Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım son birkaç testlerde fsh artık normal seviyede çıkyor,Allaha çok şükür testesteronda en iyi seviyeye geldi tedaviye başladığımızdan bu yana:nazar:
Biz daha önce pregnyl ve menagon kullanıyorduk ama sanırım 6-7 ay oldu choragon ve menapura geçtik

Menapur çok etkili bir ilaç
Testosteron iğnesi aynı zamanda
Ben buna inanıyorum
Zaten fiyatından da belli

allah razı olsun canım. doktorlar yaparız derse teseyi zaten korkmuyorum 3 olsun 4 olsun.eşimde zaten tese olmak istiyor ama toparlanması lazım.umudum var ama enerjim yok canım.hayat sevincimi bulsam tekrar gücümü toparlayabisem herşey düzene girecek.ben hala ilaçların etkisindeyim sanırm.hala ağlama modlarındayım.rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin canım.bu günlerinin tadını çıkar.birgün bende bunca yaşadıklarımdan sonra anne olabilecekmiyim eşim hayat arkadaşım sırdaşım en yakın arkadaşım baba olabilecekmi.mutlu büyük bir aile olabilecekmiyiz.öyle çok büyük değil evlat lezzetini alalım yüreğimizin ateşine su serpecek kadar olsun razıyım.milyonlarca sperm istemiyorum az ve öz olsun.bizi mutlu edecek sonunda aile olacak kadar olsun razıyım.herşeyin en güzelini ve hayırlısını versin rabbim.
Allh senden de razi olsun cnim tabi ki daha aciniz yeni arti aldgin ilaclrdan dolayi da duygusalsin bunlar hep birikim ama sıkı dur her sey guzel olck oncelikle saglik huzur versin Allhim esinin kesisi iyilestgnde yolunuza dvm edersiniz cnim ki drlar da uygn gorurse yeniden baslrsnz rabbimz icin imknsz yok bu da bizim sinavimiz hakkiyla gcmk nasip olsun Alh razi olsun dualrin icin rabbim hepimize saglikli hayirli salih evltlr nasip etsim arkamzdan bir fatiha okuyck evltlrmz olsun kndini toprlmya cls cnim biliyrm ki zor ama evvel Alhh buradaki tum kardeslerim ve sen esin anneligi babalgi yasaycksnz incmiz tamm cok opuyrm guzel yurekli arkadasim...

Bizim en son lh 10 du
fsh 4
testo 5 idi

Ama çıkış yokdu yinede
Murat Bey yeni tahlilleri istedi
Eşim bu cuma yaptıracak
Bide inhibin b istedi
Oda bu cuma çıkacak
Bakalım bizim hormonlar ne alemde

Çıkmakla da iş bitmiyorki be bacım
Ama yinede çıkması bi umut verir insana
Ve mutlu eder en azından
canım sizin hormonlar nasıl bukadar yükseldi siz ne kullanıyorsunuz
Evet öyle hormonlar normal seviyeddede olsa çıkış olması önemli ama testesteronun yüksek olması mutlu ediyor beni yinede,testisin durumu düzeliyor gibi geliyor bana
inşallah sonuçlarınız yüzünüzü güldürür canım,doktordanda çok iyi şeyler duyarsınız inşallah,çıktığınız bu yeni yolda Allah evladınıza kavuşmanızı nasib etsin
önce bir sperm çıksın bacımda Allah inşallah gerisini getirmemizide nasib eder hepimize

canım sizin hormonlar nasıl bukadar yükseldi siz ne kullanıyorsunuz
Evet öyle hormonlar normal seviyeddede olsa çıkış olması önemli ama testesteronun yüksek olması mutlu ediyor beni yinede,testisin durumu düzeliyor gibi geliyor bana
inşallah sonuçlarınız yüzünüzü güldürür canım,doktordanda çok iyi şeyler duyarsınız inşallah,çıktığınız bu yeni yolda Allah evladınıza kavuşmanızı nasib etsin
önce bir sperm çıksın bacımda Allah inşallah gerisini getirmemizide nasib eder hepimize

canım biz pregnil ve menapur kullanıyoruz
evet testisin durumu iyiye gidiyor
eşinin testistleri tedaviye cevap veriyor.

