Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben kimin hastası olursa olsun sperm çıktığında ne kadar sevindim anlatamam.neya dayanarak benim oh be sperm çıkmamış diye sevindiğimi söylüyorsun.bilmen lazımki kaan hoca sizin sandığınız gibi bir tek iğneyle tedavi etmiyor.ben insanların zaman kaybına üzülüyorum.bunca ay bunca yıl emek verip para harcayıp bilinmeyen bitkisellere para harcayarak geçirdikleri zamana üzülüyorum.hiçbir doktorun peru gibi zamanlarının bile olmadığını biliyorum ve biliyorumki hiç kimse azoluları bir araya getirip moral vermek adına ticarete dökmemiş işi.bu kadar etkinlik yapılırken türkiyenin her yerinden hasta davet edilirken tese işlemi için istanbulda oturmayan birine istanbul uzak denilmemiştir.kendinizi kandırmayın.bunca bitkisel ve iğnelre rağmen inişler çıkışlar asla normal değil.bunu isterseniz iyice araştırın öyle yazın.size doktorunuz böyle inandırmış.ben merak ediyorum ben aklıma birşey takıldığında doktorunuz ne kanıtını nede makalesini bulamıyorum.siz dilerim kullanıldığınızın farkındasınızdır.ben 1 yıl kullanıldım.ben hiçbir doktorun bir hastasına siz büfe işletiyorsunuz haram işle uğraştığınız müddetçe sperm göremzsiniz dediğinide duymadım.eee ozaman ona giden imamlar var.bu kadar güzel işler yapılırken neden sperm çıkmamış merak ettim.2 yılı dolan hastaya 3 yıl demiş.peki ya sonrası.velevki tesedede çıkmadı sonrası.benim hakkımda sui zanda bulunma.madem bu kadar hayırlı işlerle ahiretini yaşıyorsun dikkat et tavırlarını.
benim 5 yıllık iğne tedavimi merak ediyorsun ya yazayım sana.biz kaan hocayla 1 yıl iğne tedavisi olduk.sonra tese oldu.elonge spermatid çıktı.6 ay teseden sonra kullandık.gelin tese yapalım dedi.ve biz burdan abartılarak bir hal olan doktora gittik.oda bize 2 yıl dedi.biz bu tedaviyi gördük dediysekte bu başka eşime seni bebek yapacağım.emekleteceğim nebidoyla,pregnlyle emekleyeceksin,menegonla yüryeceksin dedi.bende kullanmadığımız bir menegon var onuda denemek için tedaviye giriştik.ve menegona geçince dediklerinin aksi oldu.bunu hocaya sormak için aradım.cevap vermedi.meail gönderdim cevap yok.sms gönderdim cevap yok.maşallah burdan yazınca bütün hastalara ve bize edepsiz ve sabırsız insanlara itham olunur msj geldi.edepsiz olan kendiydi aslında.yaptığı ne şanına yakıştı.ben bu kadar basit bir doktor görmedim kusura bakmayın.hiçbir doktorun bu denli kadınlar kulubünden haberdar olduğunuda görmedim.tesecilerle uğraşmaktan işine konsatre bile olamıyor kusura bakmasın.keşke azospermin kökünü kazısa.inanmasamda bekliyorum kökünü kazıyacağı günü.siz kaç doktorlaa tedavi olurken sizden son halinizin fotosunu isteyip sperm çıkıp çıkmadığını anlayan birine denk geldiniz.bence bu kadar şarlatanlık bu kadar insan sömürmek yeterli .ilişkilerinde ters bir adam.biz gittiğimiz dönemde kendi ağzıyla ersel meti için para için hastaları kullanıyor hastalardan yüklü para istiyor yolları ayırdım dedi.ne hikmetse barıştılar ve kendiside buna ortak oldu.kusura bakmayın ben yeni yeri bilmem ama arifin parası olmayana ucuz baktığına şahit olmadım.zaten arif kimdir labaratuar tartışılır.erselin bunca yüklü paralar isterken yoksa canınız sağolsun dediğine şahit olmadım.siz farklı birinden bahsediyosunuz yada benim tanıdığım peru bu değil.saraçoğlu gibi biriyle erseli aynı kefede yarıştırmayın bile.ayrıca benim namaz kılıp kılmadığımı secademi ıslatacak gözyaşı dökmediğime nasıl kanaat getirdiniz.bence haddinizi aşmayın.sizin gibi dünya ve ahiret işini karıştıranlar yüzünden zaten insanlar dinden soğudu.

