Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anne olduklarina eminmisin be telden yaziyorum okumak benim icin zor yazsiblar vencw eger anne oldularsa biraz vefa zaten çocukların 3 yasinda olmasi fgerekir zorlu dönemi atlatmuslar yani
evet eminim.burda çoğu anne olunca uğramıyor.valla gelmeyene zorl gelin zorlu dönemi geçtiniz diyemiyoruz.

Kaan bey de kimin tedavi oldgnu ve sonucu merak etmissnz biZ bu gruptayz kime iyi gelir ya da glmez onu bilemem ama biz sadece nette arastirark ve cok sayida dr tavsiyesi ile kaan beyde tedavi olduk sadece 6 ay ve bize herhngi bir igne vermedi sadece direk tese istiyrz dedik 6 ay dogl bslnmenzi dilerim dedi ve son 3 ay bir ilc verdi sperrm klitesni arttrci biz kndi adima konsyrm memnunduk ck sukur sonucu da aldik kismet olursa hftya dogumum var ve daha cok basari elde eden var cevremizde tabi ki cogu buraya yzmiyr ama tkdie kisilerin siz verim alamamasnnz dilerim bundn sonraki tedaviniz cok ck olumlu olsun hyrli gunlrr
Bebegini en hayi zamanda

Çünkü bizde burda o dönem kaan nin adi geçiyor diye gittik tese olmadik iyiki de olnadik cok şükür hatta en son attigim mail e cvp vermemiştir iyikide onla sonlandirdik su an c peru sa devam ediyiruz gelişmeleri var bekliyoruz bakalim inşaallah sonuc iyi olur
siz tese olmadık sperm bankasına yönlendirdi demişsiniz.bize tese elonge çıktı ve hiç böyle birşey demedi.
gerçekten siz tese olmadan bunu demişse bu hiç etik değil.
şimdi tedavinizde inişler çıkışlar yokmu.
gerçekten bende şuan kaan hocanın tedavisini merak ediyorum.

Lavinci bebegini en hayırlı zamanda kucağına almani diliyorum Allah yardimcin olsun iste bende onu soruyorum sizdeki azo nedeni hangi ilaçlar onlar nelerdi hic mi yoktu sperm Az mi vardi ilk tesede bulundu mu

Slm kizlar belki bir haftaya kadar tr ye gelcem kaan aydosa randevu verirse tabi muayne oncesi yapilmasi gereken testler varmis sonuclarini almak ayni gunde mumkunmu

yase2 sana cevap vermiyorum kaale almıyorum.seni yok sayıyorum.sense hala adımı ağzıma alıp beni kışkırtıyorsun.
ya daha ne yapayım seni yok asyıyorum.sen beni çok önemsiyorsun ve hala kavga için zırhlarını kuşanmışsın.ne yaparsan yap seni dikkate almayacağım.bende senin 10 sene önce tahlil yaptırmadan tüpbebek merkezi hikayenden sıkıldım ama napayım yazıyorsun yazmamı diyeyim senin gibi.bak beni uğraşıp sayfa işgalinden başka bir bilgin yok.sen beni kültürsüzlükle üslupsuzlukla suçluyorsun ama hayran kaldım senin üslubundan.beni savunan olmadığı halde elzemle uğraşmaktan bile zevk alıyorsun.elzemin dediği karşıda o kadar suçlu.senin bunu bile duymaya tahamülün yok.sen merak etme ben böyle biri gelip hadi yazın diyenlerden değilim.valla seni okumuyorum bile biliyormusun.herkes bazı şeyleri dağıtıkça sen bohça gibi seriyorsun.iki kelimeden öteye gidemiyorsun.ona sen yeni geldin buna beni anlatıyorsun.zaten burda olanın okuma yazması var.senin okuduklarını onlarda okuyor değilmi.kendini bu kadar önemseme bence.ve uğraşma benle.inan küfür bile etsen sana cevabım yok.

Slm kizlar belki bir haftaya kadar tr ye gelcem kaan aydosa randevu verirse tabi muayne oncesi yapilmasi gereken testler varmis sonuclarini almak ayni gunde mumkunmu
canım hayırlı olsun.sen bize yaz görüşme sonunu.bakalım yeni gelilmeler varmı.
bizde buna göre yol çizelim.
türkiyede hormon sonuçları sabah verip öğleden sonrasına alabiliyorsun.

