herkese merhaba..
merak edenler için yazayım ervafurkan bendimm..
eyinas olmaması için beduua ettiği,ama RABİM nasip ettğinde çocuklarımıza koyacağım isimlerdi.
erva Furkan olarak yazdığım herşeyinn arkasındayım.
aynı şeyleri tekrar etmenın bir anlamı yok.
eyinası daha önce güzellikle uyardık olmadı
arkadaşlar tartıştı olmadı
ne zaman bu forumda tartışma hakaret olduysa herşeyin merkezinde nasıl olup bitiyorsa o var.
bide ben şansımı deneyeyim dedim ama, seçtiğim yolun doğruluğu tartışılır ama
aslında buna gerek yokmuş adminin de dediği gibi şikayet edilebilirmiş bunca ay c. perunun doktorluğuna ,şahsına, onda tedavi olan biz hastalara yaptığı hakaretler.
,ama kin nefret gözünü kör etmiş ne desek farklı yerlere çekiyor, baş edemeyince de bedduaya sarıldı. ki ben o vakte kadar ona duayla yaklaşıyordum.
hesap banlandığı için girip açıklama yapamadım, ortadan kaybolmadım yani.
yeni hesap açmadan önce buralara tedavi hakkında bişeyler yazmaya korkar olduk,
iyi bişey yazsak hayrancı, akılsız, kör, yandaş, umut taciri, zengin, fanatik olduk.
tedavide ki sıkıntılardan yazsak, test tarihi ertelense hemen bir cevap, kargo gelmese bir cevap, hocaya ulaşamasak bir cevap, test sonuçlarına bir dünya cevap, hep aynı kişi tarafından, hep aynı cevaplar..
gerçekten artık o kadar bunalttı ki, benim gibi yumuşak huylu birini bile çıldırttı.
eyinasın şimdiye kadar yazdıklarını linki aşağıda :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/3347424/
biraz geriden başlayıp okuyun o zaman beni daha iyi anlayacaksınız.
ha istiyenler için buda benim profilim:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/3347514/
tabi bide erva Furkan olarak yazdığım mesajlar var.
bunları okuyup ona göre fikirlerinizi oluşturun.
buraya gelip yazın diye çağırdım arkadaşlara gelince kimseyi buraya geli c. peruya övğüler yağdırın demedim. tam aksine tedavi konuşalım yanlışıyla doğrusuyla, fayda sağlayacağımız şekillerde konuşalım istedim.
evet tedavinin yanlış olduğunu düşünen kişler geldi, iyi olduğunu düşünenlerde geldi, bizde eyinas dışındaki kişilerin fikirlerini de öğrenmiş olduk.
benim yüzümden onun saldırılarına maruz kalan arkdaşlardan hem onun adına hemde kendi adıma özür dilerim.
bir kez daha burada gördük ki şirret insanlar her zaman baskın çıkar.
CAHİL OLUPTA KENDİNİ ALİM SANAN İNSANLARDAN ALLAHA SIĞINIYORUMM. vesselam..