Çok yazık kimsenin kimseye ne saygısı ne tahammülü kalmış :110::KK34:
canım hastalığın anne olamamanın verdiği durumlar sanırım. ama siz hiç rahatsız olmuyormusun hergün yapılan bu kaaralama kampanyasından. sizde c. hoca tedavide değilmisiniz?

Çok yazık kimsenin kimseye ne saygısı ne tahammülü kalmış :110::KK34:
yani neyi neyle karıştıryorlar.evet eleştririyorum.sen bana ne saldırıyorsun.otur tedavini anlat.başarını anlat.bu kadar eminsen tedavinden ve doktorundan onu anlat.sana neki benim yazdıklarımdan.yeminle zorla sabrımı koruyorum.birde bu tip insanlar benim tavrımı uslubümü eleştirir.

mrb canım. bende günlerdir tutuum ama dayanamadım daha fazla.. yazılara ya sabır çekmemek mümkünmüydü, onun gibii düşünmeyenlerin aklı yok ya akıl veriyor herkese. bencede yeni bir topik açsın c. peru mağdurları diye bütün kinini ve öfkesini orda kussa keşke herkes de bi rahat nefes alır.

gercekten bende anlamak istiyorum empati yapmaya çalışıyorum ama ne yapmaya calisiyor bende anlamiyorum 11 senelik evliyim diyo kac tane doktora gittim diyo 1 sene c.peruda tedavi gordum diyo ama sanki 11 sene c.peru oyalamis gibi ona kin kusuyor beni hic ilgilendirmez herkes herkesi sevmek zorunda değil anlattiklarini yasamista olabilir ama insan bir anlatir 2 anlatir nerdeyse hergun anlatiyor bu kadar olamaz bende 10 senelik evliyim bizde ugrasiyoruz ama bu kadar kimseyi elestirmiyorum yani rabbim bana evlat nasip etmiyorsa peru ne yapsin diger doktor ne yapsin s.cayanda tese oldu hala baska doktorlari yerden yere vuruyor

kimseye asla beddua etmedim ama sana ediyorum.benim durumuma düşmeden rabbim canını almasın.sende benim gibi yan ve sesinii bile çıkarma.yaşadığım acının katbe kat fazlasını yaşa.benim yaşadığım hafif bile kalsın.

