Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aminnn canim aminnn. Bende cok dua ediyorum. Elimi acmasam dilim soylemese yuregim hep duaci.. her nefesim de Rabbim var ve aklim da hep bize verdigi bu sinav var.. gecem gunduzum yasantimda hatta uykumda bile bu düşünce var.. surekli dua ediyorum sürekli yalvariyorum Rabbime.. hem bizim icin bi aile olabilelim diye.. hemde sizler icin. Bu istegi veren Rabbim insallah sonucunu da güzel eyler.. hepimizin dualari kabul olsun insallah.
:KK42:Amin canim insallah. Benim yasantim da ayni senin gibi. Sanki beni anlattin biliyor musun canim. Allah duasi kabul olan kullarindan eylesin canim benim

Kizlar aranizda demirdikenli macun kullandiran var mi esine. Ben biraz arastirdimda cok yararliymis demirdikeni (tribulus terrestris)

kızlar bakın biz gittik gördük dediğim gibi doktor bey çok cana yakın,güleryüzlü ve içten,hatta bi abi gibi konuşup derdinizi anlatabilirsiniz.birincide yada ikincide daha mnceki tedavilerinden olumlu sonuç alamayanlar gidip derdini anlatsın bence zaten o uygun görürse tekrar önerir size.şu fsh oranınıda kafanıza takmayın.önceki msjlarmda yazdığım gibi fsh oranının yüksek yada düşük olup yada normal olması sperm bulup bulamayacağımızın habercisi değil dedi defalarca sordum hatta.laboratuvar ortamını da srdum aynı şekilde hem doktor bey e hem de yanındaki sekreterine,endişe etmeyin.dediği şey sadece benim ikinci yada üçüncü teseyi yapmam aslında benim işime gelir ben bu yüzden para kazanıyorum ama ne gerek var insanları umutlandırmaya dedi.sadece ilk yada ikinci microtesede yaptırdığı merkez konusunda tedirgin olanlara önerebilirim bir de burada denemeyi dedi,söylediği mantıklı aslında düşününce.ilaç tedavisine zaten hiç olumlu bakmıyo kesinlikle.

kızlar bakın biz gittik gördük dediğim gibi doktor bey çok cana yakın,güleryüzlü ve içten,hatta bi abi gibi konuşup derdinizi anlatabilirsiniz.birincide yada ikincide daha mnceki tedavilerinden olumlu sonuç alamayanlar gidip derdini anlatsın bence zaten o uygun görürse tekrar önerir size.şu fsh oranınıda kafanıza takmayın.önceki msjlarmda yazdığım gibi fsh oranının yüksek yada düşük olup yada normal olması sperm bulup bulamayacağımızın habercisi değil dedi defalarca sordum hatta.laboratuvar ortamını da srdum aynı şekilde hem doktor bey e hem de yanındaki sekreterine,endişe etmeyin.dediği şey sadece benim ikinci yada üçüncü teseyi yapmam aslında benim işime gelir ben bu yüzden para kazanıyorum ama ne gerek var insanları umutlandırmaya dedi.sadece ilk yada ikinci microtesede yaptırdığı merkez konusunda tedirgin olanlara önerebilirim bir de burada denemeyi dedi,söylediği mantıklı aslında düşününce.ilaç tedavisine zaten hiç olumlu bakmıyo kesinlikle.
Canim cok sagol yine umitlendirdin beni. Fsh ı düsürmek icin verilen hormonlar eslerimizi olumsuz yonde cok etkiler diye dusununlerdenim. Ben Emre beye gormeden guvendim de labaratuvar olayi aklima takiliyor canim. O fulyada hastane uzak midir? Yumurtalar spermler mesafe varsa olumsuz etkilenir mi? Bunun gibi sorular kafama takiliyor. Hayirlisi olsun insallah. Allahım gecenin bu vaktinde kimin nerede derdi istegi varsa sen yardimci ol, cöz Yarabbim.

