Arkadaşlar biz şimdi geldik doktordan , hormonlara baktı îlk tesede sperm bulunması hem avantaj hem dezavantaj dedi. Fsh I'n yüksek olması normal olmasıdan daha iyi dedi. Haftada bir pregnly ile tedaviye başlıyoruz Allah'ın izniyle . 6 hafta sonra yani altıncı iğneden sonra tahlil verip tekrar gidicez 3-4 ay sonra soerm testi îsteyebilirim menide bir iki çıkış olabilir dedi ben hiç sanmıyorum ama. 6- 8 ay sürecek tedavi înşallah güzel sonuçlanır . Örnek verdi üç kere negatif mikrotese sonrası tedavi ile 4. De sperm bulmuşlar yakın zamanda yani bulunmamasına rağmen devam etmiş insanlar ve mutlu sona ulaşmış . Mikroteseyi Türkiye de yapacak 3-4 Dr var dedi . Emre bey en başında gelir dedi. Ayy böyle sıralıyorum unuttuğum bişey olmasın diye . Bu tedavinin de çok ehli ellerde yapılması gerektiğini söyledi . Yeme içme hiçbir şekilde etkilemez dedi . Bir de böyle deneyelim bakalım biz ameliyatı yine Emre beyde istiyoruz ama sanırım memorıalda devem ederiz , balalım zaman ne gösterir . Bir de ameliyat sonrası fsh yükselmesi testosteronun düşmesi normal dedi ben bilmiyordum belki bilmeyen arkadaşlar olur diye yazıyorum.