Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kişilere mi kiziyorsunuz sucladiginiz insanlar mi var kaderi mi sucluyorsun affetmeyi deneyin.kendimizi ve hayati etkilememesi için affedin.affetmenin getirdiği gücü ve yeni yapici düşüncelerin getireceği isigin hayatimiza girmesine izin verin.
Hepimize pozitif enerjili dolu günler diliyoruuummm....

Eyinas kardeş ornegi ile yarama tuz değil yasadigin bunca kaosun içinde o guvensizlivar i yenmen içindi ki rabbim den dua ediyorum inşallah bunu yeneceksin.
Bu kadar güçlü bir kadinsin bence her şey bilinçaltında yatiyor buna isim olmak isduygularin ailenin yasadiklarini sen biliyorsun bu aci ile yazdimda kimse imtihan olmasin diye bizim buradaki amacimiz ne anne baba olmak ve yasadigim tüm duyguları paylaşmak
Sana saldiri amaclida yazmadim ki yazdigimdan belli lütfen biraz değiş tir bakis acini yada ne olur yined yazacagim kissanda o korkunu yen bak daha güzel bir kapi acilacak inan ki yine yanlis anlayacaksın ama affet o dktru kalbinde beyninde bu kadar kuşku güvensizlik kalmayacak ki bu evlat imtihani peygamber
Verilmiş o bile dayanamamis rabbim kaç yasinda evlat vermiş hic bitmeyecek bi yara var içimizde su an o tekmerhem yüce mevlaamm.
Hic anne olamam korkusu var hepimiz de
Nasilda hasretiz o minik bedene inşallah tek dileğim burada evltlarimizi cekistirdigimiz gunlerimiz yazilarimiz olsun bunlara bakip neler yazmis boyle diyeliiimm
Gazini kilosunu uykusunu boynu oyununu yaptigi yaramazliklari anlatmak dileğiyle en buyukkk duammm rabbim hepimizin gobislerine cifter çifter versssiin hayirlisiyl tez vakitte burada hamile kalmayan kişi kalmasssiiiinn.

Son düzenleme:
bende sana dua edeceğim.keşke sende saldırı yerine cevap verebilsen

Biz 2 sene once ogrendik bi tese oldu uni hastanesinde ayni anda varikosel ameliyatida oldu bisey cikmadi genetik temiz ilac tedavisi devam ederken ben donasyon istedim tedaviyi biraktik hatta hocaya dedim hocam boyle boyle ben donasyon denemek istiyorum die demedi birakmayin tese yapiim die..ya bizden hic umudu yoktu yada ugrasmak istemedi :KK43: simdi yeniden tedavi olmak istiyoruz acikcasi kaan hocaya gidecektik ama emre beye mi gitsek diede hep aklımda bi soru isareti..bide emre beyi mi denesek.srn hangisini tavsiye edersin?bu arada ankaradayim

Canım hayırlı olsun yeni tedaviniz.
Bizde ona gideceğiz 22 Aralık Pazartesi günü
Bu dr u nasıl buldun iyi mi ilgili mi
İnşallah tese de bol bol bulunur spermleriniz

Burdaki Konuşmalar geçmekten çok gereksiz ve bir okadarda Üzücü üsluplar yanlış hepimiz aynı acıyı yaşayıp aynı özlemi duyan insanlarız zaten çevremizdeki insanlar yeterince köstek oluyor burda bari destek olalım birbirimize ama yok sanırım insanoğlunun mayası bu hepimize dua ediyorum inşallah birileri vesile olacak ve evlatlarımıza kavuşacağız Tülay canım Dr iyi veya kötü diyemem yalnızca soğuk bir yapısı var çok empati kuran biri değil neyse onu söylüyor Micro tese bulduğumda oluyor bulamadığımda işte burda nasip ve takdir devreye giriyor biz merkez iyi diye tercih ettik Allah'ım inşallah bizi ve cümlemizi bu derten kurtarır dr hakkında bilmiyorum biz Emre bey Abdullah Arman bey Celalettin bey hepsine gittik elimizden gelen Mücadele'yi ysptıgımızı düşünüyorum ama işte nasip ne diyebilirim ki

