Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlarım bizde kısmet olursa microtese olacağız Perşembe günü tedaviye başlıyorum benimde bazı sıkıntılarım olduğu için uzun protokol olacak Şişli memorialde başlıyoruz Murat Başar yapacak ameliyatı içimde Ümit Ümitsizlik korku Endişe hepsi var Allah vekildir Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

Canım hayırlı olsun yeni tedaviniz.
Bizde ona gideceğiz 22 Aralık Pazartesi günü
Bu dr u nasıl buldun iyi mi ilgili mi
İnşallah tese de bol bol bulunur spermleriniz

iş artık yanlışları yazmayı geçti,tabiki yanlış gördüğümüz şeyleri hepimiz yazacağız eleştireceğiz ama bunu 1 yazarsın 2 yazarsın yeter sürekli sürekli aynı şeyleri temcit pilavı gibi çevirip çevirip yazmanın ne anlamı var,Celalettin peru için yazdıklarınıda geçtim,hastalarınada yani bizlerede sürekli laf sokuoyr sanki bir o akıllı bir onun kafası çalışıyor bir onun gözü açık, hepimiz aptalız kukla gibi celalettin peru ne derse onu yapıyoruz,tamam evlat istiyoruz ama evlatsızlıkta gözümzü kör etmiş değil bizimde aklımız mantığımız var neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebiliriz,kimse babamızın oğlu değil amacımız evlat sahibi olmak Celalettin peru nun reklamını yapmak onu zengin etmek değil...

Ben hiç bir zaman Celalettin Hocayı onu kötülemedim
Sadece biz verim alamadık o kadar çünkü testist kaynaklıydı bizimki
Her şerde bir hayır vardır
Sperm çıktığı zaman iyi de
Sperm çıkmadığı zaman mı kötü olacak bu dr
Bizi İstanbul dışında başka bi drlara yönlendirdiyse vardır onun da bir bildiği
O isim verdiği dr ları araştırdım içime sinmedi
Gitmek zorunda da değilim
Bizimde aklımız var yani
Evet inmemiş testisin zararını ben burda öğrendim
Ki kaan Aydos da zararından hiç bahsetmedi
Koskoca oda profosör

Çok sıkıldım artık aynı şeyleri duymaktan
Hayatta her an her şey olabilir
Biz bilemeyiz

Bizimde aklımız var yani
Koskoca oda profosör

Biz bilemeyiz
22aralıkta indirme ameliyatımı olacaksınız yoksa ön görüşme için mi gidiyorsunuz.hakkınızda hayırlısı olsunyolunuz açık olsun.

canım eşimin ilk indirilme operasyonu gata da yapıldı ama batında kalmış kordon kısa diye.ikincisini adana balcalı hastanesinde şaban doran hoca yaptı.kendisini bu alanda başarılı buluyorum.kendisi çok rahat indirdim dedi ki.öylede oldu.kendisine gitmenizi öneririm.
benim eşimde 14-15 yaşındayken İstanbul'da olmuş ilk ameliyatı teşekkür ederim
belki ikna olur bir konuşayım bakalım

bak.arkadasim yasadigini yaAcaksin kiilerde yenigelen arkadaslara birazda olsa yol gostermek olsun ama aa ayni seyi tekrar tekrar yazarsan bu artik yasadiginin disina cikiyormadem rmm yazssin peki ona yazdiginin karsiti yazilinca niyekavga cikiyo beddua ediyo hi sorarim sana herkes herseyi yazmata ozgur ama hakaret vari olamaz
ona bakarsan bende 9 sebedir neler yasadim yazzsam sayfalar alma maksat bos yazmak deil zamani gelince hatrilatmak veya usturublu yazmak
dikkatli okuda kavgayı kim çıkarmış anlarsın.sende 9 yılda yaşadıklarını anlatıyorsun.yeri geldiğinde tesecilerin ve gittiğin doktorlarıda yereden yere vuruyorsun.hepimiz yapıyoruz.neden birtek rahatsızlık peruya gelince kavga çıkıyor bunuda ben anlamıyorum.

