Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz emre bakırcıoğlu ndan randevu aldık cnm bu ayın 12sinde.çok araştırdık kaan beyle emre bey arasında kararsız kaldık.kaan bey bize uzak olduğu için emre bey de karar kıldık sonunda.

bunu bende yapıyorum cnm bende üzülüp ağlıyorum hele hamile birini görünce iyice çöküyorum.

biz emre bakırcıoğlu ndan randevu aldık cnm bu ayın 12sinde.çok araştırdık kaan beyle emre bey arasında kararsız kaldık.kaan bey bize uzak olduğu için emre bey de karar kıldık sonunda.
bende istanbuldan gidiyorum kaan hoca bu konuda profösör bence ona gidene kadar kaan hocaya email at canım kendine hasta formu aç eşinin adına oraya yaz o ne diycek.

Canım Arkadaşlarım....
Hepinizi çok severim bilin istedim.
Hepiniz duamdasınız.
Eski arkalaşlarım aynı devam ben daha birşeyolduğu yok.
Yeni arkadaşlarım tez zamanda şifalar dilerim.
Hepinizi öperim.

çok teşekkür ederim cnm.Allah razı olsun aynen burdaki herkez benimde dualarımda.Rabbim hepimizin dualarını kabul buyurur inşallah.sizinde mi azospermi sorununuz?

canım bızde sorun ne anlamadık sımdı hormonlarında sorun cıktı azosperm canlı hücre yok klomen dıye bı ılac kullanıyor 3 gun sdonra doktora gıdecez ınsallah
2sene once varıkoselden amelıyat oldu yıne tekrarlamış sol tarafta sag tarafta da 3 mm kıst cıktı ama tedavı onermedı dojtor ne yapacaz bılmıyoruz cnm

klomen benim eşimde kullandı cnm malesef bi yararı olmadı,inşallah size yarar.benim eşimde azospermi var.tüm sonuçlar normal genetik falan hepsi normal cnm fsh düşündürüyo işte bizi biraz fsh11.72 bizde.bu ayın 12sinde emre bakırcıoğlu na gidicez bakalım ne diyecek?sizin doktorunuz kim?

klomen benim eşimde kullandı cnm malesef bi yararı olmadı,inşallah size yarar.benim eşimde azospermi var.tüm sonuçlar normal genetik falan hepsi normal cnm fsh düşündürüyo işte bizi biraz fsh11.72 bizde.bu ayın 12sinde emre bakırcıoğlu na gidicez bakalım ne diyecek?sizin doktorunuz kim?
anladım cnm allah açıl sıfalar verır ınsallah cok zor bı durum bu azosperm bız marasta oturuyoruz antebe gıdıyoruz doktora esmın ıs yerınden ızın vermıyolar gıdemıyoz ama ınsallah ıse yarar ama ben tıkanıklıktan suphelenıyorum

amin hepimize versin inşallah aslında bizde tıkanıklıktan şüpheleniyoruz cnm ama tıkanıklık fsh değeri düşük olanlarda oluyomuş.inşallah öyledir sizin

canım bızde sorun ne anlamadık sımdı hormonlarında sorun cıktı azosperm canlı hücre yok klomen dıye bı ılac kullanıyor 3 gun sdonra doktora gıdecez ınsallah
Insallah iyi haberler alirsiniz doktorunuz kim peki tese fln olcakmi esiniz bisey dedimi doktor

Back
X