Eyinas63 inisker cikislar var tabi en son haziran da spermatit oranimuza gore tahlil yapildi ondada germ bir önceki ne göre düştü bundan sonraki ne olacak bilmiyoruz bakalim inşallah iyi olur bakicaz

Eyinas63 inisker cikislar var tabi en son haziran da spermatit oranimuza gore tahlil yapildi ondada germ bir önceki ne göre düştü bundan sonraki ne olacak bilmiyoruz bakalim inşallah iyi olur bakicaz
hakkınızda hayırlısı olsun.dilerim çok sayıda sperm çıksın

Lavinci bebegini en hayırlı zamanda kucağına almani diliyorum Allah yardimcin olsun iste bende onu soruyorum sizdeki azo nedeni hangi ilaçlar onlar nelerdi hic mi yoktu sperm Az mi vardi ilk tesede bulundu mu
Allh razi olsun arkdsim dualrin icin en yakin zamnda buradaki tum arkdslrima nasip olsun bizdeki azosperm nedeni testis kynkliydi 26 yasinda esim kabakulk gecrmis ve her iki testiste iltihaplnmisti ve tum hucrelr olmus tabi bunu bizim annlttklrmzdan yola cikrk sabitledi kaan hoca ama yuzde yuz budur diyemem testisi gormeden dedi ve nitekim tese op.sobrasinda netlesti sebep kabakulk orsidi bizde hic sperm yoktu 3 kez test verdik sifir ilk tesede bulundu cok sukur beslnmye glince yediklerimize dikkt ettik sadece hocanin belli basli onerdgi birtakim gidlr vardi isirgn cayi havuc suyu incir ceviz vs gibi dedgim gibi bizim tedavimzdw olumsuz hicbir hareketini gormedik tabi durum sizin icin tam tersiymis o yuzden insAlhh bundan sonrasi sizn icn hyrli olsunn

lavinci canım;
Allah sana hayırlı bir doğum ve sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin. Rabb'im her gününüzü bir önceki günden daha mutlu etsin. Kaderi de, ömrü de hep temiz ve huzurlu olsun inşallah.
Tesekkur ederim arkadasim Alhh sizlere de en ykin zamnda nasip etsin hyrlsi ile saglikli salih evltrmz olsun..

Lavinci dualarim seninle rabbim bir avazda kurtulmayi nasip etsin.saglik ve mutlulukile anali babali büyütmeyi nasip etsiin.
İlk tedavinin yazmistin simdi doğumuna günler kaldi ikinizde rabbime emanet olun.
Biliyorum ki rabbim emanetini en iyi koruyandir.
Tesekkur ederim arkdsim cok sagol Alhh cumlemize nasip etsin saglikli hyrli evltlr dualrim hepimizle

Tesekkur ederim arkadasim Alhh sizlere de en ykin zamnda nasip etsin hyrlsi ile saglikli salih evltrmz olsun..
aminn canım hepimize inşallah.burdaki tüm arkadaşlarımıza.
rabbim herkese doğru seçimler nasip etsin. güzel sonuçlar nasip etsin.doğru doktorlarda buna vesile olsun.
oğluşunu bekliyorum bende sabırsızlıkla.dualarımdasın canım.
haftaya bugün hayat bir başka güzel olacak inşallah senin ve eşin için.öpüyorum canım.
doğumdan önce arıcam mutlaka seni.

yase2 sana cevap vermiyorum kaale almıyorum.seni yok sayıyorum.sense hala adımı ağzıma alıp beni kışkırtıyorsun.
ya daha ne yapayım seni yok asyıyorum.sen beni çok önemsiyorsun ve hala kavga için zırhlarını kuşanmışsın.ne yaparsan yap seni dikkate almayacağım.bende senin 10 sene önce tahlil yaptırmadan tüpbebek merkezi hikayenden sıkıldım ama napayım yazıyorsun yazmamı diyeyim senin gibi.bak beni uğraşıp sayfa işgalinden başka bir bilgin yok.sen beni kültürsüzlükle üslupsuzlukla suçluyorsun ama hayran kaldım senin üslubundan.beni savunan olmadığı halde elzemle uğraşmaktan bile zevk alıyorsun.elzemin dediği karşıda o kadar suçlu.senin bunu bile duymaya tahamülün yok.sen merak etme ben böyle biri gelip hadi yazın diyenlerden değilim.valla seni okumuyorum bile biliyormusun.herkes bazı şeyleri dağıtıkça sen bohça gibi seriyorsun.iki kelimeden öteye gidemiyorsun.ona sen yeni geldin buna beni anlatıyorsun.zaten burda olanın okuma yazması var.senin okuduklarını onlarda okuyor değilmi.kendini bu kadar önemseme bence.ve uğraşma benle.inan küfür bile etsen sana cevabım yok.