Amin canım çok meşakkatli yollardan geçiyoruz
Umarım her şey daha da güzel olacak
Bu yeni yolumuzda Rabbim yardım etsin artık

Biliyormusun geçen pazar günü köye gitmiştik
Eşimin teyzesi eşime çok kilo almışsın dedi
Eşim:hanım iyi bakıyor dedi
Teyzesi:hanım iyi bakıyor ama bu hanım seni Çocuğu olmuyor
Diye bırakır diyorlar köylüler demiş
Eşim de: sen herkesin dediğine bakma dedi
Cahillik işte.Daha kim bilir neler düşünüyorlardır.

Halbuki hiç aklımın ucundan bile geçmedi eşimi bırakmak
Biz evlenirken birbirimize söz veridk
Sağlık da ve hastalıkda beraber olacaz diye
Ayrılıp gitmek de ne demak yaaa
Ben başkası ile evlensem çocuğum olsa
Mutlu olmayacağım huzurlu olmayacağım
Hayatın ne getireceği belli olmuyor işte

Allh senden de razi olsun cnim tabi ki daha aciniz yeni arti aldgin ilaclrdan dolayi da duygusalsin bunlar hep birikim ama sıkı dur her sey guzel olck oncelikle saglik huzur versin Allhim esinin kesisi iyilestgnde yolunuza dvm edersiniz cnim ki drlar da uygn gorurse yeniden baslrsnz rabbimz icin imknsz yok bu da bizim sinavimiz hakkiyla gcmk nasip olsun Alh razi olsun dualrin icin rabbim hepimize saglikli hayirli salih evltlr nasip etsim arkamzdan bir fatiha okuyck evltlrmz olsun kndini toprlmya cls cnim biliyrm ki zor ama evvel Alhh buradaki tum kardeslerim ve sen esin anneligi babalgi yasaycksnz incmiz tamm cok opuyrm guzel yurekli arkadasim...
canım bebek hazırlıkları bittimi.senide az kalmış.eli kulağında yani.doğumun şekli belli oldumu.normalmi sezeryanmı.inşallah hayırlı olan şekli nasip olsun.ben unuttum senin ikizmi tekizmi.duana amin diyorum.benim bu durumda yakında geçer inşallah.

canım bebek hazırlıkları bittimi.senide az kalmış.eli kulağında yani.doğumun şekli belli oldumu.normalmi sezeryanmı.inşallah hayırlı olan şekli nasip olsun.ben unuttum senin ikizmi tekizmi.duana amin diyorum.benim bu durumda yakında geçer inşallah.
Cnim cok sukur bitti birtek yatagini kuracagiz o kadar cnim benim tek rabbim nSip ederse erkek gorduk ultrasonda bi surpriz olmazssa cnm aslinda her sey normal gidiyr benim bebek kanala girmis normal dogum pozisyonunu almis fakat tup bebek oldgnu duyunca riske alama dedi ve sezeryan olsun dedi her bebk degerli ama tup bebklr bizim icn daha degrli dedi biz de tmm dedik su an 38.hftadayim 39 bitimi 40 basinda spinal sezeryan ile alck nasip olursa Alh saglikli bir sekilde kucgmza almyi nasip etsin doguma girerkn aklimdasin isminle dua edcgim ben cok inanyrm ki bu yoldaki savasin kazanani siz olcksnz cnm kalbin guzel Alh biliyor