ben kimin hastası olursa olsun sperm çıktığında ne kadar sevindim anlatamam.neya dayanarak benim oh be sperm çıkmamış diye sevindiğimi söylüyorsun.bilmen lazımki kaan hoca sizin sandığınız gibi bir tek iğneyle tedavi etmiyor.ben insanların zaman kaybına üzülüyorum.bunca ay bunca yıl emek verip para harcayıp bilinmeyen bitkisellere para harcayarak geçirdikleri zamana üzülüyorum.hiçbir doktorun peru gibi zamanlarının bile olmadığını biliyorum ve biliyorumki hiç kimse azoluları bir araya getirip moral vermek adına ticarete dökmemiş işi.bu kadar etkinlik yapılırken türkiyenin her yerinden hasta davet edilirken tese işlemi için istanbulda oturmayan birine istanbul uzak denilmemiştir.kendinizi kandırmayın.bunca bitkisel ve iğnelre rağmen inişler çıkışlar asla normal değil.bunu isterseniz iyice araştırın öyle yazın.size doktorunuz böyle inandırmış.ben merak ediyorum ben aklıma birşey takıldığında doktorunuz ne kanıtını nede makalesini bulamıyorum.siz dilerim kullanıldığınızın farkındasınızdır.ben 1 yıl kullanıldım.ben hiçbir doktorun bir hastasına siz büfe işletiyorsunuz haram işle uğraştığınız müddetçe sperm göremzsiniz dediğinide duymadım.eee ozaman ona giden imamlar var.bu kadar güzel işler yapılırken neden sperm çıkmamış merak ettim.2 yılı dolan hastaya 3 yıl demiş.peki ya sonrası.velevki tesedede çıkmadı sonrası.benim hakkımda sui zanda bulunma.madem bu kadar hayırlı işlerle ahiretini yaşıyorsun dikkat et tavırlarını.
benim 5 yıllık iğne tedavimi merak ediyorsun ya yazayım sana.biz kaan hocayla 1 yıl iğne tedavisi olduk.sonra tese oldu.elonge spermatid çıktı.6 ay teseden sonra kullandık.gelin tese yapalım dedi.ve biz burdan abartılarak bir hal olan doktora gittik.oda bize 2 yıl dedi.biz bu tedaviyi gördük dediysekte bu başka eşime seni bebek yapacağım.emekleteceğim nebidoyla,pregnlyle emekleyeceksin,menegonla yüryeceksin dedi.bende kullanmadığımız bir menegon var onuda denemek için tedaviye giriştik.ve menegona geçince dediklerinin aksi oldu.bunu hocaya sormak için aradım.cevap vermedi.meail gönderdim cevap yok.sms gönderdim cevap yok.maşallah burdan yazınca bütün hastalara ve bize edepsiz ve sabırsız insanlara itham olunur msj geldi.edepsiz olan kendiydi aslında.yaptığı ne şanına yakıştı.ben bu kadar basit bir doktor görmedim kusura bakmayın.hiçbir doktorun bu denli kadınlar kulubünden haberdar olduğunuda görmedim.tesecilerle uğraşmaktan işine konsatre bile olamıyor kusura bakmasın.keşke azospermin kökünü kazısa.inanmasamda bekliyorum kökünü kazıyacağı günü.siz kaç doktorlaa tedavi olurken sizden son halinizin fotosunu isteyip sperm çıkıp çıkmadığını anlayan birine denk geldiniz.bence bu kadar şarlatanlık bu kadar insan sömürmek yeterli .ilişkilerinde ters bir adam.biz gittiğimiz dönemde kendi ağzıyla ersel meti için para için hastaları kullanıyor hastalardan yüklü para istiyor yolları ayırdım dedi.ne hikmetse barıştılar ve kendiside buna ortak oldu.kusura bakmayın ben yeni yeri bilmem ama arifin parası olmayana ucuz baktığına şahit olmadım.zaten arif kimdir labaratuar tartışılır.erselin bunca yüklü paralar isterken yoksa canınız sağolsun dediğine şahit olmadım.siz farklı birinden bahsediyosunuz yada benim tanıdığım peru bu değil.saraçoğlu gibi biriyle erseli aynı kefede yarıştırmayın bile.ayrıca benim namaz kılıp kılmadığımı secademi ıslatacak gözyaşı dökmediğime nasıl kanaat getirdiniz.bence haddinizi aşmayın.sizin gibi dünya ve ahiret işini karıştıranlar yüzünden zaten insanlar dinden soğudu.

arkadaşım biz zaten neler yaşadığını EZBERLEDİKKKK.... EZBERLEDİKKK EZBERLEDİKKK
kendine hocayı kötülemekten başka bir uğraş bulda herkes rahatlasın. bizede yazık.

kimseye asla beddua etmedim ama sana ediyorum.benim durumuma düşmeden rabbim canını almasın.sende benim gibi yan ve sesinii bile çıkarma.yaşadığım acının katbe kat fazlasını yaşa.benim yaşadığım hafif bile kalsın.

