Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar selam 3 ay geçti varikosel ameliyatimizdan test olduk bugün degerlerde hicbir değişiklik yok bastan sona sifir, sadece 0,1 yuvarlak hucremiz var, boşlukta gibiyim hersey Allahtan...

Canim hangi doktor icine sinerse onda yaptir netten videolarina bak karari ver
Videoyu izledim de hastanenin videosu Turkce olaydi iyiydi :KK64:icimde Emre beye karsi cok guven var. Insallah emeklerimiz bosa cikmaz. Sizde durum nedir canim? Onceden sordu isem de kusuruma bakma canim:KK58: hangi sehirdesiniz? Nerede hangi doktorda tedavi goruyorsunuz canim?

post: 38842604, member: 634433"[QUETE\]Kizlar selam 3 ay geçti varikosel ameliyatimizdan test olduk bugün degerlerde hicbir değişiklik yok bastan sona sifir, sadece 0,1 yuvarlak hucremiz var, boşlukta gibiyim hersey Allahtan...[/QUOTE]
Oncelikle gecmis olsun. Cok erken canim ameliyatiniz daha yeni sayilir. Bence bir 6 ay sabredin, insallah duzelir hersey yuzunuz ve hepimizin yuzu guler insallah :KK66:

Rahatlamasına rahatladm cnm da bakalım çıkacak mı kesin microtese de?kesin çıkacağımı bilsem varımı yoğumu herşeyimi feda ederdim,ya çıkmazsa diye stres sardı şimdi de.evet cnm bizim tahlillerimizin hepsi tamdı.zaten eğer genetik testini yaptırmayıp giden olursa gitmeden önce kesin yaptırsın yani,çünkü yaptırmadan giden olursa emre bey yaptırılmasını istiyo.bu arada bazı hastaların genetiğinde bozukluk çıktığı halde o tür hastalardan bile bazen sperm elde edebiliyoruz dedi.bi de tesede sperm bulunursa doktor bey dondurulmasından yana pek değil,sıcağı sıcağına daha iyi olur dedi.bu arada dondurmak isteyenler olursa dondurma işlemi 1yıl ücretsiz,1yılın sonunda dondurulma işlemi için sanırım kira alıyolarmış.biz zamana daha karar vermedk cnm,çünkü bizde sperm bulunursa dondurulmadan yaptrmak istiyoruz ve bu yüzden benm de eşim ameliyat olmadan önce hazırlanmam gerekecekmiş bunun içinde 3-4 istanbul a gidip gelmem gerekecek yani maddiyat zorlanıcak işte bu yüzden ilk önce bütçemizi ayarlamamız lazım.ameliyat gününü zamanını bize bıraktı cnm
Busracim insallah bol bol kazanir ve tedavinize baslarsiniz. ALLAH isinizi rast getirsin. Sende bir sikinti yok degil mi? Hormonlar yada yumurtalarda?

Eyinass canım dün seni rüyamda gördüm hayırdır inşallah umreye gidiyordun bende seni arayıp dua istiyordum Rabbim hayra çıkarsın inşallah bu rüyayı ikimiz içinde
canım rüyan hayra çıksın inşallah.biz tedavileri bırakıp umreye niyet ettik.inşallah gidersem haber ederim sana dua ederim.sen bu rüyayı gördüğünde ablamın doğumu için yanına gitmiştim.cuma günü sezeryanla kızımız oldu.ben perşembeden gitmiştim dün geldim.kimbilir ablam benim için dua etmiştir belkide.inşallah duası kabul olur.bizim seninle ve denizbulutla evlenme senemiz aynıydı.eskiden evlilik tarihini gösteren takvimden bakıyordum ve aynı dönemde evlenenler dikkatimi çekerdi.siz spermi gördünüz ve inşallah evladınızada sahip olursun.

saydin 78;amin cnm inşallah ama dediğim gibi biraz kendimizi toparlamamız gerekiyo büyük ihtimal yaza bırakıcaz ameliyat işini eşimin yıllık iznine denk getiricez.bende sorun yok bu arada

Hayırlı cumalar canlar nasılsınız ben biraz sıkıntıdayım eşim endoskopi çektirdi parça alındı sonucu 1ay sonra çıkacakmış inşallah sonucu temiz çıkar dualarınıza çok ihtiyacım var içinizden ne geçiyorsa eşimin hayırlı temiz sonuç alması için dua okuyabilirmisiniz şimdiden okuyan ve okumayan herkesten Allah cc razı olsun
çok ama çok geçmiş olsun tatlım.eşinin midesindemi sıkıntı.bir ara ciğerleriyle sıkıntısı vardı.inşallah geçer bu sancılı günler canım.rabbim korktuğunuzla sınamasın inşallah.

