- 17 Aralık 2012
- 1.536
- 456
- 173
Biz bir kere tese olduk sperm bulunmadi sonra iğne yazdı fsh düşürelim diye ama düşmedi 2 ay oldu düşmemesi kötü diye mail atmışevet yok ... sizin fsh değerini düşürünce mi tese yapmayı düşünüyor doktorunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz bir kere tese olduk sperm bulunmadi sonra iğne yazdı fsh düşürelim diye ama düşmedi 2 ay oldu düşmemesi kötü diye mail atmışevet yok ... sizin fsh değerini düşürünce mi tese yapmayı düşünüyor doktorunuz
KIZLAR MÜFIT HOCAYA MAIL ATMISTIM ŞÖYLE BIR CEVAP GELDI SUANDA COK TEDIRGIN OLDUM SPERMLER VARSADA BU SEKILDE GITTI MI YANI
Önceki testosteron seviyeniz normal olduğu için ben olsam pregnyl vermezdim. Zaten testosteronunuz gereksiz fazla yükseldiği için, esas sperm ürettiren FSH hormonu yerlerde sürünüyor. Dolayısıyla az miktarda sperm üretimi varsa, o da kaybolmuştur. Bana kalırsa yavaş yavaş pregnyli kesip, 1 ay sonra hormonlarınızı tekrar ederek muayeneye gelin. Varikoseliniz de beklediğinizden önemli olabilir.
Canim 7.8. ayimiz bizim 6 aydir pregnyl vuruluyo ve bizim fsh yukselmedi yukselmesi icin baska bi igne daha vurulmasi gerekiyomus ama dr bize yine vermedi. Biz celalettin hocayla tedavimizi bitircez galiba.celalettin hocada kaçıncı ayınız?
bizim Fsh tedaviye başlamadan önce 16.40 dı ama buda kötü yüksekte olmaması lazım.3 ay tedaviden sonra,0.837 oldu. yani bu seferde çok düştü. daha sonraki 3 ay yani tedavimizin 6. ayında 9.09 yani normal değere döndü. bu hafta içi doktora gidicez. Ondan sonra genel olarak yazıcam durumumuzu.
Tek taraflı canımSizin çift
taraflı varikoselmiydi canim
Canim 7.8. ayimiz bizim 6 aydir pregnyl vuruluyo ve bizim fsh yukselmedi yukselmesi icin baska bi igne daha vurulmasi gerekiyomus ama dr bize yine vermedi. Biz celalettin hocayla tedavimizi bitircez galiba.
Evet haklisin canim ama dusununce normal degerlerde olan hormonlarla oynamak bu kadar normal degil. Varikosel e baktirmak icin gitmeyi dusunuyoduk mufit hocaya. Kafam o kadar karisik ki. Bence sizin hormonal bi bozukluk vardi fsh niz yuksekmis. Bizim7 ydi. O yuzden cevap vermis olabilir.Eger inancınızı kaybettiyseniz, bencede devam etmeyin ama bizde başka iğneye gerek kalmadı. sadece pregnyl vuruyorum. Kullandığımız iğne ve bitsikseller ile önce çok düştü, sonradan sıfırlardan normal seviyeye şimdilik geldi. her insanın bünyesi farklı olduğu için farklı tepkiler veriyor. maalesef kesin bir tedavi yöntemi şuan için olmadığından deneyip yanılma yöntemine göre ilerlemeye çalışıyorlar. Celalettin bey, Kaan bey, Müfit bey, Emre bey vs. hepsi için bu durum geçerli ama belki şifanız başka bir doktora nasiptir.
Dopplerde 2.5mm solda grade 1 varikosel cikti. Ciddiye alinck bi varikosel degil dedi gorstgmz drlar. Mufit hoca varikosel onemli bakmak lazim dedi. Cok kafam karisik hemde cok. Hangisi bizim icin hayrli bilmiyoruz..Eşimin durumunda olan biri için beklenenden iyi durumdaydı aslında hormon değerleri. Asıl sorunumuz herşeyden önce vücut hücreyi bile bilmiyordu, yani testisler sperm oluşum evresini bilmiyordu :) doktor bu iğneyi hormonları düzeltmekten ziyade hücreleri oluşturmak ve ilerlemesini sağlamak için veriyor. bitkisellerilede hem hormon değerlerini düzenlemek için hemde hücre üretimine destek amaçlı veriyor. hormon değerleri normal olan yada olmayan azosperm hastalara prenglyn yada eş değer bir kaç iğneden başka seçenek yok.
