Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım immatür germ hücre oranının total germ hücre oranı %95 çıkmış eskileri okuduğumda böyle olursa sperm çıkışı başlamıştır gibi şeyler yazıyordu herkesin genelde % 100 çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam canım yanlış bilgi vermek istemem bilen arkadaşlar açıklar inş
Telden yazamamisim canim

amin canım.bebek çok güzel ve çok yorucuymuş ama.eşime dedimki alışmışız bunca yıl rahatlığa bu bile nimetmiş aslında.gece sabaha kadar çocuk bakmak zormuş vallahi.ablamın 3. kızı.ortancasıyla bu bebek arasında 2 yaş var.sürekli sabaha kadar ortancay süt ısıttım bebeğe mama verdim.sezeryan olunca zaten ablam için çok zor ve sıkıntılıydı.eve geldiğimden beri sürekli uyuyyorum sabaha kadar kımıldaman uyumuşum.sanki bir ton yük kaldırmışım.herşeyin güzelliği ayrıymış biliyormusun..belkide ablam benimde bu rahatlığıma imrenmiştir.kızcağız sabaha kadar uyuyamadı.ilgi isteyen 3 çocuk ve ameliyat.çok zor onun için.bende 5 eylül 2004 te evlendim.eşin tekrarmı tese olacak başka denemeniz için.hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Çok doğru biz rahata alıştık ama inan o rahatsızlığı tercih ederim bu rahatlılığıma benimde abimin hanımı doğum yaptı bende gece heyecandan yarım yamalak uyumuştum bebek doğdu biraz sevdim foto falan çektim pilim bitti annemlere gittim 2saat uyudum geldim yengem maşallah doğum yapmış gece bebeğin tekmesinden ve heyecandan uyumamış ama yine uyumadı demek Rabbim dağına göre kar veriyor hayırlısı ile evlat versin bizde inşallah çok iyi anne baba oluruz.canım inan şuan eşimin sonuçlarından başka hiçbirşey düşünmüyorum inşallah sonucu temiz çıkar daha sonra düşünürüz aslında 2tane dondurulmuş embriyo var ama çözününce ne çıkar bilmiyoruz şuanda umudum freezon babbylerde

Canim benim cok gecmis olsun. Onemli olan saglik, esinin sonucu iyi cikar insallah. Allah eslerimizi korusun basimizdan eksik etmesin. Insallah once sagliginiza sonra bebiginize kavusursunuz.
Sağol canım ya gerçekten herşeyden önce eşimin ve benim sağlığım gelir bebişte inşallah yuvamı şenlendirir şimdi Rabbimden dileğim eşimin sonucun temiz çıkması duanızda bizi unutmayın

Bu kadr detayli baska hastaneler yapabiliyomuymus ben bi tek arif bey bu sekilde bakiyo zannediyodum. Bizde mufit hocaya gidicz cnm igneleri biraktik.
canım geçenlerde gülerim arkadaşımız yazmıştı sağolsun orda da artık ayrıntılı bakılcak diye.Bende öyle öğrendim.Arayıp sorduk doğruymuş.Biz de Arif beye değil oraya gittik.Hem hjyenik fiyatı da 154 tl.Sizin içinde hayırlısı olsun inşallah canım.hayırlısıyla bi gidin bakalım ne dicek müfit bey.İnşallah olumlu konuşur.

Çok doğru biz rahata alıştık ama inan o rahatsızlığı tercih ederim bu rahatlılığıma benimde abimin hanımı doğum yaptı bende gece heyecandan yarım yamalak uyumuştum bebek doğdu biraz sevdim foto falan çektim pilim bitti annemlere gittim 2saat uyudum geldim yengem maşallah doğum yapmış gece bebeğin tekmesinden ve heyecandan uyumamış ama yine uyumadı demek Rabbim dağına göre kar veriyor hayırlısı ile evlat versin bizde inşallah çok iyi anne baba oluruz.canım inan şuan eşimin sonuçlarından başka hiçbirşey düşünmüyorum inşallah sonucu temiz çıkar daha sonra düşünürüz aslında 2tane dondurulmuş embriyo var ama çözününce ne çıkar bilmiyoruz şuanda umudum freezon babbylerde
Iyi cikar tum sonuclariniz insallah. Dondurulmus embriyolariniz da sagliklidirlar da transferiniz olur insallah canim

canım geçenlerde gülerim arkadaşımız yazmıştı sağolsun orda da artık ayrıntılı bakılcak diye.Bende öyle öğrendim.Arayıp sorduk doğruymuş.Biz de Arif beye değil oraya gittik.Hem hjyenik fiyatı da 154 tl.Sizin içinde hayırlısı olsun inşallah canım.hayırlısıyla bi gidin bakalım ne dicek müfit bey.İnşallah olumlu konuşur.
Anladim canim evet hijyenik.olmasi onemli bncede. Aminn insallah bende cok merak ediyorum maile cvp vermisti belki okumussundr canim. Bizde 2.5mm varikosel vardi onuda yazmistim sandiginzdan daha onemli olabilir demisti ve igneyi birakmamizi soyledi

