canım inan yalnız değilsin bende aynı durumdayım. en yakın arkadaşlarımızla yada ailemizle bile birlikteyken incineceğimizi düşünmeden, o hamileymiş bu doğurmuş bunun bebeği çok güzel. eltim bazen çocuğuna sinirlendiğinde diyoki ayyyy ömür törpüsü bu yaaa valla tekrar düşünün çocuk işini bak bizi görüyosunuz diyo. halbuki durumumuzu biliyo.. bende diyorumki bizim düşünce gücümüzle olmuyo malesef, şükredin.. ama onlar için bi yatma kalkmadan ibaret olduğu için anlamıyolar anlayamıyolar sana iki üzülüp ah vah ediyolar ama sonra unutuyolar. bizde karkıkoca asosyalleştik arkadaş falan kalmadı çevremizde nerdeyse. aile ortamlarına da giremiyoruz evli olan tüm kuzen ve arkadaşlarımızın çocuğu var gözler direkt bize çevriliyo hadi siz ne bekliyosunuz diyolar. sırf bu sorulara maruz kalmamak için kaçıyoruz ortamlardan. tv deki reklamların zaten yarısı bebek içeriyo, zaman içersinde bunlara alışıcaz belki umursamamaya başlıycaz ama şu an yeni sayılırız. her gördüğümüz etkiliyo bizi ne yazıkki. sana tavsiyem haberleri izle, bebeği hasta doğan,senelerce tadavi görüp sonra ölen yada sakat kalan, hamileyken eşi şehit olan, çocuğu kaçırılıp tecavüz edilip öldürülen, 3 çocuğunu birden soba zehirlenmesinde kaybeden... okadar kötü olaylar varki insan kendi imtihanına şükrediyo. bana iyi geliyo yani, böyle imtihan olmaktansa evlatsızlığı tercih ederim ben.
Bizim ailelerimiz dışında kimse bilmiyor zaten. Geçen bir bebek haberinde babama gizlice kanalı değiştir derken gördüm..offf off .Cok yakın bir arkadaşımızın oğlu var kocam da ben de onu çok seviyoruz. Bayadır görüşmüyoruz tabi.. Gönül koyuyyolar özlemediniz mi diye.. Ben nasıl görüşiyim eşim o bebekle oynarken nasıl kalbim dayansın...KEndimi lanetlenmiş gibi vebalı gibi hissediyorum...
Haklsın canım çok çok kötü durumlarda olanlar var ama ateş düştüğü yeri yakıyor işte...
Bazen şunu da düşünüyorum hiç evlatsızlık mı kötü evladını kaybetmek mi..Karar veremiyorum diyorum ki hiç değilse öpüp koklamışalr sevmişler bebeklerini ben hiç o kokuyu duyamadım... Ama onu bulup kaybetmek daha acı olur heralde..
İşte böyle saçma sapan şeyler düşünüyorum...Aklımı yitircem sanırım...