Mutlu olacağım huzurlu olacağım ne malum
kız gene ağlattınız beni.köyülü millettin efendisi ama keşke şu cahillikleride bıraksalar.
bazen cahilliklerinin can yaktığını farketseler.eeee be teyzem köylüler söylemiş duymuşsunda sen niye yeğeni kıyıp söylüyorsun.sen boşver negatif konuşmaları.benimde hafta sonu kayınvalidem ve görümcem geldiler.aynı cahilik onlardada var.ben kulağımı tıkadım ağladım.başkada birşey gelmedi elimden.benim eşime dedesiye nenesi bakmış.görümcem diyroki keşke abim dedeye amcalara söyleseydi ağrım var diye.söylemiş dedim ama kimse umursamamış dedim.anne baba umursamazsa dede nene niye umursasın dedim.anlatıyor annem çok üzüldü.gece sabah kadar uyumamış.bana annesinin üzüntüsünü anlatıyor.bende ne kadar üzülürse üzülsün benim kadar abin kadar kimse üzülmedi dedim.kırk kat yabancı üzüldü ağladı halimize annesi üzülmüşmüş.hem yeni evli değiliz. 11 yıldır ne bir amcası ne dedesi ne o ne bu.kimse niye olmuyor çocuk diye endişelnmiyor.nasıl olsa üzülecek karısı var.kimseye yük olduğumuz yok.başımızın çaresine bakıyoruz.birde herkese tüpbebek yapmışlar tutmamış diye duyurmuşlar.niye söylediniz içinizde kalsa olmazmıydı.belki kimse duysun istemedim.şimdi memlekete gittiğimde herkes tüh vah vah şurda şu merkez varmış iyiymiş.şurdaki doktora gitmişler hamile kalmış.bunları duymaktan nefret ediyorum.

Mutlu olmayacağım huzurlu olmayacağım
Hayatın ne getireceği belli olmuyor işte
Ya ben bu insanları anlamıyorum tamam çocuk önemli ama çocuk olmuyor diye boşanmak nedemek sanki dediğin gibi başkasıyla evlenince çocuk olucak belki ama mutlu olabilecekmiyiz?
ben çevremdekilere sebebin bilinmediğini sebepsiz infertilite olduğunu ikimizn birden tedavi gördüğümüzü söylüyorum oyüzden kimse ne eşime nede bana birşey diyemiyor,yani benide eşimide kusurlu göremiyorlar

Cnim cok sukur bitti birtek yatagini kuracagiz o kadar cnim benim tek rabbim nSip ederse erkek gorduk ultrasonda bi surpriz olmazssa cnm aslinda her sey normal gidiyr benim bebek kanala girmis normal dogum pozisyonunu almis fakat tup bebek oldgnu duyunca riske alama dedi ve sezeryan olsun dedi her bebk degerli ama tup bebklr bizim icn daha degrli dedi biz de tmm dedik su an 38.hftadayim 39 bitimi 40 basinda spinal sezeryan ile alck nasip olursa Alh saglikli bir sekilde kucgmza almyi nasip etsin doguma girerkn aklimdasin isminle dua edcgim ben cok inanyrm ki bu yoldaki savasin kazanani siz olcksnz cnm kalbin guzel Alh biliyor
ne kadar güzeldir şimdi eşyalarına bakmak.onalrı hazırlamak.inşallah yatağını kurup içinde bebeğinizi görceğiniz günde gelir.hangisi hayırlısı ise o olsun.önemli olan sağlıkla kucağınıza almanız canım.hemde nasıl değerliler o bebekler.bir gelseler değerin en güzelini görecekler.aslında bu teseye kadar bende hep olacağına ianaıyordum ama sanki biraz uzaklaştım bu düşüncemden.bu kadarda kolay olmadığını hisediyorum.inşallah yanılıyorumdur.bugün selahattin hocayı aradım.bir daha tese önerirmisiniz dedim.evet denenebilir ama şimdi değil dedi.zaten şimdi imkansız hocam eşimin daha kesi yeri ağrı değil ama rahatsız olduğunu söylüyor dedim.normal dedi.yaza kadar tese için para biriktirip belki bir daha tese düşünebiliriz.bilmiyorum bakalım gelecek gün bize ne gösterecek.

