- 13 Haziran 2012
- 4.246
- 3.021
- 448
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim o bahsettigin kurleri saracoglu mu soylemisti sana? Ay ciktigi butun programlari ariyorum ama olmuyorHayalimmm canım burdanda yazayım tekrar hayırlı olsun yazdıklarınızı okudum ama şunu söylemek isterim yüksek fsh ta kesinlikle keçiboynuzu yasak bize saraçoğlu yasaklsmıştı bize hayıt tohumu brokoli suyu 3hafta lahana suyu 3 hafta vermişti birde hergün havuç suyu içine 1 yemek kaşığı zeytinyağı koyuyorduk ayrıca bal polen arısütü bıldırcın yumurtası kullandı eşim . Canım birde sperm testinide liv hospitalde yaptırabilirsiniz orda dondurmada oluyor cemrem arkadaşımızda orda tedavi olacak eşinde çıkan spermleri dondurdular sonuçta tüpbebeği nerde yapmayı düşünüyorsanız sperm testinide orda yaptırın sonra donmuşları taşımakla uğraşmayın
Benide eklermisin canım :)Canlar cepten giriyom zor oluyo
37-38-39 ve 40. Ayeti sirasi ile 33 kez okuyacaz.yani 4 âyeti siradan okuduğunuz zaman 1 kez okumuş oluyoruz.
sonra yine başa dönüyoruz 4 ayeti yine okuyoruz bu şekilde toplan 4 ayeti 33 kez okuyacaz
umarım anlatabilmisimdir
Canim bu bilgiler icin para odediniz mi? Neyi kac liraya aldiniz canim?Arkadaşlar saraçoğlundan aldık herşeyi sonuçta aktardan aldıklarımızı tam olarak bilemiyoruz yarar sağlayalım derken zararı oluyor ilk önce hayıt tohumu gönderdi bal ve polenle birlikte sabah akşam aç karnına ılık içti birde bal polen süt bıldırcın yumurtası ve arı sütünü karıştırıp hergün içirdim bu kür bitince hergün lahananın dışındaki yeşil yapraklar varya onu haşladım ılık olarak sabah akşam içti günlük yaptım aynı zamanda hergün hav sıktım günde 1 bardak içti 2 ay bunları kullandı daha sonra hergün brokoli haşladım suyunu içti 2 ayda bu şekilde devam etti bu arada ben saraçoğlunu aradım eşimin durumuna göre bu kürleri verdi birebir kişiye göre tedavi ediyor iletişim numarasını yazıcam ama geçen gün aradım artık stajer kızlar ilgileniyor bilmediğimiz bir durumda hocaya danışıyoruz dediler 0 (539) 470 76 46
Canim yarin duayi okumaya basliycm demissn liste olusturulmadi her gun biri icin okunacak dua. Oyuzden cnm soyliym dedim tam liste yayinlaninca baslarsin okumayaCanim bu bilgiler icin para odediniz mi? Neyi kac liraya aldiniz canim?
Canım gönderdiği kürlerin önce parasını yatırıyorsun sonra kargoyla gönderiyor ama paragöz biri değil yani çok pahallı değil. Tam hatırlamıyorum ama hayıt tohumu bal polen 100 tl tutmuştu sanırım netten fiyatlara bak istersenCanim bu bilgiler icin para odediniz mi? Neyi kac liraya aldiniz canim?
Peki canim tesekkur ederim. Listeye beni eklemeyi umutmayin olur mu kizlar. Ben hergun okurum Allahin izniyleCanim yarin duayi okumaya basliycm demissn liste olusturulmadi her gun biri icin okunacak dua. Oyuzden cnm soyliym dedim tam liste yayinlaninca baslarsin okumaya
Geçmiş olsun arkadaşım bizde celalettn hocayla tedavi görüyoruz birşey sormak istiyorum sprem testi verdiginizde sonucunu ne zaman aldınız. Normalde ünv hastanesinde verdiktenn yarım saat sonra bakıyorlar cellattin hocaya gittigimizde testi verdik 3 de bakıcak kişi 5 de gelcek dediler bize diğer gün sabah mail le sonucı yolladılarMrhaba kizlar. Biz Allahin izni ile celalettin hocada tedaviye basladik ilk test sonucumuz boyle hormonlar: Fsh 35.2Lh 15.24Prolaktin 5.22Testesteron 306.51 İlk spermiyogramLokosit %81Germ hücre %19.%11 spermatit 10-12 12-15 m%89spermatosit. Anliyan varsa yorum yaparmisiniz? Bu arada iki defa mikrotese oldu esim ilki olumlu ikincisi bir bucuk ay once oldu sperm bulunmadi. Ama kafama bisey takildi hoca bize dediki bu sonuclara gore ilk mikrotesede sperm cikmamistir diyor ama cikti esim gozlerimle gordum diyor 9 tane bulundu dediler ve 9 embriyomuz olustu. Tup yaptik ama tutunmadi. O zaman nerden geldi bu spermler demekki biyerden uretiyo diyoruz ama hoca kafamizi karistirdi simdi neye ve kime inanicaz
Canım şu anda acele etme haftaya başlıyoruz şu anda daha liste yapiyorum katılmak isteyen arkadaşlar olur diye bekliyorumYarin sabah insallah 33 kez okuyacagim Tulay hanim. Beni de yarin okuyacaklarin listesine ekler misiniz rica etsem?
