ben asla perunun tedavisinin işe yaramadığını gördüm.bizim durumumuzdakilere uzun yıllar nasıl bu tedavileri verirsn.bizde bunca tedaviden sonra spermatidten öteye geçemedik.sanki perunun elinde sihirli değnek var ve azosperm tarih olacak.nasıl bir özgüvendir anlamıyorum.sanki tıp ve ürologlar androrloglar labaraturalar iş bırakmış tek peru ve ekibi bu işi yapıyor.bir kader nasip deniyor ondan ötesi yok.dikkat edersen ona inanan hasta kesimi onun olumsuz durumuna bile vardır bunda bir hayır deyip duruyor.adamların testisi yerinde değilken ki burda ne kadar yazdım inmemiş testis ve testis kaynaklı üretim bozukluğunda uzun süre iğne kullanımının yan etkilerini ve bu tedavilerin asla tasvip edilmediğini.ona inanan kesim düşünmeden devam etti.bunca yanlışlığın acısını zamanla yaşayacaklar.halbuki harcadıkları parayı bir hesaplasalar ve bunun sonucunda sperm çıkmayınca yaaşayacakları yıkımı bir anlasar işler değişecek.peru gönüllü olarak azosperm için uğraş verdiğin söylüyor kendisinin başından geçmiş azosperm.keşke teseye ve indirme ameliyatlarınıda yapsa.bu kadar tesecileri yerden yere vururken bizleri onların eline bırakmazsa.yada bunca sene tedavi ettikten sonra çıkış olmayınca tese olun derken ben bu kadar kötüledim ettim insanlar bunu benim önüme sunarsa hocam hani tese bu kadar zararlıydı şimdi zararımız ikiye katlanıyor.hem bunca yıl iğne kullandık hemde tese diyorsun.bu neyin tezatlığı deseler.ama peru çok iyi biliyorki hastaları ona o kadar gözü kapalı inanmışki kimse ona böyle birşey söylemez.ona böyle soruyu soracak cesaretin kimsede olmadığını biliyor ve herkesle kuklayla oynar gibi oynuyor.bu kadar uzun yıl tedavi ettiğ hastalardaki başarısı bir elin beş parmağını geçmiyor.zaten bunca bitkisel ve iğneden sonra çıkış olanlarda devede kulak..bu tıpta başarı olarak bile görülmüyor.insanlar daha fayda görmemişken tavsiyeden ziyade artık peru için ısrara başlıyorlar.banada burdan ilk gittiğimde onun yandaşı ve topik onunla tanıdığı doktoru bana özelden yazmış işte falancanın selamı var dersen şurdan geliyoruz dersen ilgilenir sizinle gibisiznden yazmış.zaten bu doktorla anlaşma yapıp büyük bir kitle yaratan sensin.seni zaten yakınen tanıyor biliyor.ve sen ondan ziyade refik tanakolun hastasıyken ona yönlendirmeyip nasılda peru der durursun.allah aşkına soruyorum kaç kişi var refik tanakola gidip perudan ona yönlendirilen.ben burdan hiç duymadım.biz zor hastaydık ve refik beye bizi yönlendirdi diye.zaten bir zamanlar gerçekten azosperm için gerçek bilgiler ve doktorları olduğu gibi tedaviyi sorgulayabilirken bu topik nasıl bu hale gelmiş anlamadım.zaten eskilerden peruya gidip ve işin içinde olan arkadaşlar bıraktı artık topiği.çünkü perunun başarısından başka başarı yok.ondan başka doktor yok.işinin ehl bir tek o.
birde sizde tesede ne çıktı canım.şu an ne uyguluyorsunuz.hangi doktora gidiyorsunuz.ne yapmaya karar verdiniz.
çıkmayınca çıkmıyor canım.bak biz ilk tesede hazırlanmadık kaan hoca bizi kandıryor bile dedik.ama bundada 5 yıl iğne vuruldu eşim hiç ara vermedik.sadece iğneler değişti.isim değişsede içerikleri aynı olan iğnelerdi.ve biz bu tesede hiç acele etmedik herşeyi yaptık ama olmayınca olmuyormuş.hiç üzülme alel acele olduk diye.böyle olup çıkanda oldu.bizim gibi bilinçli tese olup çıkmayanda var.
eyinas.....