kız gene ağlattınız beni.köyülü millettin efendisi ama keşke şu cahillikleride bıraksalar.
bazen cahilliklerinin can yaktığını farketseler.eeee be teyzem köylüler söylemiş duymuşsunda sen niye yeğeni kıyıp söylüyorsun.sen boşver negatif konuşmaları.benimde hafta sonu kayınvalidem ve görümcem geldiler.aynı cahilik onlardada var.ben kulağımı tıkadım ağladım.başkada birşey gelmedi elimden.benim eşime dedesiye nenesi bakmış.görümcem diyroki keşke abim dedeye amcalara söyleseydi ağrım var diye.söylemiş dedim ama kimse umursamamış dedim.anne baba umursamazsa dede nene niye umursasın dedim.anlatıyor annem çok üzüldü.gece sabah kadar uyumamış.bana annesinin üzüntüsünü anlatıyor.bende ne kadar üzülürse üzülsün benim kadar abin kadar kimse üzülmedi dedim.kırk kat yabancı üzüldü ağladı halimize annesi üzülmüşmüş.hem yeni evli değiliz. 11 yıldır ne bir amcası ne dedesi ne o ne bu.kimse niye olmuyor çocuk diye endişelnmiyor.nasıl olsa üzülecek karısı var.kimseye yük olduğumuz yok.başımızın çaresine bakıyoruz.birde herkese tüpbebek yapmışlar tutmamış diye duyurmuşlar.niye söylediniz içinizde kalsa olmazmıydı.belki kimse duysun istemedim.şimdi memlekete gittiğimde herkes tüh vah vah şurda şu merkez varmış iyiymiş.şurdaki doktora gitmişler hamile kalmış.bunları duymaktan nefret ediyorum.

eşimin teyzesi yaşlı zaten 80 yaşında kadın
valla ne söyledikleri ne düşündükleri önemli değil
takmıyorum artık

sadece eşime dedim ki
bak beni üzme yoksa köylünün dilinde dolanırsın
hanım bırakmış gitmiş derler diye sana üzülürler dedim
güldük ikimizde

sende görmezlikten gel kulağını tıka hayırlısı ne ise o olsun de.

Ya ben bu insanları anlamıyorum tamam çocuk önemli ama çocuk olmuyor diye boşanmak nedemek sanki dediğin gibi başkasıyla evlenince çocuk olucak belki ama mutlu olabilecekmiyiz?
ben çevremdekilere sebebin bilinmediğini sebepsiz infertilite olduğunu ikimizn birden tedavi gördüğümüzü söylüyorum oyüzden kimse ne eşime nede bana birşey diyemiyor,yani benide eşimide kusurlu göremiyorlar

en iyisini sen yapıyon canım
bende bundan sonra öle deyem bari
başka çıkar yolu yok
hem kimse kimse için de üzülmez