İ... DUASI KABUL OLSA....

Bu kadar yeter hanımlar, lütfen artık tartışmayı bırakın yoksa polemik ve üsluptan banlanırsınız.
ervafurkan ilk üyeliğiniz olduğuna emin misiniz?

öncelikle eyinas63 ;
evet yeni üye oldum sana yazmak için.. ama anlamış olman lazım daha önceden yazılanlardan, senin 2 yıllık tedavi geçmişinden bahsettim.. yani yeni peydah olmadım.
hele hele reklam için hiç değil.
elhamdulullah arkamda SABIRR TEVEKKÜLLL VE DUA VAR.
merakanı gidermek için söylüyorum hoca bana özel para yağdırmıyor,
herhangi bir maddi çıkarım da yok. hocayla akrabalığım yok tlf da bile konuşmuşluğum yok.ama 1 yıldır sana rağmen burda ettiğin onca lafa söze hakarete rağmen hocada tedavi oluyoruz olmaya devam edeceğiz. ama iş nasıl oluyorsa hoca hakkında iyi bişey söyleyince laf reklama geliyor hocaya hayranlığa geliyor. sen burda hakaret edince iyi niyet, tecrübe paylaşma, insanları uyarma, gibi şeyler oluyor tedavide olanlar bi kelime söylese hemen fişliyorsun, yaftalıyorsun. öyle bir hal almışsın ki hocada tedavide ki birinde gerileme olsa yada olumsuz bişey olsa yazdıklarından oh çeker gibi bir halin var. ha işte ben haklıyım der gibisin... tedavilerde inişler çıkışlar olabileceğini bunca yıllık tecrübene rağmen akledemiyorsun. evettt bizlerde tedavi sonucunda sperm çıkmayabilir ama yeni bir tesede şansımızın eskilere nazaran çok daha fazla olacağına inancımız tam.
demişsin ki "yeni iğne yeni ilaç arayan insanlarımı.... " insanları denen bu kadar küçümsüyorsun, sen kendin selahattin hocada tedavideyken burda bitkisel olsun yada vitamin olsun sormuyormuydun yeni şeyler kullanmak için, azo nun kesin bir tarifi olsa zaten celalettin hoca ortaya çıkmaz en basit üroloklar bile bu hastalığı tedavi ederdi. evet yeni şeyler kullanıyoruz ve kullanmaya da devam edeceğiz, şimdi saraçoğlunun kürlerinden bahsediyordun geçen, bir almak için ugras ve paran olmasın. sana ilaçlarını gönderirler mi ?? kesinlikle hayır ama ersel bey sorun değil kardeş kalanını sonra gönder diyebilen biri. yada önceden floryada testi yapacak param yok dediğinde arif bey bir yolunu bulup 100 lira ya eski yerinde testi yapan biri. ama burda yazdığın onca hakaret yüzünden insanlara onları tanıma sansı bile vermedin ve vermemeye devam ediyorsun
iğrençlik mi dedin... doğrudur şifamızı aramak iğrençlikse, bir doktor seçip tedavi olmaya çalışmak iğrençlikse, anne olmaya çalışmak iğrençlikse ,varsın iğrençlik olsun.
yok ama sana laf söylemek, senin fikirlerine aykırı bir fikir dile getirmek , senin tedavindeki başarısılıkları bizlere hocalara ilaçlara maletmene karşı çıkmaksa,iğrençlik değil kesinlikle de olmayacaktır.
hayır işleri mi... evet canım yaparsan senin için fiili bir duaya dönüşür kötü bişey mi, bunları biz belirlemeyiz ve bizim için değil Yapacaksan Allah için yap. yapılacak her hayrın Allah için yapılması gerektiğini anlayacak derecede inaçlı birisindir. bunların nafile oruçlar, sadaka, infak, tesbihler, dualar olduğunu bilirsin seccadeni göz yaşlarıyla ıslat ki Rabbim size derman göndersin tez vakit.
bunları neden söyledim forumda uzun uzun yazarak geçirdiğiniz boş vakitleriniz için. tabi bu nerelere çektiniz. cevap vermezseniz iyi olur neden mi size bunu yazarken bile bir dünya vaktimi boşa geçiyor. yapacak bir çok hayırlı iş bulabilirim
Eline saglik canim ya cok dogru seyler yazmissin anlamiyorum diger doktorlar ne yapiyor sanki onlar cok iyi de celalettin peru en kotu doktor.ben bir yildir bu siteyi takip ediyorum bi tane bile hatirlamiyorum kaan hoca da yada emre hoca da tedavi olduk ta sperm cikisi oldu diyen ne hikmetse kaan aydos herkeste elonge spermatit buluyor.biz bundan bir yil once adi sani duyulmamis bir urolog 200 lira muayene ucreti verdik sanki diger doktorlar bu isi parasiz yapiyor da peru faiş ucretler aliyor kim kimi kandirmaya calisiyor anlamiyorum.istiyorlar ki bu doktorun tedavisi onlara yaramadi bize de yaramasin