Arkadaslar allahın izniyle hepimizin duasi kabul olacak bir gün bizim de çocuklarımız olacak ons 2015 te hepimiz hamiş kalır bebeklerimizi elimize alırız insss aminnn bizim de sorunumuz azosperm bir tüp bebek tedavisi olduk olumsuz sonuçlandı eşim mikro tese oldu 2 canlı sperm 4 cansız sperm bulundu şimdi bir arkadaş sayesinde istanbulda Cemalettin peru dr la görüş kendisine gidip eşimin tedavisini orda yapacaz ins hersey çok iyi olur çünkü çok yoruldum bıktım sıkıldım bunalimdaydim resmen

Canim panik yapma bak 2 tese de cikmis 3. De cikmamasi icin bi.sebep yok senn tam bi baglilikla Allaha birak eminim ben Allahin izniyle insallah 3.de de cikacakk
Destegin icin tesekkur ederim canim. Amin insallah cikar. Dua ediyorum etmem mi. Dilim soylemese kalbim konusuyor dua ediyor. Hepimizin yuzu bu yil gulsun insallah

amin cnm inşallah.anladım seni de zaten ameliyatları o söylediğim Ulus daki Liv Hospital da yapıyo ki
Hastaneyi ogrendim senden canim sagol. Takmayayim di mi Büşra :110:Emre beyle gorusmek icin bu ay sonunda benim tahlil sonuclarimi da alip gidicez insallah

Kızlar günaydın... :KK68::KK68: ben anneme sordum LİV hospitalı.. Benim annem acıbademde hemşire.. İyi bir hastane dedi. benim duyumlarım hep bu yönde dedi. Bide sorcak dr.lara araştırcak.. yeterli mi değil mi diye.. Ben buradan yazarım kızlar biraz rahatlayalımmmmmm :KK37::KK37::KK37:

Kızlar günaydın... :KK68::KK68: ben anneme sordum LİV hospitalı.. Benim annem acıbademde hemşire.. İyi bir hastane dedi. benim duyumlarım hep bu yönde dedi. Bide sorcak dr.lara araştırcak.. yeterli mi değil mi diye.. Ben buradan yazarım kızlar biraz rahatlayalımmmmmm :KK37::KK37::KK37:
Ayyy evet canim ya o kadar cok ihtiyacimiz var ki rahatlamaya. Tesekkur ederiz :KK5:

Aminnn canim aminnn. Bende cok dua ediyorum. Elimi acmasam dilim soylemese yuregim hep duaci.. her nefesim de Rabbim var ve aklim da hep bize verdigi bu sinav var.. gecem gunduzum yasantimda hatta uykumda bile bu düşünce var.. surekli dua ediyorum sürekli yalvariyorum Rabbime.. hem bizim icin bi aile olabilelim diye.. hemde sizler icin. Bu istegi veren Rabbim insallah sonucunu da güzel eyler.. hepimizin dualari kabul olsun insallah.

Canimm insallah iyi olur sonuclarin icin biraz rahatlamistir. Tese olacaginiz tarih belli mi canim sizin testleriniz tam cunku demi

Rahatlamasına rahatladm cnm da bakalım çıkacak mı kesin microtese de?kesin çıkacağımı bilsem varımı yoğumu herşeyimi feda ederdim,ya çıkmazsa diye stres sardı şimdi de.evet cnm bizim tahlillerimizin hepsi tamdı.zaten eğer genetik testini yaptırmayıp giden olursa gitmeden önce kesin yaptırsın yani,çünkü yaptırmadan giden olursa emre bey yaptırılmasını istiyo.bu arada bazı hastaların genetiğinde bozukluk çıktığı halde o tür hastalardan bile bazen sperm elde edebiliyoruz dedi.bi de tesede sperm bulunursa doktor bey dondurulmasından yana pek değil,sıcağı sıcağına daha iyi olur dedi.bu arada dondurmak isteyenler olursa dondurma işlemi 1yıl ücretsiz,1yılın sonunda dondurulma işlemi için sanırım kira alıyolarmış.biz zamana daha karar vermedk cnm,çünkü bizde sperm bulunursa dondurulmadan yaptrmak istiyoruz ve bu yüzden benm de eşim ameliyat olmadan önce hazırlanmam gerekecekmiş bunun içinde 3-4 istanbul a gidip gelmem gerekecek yani maddiyat zorlanıcak işte bu yüzden ilk önce bütçemizi ayarlamamız lazım.ameliyat gününü zamanını bize bıraktı cnm

Back
X