ne kadar güzeldir şimdi eşyalarına bakmak.onalrı hazırlamak.inşallah yatağını kurup içinde bebeğinizi görceğiniz günde gelir.hangisi hayırlısı ise o olsun.önemli olan sağlıkla kucağınıza almanız canım.hemde nasıl değerliler o bebekler.bir gelseler değerin en güzelini görecekler.aslında bu teseye kadar bende hep olacağına ianaıyordum ama sanki biraz uzaklaştım bu düşüncemden.bu kadarda kolay olmadığını hisediyorum.inşallah yanılıyorumdur.bugün selahattin hocayı aradım.bir daha tese önerirmisiniz dedim.evet denenebilir ama şimdi değil dedi.zaten şimdi imkansız hocam eşimin daha kesi yeri ağrı değil ama rahatsız olduğunu söylüyor dedim.normal dedi.yaza kadar tese için para biriktirip belki bir daha tese düşünebiliriz.bilmiyorum bakalım gelecek gün bize ne gösterecek.
Amin arkadasim tabi cok guzel ilk zamnlr bak hala yazarken agliyorum annem bir bebk bezi almis esimle ben actik o paketi sevdik kokladik agladik Allhim yasadgim 2 yil gozumuzun onunden gecti ben biliyorum cok zor oldugunu biz de en dibine kdar yasadik tabi ki 11 yil dile kolay ama ypbilcgmz tek sey dua etmk amin cnm Alh hyrlsi ile saglikli bir sekilde kucgmza almyi nasip etsin kaynanlr gorumceler onlr bunlr kim kimin derdine yniyr ki gorumcemin dediklri kulgmda cinliyr hala olmzssa kibrisa gidersnz kim nerden bileckk basksinin oldgunu ya cnim ya aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar hic uzulme Alhin izniyle gececk guzel gunler gelecekk

takmıyorum artık

sadece eşime dedim ki
güldük ikimizde

başka çıkar yolu yok
bende bazen takmıyorum diyorumda bazen öyle bir zor zamanında duyuyorsunki bakıyorum takıyorum üzülüyorum.
benim kayınvalidem hayatını birtek kendisi ve kızları için yaşar.gerisini umursamaz bile.onun derdi para onun derdi hediye.halbuki görüyor bizim derdimize hiçbirşey şifa değil.paran olsada işe yaramadığı durumlar var.hiç daha bize üzüldüğünü yandığını duymadım.her anlamda böyledir.aman evladım olsunda ne yapayım onu bunu.o öyle alışmış değişmiyor.

takmıyorum artık

sadece eşime dedim ki
güldük ikimizde

başka çıkar yolu yok
iyi oluyor canım böyle, öbür türlü kadından bilseler kocası bırakacak diyorlar,erkekten olsa karısı bırakacak diyorlar ama ben böyle söyleyince zamanı gelmemiş demekki diyorlar:)