Ben hiç bir zaman Celalettin Hocayı onu kötülemedim
Sadece biz verim alamadık o kadar çünkü testist kaynaklıydı bizimki
Her şerde bir hayır vardır
Sperm çıktığı zaman iyi de
Sperm çıkmadığı zaman mı kötü olacak bu dr
Bizi İstanbul dışında başka bi drlara yönlendirdiyse vardır onun da bir bildiği
O isim verdiği dr ları araştırdım içime sinmedi
Gitmek zorunda da değilim
Bizimde aklımız var yani
Evet inmemiş testisin zararını ben burda öğrendim
Ki kaan Aydos da zararından hiç bahsetmedi
Koskoca oda profosör

Çok sıkıldım artık aynı şeyleri duymaktan
Hayatta her an her şey olabilir
Biz bilemeyiz

bende sana dua edeceğim.keşke sende saldırı yerine cevap verebilsen
Arkadaşım eminim canın bukadar yanmasa kendini ifade etmek için bukadar caba sarf etmezsin,Allah kalbini rahatlatsin,gönlüne ferahlik versin , cok uzun yazmayacagim ama bi tecrubemi paylasmak istiyorum, bu yasima kadar hangi konuda canim yandiginda rabbim senden gelen kabulumdur deyip susmak yerine isyanlarda bulunup suclu aradigim ne varsa altinda saklanan nimeti goremedim,ofkem kor etti ve gelecek olan guzellikleri hep geciktirdi bu tutumum,ne zaman ki sustum ve tevekkul ettim,kalbimi kiranlari rabbime havale ettim cunki herkesin hesabini verecegi tek Allah,kimsenin hakki kalmaz, iste o zaman iki yakam bir araya geldi, tabiki seçim senin ama kendime ettigim en buyuk dua su oldu bu tecrubelerden sonra, "Rabbim kalbimi dunya elemleriyle kederlendirme.."

Biz 2 sene once ogrendik bi tese oldu uni hastanesinde ayni anda varikosel ameliyatida oldu bisey cikmadi genetik temiz ilac tedavisi devam ederken ben donasyon istedim tedaviyi biraktik hatta hocaya dedim hocam boyle boyle ben donasyon denemek istiyorum die demedi birakmayin tese yapiim die..ya bizden hic umudu yoktu yada ugrasmak istemedi :KK43: simdi yeniden tedavi olmak istiyoruz acikcasi kaan hocaya gidecektik ama emre beye mi gitsek diede hep aklımda bi soru isareti..bide emre beyi mi denesek.srn hangisini tavsiye edersin?bu arada ankaradayim
canım çok geçmiş olsun.kelin ilacı olsa kendi başına sürer.inan biz kaan aydos emre bakırcıoğlu ve burda duyduğum bir kaç doktor daha var.bunlara gidip ona göre karar vereceğiz diyoruz.bazende direk emre hocayamı gitsek yoksa kaan hocaya gidip emre hoca ilemi tese olsak diye düşünüyoruz.kaan hocayla epeydir yolları ayırmıştık.şimdi nasıl bir tedavi sunuyor yıp bizim için ne alemde sormakta istiyoruz.ama biz bir daha uzun tedavi düşünmüyoruz.iğne düşünmüyoruz.emre hoca çıkacak olan değerlerle tese olur derse onuda değerlendireceğiz.eşim hiç kendi değerleri ile tese olmadı.dışardan hormon aldı hep.beki bizim kendi değerimiz üretim için daha iyidir.bu benim düşüncem bildiğimden söylemiyorum.aslında çok karışığım.şu an hiçbirşey yapmıyoruz.sadce saraçoğlunun kürleri için eşim telefonla görüşmüş.oda öyle kaldı.nedense ikimizde birbirimizi motive edemiyoruz.eeğer direk tese için görüşecekseniz emre hocaya gidin bir.ama tedavi ise niyetiniz sanırım emre hoca pek tedavi etmiyor.bende burdan duyduğum kadarı ile biliyorum.ankarada birkaç doktor varmış memnun kalan arkadaşler olmuş.ben bilmediğim için bu doktorlar hakkında birşey diyemiyorum.

