bugün iğnelerin 8.günü.yarın dokuz olacak.5 gün gonalf 200 vuruldum.bu geceyle beraber 3 gündürde gonal f+cetrotide vurulucam.cetrotide bu gün 3 tane olmuş olacak.acaba yarın ovitrellemi vurdururum.birde ovitrelle kaç tane oluyor.birmi ikimi.bir taneyse salı günümü tese olur.başka kullanılan iğne kaldımı geriye acaba.allahım heyecandan öleceğim.
Allah hayırlısı ile bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallah

Evet canim biz iğnelere geçtiğimizde coragon kullandik son testte çıkış olmadı Celalettin hoca sonra pregline dönün dedi şimdi preglin kullanıyoruz bakalim yarın test vermë olasılığı var inş yarın sperm çıkar da dondurulur bende biran önce tedaviye başlarım
Hayirli gzel haberlerini bekliyorum cnm..

Ferahcım kırmızı et tavuk yumurta bunları ersel bey tavsiye etmiyor
Celalettin bey antibiyotigi lökosit için yaziyor
Ersel bey in bir uyarisida olmuş muz mesala yerli muz yenilecekse
Diğer muzlarda dogum kontrol hapi kullaniliyormus

Biz ne kadar yedirsek icirsek bunlar hepsi bir bahane rabbim ol desin yeter ki

Son düzenleme:
Back
X