Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar geçen bir programda ahmet maranki spermleri olmayan erkeklere birde parazit testi yapsınlar demiş. Bunu genelde doktorlar söylemiyor kaliteli spermleri yiyebiliyormuş. İlgisini çeken arkadaşlar bir araştırın derim.
Bu konuyu ben de merak ediyorum, pek ilgilenen yok ama. Parazit varlığını tespit edebilmek için nasıl bir test yaptırmak gerekiyor? Özellikle fiziksel ve genetik problemi olmayanlari ilgilendiren bir durum olabilir diye düşünüyorum.

Bu konuyu ben de merak ediyorum, pek ilgilenen yok ama. Parazit varlığını tespit edebilmek için nasıl bir test yaptırmak gerekiyor? Özellikle fiziksel ve genetik problemi olmayanlari ilgilendiren bir durum olabilir diye düşünüyorum.

bilmiyorum ki kardeşim ya
bi kaç dr a sormak gerekiyor nasıl yapılıyor diye
herhalde sperm testinden yapılıyordur diye tahmin ediyorum ben

ben küçükken enfeksiyon geçirmiştim 6ayda bir teste giriyordum o yüzden,özel test merkezleri vardı şimdi de vardır muhakkak oralarda yaptırıyordu annem

Canim ben biraz baktim bagirsak parazitleri spermleri yokedebiliyomus. Dışkı testi yle bakiliyomus. Birde keciboynuzu pekmezi parazitleri yokediyomus cok yararliymis

Slm kizlar benim esim cumartesi hormon testi yaptirdi tum hormonlar dusuk cikti ve doktor muayene etti yumurtaliklarin gelismemis kucuk kalmis dedi bugun isten izin alabilirse tekrar gidecek sperm testi yaptiracak kizlar hormon dusukse bizim bebek icin sansimiz varmi moralmen coktuk ya

Tmm canm sağolasın inş bu seferki tedavin hayırlısıyla güzel sonuçlanır kavuşursun miniğine :)
saol cnm.amin inşallah...
bulunduğunuz sehirdeki özel hastanelere bi bakın cnm.bulursunuz ceken bi yer.onun için ankaraya gelmenize gerek yok bencede.

canım biz en 2009 çektirmiştik
o zaman küçük ve inmemiş testist tanısı konuldu
şimdi ise testistler büyümüş mü diye bakacağız
yani tedavinin gidişatına bakacağız anlayacağın
iğneler işe yaramış mı testisi büyütmüş mü diye

tüm sonuçları toplayıp bi kaç dr a mail atacağım o yüzden
Anladım canım rabbim şu okunan ezanlar yüzü suyu hürmetine hayırlı sonuçlar alıp kısa zamanda bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar eşim 1 aydır menagon iğne ve neofortil hap kullanıyor nasip olursa önümüzdeki çarşamba günü hormon ve sperm testi baktıracak cuma günü de ankaraya doktorumuzun yanına gideceğiz. Bununla ilgili sizlerden de bizim için dua etmenizi istiyorum. Bide bazı arkadaşlarımız okutmuştu 41 yasin bunun 1 hafta içerisinde mi bitirilmesi gerekiyor. Bende doktora gitmeden önce okutmak istiyorum. Bu konuda da desteklerinizi bekliyorum Allah ın izniyle.

Slm kizlar benim esim cumartesi hormon testi yaptirdi tum hormonlar dusuk cikti ve doktor muayene etti yumurtaliklarin gelismemis kucuk kalmis dedi bugun isten izin alabilirse tekrar gidecek sperm testi yaptiracak kizlar hormon dusukse bizim bebek icin sansimiz varmi moralmen coktuk ya

hormonlar düşükse eşinizde hipogonadizm mevcut
düzenli bir şekilde iğne tedavi gördüğü sürece eğer hiç sperm çıkışı yoksa çıkış olabiliyor
evham etmeyin önce eşinizin sperm testi sonuçları çıksın bi ondan sonra tekrar konuşuruz
eğer dediğim gibi çıkarsa önce tüp bebek merkezlerine değil de bir endokrin yada üroloji dr larına gidin derim ben
tekrar geçmiş olsun
Yüce ALLAHım doğru drlarla karşılaştırsın artık

hormonlar düşükse eşinizde hipogonadizm mevcut
düzenli bir şekilde iğne tedavi gördüğü sürece eğer hiç sperm çıkışı yoksa çıkış olabiliyor
evham etmeyin önce eşinizin sperm testi sonuçları çıksın bi ondan sonra tekrar konuşuruz
eğer dediğim gibi çıkarsa önce tüp bebek merkezlerine değil de bir endokrin yada üroloji dr larına gidin derim ben
tekrar geçmiş olsun
Yüce ALLAHım doğru drlarla karşılaştırsın artık
Sperm cikisi var ama doktor bize sayida dusuk cikar dedi hormonlarda dusuk cikar demisti kanallarina bakti cikis var gorunuyo dedi peki hormon tedavisiyle yumurtaliklari buyurmu kafamda bisuru soru isareti var kafayi yiyecem dusunmekten

saol cnm.amin inşallah...
bulunduğunuz sehirdeki özel hastanelere bi bakın cnm.bulursunuz ceken bi yer.onun için ankaraya gelmenize gerek yok bencede.
Canım eşim hormon testleri için devlet hastanesine gitmişti bugün onuda sormuş hastanede yapmışlar renkli doppler ama çok ayrıntılı yapmamışlar 2.7 çıkmış solda daha öncekinde 3.2 di yanlış hatırlamıyorsam