Arkadaşım eminim canın bukadar yanmasa kendini ifade etmek için bukadar caba sarf etmezsin,Allah kalbini rahatlatsin,gönlüne ferahlik versin , cok uzun yazmayacagim ama bi tecrubemi paylasmak istiyorum, bu yasima kadar hangi konuda canim yandiginda rabbim senden gelen kabulumdur deyip susmak yerine isyanlarda bulunup suclu aradigim ne varsa altinda saklanan nimeti goremedim,ofkem kor etti ve gelecek olan guzellikleri hep geciktirdi bu tutumum,ne zaman ki sustum ve tevekkul ettim,kalbimi kiranlari rabbime havale ettim cunki herkesin hesabini verecegi tek Allah,kimsenin hakki kalmaz, iste o zaman iki yakam bir araya geldi, tabiki seçim senin ama kendime ettigim en buyuk dua su oldu bu tecrubelerden sonra, "Rabbim kalbimi dunya elemleriyle kederlendirme.."
Canim bu tavsiyeyi bende yapicam canim cok haklisin aslindaa en iyisi Allaha ve kalbine yonelmen galiba.. Allah yardimcimiz olsun.. ve duana aminnnn diyorum

Eyinas kardeş ornegi ile yarama tuz değil yasadigin bunca kaosun içinde o guvensizlivar i yenmen içindi ki rabbim den dua ediyorum inşallah bunu yeneceksin.
Bu kadar güçlü bir kadinsin bence her şey bilinçaltında yatiyor buna isim olmak isduygularin ailenin yasadiklarini sen biliyorsun bu aci ile yazdimda kimse imtihan olmasin diye bizim buradaki amacimiz ne anne baba olmak ve yasadigim tüm duyguları paylaşmak
Sana saldiri amaclida yazmadim ki yazdigimdan belli lütfen biraz değiş tir bakis acini yada ne olur yined yazacagim kissanda o korkunu yen bak daha güzel bir kapi acilacak inan ki yine yanlis anlayacaksın ama affet o dktru kalbinde beyninde bu kadar kuşku güvensizlik kalmayacak ki bu evlat imtihani peygamber
Verilmiş o bile dayanamamis rabbim kaç yasinda evlat vermiş hic bitmeyecek bi yara var içimizde su an o tekmerhem yüce mevlaamm.
Hic anne olamam korkusu var hepimiz de
Nasilda hasretiz o minik bedene inşallah tek dileğim burada evltlarimizi cekistirdigimiz gunlerimiz yazilarimiz olsun bunlara bakip neler yazmis boyle diyeliiimm
Gazini kilosunu uykusunu boynu oyununu yaptigi yaramazliklari anlatmak dileğiyle en buyukkk duammm rabbim hepimizin gobislerine cifter çifter versssiin hayirlisiyl tez vakitte burada hamile kalmayan kişi kalmasssiiiinn.
canım sen bunu genelde yapıyorsun.biri olumsuz birşey yazsa hemen pıtırcık senin yüzünden gelmiyor,tülay senin yüzünden gitti,peru sen şikayet ettin bezmialemde ayrıldı bile demiştin.yapma bunu lütfen.gelmek isteyen geliyor gelmek istemeyen gelmiyor.kimse ne davet ediliyor nede kovuluyor.yok böyle bir şey zaten.burası hepimizin.ben burdaki arkadaşların eşlerinin işlerini bildiğimden yazmadım.sadece doktorunuzun o arkadaşın eşinin işinden dolayı onları suçladığı için yazdım.o arkadaşta tedaviyi bıraktı ve artık gelip yazmıyor.onun suçlusu kim.
evet hepimiz bir amaç için uğraşıyoruz.kimi gözünü açar kimi başını kuma gömer.
ben allahtan gelene boynum kıldan ince.ondan gelene boyun eğiyorum.
burdaki kul hatası.bu hata er yada geç çıkacak.