eyinas.....
öncelikle geçmiş olsun tese amaliyatınız için...
sperm çıkmayınca senin için üzülen ve dua eden biri olarak yazıyorumm
artık yeter, içimiz şişti senin c. peru öfken ve kininden..
senin ondaki tedavin biteli çok olmadı mı ya bu nasıl bir kindir artık anlamladıramıyorumm
ve bunda bir art niyet görünüyor, söylediğin şeyler tutarsızlıklarla dolu..
iyinelerin inmemiş testise zararlarından bahsediyon bahsediyon ama en az 5 yıl iğne kullandık diyorsun , iğnelerin zararını uzun zamandır biliyordun ama bırakmadın umut dünyası sonuçta. bu iğneli farklı yada aynı isimlerle selahattın hoca yada kaan hocada veriyor sanki ilk defa celalettin hoca veriyormuş gibi abarta abarta yazmak ne kadar doğru.. sen kaan hocanın emre hoca iyi ben basarızı olursam bide ona gidersin dediğini yana emre hocanın kaan hocaya gidin dediğini HİÇ DUYDUNMA. türkiyenin en iyi doktorları bile böyle yaparken kendi bıranşı dışında calısan bir doktora övgü yağrırmalrını beklemek çokkk tuaf kaçmaz mı. ama olumsuzluk kokan her türlü yazınla hepimizin hayallerinide çalıyorsun senin tecrübelerinin hayatımıza yön vermesini sağlamaktan vazgeçmelisin, tecrübelerin bizlere sadece fikir vermeyle kalmalı,yapmaya çalıştığın algı operasyonu.
önceden kaan hoca sizi kandırdı, amacı para vb. bir sürü söz söyledin eminim herkes hatırlıyordur, şimdi tekrar onda tedaviden bahsediyorsun
celalettin hocadan sonra selahattin çayan harika bir doktor diyip durdun hatta senin sözlerin için forumdan ona gidenler oldun ee neoldu teseden sonra kök hücreyi bekle dedi merkezi kotü emriyologlar işe yaramıyor dedin onada laf etin
senin için bu dünyada iyi doktor olduğuna şüpheliyim
sen içinde ki acıyı c. perudan diğer doktorlardan hatta bizlerden en üzücü olanıda kendinden çıkarıyorsun, senin anne olamamanın sorumlusu bizler değiliz... bizler seni anlamak için yeterince kendimizi zorluyoruz, birazda yani acızıkta sen bizi anlamak için uğraşmalısın.aynı şeyleri uzun uzun sürekli yazıp durunca rahatlıyorsun sanırım ama bizi rahatsız ediyorsun. bu kadar boş vakti daha başka hayırlı işlerde kullanman senin psikolojine daha iyi gelecektir.
c. perunun tedavisi sizde işe yaramadı diye herkeste aynı olacak diye bir şey yok. kimse gözü kapalı deli gibi de inanmıyor burda kimse hocanın avukatı değil ama sen maşallah aleyhte iyi avukatlık yapıyorsun. bence biraz düşünmelisin senin yazılarına destek verenler kimler Allah aşkına:
ya yeni evlilerrr
ya hamile olan arkadaşlar
ya kaan hocada tedavi gören arkadaşlar
ya azoyu yeni öğrenen henüz azonun en kötü raraflarıyla karşılaşmamış olanlar
ya da henüz tese bile olmamış olanlar..
şimdi sana soruyorum sen bunların içinde hangi katogoridesin
cevap hiçbiriiiii
bizler gibi evleneli yıllarrr olmuşş
evlatsızlığı iliklerine kadar hissetmişşş
çaresizliğinn en beterlerini yaşamışşş
başarısız tese operasyonları geçirmişş
meşurr doktorlar tarafından yüzüne karşı ya kök hücreyi bekle yada donörr kullanın denilen guruptasın canım bizler gibii