Iyi cikar tum sonuclariniz insallah. Dondurulmus embriyolariniz da sagliklidirlar da transferiniz olur insallah canim
Canım benim Allah cc razı olsun Rabbim bize ettiğiniz duaların karşılığını sizlere versin inşallah en yakın zamanda sizinde sağlıklı embriyolarınız oluşur ve canında can bulur

Anladim canim evet hijyenik.olmasi onemli bncede. Aminn insallah bende cok merak ediyorum maile cvp vermisti belki okumussundr canim. Bizde 2.5mm varikosel vardi onuda yazmistim sandiginzdan daha onemli olabilir demisti ve igneyi birakmamizi soyledi
evet canım okumuştum.İnşallah gidene kadar hormonlarınız da normale döner.Keşke varikosel ameliyatı olunca azodan kurtulabilsek ama olmuyor işte.En azından bişeyler kullandığımızda belki faydası olur diye denedik zaten.ameliyat olmayınca daha umutsuz bakıyorum bitkisel tedaviye.bu arada demirdikeni macunu nasıl oluyor canım.Ben otunu aldım çayını yapıyorum.1 ay ısırgan çayı içti eşim şimdi demirdikeni içiyor ama daha 4 gün anca oldu başlayalı.Sanırım dönüşümlü yapıcam ikisini.Tset yaptırdığımız merkezdeki k.doğum doktoruyla da görüştük.O da niye ameliyat oldunuz hiç gerek yok dedi.Hepsi aynı şeyi söylüyor.napalım umut işte...

Kizlar esim igneyi kullandigindan beri aşiri derecede terliyor geceleri iyimi kötümü ısirgan cayi iciyor yatmadan önce yoksa omu yapiyor

Canım benim Allah cc razı olsun Rabbim bize ettiğiniz duaların karşılığını sizlere versin inşallah en yakın zamanda sizinde sağlıklı embriyolarınız oluşur ve canında can bulur
Aminnnn canim benim topikte bulunan herkese saglikli embriyolar versin rabbim

arkadaşlar ben bi yazı okudum tüp bebek doktoru prof bülent tıraşın sayfasnda ne demek istemiş anlamadım ya :(
TESE işleminde de sperm bulunmayan azospermik erkeklerde ise kök hücreler dahi kaybolmuş olduğundan bu teknik en azından kendi kök hücrelerinin nakli bugün için mümkün değildir. Ancak vericiden alınan kök hücrelerin testis içine nakli belki gelecekte mümkün olacaktır.tese bu kadar zararlımı?

evet canım okumuştum.İnşallah gidene kadar hormonlarınız da normale döner.Keşke varikosel ameliyatı olunca azodan kurtulabilsek ama olmuyor işte.En azından bişeyler kullandığımızda belki faydası olur diye denedik zaten.ameliyat olmayınca daha umutsuz bakıyorum bitkisel tedaviye.bu arada demirdikeni macunu nasıl oluyor canım.Ben otunu aldım çayını yapıyorum.1 ay ısırgan çayı içti eşim şimdi demirdikeni içiyor ama daha 4 gün anca oldu başlayalı.Sanırım dönüşümlü yapıcam ikisini.Tset yaptırdığımız merkezdeki k.doğum doktoruyla da görüştük.O da niye ameliyat oldunuz hiç gerek yok dedi.Hepsi aynı şeyi söylüyor.napalım umut işte...
Keske askimm ama ortada boyle bi sorun varsa bnce ortadan kaldirilmali saglik acisindan bile onemli. Allah bilir belki daha guzel olucak hersey.demir dikeni bu konuda iyi bi bitki trubulus terestris diger adi. Bende macununu alicAm.

arkadaşlar ben bi yazı okudum tüp bebek doktoru prof bülent tıraşın sayfasnda ne demek istemiş anlamadım ya :KK43:
TESE işleminde de sperm bulunmayan azospermik erkeklerde ise kök hücreler dahi kaybolmuş olduğundan bu teknik en azından kendi kök hücrelerinin nakli bugün için mümkün değildir. Ancak vericiden alınan kök hücrelerin testis içine nakli belki gelecekte mümkün olacaktır.tese bu kadar zararlımı?
Canim ben soyle anladim tese baska bi islem ama simdi mikrotese var teseden doku alip bakiyorlar bu zarar verebilir ana microtese de sperm arastiriyolar bulunca aliyolar zaten tese yok suan mikrotese var. Mikrotese daha saglikli

Back
X