hahhaha sen gercekten cok komik bi insansin merak etme sana kufur etmem beni kendinle karistirma beli beni kaile almadigin ben onemsenecek bi insanim ve kendimi önemsiyorum sana tavsiyem bence sende kendini bunkadar rezil etme sende kendini onemse iki kelimeden oteye gidemeyen sensin peru saplantin gibi aylardir ayni seyleri yazan ben degilim sensin ben kimseyi sıkacak bi konu acmadim gecmise don bakalim ben kac defa anlatmisim ama gecmise dönüp bakmaya kalksak senin anlattıklarin ne olur bilemiyorum senin yazdiklarinin hicbirini üstüme alinmiyorum çünkü sen kendi yaptiklarini ben yapmisim gibi anlatiyorsun bi zahmet sen iki kelimeden oteye gitte baska seyler anlat artık insanlarin tevekkulunu bile polyannacılık gibi gorme bu arada ben seni onemsedigim icin yazmiyorum sen kesinlikle onemsenecek bi insan degilsin madem herkes istediğini ozgurce yazabilirmis bende istedigimi yazicam en azindan senin gibi burda olmayan insanlarin arkasindan konusarak yapmıyorum

aminn canım hepimize inşallah.burdaki tüm arkadaşlarımıza.
rabbim herkese doğru seçimler nasip etsin. güzel sonuçlar nasip etsin.doğru doktorlarda buna vesile olsun.
oğluşunu bekliyorum bende sabırsızlıkla.dualarımdasın canım.
haftaya bugün hayat bir başka güzel olacak inşallah senin ve eşin için.öpüyorum canım.
doğumdan önce arıcam mutlaka seni.
Ahh benim sevgili arkadasim guzel gonlune yuregine saglik senin kalbin cok temiz Alhhin izniyle guzel gunler ykindr cnimsinn evet hftya bugun hytmza 3.kisi girecek heyecnliyim amin cnim Alhh herkesi iyi ve dogru drlarla karsilastrsin herkesin amaci bir hyrli saglikli evlat rabbimz cok buyuk hepimize nasip olsun cnim sen de dualrimdasin her zamn tmm dgum oncesi konusrz insAlhh seninle opuyrm cnimm

hahhaha sen gercekten cok komik bi insansin merak etme sana kufur etmem beni kendinle karistirma beli beni kaile almadigin ben onemsenecek bi insanim ve kendimi önemsiyorum sana tavsiyem bence sende kendini bunkadar rezil etme sende kendini onemse iki kelimeden oteye gidemeyen sensin peru saplantin gibi aylardir ayni seyleri yazan ben degilim sensin ben kimseyi sıkacak bi konu acmadim gecmise don bakalim ben kac defa anlatmisim ama gecmise dönüp bakmaya kalksak senin anlattıklarin ne olur bilemiyorum senin yazdiklarinin hicbirini üstüme alinmiyorum çünkü sen kendi yaptiklarini ben yapmisim gibi anlatiyorsun bi zahmet sen iki kelimeden oteye gitte baska seyler anlat artık insanlarin tevekkulunu bile polyannacılık gibi gorme bu arada ben seni onemsedigim icin yazmiyorum sen kesinlikle onemsenecek bi insan degilsin madem herkes istediğini ozgurce yazabilirmis bende istedigimi yazicam en azindan senin gibi burda olmayan insanlarin arkasindan konusarak yapmıyorum[/QUOTE
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