ben asla perunun tedavisinin işe yaramadığını gördüm.bizim durumumuzdakilere uzun yıllar nasıl bu tedavileri verirsn.bizde bunca tedaviden sonra spermatidten öteye geçemedik.sanki perunun elinde sihirli değnek var ve azosperm tarih olacak.nasıl bir özgüvendir anlamıyorum.sanki tıp ve ürologlar androrloglar labaraturalar iş bırakmış tek peru ve ekibi bu işi yapıyor.bir kader nasip deniyor ondan ötesi yok.dikkat edersen ona inanan hasta kesimi onun olumsuz durumuna bile vardır bunda bir hayır deyip duruyor.adamların testisi yerinde değilken ki burda ne kadar yazdım inmemiş testis ve testis kaynaklı üretim bozukluğunda uzun süre iğne kullanımının yan etkilerini ve bu tedavilerin asla tasvip edilmediğini.ona inanan kesim düşünmeden devam etti.bunca yanlışlığın acısını zamanla yaşayacaklar.halbuki harcadıkları parayı bir hesaplasalar ve bunun sonucunda sperm çıkmayınca yaaşayacakları yıkımı bir anlasar işler değişecek.peru gönüllü olarak azosperm için uğraş verdiğin söylüyor kendisinin başından geçmiş azosperm.keşke teseye ve indirme ameliyatlarınıda yapsa.bu kadar tesecileri yerden yere vururken bizleri onların eline bırakmazsa.yada bunca sene tedavi ettikten sonra çıkış olmayınca tese olun derken ben bu kadar kötüledim ettim insanlar bunu benim önüme sunarsa hocam hani tese bu kadar zararlıydı şimdi zararımız ikiye katlanıyor.hem bunca yıl iğne kullandık hemde tese diyorsun.bu neyin tezatlığı deseler.ama peru çok iyi biliyorki hastaları ona o kadar gözü kapalı inanmışki kimse ona böyle birşey söylemez.ona böyle soruyu soracak cesaretin kimsede olmadığını biliyor ve herkesle kuklayla oynar gibi oynuyor.bu kadar uzun yıl tedavi ettiğ hastalardaki başarısı bir elin beş parmağını geçmiyor.zaten bunca bitkisel ve iğneden sonra çıkış olanlarda devede kulak..bu tıpta başarı olarak bile görülmüyor.insanlar daha fayda görmemişken tavsiyeden ziyade artık peru için ısrara başlıyorlar.banada burdan ilk gittiğimde onun yandaşı ve topik onunla tanıdığı doktoru bana özelden yazmış işte falancanın selamı var dersen şurdan geliyoruz dersen ilgilenir sizinle gibisiznden yazmış.zaten bu doktorla anlaşma yapıp büyük bir kitle yaratan sensin.seni zaten yakınen tanıyor biliyor.ve sen ondan ziyade refik tanakolun hastasıyken ona yönlendirmeyip nasılda peru der durursun.allah aşkına soruyorum kaç kişi var refik tanakola gidip perudan ona yönlendirilen.ben burdan hiç duymadım.biz zor hastaydık ve refik beye bizi yönlendirdi diye.zaten bir zamanlar gerçekten azosperm için gerçek bilgiler ve doktorları olduğu gibi tedaviyi sorgulayabilirken bu topik nasıl bu hale gelmiş anlamadım.zaten eskilerden peruya gidip ve işin içinde olan arkadaşlar bıraktı artık topiği.çünkü perunun başarısından başka başarı yok.ondan başka doktor yok.işinin ehl bir tek o.

