Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar lutfen rica ediyorum hepimiz bu topikte birbirimize yardimci oluyoruz ben burda bircok arkadasimdan cok sey ogrendimm. Hepimizin amaci ayni bu noktada birlesip birbirimize destek olmaliyiz. Rabbim hepimize bu gunleri unutturacak evlatlar nasip etsin..
Katılıyorum canım herkes rahatsızlık duyduğu şeyi yazıyor ama yazarken kendisi de rahatsızlık veriyor

keşke günler öncesinde yazsaydınız arkadaşlar yaşadıklarımdan sıkıldığınızı.
hakkınızı helal edin artık sizi skıntılarımla sıkmayacağım.
sanırım burda yerim yok.
eyinas cnm gitmek care ilsaydi herkeslwr buralari terk ederdi kk diye bisey kalmazdi maksat burda bilmwdigimiz ogrenmek ogrendigimizi birbirimize ogretmek
ama artik ayni seyleri yazmaktan vazgec gel bu topik bi kisinin tapulu mali miki gideyimderahat edin diyosun artik bazi seyleri asmamiz lazim

Cemrem cok dogru söylemişsin ama insanlarda hal kalmadı ki insanlarin aklinin karışıp ümitsizliğe düşmesinden baska hicbir ise yaramıyor evt eskiden daha güzeldi burda kinde sperm ciksa kendimiz gibi seviniyoruz kimin kötü bisey ciksa üzülüyoruz bence sadece olumlu sonuçları yazalim yan etkileri konusalim

Katılıyorum canım herkes rahatsızlık duyduğu şeyi yazıyor ama yazarken kendisi de rahatsızlık veriyor
Valla ben ne oldugunu anlamiyorum biz buralarda yeniyiz. Gecmisten gelen bi dolu konu var. Tabiki herkes konussun ama usluplar kirici olmasin.. acikcasi benim amacim saglikli bi evlat sahibi olmak ve tabiki en basta esimde sperm cikmasi yada sperm bulunmasi.. Allaha okadar dua ediyorum Allahim bizleri sifani bulacagimiz drlarla karsilastir. Bunun icin ruyaya bile yatiyorum.. gorecek oldgmz seyleri goruyoruz.. tabi onlem almadan calismadan emek vermeden hic bisey olmuyo. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin...

Valla ben ne oldugunu anlamiyorum biz buralarda yeniyiz. Gecmisten gelen bi dolu konu var. Tabiki herkes konussun ama usluplar kirici olmasin.. acikcasi benim amacim saglikli bi evlat sahibi olmak ve tabiki en basta esimde sperm cikmasi yada sperm bulunmasi.. Allaha okadar dua ediyorum Allahim bizleri sifani bulacagimiz drlarla karsilastir. Bunun icin ruyaya bile yatiyorum.. gorecek oldgmz seyleri goruyoruz.. tabi onlem almadan calismadan emek vermeden hic bisey olmuyo. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin...
Canım hiçbir doktora Saygısızlık yapılmasın ama hiçbir doktora körü körüne de Avukatlık yapılmasın aksi takdirde amacımızdan uzaklaşıyoruz ya avukat oluyoruz ya eleştirmen oysa ki biz burada fikir alışverişi için Varız. Ben de yaklaşık bir senedir burdayım ama artık son zamanlarda hele ki bu olaylardan sonra yazmak cesaret ister. Ben asla Saygısızlık yapmadım yapmam ama böyle olduğu halde bile biri saldırır mı diye de korka korka düşüne düşüne yazamam buraya özgürce yazamayacaksak gerçekten burda olmanın anlamı yok

