canım sabır sabır nereye kadar.. üslubumun sert olması onun hadsizliğindendir.
amacım hocanın reklamı değil lütfen yanlış anlamayın.
öncelikle gerçekten Allah razı olsun çok güzel bir uslunla eleştirilerinizi dile getirmişsiniz. söylediklerinizin çoğunda da haklısınız. benim yada benim gibi düşünenlerin elinden gelse eminim tedavide çoğu şartı daha iyi yapmak isteriz. ama bizlerde sadece azolü hastayız.söylediğiniz gibi ilk guruptansınız ve yanlış hatırlamıyorsam sizde sebebsiz azo spermi var.
gecen sene sadece acı badem de bir profa. 300 tl verdik yapılan uyduruk birkaç testte milyarlar verildi. e. bakıcıoğluna 4 sene önce 150. lira verdik şimdi ne kadar bilmiyorum. önceden bağış adı altında sadece 100 lira veriliyordu okadar çok yıkıcı laflar şikayetler edildi ki ve durum bu hal aldı. ne oldu kim zararlı çıktı hocamı devletmi, özel hastaneler mi,
hiçbiri sadece tedavi masraflarımız artıı. ve bence suan basımıza gelende şükürsüzlüğümüzden.
canım ikinci grubta olanlar celalettin hocadan öncede içi dışına çıkmış bir haldeydi, ne bulduysak kullandık, ne duyuyorduysak yaptık zaten, en azından şimdi bu tedaviyle bunlar düzenli bir hal aldı, vucudut neye tepki veriyorsan ona görede şekillendiriliyor tedavi şekli, face konusunda haklısın keşke biraz daha eleştiriye açık olsalar belki bişeyler daha güzel olur, ama eminim ordakilerin çoğu 2. guruptan kişiler ve sabırları kalmamış canları çok yanıyor. ellerinde tutunabilecekleri tek dal c. hoca.
mesela dün o gruptab birinin paylaştığı bir resimde m-sure adında ilaç kullanmış yaklaşık 4000 liralık boş kutuların resmini koymuştu ve onun yanında gnc ürünleri ve daha neler neler .. bu insanlarlar bu kadar ilaca rağmen sonuç alamayıp bu tedaviye başlamışlar.
ve sanırım siz sebebsiz azoluydunuz , Allah korusun ama ya ocaktaki tesede sperm çıkmazsa ki bizde sebebsiz azoyuz ve burda okuduğum çoğu arkadaş sebebsiz azodan tese olup sperm çıkmamışlar. o zaman yukarda saydığın bir çok olumsuzluk gözüne gözükmez yeter ki evladıma kavuştursun beni dersin. ama Rabbim inş bu tecrübeyi size yaşatmaz. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.