burda söylediğin herşey ilk grubu etkileyebilir arkadaşlar celalettin hocaya değil diğer doktorlara giderler- ki gitsinler şifanın kimde olacağı belli değil
amaaa
ikinci grubun ikinci bir altarnetifi yokk çok üzgünüm ama ŞUAN yokkk..
ben buraya sayfalarca yazsam senin içinde ki acı öfke ve kin geçmez ama şansımı deneyeyim dedimm

ve diğer arkadaşlar NEDEN SUSUYORSUNUZ...
TEDAVİERİMİZDE SORUNLAR VARSA GELİN KONUŞALIM.. KİMSE KAFASINA SİLAH DAYANDIRILARAK TEDAVİYE ALINMIYOR..VE İŞE YARAMIYORSA BIRAKALIM... YADA NASIL DAHA İYİ OLABİLİR DİYE KONUŞALIM.. HERGÜN HERGÜN TEDAVİMİZ DEVAM EDERKEN TEDAVİYE YADA HOCAYA BU KADAR HAKARETİ DUYMAK ZORUNDA DEĞİLİZ. MORALİMİZİN BOZULMASINA İZİN VERMEMELİYİZ. HOCA YANLIŞ YAPIYORSA KONUŞALINM, SPERM TESTİ YANLIŞ YAPILIYORSA KONUŞALIM AMA ARKADAŞIN USLUBUYLA YAPILIRSA OLMAZ BU İŞŞ. CELALETTİN PERUDAN SONUÇ ALAMIYORSAK BAŞKASINA GİDELİM... AMA AYNI KİŞİDEN HERGÜN AYNI ŞEYLERİ DİNLEMEYELİMM..
Canım bende artik bugün ayni şeyleri dillendirecektim duygulara tercuman oldun hatta bu kasn hoca neymiş te kimleri tedsvi etmis diye msj attim ama daha yeni bakiyordum senin yazini okudum sana yuzdeyuz katiliyorum bende bu topigi bulup kosa kosa care icin kaan a gidenlerdenim ama fos maalesef yinede dedim gercekten faydasi dokunan oldu mu diye merak ettim yazdım ahlaktan bahsedeceksek bu adam bize hicbir fayda etmedigi gibi bizim fikrimiz en azindan bunu kabul etmiyecegimiz acikken bize sperm Bankası oneriyor yok prof mus yok bilmem ne cok haklısın yazdiklarinda insanlari isyana ve umutsuzluga suruklemesin burda birisinde sper