Cemrem cok dogru söylemişsin ama insanlarda hal kalmadı ki insanlarin aklinin karışıp ümitsizliğe düşmesinden baska hicbir ise yaramıyor evt eskiden daha güzeldi burda kinde sperm ciksa kendimiz gibi seviniyoruz kimin kötü bisey ciksa üzülüyoruz bence sadece olumlu sonuçları yazalim yan etkileri konusalim
Cnm olumsuzlugu da konusalim hanisana yaramayan bana yarar onu bilemeyiz ama hep kotu hep kotu ee zaten hersey devamli lay lay lom gecmiyo bide bole hep sikinti yazilinca ufff ne yapicaz biz diyoruz ya bizeen inemli sey moralllll zaten moraller devamli bozuk oluyo ufacik bi seyden esler degil aslinda biz etkilenip inlaea yansitiyoruz ister istemez yillardir evlat icin savas veriyoz beler yazildi cizildi ne oluyo gene kendimize oluyo o yuzden iide kotude yazilsin ama devamli temcit pilavi gibi hep ayni seyler olmasin herseyi yazlaimama saygi ve edwp cercevesinde.

arkadaslar eyinas bu kadar elestirili yorumlar yazdi burdakileri doktorlardan sogutmaya calisti o zaman kimse ne yapmaya calisiyorsun diye bisey demiyor niye kirici konuşuyorsun diye bisey demiyor hatta bazilari hakli olduğunu idda ediyor ona yaptığının yanlis oldugu soylendigi zaman herkes başlıyor bu topik neden boyle oldu hem kavga diyorsunuz Pıtırcık eyinas yuzunden girmiyor oya 8282 bu kişi yuzunden girmiyor topige ben o kadar sogudumki sadece okuyorum hic girmek icimden gelmiyor ve belki bilmedigimiz bi cok arkadas bence eyinasa tepki verenlere degil bunlari soylediginde tepki vermeliydiniz

Canım hiçbir doktora Saygısızlık yapılmasın ama hiçbir doktora körü körüne de Avukatlık yapılmasın aksi takdirde amacımızdan uzaklaşıyoruz ya avukat oluyoruz ya eleştirmen oysa ki biz burada fikir alışverişi için Varız. Ben de yaklaşık bir senedir burdayım ama artık son zamanlarda hele ki bu olaylardan sonra yazmak cesaret ister. Ben asla Saygısızlık yapmadım yapmam ama böyle olduğu halde bile biri saldırır mı diye de korka korka düşüne düşüne yazamam buraya özgürce yazamayacaksak gerçekten burda olmanın anlamı yok
saygi cercevesinde hersey edepli olmak sartiyla yazilir valal hicbi dr. Babamizin oglu degil alalh bize vesile kilarsa o dr verdigi tedavi ise yara ve spermler cikar tabiki innamakta onemli morlde.o yuzden herseyi ozgurce yazalimda kimseyi yermeden en onemli sey bu tatlim ya valla kimseler yazmaz olmys buraya netim yok aksam esimintl den giriyom heppp ayni mevzu ayni atisma olmasin ya niye atisalimki yahu hepimizin derdi ayni EVLAT EVLAT EVLATTTTTT