herkese merhaba..
merak edenler için yazayım ervafurkan bendimm..
eyinas olmaması için beduua ettiği,ama RABİM nasip ettğinde çocuklarımıza koyacağım isimlerdi.
erva Furkan olarak yazdığım herşeyinn arkasındayım.
aynı şeyleri tekrar etmenın bir anlamı yok.
eyinası daha önce güzellikle uyardık olmadı
arkadaşlar tartıştı olmadı
ne zaman bu forumda tartışma hakaret olduysa herşeyin merkezinde nasıl olup bitiyorsa o var.
bide ben şansımı deneyeyim dedim ama, seçtiğim yolun doğruluğu tartışılır ama
aslında buna gerek yokmuş adminin de dediği gibi şikayet edilebilirmiş bunca ay c. perunun doktorluğuna ,şahsına, onda tedavi olan biz hastalara yaptığı hakaretler.
,ama kin nefret gözünü kör etmiş ne desek farklı yerlere çekiyor, baş edemeyince de bedduaya sarıldı. ki ben o vakte kadar ona duayla yaklaşıyordum.
hesap banlandığı için girip açıklama yapamadım, ortadan kaybolmadım yani.
yeni hesap açmadan önce buralara tedavi hakkında bişeyler yazmaya korkar olduk,
iyi bişey yazsak hayrancı, akılsız, kör, yandaş, umut taciri, zengin, fanatik olduk.
tedavide ki sıkıntılardan yazsak, test tarihi ertelense hemen bir cevap, kargo gelmese bir cevap, hocaya ulaşamasak bir cevap, test sonuçlarına bir dünya cevap, hep aynı kişi tarafından, hep aynı cevaplar..
gerçekten artık o kadar bunalttı ki, benim gibi yumuşak huylu birini bile çıldırttı.
eyinasın şimdiye kadar yazdıklarını linki aşağıda :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/3347424/
biraz geriden başlayıp okuyun o zaman beni daha iyi anlayacaksınız.
ha istiyenler için buda benim profilim:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/3347514/
tabi bide erva Furkan olarak yazdığım mesajlar var.
bunları okuyup ona göre fikirlerinizi oluşturun.
buraya gelip yazın diye çağırdım arkadaşlara gelince kimseyi buraya geli c. peruya övğüler yağdırın demedim. tam aksine tedavi konuşalım yanlışıyla doğrusuyla, fayda sağlayacağımız şekillerde konuşalım istedim.
evet tedavinin yanlış olduğunu düşünen kişler geldi, iyi olduğunu düşünenlerde geldi, bizde eyinas dışındaki kişilerin fikirlerini de öğrenmiş olduk.
benim yüzümden onun saldırılarına maruz kalan arkdaşlardan hem onun adına hemde kendi adıma özür dilerim.
bir kez daha burada gördük ki şirret insanlar her zaman baskın çıkar.
CAHİL OLUPTA KENDİNİ ALİM SANAN İNSANLARDAN ALLAHA SIĞINIYORUMM. vesselam..

canım hayırlı olsun.sen bize yaz görüşme sonunu.bakalım yeni gelilmeler varmı.
bizde buna göre yol çizelim.
türkiyede hormon sonuçları sabah verip öğleden sonrasına alabiliyorsun.
Saol canim insallah rabbim güzel haberleri duymayi nasip ederde bende sizlerle paylasirim

SABIR ÜZERİNE BİR YAZI ...
İman eden bir insanın yeryüzünde denemeden geçirildiğinin bilincinde olması, olayları gelecekten izlemesinin de yolunu açar. Pekiacaba "olup bitenleri gelecekten izlemek" ne demektir?

Bir insanın karşısına, ne kadar büyük bir zorluk ve sıkıntı çıkarsa çıksın, bu durum kesinlikle geçicidir. Örneğin bir kişi yapmadığı bir şeyle suçlanıp, haksızlığa uğrayabilir. Ama gerçeğin ortaya çıkacağı bir zaman mutlaka gelecektir. Eğer haksızlığa uğrayan kişinin mağduriyeti dünyada son bulmayacak olsa bile, hesap günü onu haksızlığa uğratan kişiler mutlaka yaptıklarının karşılığını göreceklerdir. Aynı şekilde haksızlığa uğrayan kişi de, bu duruma sabrettiği için hesap günü güzel bir karşılık umabilecektir. Zaman hızla ilerlemektedir ve dünyadaki her olay gibi bu olay da göz açıp kapayıncaya kadar geçen bir süre içinde son bulacaktır. Ayrıca Kuran'da Müslümanlar için her zorluğun yanında bir de kolaylık yaratılacağı haber verilmiştir:
Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır. Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır. (İnşirah Suresi, 5-6)

İşte iman eden insan Rabbimizin sonsuz adaletine güvenir, zorluğun ardından gelecek kolaylığı bekler ve içinde bulunduğu durumdan dolayı ümitsizliğe kapılmaz. Yaşadığı zorlukların gerek dünyada, gerekse ahirette, karşısına bir güzellik olarak çıkacağını hatırlar. İşte bu, insanın olup bitenleri gelecekten izleyebilmesidir.

Müslüman kaderin izleyicisi olduğunu bilir. Bu sırrın bir güzelliği olarak da herşeyi büyük bir tevekkül, teslimiyet ve sabır içinde izler. Olayların nasıl gelişeceği konusunda da herhangi bir müdahele, engelleme ya da durdurma imkanı olmadığının bilincindedir. "… Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216) ayetini kesinlikle aklından çıkarmaz. Nitekim Allah kullarına, "eğer iman etmişlerse" başlarına gelen her musibetin sonunun mutlaka güzellik ve hayır olacağını müjdelemiştir. Bu musibetler müminin kendisini eğitmesine, imani konularda derinleşmesine, ahlakını güzelleştirmesine, olgunlaşmasına ve cennetteki derecesinin artmasına birer vesiledir.

Back
X