post: 38842604, member: 634433"[QUETE\]Kizlar selam 3 ay geçti varikosel ameliyatimizdan test olduk bugün degerlerde hicbir değişiklik yok bastan sona sifir, sadece 0,1 yuvarlak hucremiz var, boşlukta gibiyim hersey Allahtan...
Oncelikle gecmis olsun. Cok erken canim ameliyatiniz daha yeni sayilir. Bence bir 6 ay sabredin, insallah duzelir hersey yuzunuz ve hepimizin yuzu guler insallah :KK66:[/QUOTE]
Insallah rabbim hepimize sifa versin,ben kabul ettim ama eşim zor duruyor ayakta hala hastanedeyiz,doktor gorecek,direk tüp bebek diyo

Sagol canim Allah razi olsun cumlemizin evladini insallah biz bursadayiz canim cok seyler denedi esim bitkiseldi ilacti.ilk yesilex diye bi urun kullandi yanlis olmassa 4 aylik kullanimdan sonra 1-2 sperm 4-5 olu hucre cikti testte kaan aydosa da gitti onun ilaclarini kullandi asil panax ve e1 kullandiktan sonra (6ay kullanimdan sonra) sayi 1 milyona yakin cikti sukur daha sonra da kullanmaya devam etti hic dondurulmadi sperm 3 kere tup bebek denedik test vererek gerceklesti denemeler ve 3. de tuttu Allahin izniyle
Merhabalar, Bursada nerede tüp tedavisi gördünüz öğrenebilirmiyim?

çok ama çok geçmiş olsun tatlım.eşinin midesindemi sıkıntı.bir ara ciğerleriyle sıkıntısı vardı.inşallah geçer bu sancılı günler canım.rabbim korktuğunuzla sınamasın inşallah.
Allah razı olsun canım evet midesinde yutkunmasında zorluk çekiyormuş dr mide ve yemek borusundan patoloji istedi 1 ay sonra sonuç çıkacak inşallah sizlerin de duasıyla temiz çıkar .geçen defada ciğerinde sorun vardı bt sonucunda 2cmlik nodül görülmüştü dr 4ay sonra yine çektirin karşılaştıralım dedi ama çektirmedi eşim çünkü bu filimleri çektirmek vücuda daha çok zarar veriyormuş şimdide bu sıkıntısııkınca çok korktum Rabbim korktuklarımızdan emin eğlesin inşallah dua edin eşim için

Allah razı olsun canım evet midesinde yutkunmasında zorluk çekiyormuş dr mide ve yemek borusundan patoloji istedi 1 ay sonra sonuç çıkacak inşallah sizlerin de duasıyla temiz çıkar .geçen defada ciğerinde sorun vardı bt sonucunda 2cmlik nodül görülmüştü dr 4ay sonra yine çektirin karşılaştıralım dedi ama çektirmedi eşim çünkü bu filimleri çektirmek vücuda daha çok zarar veriyormuş şimdide bu sıkıntısııkınca çok korktum Rabbim korktuklarımızdan emin eğlesin inşallah dua edin eşim için
rabbim sağlıkla imtihan etmesin.sağlık en büyük zenginlikmiş.inşallah temiz çıkar.
insanın sağlığı ve huzuru gibisi yokmuş bu dünyada.

canım rüyan hayra çıksın inşallah.biz tedavileri bırakıp umreye niyet ettik.inşallah gidersem haber ederim sana dua ederim.sen bu rüyayı gördüğünde ablamın doğumu için yanına gitmiştim.cuma günü sezeryanla kızımız oldu.ben perşembeden gitmiştim dün geldim.kimbilir ablam benim için dua etmiştir belkide.inşallah duası kabul olur.bizim seninle ve denizbulutla evlenme senemiz aynıydı.eskiden evlilik tarihini gösteren takvimden bakıyordum ve aynı dönemde evlenenler dikkatimi çekerdi.siz spermi gördünüz ve inşallah evladınızada sahip olursun.
Amin canım inşallah hayra çıksın umreyede gitmen nasip olur duaya çok ihtiyacımız var yiğeninde analı babalı büyüsün darısı başına inşallah sizde yüzü gülenlerden olursunuz ben 2004 ağustosta evlendim canım denizbulutla sanırım 1 gün vardı aramızda o takvim güzel oluyordu .çok şükür eşimde sperm bulunmuştu ama tükettik onları ve bebişim olmadı kısmet Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah herkesin eşinde sperm bulunur bunu canı gönülden istiyorum