Mufit hoca hakkında hiç bir fikrim yok ancak varikosel önemli. Eger varsa en başta bu tedavi edilmeli zaten. Müfit hocayada gidin o neler diyecek durumunuz için, daha sonra yeniden herşeyi bir gözden geçirirsiniz.
ankara kaan aydosbizim fsh değerimiz 18hangi doktorda tedavi görüyorsunuz ?
fsh yüksek canım sanırım sizede igne tedavisi verecekiyi aksamlar arkadaslar sizlere birsey sorcam gecen hafta kaan hocaya email attim esim 2005 de tesa ameliyati oldu sonuc negativ ogun den buyana hic tedavi gormedik kaan hoca benden bazi testler istedi simdi eski raporlari buldum bunlar sizce iyimi FSH 14.8 0.8 13.0 LH 3.7 2.0 10.0 TESTOSTERON 4.3 2.0 12.0 BUnlar zamanla degisirmi lutfen yardim edin ben yurtdisindayim
kızlar bu sorunun cevabı banamı bilemedim fsh değerimiz ovitrelle ve merionalle düştü.ben de aynı soruyu soracaktım fsh değeriniz hangi ilaç kullanımıyla düştü ?
Tabiki degisir canim tekrar yaptrmaniz lazimiyi aksamlar arkadaslar sizlere birsey sorcam gecen hafta kaan hocaya email attim esim 2005 de tesa ameliyati oldu sonuc negativ ogun den buyana hic tedavi gormedik kaan hoca benden bazi testler istedi simdi eski raporlari buldum bunlar sizce iyimi FSH 14.8 0.8 13.0 LH 3.7 2.0 10.0 TESTOSTERON 4.3 2.0 12.0 BUnlar zamanla degisirmi lutfen yardim edin ben yurtdisindayim
Siz kimdesiniz hangi dr.daneslimegeli: 38207469 .!.:kızlar bu sorunun cevabı banamı bilemedim fsh değerimiz ovitrelle ve merionalle düştü.
şimdi bizim durumumu bilen insanlarda oyle diyor gezin tozun hayatın tadını çıkarın 1.5 yıllık evliyim kafalarımız o kadar doluki gezmek mi? Neyin tadını çıkaralım mutsuzluğumuzun mu? Bazen yemeğe çıkıyoruz bebekli bi aile görmek bile bizi uzuyo dwrinden acımız varken mutlu olunmuyo işte kafan rahat olsun ki gez toz hayatın tadını çıkar ama bizler için bence zor...
Çok geçmiş olsun.sonucuna sevindim tavsiye etmek iistediğim faceyte karatay diyeti yapanlar grubu var ben kilo için değil saglikli yasam içintakip ediyorum.Herkese iyi akşamlar bugün eşimin şeker testi sonuçları çıktı şükür ki şeker hastası değil ama önemli ölçüde insülin direnci varmış bel Çevresi de çok fazla ve bu sebeple kilo vermesi bir yana sürekli kilo alıyormuş biz de tedaviye destek olsun diye aylardır beslenmemize dikkat ediyoruz ama eşim bir kilo bile vermedi sebebi buymuş öğrenmiş olduk şimdi ilaca başladı bu vücudun şeker yakmasını hızlandırıyormuş ve insülin direnci kırılıyormuş tabi bu sayede kilo verecek inşallah doktor farkedilmrseydi on yıl içinde kesinlikle şeker hastası olurdun diyor bu durumda tedavi Süreci nasıl olacak bilmiyorum zaten Bayağı bi süredir kontrole bile gidememiştik Hayırlısı diyoruz en azından erken önlem alma şansımız oldu durumlar böyle canlar.
vakit kaybetmeden başlayalım dedi, pet filmi çıkınca hastaneye aldı, 4 kür alacak. İnşallah kökü kazınır da sağ salim çıkarız.