canım hastalığın anne olamamanın verdiği durumlar sanırım. ama siz hiç rahatsız olmuyormusun hergün yapılan bu kaaralama kampanyasından. sizde c. hoca tedavide değilmisiniz?
Evet c Peru da tedavideyiz ama bu körü körüne bağlılık anlamına gelmez hep söylüyorum olumsuz mantıksız bir tedavi yapılırsa kim olursa olsun eleştirilmeli daha önce de olumsuz gördüğüm bir durumu yazmıştım hatta...hatta en son eleştirim hastane değiştiği için artan masraflardan dolayı tedaviye ara vermek zorunda Kaldığımız içindi. Çok şükür para ayırabildik de tekrar kontrole gidicez... Saygısızlık yapılmadığı sürece herkes yaşadıklarını sıkıntılarını paylaşmalı burası bu sebeple var. Ne yani Facebook grubundaki gibi silinemiyor eleştiriler diye buraya da mı yazılmasın... Biraz sakin olun bence... Eğer doktorunuza güveniyorsanız zaten hiçbir eleştiri sizi etkileyemez hep söylüyorum Allah hepimize sabır versin

Üyeler hakkında birtakım şikayetleriniz varsa bunun yolu burda yazıp topik müdavimlerinin genelini huzursuz etmek değildir, reklam varsa bildirim yaparsınız, polemik varsa, hakaret varsa bildirim yaparsınız, doktor karalama varsa ki bu da yasaktır, bildirim yaparsınız.
Şimdi lütfen aranızdaki mevzu kapansın, yoksa gerçekten burdan ikaz etmek yerine site kuralları gereği işlem yapmaya başlayacağım.

keşke günler öncesinde yazsaydınız arkadaşlar yaşadıklarımdan sıkıldığınızı.
hakkınızı helal edin artık sizi skıntılarımla sıkmayacağım.
sanırım burda yerim yok.

Ya netim yok neler olmus neler yeter artik bu topikte kavgadan biktik ya yeter ayiptir sikintilarimizin ustune sikinti eklemekten baska bisey olmuyor ki ufffffff
herseyi saygi cercevesinde yazin soleyin kimse kimseyi tutmuyor ama herkese de bi sorun varsa gunah kecisi ilan etmesin hepimizin derdi evlat sahibi olmak saglikla evet tedaviler devamli guzrl gitmeye biliyor hatta bazen al assagi oluyo ama ne yapalim varsa care deyin ona gidelim yeter artik burda kavgadan hakaretten hakikaten sikildim kim hakaret ederse dur deyelim ya iki kisi kavga ediyo bos bos sayfalari isgal ediyo
kizlar tedavilerinize devam edenler ii yada kotu yonlerini yazin tabi ama saygi ile ama asla sen sunun adamisin bunu adamisin demesin burda hepimiz evladimiz icin umut dunyasinda yasayan insanalriz ne olur her seyi duzgun anlasilabilir yazalim ki diger yeni gelen arkadaslarda anlasin gecen bi arkadas kac kere ayni soruyu sordu cvp veren yok varsa cekisme baskada bisey yok ya eskiden burasi ne guzeldi dua ederdik ii kotu olani yazardik tartisirdik biri soru sorunca hepbir agizdan gibi yazardik ya ben burda neler ogrendim ya ne oldu size ne cabuk biktiniz kimsenin kimseye saygisi kalmamis hakkaten artik cok sogudum bu topikten ne olur her seyi yazin tartisin ama kavga hakaret yeri degil ya
eyinas sende artik bikmadin mi ya ayni seyelri yazmaktan kimseye zorla ona buna git denmiyor cnm benim
isteyen gider isteyen gitmez yahu deyin ki surda kizlar dua edelim sohbet edelim bugun sunu ogrendim deneyelim iste su bitki sifamis yeni duydum bu bilmem ne deyip konusalim yeter artik ayni ayni ayniayniseyleri okumaktan.

Back
X