tabiki canım yanıyor.ben burda ne kadar üstümede gelseler gerçekleri yazdım.
ben tedavi ve doktor yanlışlarını yazdım onlarsa saldırıyı seçiyorlar bana karşı.
elbette bende arayış içindeyim.kaygılıyım korkuyorum.asla başımıda kuma gömmüyorum.
hiçbir doktor azospermi yok edemeyecek.herkes kök hücreyi bekliyorya ben ondan bile ümitli değilim.
doktorlar kadar kendimede kızıyorum,kaderime üzülüyorum.
hayata kırgınım.hayatta malım yok,arabam yok,eşyam yok diye kederlenmiyorumda evladım yok diye kendimi yiyorum.
biz microteseden önce hocalara gittik gidin sizin çocuğunuz olur dediler.tüp bebeğe bile gerek yok dedi.iyide sperm yok dedim.baana kızdı kim demiş doktorlar yalan söylemiş dedi.şimdi gidip 10 cuma üst üste gittiğim o hocaya şarlatansın diye haykırasım geliyor.o adam buralarda meşhur ve giden yığınla insan var.onlarada siz benim gibi ahmaksınız bu adama inandınız diyesim var.ben öyle görmezden gelemiyorum.bana ne diyemiyorum.ben yaptığı maskaralıklara allahı dilinden düşürmeyip güzel olunca ben,güzel olmayınca allah diyenlere kızıyorum.şimdi o adama gitsem bana allah diyecek.ama evvelinde ben yaptım diyordun desem bunu hatırlamaz.ben çok dolandırıldım.hem doktor hemde böyle şarlatanlarla.kızgınlığımın sebebi budur.