Bizimde aklımız var yani
Koskoca oda profosör

Biz bilemeyiz
verim alamadığın diğer doktorlarlada bu denli yaklaşsan.
dahilyeci için verim alamadım diyorsun testis kaynaklı diye ki bu doktor testis kaynaklılarda bu tedavilerin işe yarayacağını iddia etti.haftada beş gün yüksek iğne tedavisi verdi .bilinmediki bu tedavide azı karar çoğu zarar.
ama aynı şeyi kaan hocaya gelince koskoca profesör oluyor.evet koskoca profesörde yanlış yapmış malesef ve size indirme ameliyatını önermediği için.yani hiçbirinin ötekinden farkı yok.sadece siz çok gözünüzde büyüttünüz.keşke azospermi tarih yapacağım derken önce yapsaydı sonuç alsaydı sonra söyleseydi.evet biz hastalar sperm çıktığında iyi çıkmadığında kötü diyoruz.önceki doktorlarımızada böyle yaptık.bu yüzden onları bıraktık.beşikten mezara herşeyde bir hayır olduğunu biliyoruz.aslında çok çelişkiler var ama siz aklınızla bulun.dilerim bundan sonra sperm bulundu dersinde hepimiz seviniriz.ne kadar ben sevinmiyormuşum gibi söylensede asla ben neden mutlu olayım birinde sperm çıkmayınca.

Eyinas sana bol bol dua edicem hep inan herseye bi cevabin var ya ne desek bos sen bolesin daha da baska sey demeye gerek yok sanirim allaha emanet ol arkadasim.

Eyinas allah askina bir son ver bu yazmalarina bikmadan usanmadan nasil bir enerjinin var takinti haline getirdin peruyu sende hepsine gittin var mi sonuc yok mevlam nasip ettiyse yasayacagiz bi duyguyu yazmadiysa o bu su hepsi bir sebep bahane senin kardeşinden dolayı dktrlara karesi bir güvensizliğin var ki mevlam kimseyi evlat ile imtihan etmesin.
Bu korkuyu atmadigin surece sende hiçbir dktr güveni olusmayacak emre bey e gitsen
Ki gitmeden bu dktr kaygilarini yen etrafına olumlu enerji ver acaba keşke ile gittiğin anda yada sunu soyliyeyim esin ameliyat olmadan önce hep cikmayacaktan bahsettin
Hep bu korku ile gittin enerjinin yen lütfen
Polyanacilik yap demiyorum ama eskiden kalan bir korku ile yasiyorsun oda bütün tedavilerine etki yasiyor inanaki

İyi yada kotu hepimizin burada amaci reklam yapmak değil sadece anne baba olmak uğruna verilen emekler ümitler hayaller günlük aile cevre ilişkileri bunun için burdayiz burasini okudukça insan güç aliyir moral buluyor dua ediyoruz ki o bile engellendi Tülay takip ediyordu pitircik dayanamadı dua uğruna yapilan hakaretlere 1 yildir yok ki sen hala ondan bahsediyorsun simdi tulayda gitti daha ne diyeyim
Kiz sana yazmis sen onu bile kullaniyirsun yazmalarında esi hoca diye yazik bu kadar sana yazilanlari iyi niyetle sen celalettin bey uğruna o an tulaya verdigin üzüntüyü hic dusunmuyorsun.

Bu yazdiklarim celalettin bey için değil kimseye mAvi boncuk vermiyor basindan söylüyor 2 yil diye kimsenin boynuna ne o nede ersel bey yapismiyor evet bunu biz istiyoruz esim ile 2 defa yazilan en iyi dktr prf onlarda direk tese olduk.bunda ilk defa tedavi seçeneği sunuldu sonuç speerm olur yada olmaz onların elinde değil esimin almis olduğu bir kemoterapi var bununda çaresi yok tipta ama biz bir yol cizdik mevlam yazdiysa olucak ki simdi anka life kok hücre denemesi yapiyor 3 yil tedavisi ve ondada iğneler var devamlı buna ne demeli

