- 13 Haziran 2012
- 4.246
- 3.021
- 448
- 43
Arkadaşlarım bizde kısmet olursa microtese olacağız Perşembe günü tedaviye başlıyorum benimde bazı sıkıntılarım olduğu için uzun protokol olacak Şişli memorialde başlıyoruz Murat Başar yapacak ameliyatı içimde Ümit Ümitsizlik korku Endişe hepsi var Allah vekildir Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
Canım hayırlı olsun yeni tedaviniz.
Bizde ona gideceğiz 22 Aralık Pazartesi günü
Bu dr u nasıl buldun iyi mi ilgili mi
İnşallah tese de bol bol bulunur spermleriniz
iş artık yanlışları yazmayı geçti,tabiki yanlış gördüğümüz şeyleri hepimiz yazacağız eleştireceğiz ama bunu 1 yazarsın 2 yazarsın yeter sürekli sürekli aynı şeyleri temcit pilavı gibi çevirip çevirip yazmanın ne anlamı var,Celalettin peru için yazdıklarınıda geçtim,hastalarınada yani bizlerede sürekli laf sokuoyr sanki bir o akıllı bir onun kafası çalışıyor bir onun gözü açık, hepimiz aptalız kukla gibi celalettin peru ne derse onu yapıyoruz,tamam evlat istiyoruz ama evlatsızlıkta gözümzü kör etmiş değil bizimde aklımız mantığımız var neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebiliriz,kimse babamızın oğlu değil amacımız evlat sahibi olmak Celalettin peru nun reklamını yapmak onu zengin etmek değil...
Ben hiç bir zaman Celalettin Hocayı onu kötülemedim
Sadece biz verim alamadık o kadar çünkü testist kaynaklıydı bizimki
Her şerde bir hayır vardır
Sperm çıktığı zaman iyi de
Sperm çıkmadığı zaman mı kötü olacak bu dr
Bizi İstanbul dışında başka bi drlara yönlendirdiyse vardır onun da bir bildiği
O isim verdiği dr ları araştırdım içime sinmedi
Gitmek zorunda da değilim
Bizimde aklımız var yani
Evet inmemiş testisin zararını ben burda öğrendim
Ki kaan Aydos da zararından hiç bahsetmedi
Koskoca oda profosör