benim kararım bu dedim.sen neden alındın bu kararıma anlamadım.ben kimseye onu bırakın buna gidin demiyorumn sizin gibi.topiğe giren çaresiz birine daha kendim çare bulamamışken koşun celallettin peruya yada kaan aydosa yada başakasın gidin demdim.hatta en son selahattin çayanın tesesini bile tavsiye etmiyorum dedim.ama sizin gibi knedimi akıllı sanıp arifin test gününü geçirmesini tedavilerinizde süreleriniz bitimine yaklaştığınız halde hala inişler çıkışlar normaldir demiyorum.2 yılda hem bitkisel hemde iğneki çeşitli iğnelerdir kullanılan hala hücre çıktı mikron küçüldü diye hopa yuppi yapamıyorum.belkide bu kadar hayal perest olmadığım içindir.bu hayranlık o kadar gözünüzü kör etmişk ki tedavilerinizi sorgulamaktan korkuyorusunuz.nedense peru hakkında olumsuzluklarda moraliniz bozuluyor.ben sadece peruyu değil yeri geldi diğer doktorlarıda eleştirecek cesaretim oldu.ben yanlışları yazdım.bana eğer diğer doktorlarda spermi doğal çıkarmak için garanti verseydi ve çıkmasaydı bu tepkim onlarada olurdu merak etme.diğreleri tesede bulsak öpün başınıza koyun bu bize yeter dedi.peki soruyorum bu kadar gözünüz açık aklınız var neden hala doktorunuza süremiz dolmak üzeere ve biz hala spermatid spermatosid yada hücreyle uğraşıyoruz demiyorsunuz.bunu sorduğunuzda doktorunuzun size bunu sorduracak cesaretini vermediğinizi biliyorsunuz.ben yaklaşık 3 yıl evvel adını duyup gittim görüyorumki ne azosperm tarih olmuş nede düşünce değişmiş.herkes cebini doldurma peşinde.moralinizi neden bozdum anlamdım.sizde sperm çıktıda yok bu sperm değildirmi dedim.senin moral bozukluğun bence hala doktoruna inandığın ve çaresiz olduğunu sandığın i.in.nebidonun hazır testesteron olduğunu sende biliyorsun.dışardan verildiğinde vücudun hazır olana alışıp üretimi durdurduğunuda biliyorsun.neden benim iddiam olduğunu söylüyorsun.zaten 45 günde bir verildiğinde bile etkisi ortada.hipolularında çocuk istemediklerinde sustanon yada nebido vurulduğunuda biliyorsun.evet hiçbir doktor farklı bir tedavi vermiyor.ama hiçbiri emin ol haftanın 5 günü yüksek dozla sperm çıksında diğer hücrelere ne olursa olsun demiyor.ben hiçbir doktoru tek taraflı eleştirmiyorum.neyse hepsi hakkında şurda şu yanlışı var diyebiliyorum.belki sizin gibi bazı şeylerin üstünü örtebilmeyi beceremiyorum.diğer doktorlar hakkında sizde yanlışlarını söyleyebilirken ne hikmettir aylardır tedavi olduğunuz ve hoşunuza gitmeyen şeyleri olduğu halde yazmaya dillendirmeye çalışmadığınız gibi bundada bir hayır vardır deyip durdununz.ben iğnelerin uzun süreli yanlışlığını yazdım.hangi doktor verirse versin.burda önceden yazılmış ama ben hiç denk gelmemişim nebido ve ya testojelin etkisini.demekki yazmak hatırlatmak gerekiyor sıkılsanızda.zaten sizin bilginize bilgi katsın diye yola yeni başlayanlar ve bilmeyenler için yazdım.benim üslübu bu kadar eleştirirken ve sıkılırken üslubu bile olmayanada keşke ne biçim yazıyorsun seviyeni koru diye bilsende üslupsuz yazıyı hemen beğenmesen.gelip yazasın yoksa benim hatam mı.bura sadece bana aitmiki.ben yanlış olanı yazıyorum sende yazardın ve rahatsız olmazdın.arkanıza destek alıp yada birini destekler nitelikte yazmazsan.
Eyinas öncelikle şunu söyleyeyim ben ervafurkanın yaptığınıda tasvip etmiyorum bugün topiğe girerken bunu yazmak vardı aklımda dikkat ettiysen ben onun yazdığı şeyleride beğenmedim zaten,yeni üyelik ilk mesaj hiç hoş değil eğer birşeyler yazacaksan kendi üyeliğinle yaz ama yeni üyelik alıp yazmanın hiç bir mantığı yok.
Bana yazdıklarına gelince hala aynı şeyleri söylüyorsun beim şikayetlendiğim şeyleri tekrar ediyorsun biz neden hocayı sorgulmaktan korkalım neden körü körüne inanalım bunun izahı ne olabilir Allah aşkına,biz olumsuzlukları yazmaktan çekiniyorsak senin yüzünden çekiniriz en fazla,baksana Tülay yazdı her fırsatta onu söylüyorsun,ben Arif beye ulaşamadık diyorum onu söylüyorsun,yazdığımız herşeyi c.peruyu eleştirmek için kullanıyorsun,olumlu yada olumsuz bir şey yazmaktan çekinir olduk artık.
Ben tese olduktan 5 sene sonra bir tedaviye başladım sonu iyi olur kötü olur bilemiyorum ama şimdilk gidişattan memnunum biz bu tedaviye başlarken kendimiz adına zaten durumumuzun çok zor olduğunu normal yoldan sperm çıkmasının muczie olacağını bilerek başladık.Benim eşime tedavi olabilmek bile okadar iyi geldiki psikolojik olarak sana anlatamam 5 yıl elimiz kolumuz bağlı oturduk da ne oldu elimize hiç bir şey geçmedi.Bizim önümüze kök hücreden ve evlat edinmekten başka bir seçenek çıktı,bizde bunu değerlendiriyoruz,Param gitmiş hiç önemli değil,malımı bırakacak bir evladım olmadıktan sonra neyapayım malı mülkü..

