- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
Cnm ne yasadigini biliyorum aynibseyleri yasan biri olarak ne olsada senin icini gonkunu kalbini gizyasini dindirmez.insl bundan sonra yeni kapilar acilir kapanan kapinin ardinda daha buyuk bi kapi ve umur vardir .bak ayni seyi ben iki kere yasadim rabbim nasip etti spermleri sizde bu son uzulusunuz olur inslah cnm..allahım içimdeki yangını ancak sen söndürürsün biliyorum ama asla sönmeyecek ateş yanıyor içimde.kavruluyorum.artık hayalini bile kuramayacağım,hayırlı evlatlarım olsun bile diyemeyeceğim.herşey bittimi yoksa sınav yenimi başlıyor rabbim.artık evladımın olması hayallerimi bile zorlayacak.olmadı kızlar çıkmadı.tekarar elonge spermatid çıktı.yumurtalarım toplandı 11 tane.imha edildi.sanırım azo bizi yendi.bizim azoyla yaşamaya mecbur olduğumuz kesinleşti.allah kerim diyoruz ve mutlaka bize başka kapı açtığına inanıyoruz.sadece bir kapının bize çok sert kapandığını biliyoruz.gözyaşlarım içime akıyor.eşim bu defa çıkmazsa yıkılırım dediği anda haber geldi.öylece donduk tepki bile veremedik.
Tatlim gecmis olsun insl iyi gelismeler olur gideceginiz dr.da..eyinas Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.
Bir haberde benden; bizim patolojide iyi çıkmadı arkadaşlar, onkoloji için antalya ya gidiyoruz. Bildiğiniz bi dr vae mı tesis tümörü için?
Bari senden sevincli haber alalim kiz..eşim haftaya celalttin hocaya gitmeyi planlıyor bakalım spermiyogramda yaptıracak
Dualarim sizinle guzel haberler alalimda bu topikte ki huzun biraz dagilsin...Kizlar eşim saat iki gbi ameliyat olacak nolur duanizi mahrum birakmayin esimdden adi emre