Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm çıkış yoktu bu senenin tam hatırlayamadın ama ocakta faalan ilk çıkışlar başladı 1-2 tane.1.5 yıl oldu ama 1 yıl sadece bitkisel kullandık 6 aydır bitkiselin yanında iğneye başladık.lökosit için ersel ne gönderirse başka bişey yapmıyoruz korunuyoruz. cnmmmm sizlere inş nasip olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
sizin doktorunuz kim celalettin peru mu? ve tese olmuşmuydu hiç? inşlah daha iyi olur sonuçlarınız. bizde celalettin hocaya gitmeyi düşünüyoruz iyimi diye merak ediyrm

sizin doktorunuz kim celalettin peru mu? ve tese olmuşmuydu hiç? inşlah daha iyi olur sonuçlarınız. bizde celalettin hocaya gitmeyi düşünüyoruz iyimi diye merak ediyrm

2011 de kaan aydosta microtese olduk . evet celaleddin hocada tedavideyiz. amin inş. hepimiz de daha iyi gelişmeler olur niş.

2011 de kaan aydosta microtese olduk . evet celaleddin hocada tedavideyiz. amin inş. hepimiz de daha iyi gelişmeler olur niş.
çıkış olması umut verici bizede. kaan hocada bizimde bi tedavi serüvenimiz oldu ama tese için başkasına gittik. bizim 2 mikrotesemiz var birinde bulundu birinde bulunmadı bu defa güzel bi tedavi olmak istiyoruz celalettin hoca bu alanda iyi duyduğum kadarıyla. inşllah bizede iyi gelir

cnm eşim şimdi yanımda değil ama fsh yüksek testesteron düşük değerleri öğrenince yazayımAma bizim geeçn kontrolde sperm çıktığında fsh 18 çıkmıştı
bugün fsh 10 testesteron 3 civarındaydı
Cnm pregnyl kullaniosan baya bi dusmus olmasi gerekmezmi siz yaninda menapurda kullaniosuniz galiba..

Cnm pregnyl kullaniosan baya bi dusmus olmasi gerekmezmi siz yaninda menapurda kullaniosuniz galiba..
cnm haftada bir prenglı . 2 de menegon kullanıyorduk bugün değiştirmişn menepura fsh bi ara baya düşüktü sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı.hormonlar güzel demiş hoca

Sağol canım haftaya cumartesi sperm testi verecekte eşim,safer ayının çıkmasını bekleyelim dedim ama daha çok varmış:KK43:
Az önce diyanetin sayfasına baktım, safer ayının kötü bir ay olduğu sadece hurafedir diyor, planlarınızı ona göre yapmanızı öneririm. Linki veremiyorum, diyanetin sayfasından soru cevap kısmına bakarsınız, orada cevaplandırılmış, okuyabilirsiniz.

Klinigin we doktorun adi dr.mustafa mucahit yilmaz klinigi.yeride dewlet hastanesinin caddesinde.test yaptirmamiza az kaldi insallah yukselmistir degerler.gecen ay yukselmisti.sende bi arastir istersen insallah care olur sizede.

Ya bizimde testis inmemiş ama kasıkta değil dışarıdan belli oluyor biraz acaba aynı riskler geçerlimi?
Sende korkma canım ben biraz baktım kireçlenmenin tümör yaptığı kesin değilmiş yılda bir kontrol ettirmek gerkiyormuş,iyi üroloji doktorlarıyla görüşün bakalım ne diyecekler
İnmemiş testist çok zararlıymiş onu öğrendim
mufit bey zararlı olmasa testist alınır demezdi
offf diğer drlardan hala cevap gelmedi ya
bende ankaradayım iki kez mikrotese oldu eşim 1cisini müfit günel yaptı anatoliada sağolsun çok uğraşmıştı 9 tane bulmuştu ama olumsuz oldu 2cisi başkent üni. de yaptım ürolog levent diye biri ama sperm çıkmadı. senin son ise iyi araştır derim. hem teseyi yapan hemde merkez çok önemli..
Müfit bey gerçekten çok uğraşıyor benim araştırmalarima göre

Görüşmeleriniz çok güzel geçmiş canım
Bakıyorumda sende memnun kalmışsın
Kafandaki soru işaretleri gitmiş ne güzel
Yani bulunmadı diye tedaviyi bırakmak doğru olmaz
Yine devam edeceğiz yine edeceğiz
Bence siz bu dr da devam edin canım
Tavsiye ederim gülüm
Bizde gideceğiz inşallah bu dr a
Önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyoruz bizde
Ayyyy şimdiden heyecanlandım kız bende
İnşallah bizler içinde olumlu bişey söyler
bu hangi doktor cnm ?

allahım içimdeki yangını ancak sen söndürürsün biliyorum ama asla sönmeyecek ateş yanıyor içimde.kavruluyorum.artık hayalini bile kuramayacağım,hayırlı evlatlarım olsun bile diyemeyeceğim.herşey bittimi yoksa sınav yenimi başlıyor rabbim.artık evladımın olması hayallerimi bile zorlayacak.olmadı kızlar çıkmadı.tekarar elonge spermatid çıktı.yumurtalarım toplandı 11 tane.imha edildi.sanırım azo bizi yendi.bizim azoyla yaşamaya mecbur olduğumuz kesinleşti.allah kerim diyoruz ve mutlaka bize başka kapı açtığına inanıyoruz.sadece bir kapının bize çok sert kapandığını biliyoruz.gözyaşlarım içime akıyor.eşim bu defa çıkmazsa yıkılırım dediği anda haber geldi.öylece donduk tepki bile veremedik.
cnm cok uzuldum ya :( ne desem bos her ne kadar belli etmemeye calissakta olmuyo iste biz sadece distan gulen insanlariz icimizi bilseler ne yanginlar kopuyo tedavi surecinizi bilmiyorum ama bu durumu yasamis biri olarak seni cok iyi anliyorum cnm rabbim sabir ve saglik versin ins.

Back
X