İnşallah arkadaşım.Keske esi azo olan lab birisi olsada guvenilir onda versek böylece arif beydeki yoğunluk azalır
Kizlar kib 1 nur 86 canim senin sonuclsrin inşallah guzel çıkar Hayırlı haberler verirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah arkadaşım.Keske esi azo olan lab birisi olsada guvenilir onda versek böylece arif beydeki yoğunluk azalır
Kizlar kib 1 nur 86 canim senin sonuclsrin inşallah guzel çıkar Hayırlı haberler verirsin
Arif bey yüzü temiz iyi bir insana benziyo Allah razı olsun sorularımıza da cevap verdi yardımcı oldu sadece kafamızı karıştıran merkezin donanımlı olmamasıydı.İnşallah arkadaşım.
canım inşallah hayırlısı ile güzel soonuç alırsınız.ne zaman sizin tese.güzel haberlerle gel ve bize umut ol.biz emre hocadan vazgeçtiğimize çok pişman olduk.biraz para biriktirip tekrar tese için ona gidebiliriz.belli olmaz.sperm çıkana kadar yola devam.liv hospitalde tüp bebek üniteside varmış sanırım.allahım bize bir yol göstersin hayırlı kapılar açsın.2 yılda zorla biriktirdiğimiz paralar bir anda uçtu gitti.emre hoca keşke rapor işine girişse hemen koşa koşa giderim.
Florya tip.merkezi daha temiz mis dus alma yeri flnda varmis biz normalde orda test vericektik randevuya yetisemedik.. andromerde test verdi esim.
belki onunda etkisi vardır canım yalnız kalacağınız ortamlar yaratın kendinize bu arada anladım ki çok duşunmemek gerekiyormuş kaç günlerdi başım donuyordu dr gittim kuçuk çaplı depresyon yaşıyosun ve beyin kristallerin de kayma var dedi ilk defa böyle bişey duydum kendimizide duşunmeliyiz artıkŞÖYLE TEK BAŞIMA KALMAK İSTİYORUM YORGUNLUĞUM ÇOK ÜSTÜMDE, ALDIM BAŞIMI ABLAMA GİTTİM ERTESİ GÜN GELDİM BİR YANAŞMALAR SIRNAŞMALAR AMA SONUÇ AYNI İŞTE... ben boşanmak için evlenmedim ben bunun için fedakarlık yaptım hep yırtındım resmen görüyorum ki hiç bir şeye değmez ayrıca biz annemle oturuyoruz
belki onunda etkisi vardır canım yalnız kalacağınız ortamlar yaratın kendinize bu arada anladım ki çok duşunmemek gerekiyormuş kaç günlerdi başım donuyordu dr gittim kuçuk çaplı depresyon yaşıyosun ve beyin kristallerin de kayma var dedi ilk defa böyle bişey duydum kendimizide duşunmeliyiz artık
saol canım evet çok ısrarcı yız biraz oluruna bırakmak lazımaynen canım herşeyin etkisi var bizde biz kadınlar çok ince düşünüyoruz bende baş dönmesi oluyor uzun zamandır öyle gerçi tedavimizde kendimizde. çok geçmiş olsun canım kulak kristallerini duymuştum ama beyin kristallerini ilk defa duyorum ALLAHIM HAKKIMIZDAKİ HAYIRLISINI VERMESİNİ VEKİL KILARIM CANIM galiba biz kadınlar çok ısrarcıyız :)
Canım çıkış varmı ben goremiyorum
saol canım evet çok ısrarcı yız biraz oluruna bırakmak lazım
Canım ya bu kan tahlillerinin sonucu ben bir türlü sperm testi olan sonucu yükleyemiyorum dosyanın boyutu büyük falan diyo kestim küçülttüm ama olmadı yine de beceremedim bu hemem yüklendiCanım çıkış varmı ben goremiyorum
Hımm ben bu değerler hakkında bilgi sahibi değilim yazanlari paylaş onda ne çıkmış, hücre varmıCanım ya bu kan tahlillerinin sonucu ben bir türlü sperm testi olan sonucu yükleyemiyorum dosyanın boyutu büyük falan diyo kestim küçülttüm ama olmadı yine de beceremedim bu hemem yüklendi
Paylaşamıyorum siz nasıl yüklüyosunuz resim ben çok anlamıyorum tarif edebilirmisiniz. Yüklenen dosyanın boyutu çok büyük diyo anlamadım kiHımm ben bu değerler hakkında bilgi sahibi değilim yazanlari paylaş onda ne çıkmış, hücre varmı
Oyle mii cnm hoca oraya gecince artik orda test verilecek denmisti ya.orda verilmiycekmiymisCanım artık floryada sperm testi verilmiyor andromerde sadece veriliyor diye duydum doğrumu bilmiyorumki
Canim fsh prolaktin normal.. lh biraz dusuk geldi bana testesteron da biraz dusuk
Canim birde trigliserid yuksek biraz 500 u gecmedgi surece cok sıkınti yaratmasada sizin neredeyse 400. 150 yi gecmemesi en iyisymis. Yukseklignde kalp damarlarnda tikaniklik yapiomus. Kanda yag orani cunku trigliserid.
bizim ocakta kontrolümz var bakalım sonuçlar nasıl çıkcak kanserli hücre ölmüş mü ilerleme gerileme duruma göre bakıcaz çaresine canım çok korkuyorum tedavidende bakalım ne olacakben artık ALLAHU TEALA TEVEKKÜL ETTİM bıraktım tatlım sen ne yaptın dr ne zaman gideceksiniz belli oldu mu
Allah şifa versin inşallah düzelme olur canımbizim ocakta kontrolümz var bakalım sonuçlar nasıl çıkcak kanserli hücre ölmüş mü ilerleme gerileme duruma göre bakıcaz çaresine canım çok korkuyorum tedavidende bakalım ne olacak
amin canım cümlemizeAllah şifa versin inşallah düzelme olur canım