- 16 Ekim 2014
- 179
- 272
- 73
canım için çok dolu allahım içini ferahlatsın biran önce peki biz kime inanacağız burda butun drlar bize direk tese başka yolu yok dedi bende burdan takip edip iğneyle nd güzel tedavi var diyorum tamam azoda kökten çözüm beklemiyoruz ama hiç sperm çıkmycaksa niye ümit veriyorlar yada biz fareniyiz neden bi çaresi olurmu diye iğneleri ilaçları uzerimizde deniliyorlar bizler bunlar daha çok zengin olsun diyemi çalışıyoruz varımızı yoğumuzu evlat için ortaya koyuyoruz ama çok güvendiğimiz doktorlar tarafından anlamadan dolandırılıyoruz...canım biz kaan hocada tese olduktan sonra 6 ay devam etmiştik kaan hocayla.
malum 6 ay sonra sperm boyamasındada elonge spermatidler çıkınca gelin tese yapalım dedi.
sonra burda celalettin peru çıktı.öyle övgülerle bahsedildiki sandık azosperm tarih olacak.
bu iş teseye gerek kalmdan olacak.üstelik iddialıydı celallettin peru.
2 yıl sabredin.2 yıl sonra bu iş olacak dedi.bizde aslında hiç inanmadık.
bu işin bu kadar basit olmadığının farkındaydık ama bizim o zamana kadar kullanmadığımz farklı şey menegondu.
hoca bize menegonu öyle büyüleyici anlattıki sandık menegondan sonra çıkacak.
hatta bir bebek örneği verdi.nebidoyla bizi bebeğe döndürüp pregnyl ile emekle menegonla yürüme evresine döndürecekti.
sperm çıkışı bu aşamada olacaktı ama malesef asla öyle olmadı.aslında herkese 2 yıl demesinin nedeni nebidonun vucuttan atılma zamanıyla ilgiliymiş.zaten herkesin durumuda ortada.o kadar tesecilere laf sayıyordu ama kendisini daha kötü durumda olduğuda kesin.kendisi daha kötüsünü yapıyor.sırf sperm çıksın diye verdiği iğnenin hesabı yok.ben burda yazdıktan sonra zaten iğne dozları düşürüldü.üstüne verdiği nebido.içeriğinin ne olduğu belli olmayan bitkiseller.sanki birilerinin cepleri dolsun diye mücadele ediyoruz sperm için.verilen bağışlar.aslında şimdi bakıyorumda ne kadar saçma bir dönemmiş.amacın tedaviden ziyade kendince deneme yanılma yapılması.ben asla celalettin peruyu deneyip onun tedavisinide alıp tese olan bir aile olarak asla işe yaramıyor.bunu iddia edebiliyorum.bizim bu tesemizdede elongeler çıktı.biz bir adım ilerisine gidemedik.selahattin çayanıda tese noktasında tavsiye etmiyorum.bizde elongeler çıktığı halde tedavi seçeneğinden ziyade kök hücreyi sundu.zaten çalıştığı labaratuar fiyasko.bir doktorla yollarınızı ayırdğınızda kendisini tanıyormuşsunuz.celallettin peru kendisini eleştirdiğim için ve eşimin durumunun kötüleştiğini hormonlar alt süt olmuşken kendisini aradım cevap yok.meail attım cevap yok.en son msj yolladım eserinizi görmeniz içn elimizde hediye ve sadaka olarak verdiğimiz paralarla gelelim.şu an eseriniz bu durumda neden cevap yazmıyorsunuz diye sert msj gönderdim.sonra birinden sperm çıkmış ve herkese ve bize edepsiz ve sabırsız insanlara ithamda bulunmuş.bir allahın kulu hastasıda demiyorki sen nasıl doktorsun bende senin hastanım yarın aynı duruma düşmeyeceğimizin garantisimi var..aynısını bizede yapacaksın bizedemi edepsiz sabırsız diyeceksin.sabırsız olmak suçmu.hemde neyin sabrı.sen dememişmiydin sizi menegona yürüteceğim biz yürümedik yatalak olduk...ben bir daha kendi adıma ne celallettin hoca ne selahattin hoca ikisinide hayatımıza dahil etmek istemiyoruz.
kaan hocayla asla böyle polemik yaşamadık.aslında hocam bizi tese olmadan gittiği yere kadar deneyelim deseydik daaha mantıklı olacakmış.ama aslında bu kadar uzun ilaç tedavisinin yan etkisi bildiği için çekindi diye düşnüyorum.aksi birşey olduğunda suçlayacaktık.biz şuan henüz hiçbirşey yapmadık.daha çok taze acılarımız.10 gün önce tese olduk ve olumsuz oldu.şuan bunun acısını derinlerde yaşıyoruz.çok pişmanlıklarımız var.şu an rabbimin bize hayırlı kapı açmasını bekliyoruz.eşim çok iğne kullandı.toplam 5 yıl canım.biz aslında artık iğne ilaç kullanmadan bu işi yaapacak birini arıyoruz.iğne etki etseydi sperm bulunurdu tesede.tam bilmiyorum ama saraçoğlundan yardım isteyebiliriz.belki başka doktorlarlada fikir alabiliriz.aslında hiç birşeyde yapmak istemiyoruz.biz bu teseye son şans diye baktık ve yapılması gerekn herşeyi yaptık.bu yüzden artık birşey yapmak içimizdende gelmiyor.