Evet canlar uzun bir aradan sonra yeni dualarımıza başlıyoruz.
KIYAME SURESİ SON 37-38-39-40 AYETLER
Bismillahirrahmanirrahim.
أَلَمْ يَكُ نُطْفَةً مِّن مَّنِيٍّ يُمْنَى
37.E lem yeku nutfeten min menî yin yumnâ.
(O dökülen meniden ibaret az bir sperm değil miydi?)
ثُمَّ كَانَ عَلَقَةً فَخَلَقَ فَسَوَّى
38.Summe kâne alakaten fe halaka fe sevvâ.
(Sonra bu, bir embriyon oldu. Derken Allah onu yaratıp güzelce şekillendirdi.)
فَجَعَلَ مِنْهُ الزَّوْجَيْنِ الذَّكَرَ وَالْأُنثَى
39.Fe ceale minhuz zevceyniz zekere vel unsâ.
(Nihayet ondan da erkek ve dişi iki eşi var etti.)
أَلَيْسَ ذَلِكَ بِقَادِرٍ عَلَى أَن يُحْيِيَ الْمَوْتَى
40.E leyse zâlike bi kâdirin alâ en yuhyiyel mevtâ.
(Şimdi, bunları yapan Allah'ın ölüleri diriltmeye gücü yetmez mi?)
1-Bu Dört(4) ayet hergün bir arkadaşa olmak üzere toplam 33 defa okunacak.(Okunma sayısı yok ben 33 olarak ayarladım.Tesbih sayısı olarak okuyalım istedim.)Arapça bilmeyenler Türkçesinden okuyabilir.Abdestli olarak okusak daha tesirli olabilir.
2-Hayız halinde iken okuyamayanlar 707 YA VARİS -336 YA MUSAVVİR-100 YA KADİR okusunlar.Yani onlar da boş durmasınlar ki, onların da duası geçsin.
3-Okuyup okumadığını bana özelden mesaj atın.
4-Hadi bakalım katılmak isteyen var mı????
Tamam canim beni de eklemeyi unutma olur muCanım şu anda acele etme haftaya başlıyoruz şu anda daha liste yapiyorum katılmak isteyen arkadaşlar olur diye bekliyorum
Listeye beni de eklermisinizPeki canim tesekkur ederim. Listeye beni eklemeyi umutmayin olur mu kizlar. Ben hergun okurum Allahin izniyle![]()
Tülay arkadaşım beni de listeye eklermisinCanım şu anda acele etme haftaya başlıyoruz şu anda daha liste yapiyorum katılmak isteyen arkadaşlar olur diye bekliyorum
Peki doktorun nediyo sonuclarin iyimismi canim hangi doktorda tedavi görüyorsunuzHormol testi yaptırdık önceden fsh 26 lh 9.2 prolaktin 16.6 testosteron 351 di fsh yüjsekti digerleri normal degerlerdeydi şimdi fsh 0.76 lh 1.23 prolktin 28 testosteron 8.18 fsh şimdi düştü
canım çok sevindim inanki okuyunca sanki o duyguları ben yaşıyorum gibi hissettim hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin hep böyle mutlu haberler al.Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese çooook güzel haberlerim var... Allahım çoook şükür bu günleri gösterdi bana.... Eşim dün benimle birlikte kalkıp sabah erkenden hastaneye gitti.. Ve hormon tahlillerini yaptırdı kızlar... Hormon değerleri aynen şöyle..
fsh 5.5
lh 4.3
prolaktin 8.89
testesteron 3.8
Hastanedeki tanıdık bilindik olmayan bir ürolog herşey normal dedi.. Hormonların yaşına göre demiş eşime.. Şimdi tel.de söyledi.. Sesindeki neşeyi şaşkınlığı duysanızzz....
Kızlar ben bu değerleri görmek içinnn ne dualar ettimmmm ne dualarrr.. Ne çok yalvardım Rabbime... Hala inanamıyorum.. aslında dün yazacaktım size ama testesteronu az önce belli oldu hepsini birden yazmak istedim... Kızlar biz 50.lerden geldik buralara.. Çoooooook şükür Rabbimee ÇOOOOOKKKK
Rabbim benim şuan yaşadığım mutluluğun kat be kat fazlasını size yaşatsın inşallah.. Spermiyogram yaptırcaz yarın..
Akşamdan beri tahlillere bakıyorummmmm inanamıyorum kızlarrr ilk defa gördük biz bunlarıUyku uyuyamadım dün akşam ben...
![]()