iyi aksamlar arkadaslar herkes yasadigi seyleri anlatirsa belki birilerine umut olur herkesin kendi karari ben 11 senelik evliyim en son tedavimiz 2005 oldu ve bize kesinlikle cocuk sahibi olamiyacagimiz soylendi ve bu konuyu kapatmistim taki bu siteyi bulana kadar son bi kez sansimi denemek istiyorum 2 basarisiz tesamiz var hepimizin tek istegi evlat sahibi olabilmek simdi karar asamasindayim hangi doktorda tedavi olmaliyim diye rabbim herkesin yardimcisi olsun
Canim bende 15 yillik evliyim bizimde 2 micro tesemiz var ve sertoli cell sonucumuz
3 defa tedavi için buradan okuduklarim ile Esim ve ben celalettin bey de tedaviye basladik.germ yoktu FSH yüksekti FSH düştü az da olsa germ cikti sperm cikmasi için umudumuz dua sabir ile inşallah sonucu hepimizin ama hepimizin her kimde nerede tedavi oluyorsa sonucu hayirli saglikli evlat olan tedavilerimiz olsun.
Diğer dktrlarda tedavi olan arkadaşlardan var onlarda muhakkak yazar yüce mevlam hepimize evldimizi kucagimiza aldigimiz kaplar actirsin.

insallah canim rabbim hepimizin yardimcisi olsun bu siteye girdigimden peri piskolejim degisti hic isyan etmedim bakiyorum yalniz degilim bir suru arkadasla tanistim derdimi paylastim yeri geliyor ailenle paylasamadigin seyleri burada paylasiyorsun bilgileniyosun hic kimse bizi bizden fazla anlayamaz derdimeze yorum yapamaz seneler oldu bu konu hakkinda kimseyle konusmayali bana cok iyi geldi burasi hersey vesile anlimaza yazilmissa evlat sahibi olacagiz insallah bende mart gibi kaan hocaya gitcem ilk defa tedavi görcez ondan onceki teselerda hic tedavi gormemistik bu bile bana yetti direk ameliyata aldilar 2005 de boyle bir tedavi yoksu bunada şukur

İyi yada kotu hepimizin burada amaci reklam yapmak değil sadece anne baba olmak uğruna verilen emekler ümitler hayaller günlük aile cevre ilişkileri bunun için burdayiz burasini okudukça insan güç aliyir moral buluyor dua ediyoruz ki o bile engellendi Tülay takip ediyordu pitircik dayanamadı dua uğruna yapilan hakaretlere 1 yildir yok ki sen hala ondan bahsediyorsun simdi tulayda gitti daha ne diyeyim
Kiz sana yazmis sen onu bile kullaniyirsun yazmalarında esi hoca diye yazik bu kadar sana yazilanlari iyi niyetle sen celalettin bey uğruna o an tulaya verdigin üzüntüyü hic dusunmuyorsun.
sizinde gidenlere gelip yazacak birşey bulamayanlara beni suçlu göstermenizden vazgeçin.kimse kimsenin lafıyla gitmiyor veya kalmıyor.sende beni gelip yazmayanlar için suçlamaktan lütfen vazgeç.konu peruya gelince pıtırcıkta gelmiyor buda gitti deyip beni suçluluk duygusu altına alma.sen merak etme yazacak birşeyi olan gelip yazıyor.demek ki yazacak bir şey yok.
ben etrafıma negatif elektrik vermiyorum.ve benim yıkımım tesede çıkacağına inandığım için.gözünden kaçtı sanırım hep ümitliyim çıkacak diye yazdım.yani eşimden sperm çıkmamazı benim çıkmasından emin olup olmamamla alaksı yok.ben tülayın ne iş yaptığını bilmiyorum bile.ben sadece burda eşi büfe işleten arkadaş için yazdım.mutlaka giden dini görevi olanda vardır diye yazdım.ne alaka anlamadım.üstüne alınan alınmış.ayrıca lütfen sende bu üslubunu değiştir.ben evet doktorlara güvenmiyorum.sadece tedaviye odaklanıyorum.belkide yaşadıklarımın etkiside olabilir.maşallah sana kızkardeşimin ölüm sebebini yazdım ve ilk fırsatta bunu kullandın.sence senin yaptığın ne.sen hiç düşündünmü peruyu aklarken yada birini kurtarırken bu kadın ne halde.sanada yazıklar olsun canım gerçekten.tencere dibin kara seninki benden kara misali.allah yolunu açık etsin.