birde sizde tesede ne çıktı canım.şu an ne uyguluyorsunuz.hangi doktora gidiyorsunuz.ne yapmaya karar verdiniz.
çıkmayınca çıkmıyor canım.bak biz ilk tesede hazırlanmadık kaan hoca bizi kandıryor bile dedik.ama bundada 5 yıl iğne vuruldu eşim hiç ara vermedik.sadece iğneler değişti.isim değişsede içerikleri aynı olan iğnelerdi.ve biz bu tesede hiç acele etmedik herşeyi yaptık ama olmayınca olmuyormuş.hiç üzülme alel acele olduk diye.böyle olup çıkanda oldu.bizim gibi bilinçli tese olup çıkmayanda var.

eyinas.....
öncelikle geçmiş olsun tese amaliyatınız için...
sperm çıkmayınca senin için üzülen ve dua eden biri olarak yazıyorumm
artık yeter, içimiz şişti senin c. peru öfken ve kininden..
senin ondaki tedavin biteli çok olmadı mı ya bu nasıl bir kindir artık anlamladıramıyorumm
ve bunda bir art niyet görünüyor, söylediğin şeyler tutarsızlıklarla dolu..
iyinelerin inmemiş testise zararlarından bahsediyon bahsediyon ama en az 5 yıl iğne kullandık diyorsun , iğnelerin zararını uzun zamandır biliyordun ama bırakmadın umut dünyası sonuçta. bu iğneli farklı yada aynı isimlerle selahattın hoca yada kaan hocada veriyor sanki ilk defa celalettin hoca veriyormuş gibi abarta abarta yazmak ne kadar doğru.. sen kaan hocanın emre hoca iyi ben basarızı olursam bide ona gidersin dediğini yana emre hocanın kaan hocaya gidin dediğini HİÇ DUYDUNMA. türkiyenin en iyi doktorları bile böyle yaparken kendi bıranşı dışında calısan bir doktora övgü yağrırmalrını beklemek çokkk tuaf kaçmaz mı. ama olumsuzluk kokan her türlü yazınla hepimizin hayallerinide çalıyorsun senin tecrübelerinin hayatımıza yön vermesini sağlamaktan vazgeçmelisin, tecrübelerin bizlere sadece fikir vermeyle kalmalı,yapmaya çalıştığın algı operasyonu.
önceden kaan hoca sizi kandırdı, amacı para vb. bir sürü söz söyledin eminim herkes hatırlıyordur, şimdi tekrar onda tedaviden bahsediyorsun
celalettin hocadan sonra selahattin çayan harika bir doktor diyip durdun hatta senin sözlerin için forumdan ona gidenler oldun ee neoldu teseden sonra kök hücreyi bekle dedi merkezi kotü emriyologlar işe yaramıyor dedin onada laf etin
senin için bu dünyada iyi doktor olduğuna şüpheliyim
sen içinde ki acıyı c. perudan diğer doktorlardan hatta bizlerden en üzücü olanıda kendinden çıkarıyorsun, senin anne olamamanın sorumlusu bizler değiliz... bizler seni anlamak için yeterince kendimizi zorluyoruz, birazda yani acızıkta sen bizi anlamak için uğraşmalısın.aynı şeyleri uzun uzun sürekli yazıp durunca rahatlıyorsun sanırım ama bizi rahatsız ediyorsun. bu kadar boş vakti daha başka hayırlı işlerde kullanman senin psikolojine daha iyi gelecektir.
c. perunun tedavisi sizde işe yaramadı diye herkeste aynı olacak diye bir şey yok. kimse gözü kapalı deli gibi de inanmıyor burda kimse hocanın avukatı değil ama sen maşallah aleyhte iyi avukatlık yapıyorsun. bence biraz düşünmelisin senin yazılarına destek verenler kimler Allah aşkına:
ya yeni evlilerrr
ya hamile olan arkadaşlar
ya kaan hocada tedavi gören arkadaşlar
ya azoyu yeni öğrenen henüz azonun en kötü raraflarıyla karşılaşmamış olanlar
ya da henüz tese bile olmamış olanlar..
şimdi sana soruyorum sen bunların içinde hangi katogoridesin
cevap hiçbiriiiii
bizler gibi evleneli yıllarrr olmuşş
evlatsızlığı iliklerine kadar hissetmişşş
çaresizliğinn en beterlerini yaşamışşş
başarısız tese operasyonları geçirmişş
meşurr doktorlar tarafından yüzüne karşı ya kök hücreyi bekle yada donörr kullanın denilen guruptasın canım bizler gibii

burda söylediğin herşey ilk grubu etkileyebilir arkadaşlar celalettin hocaya değil diğer doktorlara giderler- ki gitsinler şifanın kimde olacağı belli değil
amaaa
ikinci grubun ikinci bir altarnetifi yokk çok üzgünüm ama ŞUAN yokkk..
ben buraya sayfalarca yazsam senin içinde ki acı öfke ve kin geçmez ama şansımı deneyeyim dedimm

ve diğer arkadaşlar NEDEN SUSUYORSUNUZ...
TEDAVİERİMİZDE SORUNLAR VARSA GELİN KONUŞALIM.. KİMSE KAFASINA SİLAH DAYANDIRILARAK TEDAVİYE ALINMIYOR..VE İŞE YARAMIYORSA BIRAKALIM... YADA NASIL DAHA İYİ OLABİLİR DİYE KONUŞALIM.. HERGÜN HERGÜN TEDAVİMİZ DEVAM EDERKEN TEDAVİYE YADA HOCAYA BU KADAR HAKARETİ DUYMAK ZORUNDA DEĞİLİZ. MORALİMİZİN BOZULMASINA İZİN VERMEMELİYİZ. HOCA YANLIŞ YAPIYORSA KONUŞALINM, SPERM TESTİ YANLIŞ YAPILIYORSA KONUŞALIM AMA ARKADAŞIN USLUBUYLA YAPILIRSA OLMAZ BU İŞŞ. CELALETTİN PERUDAN SONUÇ ALAMIYORSAK BAŞKASINA GİDELİM... AMA AYNI KİŞİDEN HERGÜN AYNI ŞEYLERİ DİNLEMEYELİMM..