Amin canım inşallah hayra çıksın umreyede gitmen nasip olur duaya çok ihtiyacımız var yiğeninde analı babalı büyüsün darısı başına inşallah sizde yüzü gülenlerden olursunuz ben 2004 ağustosta evlendim canım denizbulutla sanırım 1 gün vardı aramızda o takvim güzel oluyordu .çok şükür eşimde sperm bulunmuştu ama tükettik onları ve bebişim olmadı kısmet Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah herkesin eşinde sperm bulunur bunu canı gönülden istiyorum
amin canım.bebek çok güzel ve çok yorucuymuş ama.eşime dedimki alışmışız bunca yıl rahatlığa bu bile nimetmiş aslında.gece sabaha kadar çocuk bakmak zormuş vallahi.ablamın 3. kızı.ortancasıyla bu bebek arasında 2 yaş var.sürekli sabaha kadar ortancay süt ısıttım bebeğe mama verdim.sezeryan olunca zaten ablam için çok zor ve sıkıntılıydı.eve geldiğimden beri sürekli uyuyyorum sabaha kadar kımıldaman uyumuşum.sanki bir ton yük kaldırmışım.herşeyin güzelliği ayrıymış biliyormusun..belkide ablam benimde bu rahatlığıma imrenmiştir.kızcağız sabaha kadar uyuyamadı.ilgi isteyen 3 çocuk ve ameliyat.çok zor onun için.bende 5 eylül 2004 te evlendim.eşin tekrarmı tese olacak başka denemeniz için.hakkınızda hayırlısı olsun canım.

Canim benim cok gecmis olsun. Onemli olan saglik, esinin sonucu iyi cikar insallah. Allah eslerimizi korusun basimizdan eksik etmesin. Insallah once sagliginiza sonra bebiginize kavusursunuz.

Canım 4-5 defa verdi merkezde iki ay içinde 3 ünde hiç çıkmadı birinde 100 bin çıktı hepsi hareketsiz birinde de 115 bin çıktı onlar donduruldu ileri hızlı yok onda da %6 yerinde hareketli var. 115 bin var dondurulmuş
canım gözün aydın.hamileymişsin.gelip haber vermedin.

amin canım.bebek çok güzel ve çok yorucuymuş ama.eşime dedimki alışmışız bunca yıl rahatlığa bu bile nimetmiş aslında.gece sabaha kadar çocuk bakmak zormuş vallahi.ablamın 3. kızı.ortancasıyla bu bebek arasında 2 yaş var.sürekli sabaha kadar ortancay süt ısıttım bebeğe mama verdim.sezeryan olunca zaten ablam için çok zor ve sıkıntılıydı.eve geldiğimden beri sürekli uyuyyorum sabaha kadar kımıldaman uyumuşum.sanki bir ton yük kaldırmışım.herşeyin güzelliği ayrıymış biliyormusun..belkide ablam benimde bu rahatlığıma imrenmiştir.kızcağız sabaha kadar uyuyamadı.ilgi isteyen 3 çocuk ve ameliyat.çok zor onun için.bende 5 eylül 2004 te evlendim.eşin tekrarmı tese olacak başka denemeniz için.hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Allah bagislasin bebeginizi canim. Insallah hepimizin bebegi olur. Ben olsa uykusuz kalmaya da raziyim :110:

Allah bagislasin bebeginizi canim. Insallah hepimizin bebegi olur. Ben olsa uykusuz kalmaya da raziyim :110:
canım allah razı olsun.dierim ömrü güzel annesine babasına hayırlı evlat olur.bende razıyım canım bebeğim olsun uykusz kalayım.ama uykusuzluk çok zormuş.gece uykusuzluk gündüz çocuklar ablamın işi çok zor.

canım allah razi olsun.dierim ömrü güzel annesine babasına hayırlı evlat olur.bende razıyım canım bebeğim olsun uykusz kalayım.ama uykusuzluk çok zormuş.gece uykusuzluk gündüz çocuklar ablamın işi çok zor.
Aminnn canim. Ama katlaniriz ya uykusuzluga bence ;) Allah hepimizin gonlune gore versin

Back
X