Bu yazdiklarim celalettin bey için değil kimseye mAvi boncuk vermiyor basindan söylüyor 2 yil diye kimsenin boynuna ne o nede ersel bey yapismiyor evet bunu biz istiyoruz esim ile 2 defa yazilan en iyi dktr prf onlarda direk tese olduk.bunda ilk defa tedavi seçeneği sunuldu sonuç speerm olur yada olmaz onların elinde değil esimin almis olduğu bir kemoterapi var bununda çaresi yok tipta ama biz bir yol cizdik mevlam yazdiysa olucak ki simdi anka life kok hücre denemesi yapiyor 3 yil tedavisi ve ondada iğneler var devamlı buna ne demeli
siz tese olduğunuzda size bıçak zoruylamı tese yaptılar merak ettim.yada diğer dediğin doktorlar davetiyeyle çağırdılar yanlarına.tutturmuşsunuz kimse kimsenin boynuna zaten yapışamazda.aslında sizde çelişiyorsunuz yaşadıklarınızla.

Bende ayni sekilde burada dozunda duygu ve bilgi paylasimi yapildiginda kendimi rahatlamis hissediyorum, iyi dusunelim iyi olsun,birbirimize hakkı ve sabrı tavsiye edelim , nihayetinde en kolay yayilan şey iyi veya kötü dua dir, bu nimeti iyiye cevirelim insallah,yoksa bizi bizden başkası anlamıyor, ya akıl veriyorlar cevremizdekiler yada aciyorlar, birbirimizi suret olarak tanimasakta ruh birligimiz guc veriyor..

canım haklısın zaten tese öncesi morali bozulmasın diye sustum, Allah korusun tedavi olumsuz etkilenmesin dedim, tesede çıkmadı onun için üzüldüm gece uyuyamadım tese sonrası hadi sakinleşsin rahatlasın ama nereye kadar ya... bizler onun için üzülürken bir kere celalettin hocada tedavi olanlar için dua ettiğini iyi dileklerde bulundu mu ya. hep bir iğneleme hep bir laf sokma. keşke bu mesele sadece benim rahatsız olmam la kalsa.. bir çok boyuttan tedavilerimizi etkiliyor. günde 100 lerce kişi bu sayfaları okuyor. her biri ayrı etkileniyor. bizlerin azıcıkta yapıcı insanlara ihtiyacı var. yeterince bimbir şeyle moralimiz bozuluyor. burda yazılanların insanı nasıl etkilediğinin en büyük delili benim.
emre beyde tese olan yada kaan aydosa giden arkadaşlar başarısızlıklarını sadece bu hocalara yıktıkları için bundan 2 sene önce o zaman bu sayfalar onlara yapılan bir çok kötü yorum doluydu ve bu yüzünden biz tese mizi gidip adı sanı duyulmuayan birinde olduk. sonuç tam bir yıkımm. elimizde pataloji raporu bile yok. neyse ya selam deyip geçmek lazımm

işte bizim vaktimiz zamanımız varsa eğer birileri vekil olur bir şeylerden dolayıda olmaz deriz RABBİM BİZE DAHA GÜZEL DAHA OLUMLU ŞEYLERİ OLSUN diye çünkü bu anlattıklarını ALLAHIM OLMASINI İSTEDİ BİZLERİ BİLE BURDA YAZARKEN ALLAHIM İZİN VERİYOR HER OLUMSUZLUĞUN ALTINDA OLUMLULUK ARAMAK ÇOK GÜZEL... EŞİM GEÇEN HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ DOKTORA GİDECEK AMA İÇİMDEN HEP ALLAHIM BİZİM TEDAVİMİZİ OLUMLU YAPACAK DOKTOR NASİP ET DEDİM TARTIŞTIK GİTMEDİ HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM BURDADA YAZDIM AMA KENDİME GELİNCE ALLAHIMIN İŞİDİR DİYİP DEMEKKİ DOKTOR UYGUN DEGİLDİ DEMEK DİYİP SUSTUM....

Back
X