öncelikle geçmiş olsun tese amaliyatınız için...
sperm çıkmayınca senin için üzülen ve dua eden biri olarak yazıyorumm
artık yeter, içimiz şişti senin c. peru öfken ve kininden..
senin ondaki tedavin biteli çok olmadı mı ya bu nasıl bir kindir artık anlamladıramıyorumm
ve bunda bir art niyet görünüyor, söylediğin şeyler tutarsızlıklarla dolu..
iyinelerin inmemiş testise zararlarından bahsediyon bahsediyon ama en az 5 yıl iğne kullandık diyorsun , iğnelerin zararını uzun zamandır biliyordun ama bırakmadın umut dünyası sonuçta. bu iğneli farklı yada aynı isimlerle selahattın hoca yada kaan hocada veriyor sanki ilk defa celalettin hoca veriyormuş gibi abarta abarta yazmak ne kadar doğru.. sen kaan hocanın emre hoca iyi ben basarızı olursam bide ona gidersin dediğini yana emre hocanın kaan hocaya gidin dediğini HİÇ DUYDUNMA. türkiyenin en iyi doktorları bile böyle yaparken kendi bıranşı dışında calısan bir doktora övgü yağrırmalrını beklemek çokkk tuaf kaçmaz mı. ama olumsuzluk kokan her türlü yazınla hepimizin hayallerinide çalıyorsun senin tecrübelerinin hayatımıza yön vermesini sağlamaktan vazgeçmelisin, tecrübelerin bizlere sadece fikir vermeyle kalmalı,yapmaya çalıştığın algı operasyonu.
önceden kaan hoca sizi kandırdı, amacı para vb. bir sürü söz söyledin eminim herkes hatırlıyordur, şimdi tekrar onda tedaviden bahsediyorsun
celalettin hocadan sonra selahattin çayan harika bir doktor diyip durdun hatta senin sözlerin için forumdan ona gidenler oldun ee neoldu teseden sonra kök hücreyi bekle dedi merkezi kotü emriyologlar işe yaramıyor dedin onada laf etin
senin için bu dünyada iyi doktor olduğuna şüpheliyim
sen içinde ki acıyı c. perudan diğer doktorlardan hatta bizlerden en üzücü olanıda kendinden çıkarıyorsun, senin anne olamamanın sorumlusu bizler değiliz... bizler seni anlamak için yeterince kendimizi zorluyoruz, birazda yani acızıkta sen bizi anlamak için uğraşmalısın.aynı şeyleri uzun uzun sürekli yazıp durunca rahatlıyorsun sanırım ama bizi rahatsız ediyorsun. bu kadar boş vakti daha başka hayırlı işlerde kullanman senin psikolojine daha iyi gelecektir.
c. perunun tedavisi sizde işe yaramadı diye herkeste aynı olacak diye bir şey yok. kimse gözü kapalı deli gibi de inanmıyor burda kimse hocanın avukatı değil ama sen maşallah aleyhte iyi avukatlık yapıyorsun. bence biraz düşünmelisin senin yazılarına destek verenler kimler Allah aşkına:
ya yeni evlilerrr
ya hamile olan arkadaşlar
ya kaan hocada tedavi gören arkadaşlar
ya azoyu yeni öğrenen henüz azonun en kötü raraflarıyla karşılaşmamış olanlar
ya da henüz tese bile olmamış olanlar..
şimdi sana soruyorum sen bunların içinde hangi katogoridesin
cevap hiçbiriiiii
bizler gibi evleneli yıllarrr olmuşş
evlatsızlığı iliklerine kadar hissetmişşş
çaresizliğinn en beterlerini yaşamışşş
başarısız tese operasyonları geçirmişş
meşurr doktorlar tarafından yüzüne karşı ya kök hücreyi bekle yada donörr kullanın denilen guruptasın canım bizler gibii
burda söylediğin herşey ilk grubu etkileyebilir arkadaşlar celalettin hocaya değil diğer doktorlara giderler- ki gitsinler şifanın kimde olacağı belli değil
amaaa
ikinci grubun ikinci bir altarnetifi yokk çok üzgünüm ama ŞUAN yokkk..
ben buraya sayfalarca yazsam senin içinde ki acı öfke ve kin geçmez ama şansımı deneyeyim dedimm
ve diğer arkadaşlar NEDEN SUSUYORSUNUZ...
TEDAVİERİMİZDE SORUNLAR VARSA GELİN KONUŞALIM.. KİMSE KAFASINA SİLAH DAYANDIRILARAK TEDAVİYE ALINMIYOR..VE İŞE YARAMIYORSA BIRAKALIM... YADA NASIL DAHA İYİ OLABİLİR DİYE KONUŞALIM.. HERGÜN HERGÜN TEDAVİMİZ DEVAM EDERKEN TEDAVİYE YADA HOCAYA BU KADAR HAKARETİ DUYMAK ZORUNDA DEĞİLİZ. MORALİMİZİN BOZULMASINA İZİN VERMEMELİYİZ. HOCA YANLIŞ YAPIYORSA KONUŞALINM, SPERM TESTİ YANLIŞ YAPILIYORSA KONUŞALIM AMA ARKADAŞIN USLUBUYLA YAPILIRSA OLMAZ BU İŞŞ. CELALETTİN PERUDAN SONUÇ ALAMIYORSAK BAŞKASINA GİDELİM... AMA AYNI KİŞİDEN HERGÜN AYNI ŞEYLERİ DİNLEMEYELİMM..