Sperm cikisi var ama doktor bize sayida dusuk cikar dedi hormonlarda dusuk cikar demisti kanallarina bakti cikis var gorunuyo dedi peki hormon tedavisiyle yumurtaliklari buyurmu kafamda bisuru soru isareti var kafayi yiyecem dusunmekten

yani eşin hiç test yaptırmadan mı çıkış var dedi dr onu anlamadım
ultrasonda çıkış olup olmayacğı belli olmaz ki
anca sperm testinde belli olur

tedavi ile biraz büyür
eşimin de testistleri küçük ve inmemiş testist
dr büyümüş demişti ama bilmiyorum artık son durum ne

Kızlar eşimin fsh 11 çıkmış en başta 7 diydi testesterona bakmamışlar en önemli olan şeye lh 4 çıkmış fsh neden yükselmiş anlamadım 6 aydır felan hiç bişey kullanmıyoruz teseden dolayımı acaba fikri olan varmı?

yani eşin hiç test yaptırmadan mı çıkış var dedi dr onu anlamadım
ultrasonda çıkış olup olmayacğı belli olmaz ki
anca sperm testinde belli olur

tedavi ile biraz büyür
eşimin de testistleri küçük ve inmemiş testist
dr büyümüş demişti ama bilmiyorum artık son durum ne
Elle muayene ettiginde dedi cikis var test yaptir demisti peki sizde sorun ne sizdemi hormon tedavisi gordunuz moralimiz cok bozuk

Arkadaşlar biz şimdi geldik doktordan , hormonlara baktı îlk tesede sperm bulunması hem avantaj hem dezavantaj dedi. Fsh I'n yüksek olması normal olmasıdan daha iyi dedi. Haftada bir pregnly ile tedaviye başlıyoruz Allah'ın izniyle . 6 hafta sonra yani altıncı iğneden sonra tahlil verip tekrar gidicez 3-4 ay sonra soerm testi îsteyebilirim menide bir iki çıkış olabilir dedi ben hiç sanmıyorum ama. 6- 8 ay sürecek tedavi înşallah güzel sonuçlanır . Örnek verdi üç kere negatif mikrotese sonrası tedavi ile 4. De sperm bulmuşlar yakın zamanda yani bulunmamasına rağmen devam etmiş insanlar ve mutlu sona ulaşmış . Mikroteseyi Türkiye de yapacak 3-4 Dr var dedi . Emre bey en başında gelir dedi. Ayy böyle sıralıyorum unuttuğum bişey olmasın diye . Bu tedavinin de çok ehli ellerde yapılması gerektiğini söyledi . Yeme içme hiçbir şekilde etkilemez dedi . Bir de böyle deneyelim bakalım biz ameliyatı yine Emre beyde istiyoruz ama sanırım memorıalda devem ederiz , balalım zaman ne gösterir . Bir de ameliyat sonrası fsh yükselmesi testosteronun düşmesi normal dedi ben bilmiyordum belki bilmeyen arkadaşlar olur diye yazıyorum.

Arkadaşlar biz şimdi geldik doktordan , hormonlara baktı îlk tesede sperm bulunması hem avantaj hem dezavantaj dedi. Fsh I'n yüksek olması normal olmasıdan daha iyi dedi. Haftada bir pregnly ile tedaviye başlıyoruz Allah'ın izniyle . 6 hafta sonra yani altıncı iğneden sonra tahlil verip tekrar gidicez 3-4 ay sonra soerm testi îsteyebilirim menide bir iki çıkış olabilir dedi ben hiç sanmıyorum ama. 6- 8 ay sürecek tedavi înşallah güzel sonuçlanır . Örnek verdi üç kere negatif mikrotese sonrası tedavi ile 4. De sperm bulmuşlar yakın zamanda yani bulunmamasına rağmen devam etmiş insanlar ve mutlu sona ulaşmış . Mikroteseyi Türkiye de yapacak 3-4 Dr var dedi . Emre bey en başında gelir dedi. Ayy böyle sıralıyorum unuttuğum bişey olmasın diye . Bu tedavinin de çok ehli ellerde yapılması gerektiğini söyledi . Yeme içme hiçbir şekilde etkilemez dedi . Bir de böyle deneyelim bakalım biz ameliyatı yine Emre beyde istiyoruz ama sanırım memorıalda devem ederiz , balalım zaman ne gösterir . Bir de ameliyat sonrası fsh yükselmesi testosteronun düşmesi normal dedi ben bilmiyordum belki bilmeyen arkadaşlar olur diye yazıyorum.
Hayırlı olsun canım tedaviniz güzel olur inş bizimde fsh yükselmiş canm ameliyat sonrası tedaviye başlamıştık hemen fark etmemiştik testesterona bakmamışlar ama zaten bizim çok yüksek değildi dahada düştüyse bilmiyorum kaç olmuştur

Back
X