Slm kizlar saracoglunun kürlerini kullanan varmi aranizda??
Arkadaslar biz kullandik hatta jendisiyle ben telf konustum durumumuzu degerlerimizi soyledim ama bizim fsh 27iken bize keçiboynuzu gonderdi bitkisel gönderdi ama bi faydasi olmadi baska bir arkadadimin esinin az sperm i vardi onksr simdi cocuk sahibi ama azo icin en azından fsh önemli bizd afay

Hala eski cevaplarin pesindesin ve geçmişte yasiyorsun eyinas kiz bana ama yaziyorum tabiikide nedenler belli kişiler belli sebepler belli canim ortada bir cevaptada hocadan bahsetmeden yada geçmişten bahsetmeden yazmaya yenebilsen inankii
Sana tas atmiyorum gül veriyorum asla da kizmiyorumm
Bak yeni bir gelecek için mucadelini enerjinin buna harca lutfeeennn
Kapat artuk eski yazılan yasanilan burada yeni keşiflerini ne bileyim otlari dualari yaz ne olur
Dktr içinde yaz ama bukadar da ayni kişi ile mucadelen çok yorucu oluyor yeni bir teze acin var ve ne ile mücadeleye ediyorsun
Yapma bu kadar cimbiz ile çekme yazilanlari ve at artik o eski yasanilanlarii
Daha ne yapalim bilemedim sana dua iyi niyet ama sende biraz ggayret lutfeeenn.

Eyinas öncelikle şunu söyleyeyim ben ervafurkanın yaptığınıda tasvip etmiyorum bugün topiğe girerken bunu yazmak vardı aklımda dikkat ettiysen ben onun yazdığı şeyleride beğenmedim zaten,yeni üyelik ilk mesaj hiç hoş değil eğer birşeyler yazacaksan kendi üyeliğinle yaz ama yeni üyelik alıp yazmanın hiç bir mantığı yok.
Bana yazdıklarına gelince hala aynı şeyleri söylüyorsun beim şikayetlendiğim şeyleri tekrar ediyorsun biz neden hocayı sorgulmaktan korkalım neden körü körüne inanalım bunun izahı ne olabilir Allah aşkına,biz olumsuzlukları yazmaktan çekiniyorsak senin yüzünden çekiniriz en fazla,baksana Tülay yazdı her fırsatta onu söylüyorsun,ben Arif beye ulaşamadık diyorum onu söylüyorsun,yazdığımız herşeyi c.peruyu eleştirmek için kullanıyorsun,olumlu yada olumsuz bir şey yazmaktan çekinir olduk artık.
Ben tese olduktan 5 sene sonra bir tedaviye başladım sonu iyi olur kötü olur bilemiyorum ama şimdilk gidişattan memnunum biz bu tedaviye başlarken kendimiz adına zaten durumumuzun çok zor olduğunu normal yoldan sperm çıkmasının muczie olacağını bilerek başladık.Benim eşime tedavi olabilmek bile okadar iyi geldiki psikolojik olarak sana anlatamam 5 yıl elimiz kolumuz bağlı oturduk da ne oldu elimize hiç bir şey geçmedi.Bizim önümüze kök hücreden ve evlat edinmekten başka bir seçenek çıktı,bizde bunu değerlendiriyoruz,Param gitmiş hiç önemli değil,malımı bırakacak bir evladım olmadıktan sonra neyapayım malı mülkü..
ben demeyene kadar hiç fark etmediniz bu kim.ilk defa yazıyor diye.hemen eyinas yazdıklarından sıkıldık senin yüzünden topiğe girmek istemiyorum yazdınız.keşke akşam sorsaydın kimsin ilk üyelikle yazdığın msj ne.ben azından yazdıklarımın arkasındayım.kimseden korkmoyurom.hiç böyle yalancılıkla işim olmadı.bana iyi temennilerde bulunurken kendisinin yaptğı tezatlığa bak.ben yalancı değilim en azından.benim için iyi insan olmakta hayırlıdır.
vallahi ilk üyelik alan birinin yazısından sonra maşallah hepiniz alkış tuttunuz.bende sizin yüzünüzden yazamaz oldum.birşey soruyorum hop sen doktorcuğunla mutlu ol,şimdide kendi doktorunmu oldun,yahu saraçoğlu nun kürlerini yazdım bu biile başıma kalkıldı.akşam hiç demiyordunuz dur arkadaşım sen kimsin daha ilk yazdığın ne diye.hadi arkadaşlar diye sizleri ayaklandırdı.maşallah sizde hiç geçikmediniz.benim yazdıklarımı okuyun yada okumayın görün yada görmeyin.bu sadece sizin sorununuz.ben sizin hiç olumsuzlukları yazacağınıza inanmmıyorum.bak ben size rağmen çekinmiyorum .ne kaan hoca,ne selahattin hoca,nede celalettin hoca.hiçbiri umrumda değil.doğruyuda yanlışıda yazıyorum.başıma kalksaınız bile.sen nebidonun zararlarını bildiğin halde ve başka topikte sana testojeli sorduklarında zararlarını bildiğin halde eyinas öyle söylüyor.doktor bize bu yüzden 2 yıl dersen inanmam yazdıklarına.çünkü bunun zararını sende benim kadar biliyorsun.benim yüzümden sayfaya girmek istemediğini yazıp bana durumunu anlatmanıda samimi bulmuyorum kusura bakma.ben en sinirli anımda bile seni kırmamak için gayret ettim.ama sen reklam amaçlı üyelik yapan birinin gazıyla yazdıklarını görmedin.istersen bir oku ne yazmışım diye.tülayda tedavisinin yanlış olduğunu farketti bence.aslında oda benim gibi hayal kırıklığı yaşıyor.ben sana ariifi söylerken bunda polyana gibi bir hayır var deyip durduğunuz için yazdım.yoksa bana ne.olumlu şeyleri yazmaktan değil ama olumsuzlukları yazmaktan çekiniyorsunuz.burda birkaç arkadaş dışında yaşadığı olumsuzluğu yazanda yok.lütfen sizde temcit pilavı gibi amacımız evlat deyip durmayın.hepimiz bunu biliyoruz.
yanlış tedavi olmaktansa olmamak en iyisi biliyormusun.bak ben bunca yıl aldığımız tedaviye o kadar üzülüyorumki.olmazsakta değişmeyecekti sonuç.hepimizin amacı arkamızdan bir evlat bırakmak.farklı amaç olsaydı onu yapardık.amacım evlat diyede bu yoldaki dikenleri görmemek batsada canım yanmıyor demek herkesin harcı değil.