canım sabır sabır nereye kadar.. üslubumun sert olması onun hadsizliğindendir.
amacım hocanın reklamı değil lütfen yanlış anlamayın.
öncelikle gerçekten Allah razı olsun çok güzel bir uslunla eleştirilerinizi dile getirmişsiniz. söylediklerinizin çoğunda da haklısınız. benim yada benim gibi düşünenlerin elinden gelse eminim tedavide çoğu şartı daha iyi yapmak isteriz. ama bizlerde sadece azolü hastayız.söylediğiniz gibi ilk guruptansınız ve yanlış hatırlamıyorsam sizde sebebsiz azo spermi var.
gecen sene sadece acı badem de bir profa. 300 tl verdik yapılan uyduruk birkaç testte milyarlar verildi. e. bakıcıoğluna 4 sene önce 150. lira verdik şimdi ne kadar bilmiyorum. önceden bağış adı altında sadece 100 lira veriliyordu okadar çok yıkıcı laflar şikayetler edildi ki ve durum bu hal aldı. ne oldu kim zararlı çıktı hocamı devletmi, özel hastaneler mi,
hiçbiri sadece tedavi masraflarımız artıı. ve bence suan basımıza gelende şükürsüzlüğümüzden.
canım ikinci grubta olanlar celalettin hocadan öncede içi dışına çıkmış bir haldeydi, ne bulduysak kullandık, ne duyuyorduysak yaptık zaten, en azından şimdi bu tedaviyle bunlar düzenli bir hal aldı, vucudut neye tepki veriyorsan ona görede şekillendiriliyor tedavi şekli, face konusunda haklısın keşke biraz daha eleştiriye açık olsalar belki bişeyler daha güzel olur, ama eminim ordakilerin çoğu 2. guruptan kişiler ve sabırları kalmamış canları çok yanıyor. ellerinde tutunabilecekleri tek dal c. hoca.
mesela dün o gruptab birinin paylaştığı bir resimde m-sure adında ilaç kullanmış yaklaşık 4000 liralık boş kutuların resmini koymuştu ve onun yanında gnc ürünleri ve daha neler neler .. bu insanlarlar bu kadar ilaca rağmen sonuç alamayıp bu tedaviye başlamışlar.
ve sanırım siz sebebsiz azoluydunuz , Allah korusun ama ya ocaktaki tesede sperm çıkmazsa ki bizde sebebsiz azoyuz ve burda okuduğum çoğu arkadaş sebebsiz azodan tese olup sperm çıkmamışlar. o zaman yukarda saydığın bir çok olumsuzluk gözüne gözükmez yeter ki evladıma kavuştursun beni dersin. ama Rabbim inş bu tecrübeyi size yaşatmaz. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

evet her şey evlat için evet hiç bir şey gözüme görünmez ama inandığım emin olduğum doktorla siz inanmışsınız saygı duyarım inşallah işe de yarar. ben sadece gözüme batan beni rahatsız eden şeyleri yazdım .evet sebepsiz azoyuz nasip çıkar inşallah hep birlikte eskiden olduğu gibi halayını da çekeriz aynı şekilde sizlerinde olumlu sonuçlarınızda . çıkmazsa da her şeyiyle kafama yatan güvendiğim inandığım doktorla çalışmak isterim sen de bilirsin ki inanç çok önemli

arkadaşlar bende yeniyim burda ayrıca sizlere göre evliliğim de yeni burda sizden çok şeyler öğreniyorum herkes birbiriyle bilgi paylaşımı içinde olduğu için herkes hakta... Şurda bizi bizden iyi kimse anlamayacağı için beraberiz yani ben öyle düşünüyorum. Ben eşimle dahi konuşamadıklarımı kaygılarımı ofkemi sevincim burda sizlerle paylaşıyorum çunku biliyorum bu yollardan sizde geçtiniz beni çok iyi anlıylorsunuz yani demem o ki bizim burda sıkıca birbirimize tutunmamız lazım kavga yerine...çunku hepimizin derdi ortak herkesin sabrı tukenmiş olabilir ama birbirimize olan saygımızı koruyalım kader ortaklığımızın hatrına...

Arkadaslar im ben bu topikte o zaman yani 3 yil once kaan aydosun ismini görüp gitmistik 300 lira verip bize ne yaptı ovitrel endol verip klomen verip hormonlarl oynadi sonundada sperm Bankası onerip gonderdi zaten o zaman kar herjesi birkac ay oyalayip tese yapıp göndermek modaydi onun icin hepte elonge buluyodu ne hikmetse madem prof niye dogru düzgün bunun tedavisini bukamsdi ben sağlık ciyim ve dr lari iyi taniyorum performans icin yspmadiklari sry yok c peruya gelince onunda burdan duydum ve gittik devan ediyoruz bakalım inşaallah iyi olur gelusmrler oldukca yazacagiz inşaallah ama hibir bünye birbirine benzemiyor birine bi igne iyi gelirken biri kötü oluyor yani en azindan burda konusuyoruz bizi bizden en iyi kim anlar diye ben en azından bizim gibi cocuk icin ugrasmis birisinin bizi daha iyi anlayacağın i düşünüyorum ama yuzde yuz iyidir mukemmel dir kimse icin diyemeyiz hicbir zaman bekleyip sabredip gorecegiz