yeni üyelik ve reklamlar.zateb bunu bekliyordum.benim üzerimden saldırma.yazdıklarımda hiç tutarsızlık yok.hangi kategoride olduğum seni ilgilendirmiyor.sen benim kategorimi boşver sen hangi kategoridesin.ilk defa gelip peruyu şaha kaldırmak için epey uğraşmışsın.benim için değil bizim için mükemmel doktor yok.söyldediklerile asla çelişmedim.sen kimleri arkana alıp saldırıya geçmeyi düşünüyorusn.peru hayranları ve onda başarıyı sağlayan bir elin beş parmağını geçmeyen insanlarımı.yada dur daha aylarca yeni iğne yeni bitkisel arayışındaki insanlarmı.yada sperm değil umut arayanlarmı.ben burda herkes bilirki arkama destek almadan yazdım.senin gibi allah aşkına gelin yazın demedim kimseye.evet celallettin peru ve sizin tavrınız aynı iğrençlikte.ben hayır işlerini sizin gibi umut tacirlerine bırakıyorum.hayır işinden ne anlıyorsunuz merak ediyorum.vakıfmı kurmam gerekiyor.dernekmi yoksa bağışmı toplamak.sizce hayır işi olarak ban ne uygun görüyorsunuz.ben bunlardan hiçbirini uygun görmedim.gerçeklerin yazılması sizi neden bu kadar gerdi.hiçbir doktoru önermiyorum çünkü kimsenin mükemmel biş iş yaptığına inanmıyorum.aselahattin çayanı doğru okusaydınız tese noktasında tasvip etmiyorum diyorum.herkes herşeyi yapacak herşeyde başarılı olacak diye bir kuralmı var.sizin beni anlamanız için zorlamanızı istemiyorum.ve size cevap vermeyeceğim.ne yazarsanınz yazın.ne kadar saldırırsanız saldırın.haytta sizin gibilerini görmezden gelmeyi öğrendim.

canım son birkaç testlerde fsh artık normal seviyede çıkyor,Allaha çok şükür testesteronda en iyi seviyeye geldi tedaviye başladığımızdan bu yana:nazar:
Biz daha önce pregnyl ve menagon kullanıyorduk ama sanırım 6-7 ay oldu choragon ve menapura geçtik
Anladimm canim . Masallah diyeyim. Insallah sperm testindede guzel sonuclar cikar cnm

Kizlar hoca bizi ersel beye yonlendirmisti fakat 2 defa aramamiza ragmen ve gecen hafta persembe gonderickti hala gondrick. Bizde aramadik artik. Ben o bitkisellere cok.inanmiyorum aslinda nedense. Birde her seferinde esim aradgnda hocaya kendini hatrlatmaktn bi haller geldi. Surekli bi ozet geciyoruz. Bazen hocanin sadece belli basli.kisilerin daha cok ustune dustugunu dusunmeye basladim.. evet biz tedaviye devam ediyoruz bi 6 aykdr daha edicek duruma gore bakicaz artik. Evet hucre cikmaya basladi ama yine soru isretleri olmuyo degil.

Kizlar hoca bizi ersel beye yonlendirmisti fakat 2 defa aramamiza ragmen ve gecen hafta persembe gonderickti hala gondrick. Bizde aramadik artik. Ben o bitkisellere cok.inanmiyorum aslinda nedense. Birde her seferinde esim aradgnda hocaya kendini hatrlatmaktn bi haller geldi. Surekli bi ozet geciyoruz. Bazen hocanin sadece belli basli.kisilerin daha cok ustune dustugunu dusunmeye basladim.. evet biz tedaviye devam ediyoruz bi 6 aykdr daha edicek duruma gore bakicaz artik. Evet hucre cikmaya basladi ama yine soru isretleri olmuyo degil.
gönderilmemesindede hayır vardır belkide.

Back
X