Hala eski cevaplarin pesindesin ve geçmişte yasiyorsun eyinas kiz bana ama yaziyorum tabiikide nedenler belli kişiler belli sebepler belli canim ortada bir cevaptada hocadan bahsetmeden yada geçmişten bahsetmeden yazmaya yenebilsen inankii
Kapat artuk eski yazılan yasanilan burada yeni keşiflerini ne bileyim otlari dualari yaz ne olur
Dktr içinde yaz ama bukadar da ayni kişi ile mucadelen çok yorucu oluyor yeni bir teze acin var ve ne ile mücadeleye ediyorsun
bak yapma böyle.iğneleyip durma lütfen.sen soru soruyorsun cevabına tahamül etmiyorsun.sana cevabı geçmişten vereceğim tabiki.şu an ortada olan birşey olsa onuda yazarım.dualarla sizilgileniyorsunuz varsa öğrendiğin yeni dua yaz onu.öğrenirim belki.ben mücadele ederken yorulmuyorum canım sen benim için kaygılanma.teşekkür ederim ben bu kadar düşündüğün için.

Arkadaslar biz kullandik hatta jendisiyle ben telf konustum durumumuzu degerlerimizi soyledim ama bizim fsh 27iken bize keçiboynuzu gonderdi bitkisel gönderdi ama bi faydasi olmadi baska bir arkadadimin esinin az sperm i vardi onksr simdi cocuk sahibi ama azo icin en azından fsh önemli bizd afay
bizden hormon falan sormamış.sekreteri direk kür önermiş ve yüzde otuz şans demiş.

sende benimle uğraşacak enerjiyi nerde buluyorsun bende buna şaşırıyorum.
tatlım enerjini bana değil tedavine bırak tatlım.
mesala hangi yazımdan rahatsız oldun tatlım.hangi yazıyı cımbızlla çekmişim.seninde iki dakikan biribirini tutmuyor be güzelim.benim gayret edecek hedefim yok.gayrete sen devam et tatlım.aynı temenileri senin için diliyorum.

Back
X