evet her şey evlat için evet hiç bir şey gözüme görünmez ama inandığım emin olduğum doktorla siz inanmışsınız saygı duyarım inşallah işe de yarar. ben sadece gözüme batan beni rahatsız eden şeyleri yazdım .evet sebepsiz azoyuz nasip çıkar inşallah hep birlikte eskiden olduğu gibi halayını da çekeriz aynı şekilde sizlerinde olumlu sonuçlarınızda . çıkmazsa da her şeyiyle kafama yatan güvendiğim inandığım doktorla çalışmak isterim sen de bilirsin ki inanç çok önemli
iş artık yanlışları yazmayı geçti,tabiki yanlış gördüğümüz şeyleri hepimiz yazacağız eleştireceğiz ama bunu 1 yazarsın 2 yazarsın yeter sürekli sürekli aynı şeyleri temcit pilavı gibi çevirip çevirip yazmanın ne anlamı var,Celalettin peru için yazdıklarınıda geçtim,hastalarınada yani bizlerede sürekli laf sokuoyr sanki bir o akıllı bir onun kafası çalışıyor bir onun gözü açık, hepimiz aptalız kukla gibi celalettin peru ne derse onu yapıyoruz,tamam evlat istiyoruz ama evlatsızlıkta gözümzü kör etmiş değil bizimde aklımız mantığımız var neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebiliriz,kimse babamızın oğlu değil amacımız evlat sahibi olmak Celalettin peru nun reklamını yapmak onu zengin etmek değil...

mrb canim bende bisey soylemek istiyorum gunlerdir yazmamak icim gercekten kendimi cok zor tutuyorum pardon ama bu kişiye karsi tahammul etmek zorundamiyiz bi ara burdaki arkadaslar dualar sayfalari kaplıyor diye dua paylasimlarinin baska topikte olmasini istedi kimse bisey demedi gorup gecilecek gibi yazilar yazmiyo gunlerdir sayfalari kaplıyor yazıları elestirileri artik ayni seyleri okumaktan tiksindik burdaki bi cok kişiye iğrenç diye hitap ediyor seviyesi kulturu ortada zaten ben o kişiyi kaile alip onun yazilarini alinti yapmiyorum yaptiklarinida ona yakistiriyorun benim anlamadigim onu yazilarini destekleyenler ha bu arada sunuda belirtmek istiyorum c.peruyu bu kadar karaliyor ya demekki cok iyi bir yolda ilerliyor yoksa bu kadar konuşulmaz
arkadaşlar hepimizin sıkıntısı aynı lütfen birbirimizi kırmayalım zaten eyinas63 arkadaşımızda yaşadıklarını yazıyo ne var bunda ister ona inanırsınız ister inanmassınnız herkesin aklı var siz gidersiniz veya gitmessiniz neden bunu bukadar sıkıntı yaptınız,

mrb canim bende bisey soylemek istiyorum gunlerdir yazmamak icim gercekten kendimi cok zor tutuyorum pardon ama bu kişiye karsi tahammul etmek zorundamiyiz bi ara burdaki arkadaslar dualar sayfalari kaplıyor diye dua paylasimlarinin baska topikte olmasini istedi kimse bisey demedi gorup gecilecek gibi yazilar yazmiyo gunlerdir sayfalari kaplıyor yazıları elestirileri artik ayni seyleri okumaktan tiksindik burdaki bi cok kişiye iğrenç diye hitap ediyor seviyesi kulturu ortada zaten ben o kişiyi kaile alip onun yazilarini alinti yapmiyorum yaptiklarinida ona yakistiriyorun benim anlamadigim onu yazilarini destekleyenler ha bu arada sunuda belirtmek istiyorum c.peruyu bu kadar karaliyor ya demekki cok iyi bir yolda ilerliyor yoksa bu kadar konuşulmaz

bizler kimseye tahammül etmek zorunda değiliz birbirimizi idare ediyoruz herkes yaşadıklarını deneyimlerini paylaşıyor,paylaşmalı da ben de düşündüklerimi dile getirdim kimseyi savunduğum yok.son düşüncene de katılmıyorum birinin eleştirilmek karalamak değildir her karalanan da doğru yolda değildir.

Arkadaşlar merhaba bu topiğe yeni katilanlardanim ve doktor seçimini sizin tecrubelerinizden yola çıkarak yaptım,hayırlı olur inşallah.burada yazılanlar çok belirleyici oluyor bu yola yeni çıkanlar benim gibiler için.Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

arkadaşlar hepimizin sıkıntısı aynı lütfen birbirimizi kırmayalım zaten eyinas63 arkadaşımızda yaşadıklarını yazıyo ne var bunda ister ona inanırsınız ister inanmassınnız herkesin aklı var siz gidersiniz veya gitmessiniz neden bunu bukadar sıkıntı yaptınız,
bak.arkadasim yasadigini yaAcaksin kiilerde yenigelen arkadaslara birazda olsa yol gostermek olsun ama aa ayni seyi tekrar tekrar yazarsan bu artik yasadiginin disina cikiyormadem rmm yazssin peki ona yazdiginin karsiti yazilinca niyekavga cikiyo beddua ediyo hi sorarim sana herkes herseyi yazmata ozgur ama hakaret vari olamaz
ona bakarsan bende 9 sebedir neler yasadim yazzsam sayfalar alma maksat bos yazmak deil zamani gelince hatrilatmak veya usturublu yazmak

iş artık yanlışları yazmayı geçti,tabiki yanlış gördüğümüz şeyleri hepimiz yazacağız eleştireceğiz ama bunu 1 yazarsın 2 yazarsın yeter sürekli sürekli aynı şeyleri temcit pilavı gibi çevirip çevirip yazmanın ne anlamı var,Celalettin peru için yazdıklarınıda geçtim,hastalarınada yani bizlerede sürekli laf sokuoyr sanki bir o akıllı bir onun kafası çalışıyor bir onun gözü açık, hepimiz aptalız kukla gibi celalettin peru ne derse onu yapıyoruz,tamam evlat istiyoruz ama evlatsızlıkta gözümzü kör etmiş değil bizimde aklımız mantığımız var neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebiliriz,kimse babamızın oğlu değil amacımız evlat sahibi olmak Celalettin peru nun reklamını yapmak onu zengin etmek değil...

canım ben gözüme olumsuz görünen şeyleri yazdım kimseyi kırmak değil amacım herkes mantığına yatan doktorla çalışacak tabi ki de. amaç ortak allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.

bak.arkadasim yasadigini yaAcaksin kiilerde yenigelen arkadaslara birazda olsa yol gostermek olsun ama aa ayni seyi tekrar tekrar yazarsan bu artik yasadiginin disina cikiyormadem rmm yazssin peki ona yazdiginin karsiti yazilinca niyekavga cikiyo beddua ediyo hi sorarim sana herkes herseyi yazmata ozgur ama hakaret vari olamaz
ona bakarsan bende 9 sebedir neler yasadim yazzsam sayfalar alma maksat bos yazmak deil zamani gelince hatrilatmak veya usturublu yazmak[/yok ya öle düşünmeyelim bu konuyu kapatalım herkesin derdi herkese yeter.bizi bizden başka kimse anlamaz hocalar gelip gecici isteyen istediği hocaya doktora gitsin.

canim sen ne kadar suredir burdasin bilmiyorum o sahisin ilk defa yaptigi bisey degil artik bıktık beni once yazdiklari olumsuz etkiliyordu ama simdi zerre kadar etkilenmiyorum bu c.peru yada baska bi kisi olsa ben bunlari yazarim artik doktorlugunu birakti kisisel saldirilara başladı her actigimda sayfalar dolusu yazilari ve hepsi karalama elestiri baska hic bisey yok buda zaten yasakmis eğer daha onceden yasak oldugunu bilseydik bizim soylememize gerek kalmazdi ilgilen olurdu

Back
X