Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum ameliyata karar vereceğiz tarih olarak.. Çıkarda yüzümüz güler inşallah.. Proxeed kullandırıyorumm eşime kullansın tese gününe kadar.. Yarın belli olacak çıkış oldu mu olmadı mı ne oldu.. Devlet hastanesinde yaptırdık testleri bekletiyorlar o yüzden yoksa hemen veriyorlar normalde tahlil sonuçlarını.. Çok heyecanlıyımmm.. Sürekli bişeylere ağlıyorumm.. dengesizleştim. ne yazıkkiCanim ayyyyy cok sevindim hadi hayirlisi bakalim. Bir hafta demişsin ameliyat da mi var yoksa bu sure icinde?Ay hadi hayalimm77 hayaliniz gerceklesir insallah
belki o tarihlerde biz de orada olabiliriz
Cok heyecanlısın eminim ki ilk tedavide her doktora gidisimde agzim kalbimde gidiyordum seni cok iyi anlayabiliyorum
umarim mutlu mesut gelirsiniz Istanbul'dan
![]()
ınsallah hersey dıledıqın gıbı olurKızlarrr benim gideceğim zaman belli oldu.. 20.02.2015 cuma günü ist.a uçuyoruz eşimle birlikte.. 1 hafta orada olacağız.. Kader kısmet bakalım neler olacak.. Ama ailem çok umutlu ve çook mutluluar... Rabbim huzurumuzu mutluluğumuzu bozmasın inşallah.. Sizlere de kat kat fazlasını nasip etsin.. Sonuçlar henüz çıkmasa da ben umutluyum kızlar bilmiyorummmm... Kalbimde bir telaşş pıt pıt yerimde duramıyorummmmmmmm![]()
Demet1973 icin ayeti okudum. Allah'ım arkadasımızın gonlunun muradını versin, dualarimizi da kabul etsin insallah22.01.2015
DEMET1973 için okuyoruz
Niyeti hayırlı sağlıklı sıhhatli ikiz ikiz evlatlarının olması
Lütfen zamanında ve aksatmadan okuyalım canlarım
Ayy ne guzel haberler :) insallah cıkışta olur yuzunuz de guler canim benimYok kuzum ameliyata karar vereceğiz tarih olarak.. Çıkarda yüzümüz güler inşallah.. Proxeed kullandırıyorumm eşime kullansın tese gününe kadar.. Yarın belli olacak çıkış oldu mu olmadı mı ne oldu.. Devlet hastanesinde yaptırdık testleri bekletiyorlar o yüzden yoksa hemen veriyorlar normalde tahlil sonuçlarını.. Çok heyecanlıyımmm.. Sürekli bişeylere ağlıyorumm.. dengesizleştim. ne yazıkkisizde orada olursunuz inşallah da görüşür tanışırız canımm.. Ama kafam öyle karışıkki.. Annem diyor ki memorial şişli bu konuda çok iyi.. Acıbademe çok bebekli anne geliyor kontrole.. Hep duyuyorum memorial şişlide tedavi olduklarını söylüyorlar diyor.. Orada Murad Başar beyede uğrayabilirz yanii... Kafamda deli sorularr oofffff... Sanırım istihareye yatacağım.. Rabbim malum etsin inşallah doğru adımı atalım..
![]()
Ayy ne guzel haberler :) insallah cıkışta olur yuzunuz de guler canim benimsu merkez olayini bi daha mi dusunsek bilemedim simdi kafam karisti
olmadi gitmisken tum alternatifleri gorusup degerlendirmek iyi olur gibi geliyor bana. Hergun Istanbula gitmiyoruz ki dimi ama. Kafamiza yatana karar kilariz. Bizim belkide son sansimiz iyi degerlendirmeliyiz. Hakkimizda hayirlisi.
Canımmmmm amin inşallahhhınsallah hersey dıledıqın gıbı olur
Yok kuzum ameliyata karar vereceğiz tarih olarak.. Çıkarda yüzümüz güler inşallah.. Proxeed kullandırıyorumm eşime kullansın tese gününe kadar.. Yarın belli olacak çıkış oldu mu olmadı mı ne oldu.. Devlet hastanesinde yaptırdık testleri bekletiyorlar o yüzden yoksa hemen veriyorlar normalde tahlil sonuçlarını.. Çok heyecanlıyımmm.. Sürekli bişeylere ağlıyorumm.. dengesizleştim. ne yazıkkisizde orada olursunuz inşallah da görüşür tanışırız canımm.. Ama kafam öyle karışıkki.. Annem diyor ki memorial şişli bu konuda çok iyi.. Acıbademe çok bebekli anne geliyor kontrole.. Hep duyuyorum memorial şişlide tedavi olduklarını söylüyorlar diyor.. Orada Murad Başar beyede uğrayabilirz yanii... Kafamda deli sorularr oofffff... Sanırım istihareye yatacağım.. Rabbim malum etsin inşallah doğru adımı atalım..
![]()
Evet kuzum aynı düşüncedeyim.. Zaten zor bir durum bizimkisi nasıl riske atayım.. Hep direkt tese düşündümmm benn.. Bakalım ne diyecek Murad bey onu da merak ediyorum.. Belki bize tedavi önericek ki hormon tedavisini hiç istemiyoruz.. Mantıklı bir açıklama yaparsa düşünebiliriz ancak.. Birde memorial ı karşılıyor benim özel sigortam.. Azıcık bi fark veririm diye tahmin ediyorum.. O da benim işime geliyor şuann.. Edebal ı da görünce heyecanlandım memorial konusunda.. Bide bunlardan habersiz annem de övünce.. Kafam karıştı..![]()
Ay evet cok zor bir kararEvet kuzum aynı düşüncedeyim.. Zaten zor bir durum bizimkisi nasıl riske atayım.. Hep direkt tese düşündümmm benn.. Bakalım ne diyecek Murad bey onu da merak ediyorum.. Belki bize tedavi önericek ki hormon tedavisini hiç istemiyoruz.. Mantıklı bir açıklama yaparsa düşünebiliriz ancak.. Birde memorial ı karşılıyor benim özel sigortam.. Azıcık bi fark veririm diye tahmin ediyorum.. O da benim işime geliyor şuann.. Edebal ı da görünce heyecanlandım memorial konusunda.. Bide bunlardan habersiz annem de övünce.. Kafam karıştı..![]()
çokk teşekkür ederim karaviger yaglanması çıkmıştı dr kesti igneleri zaten mşure kullanın dedi onuda 1kere kullandık çok pahalı hemen bitiyor klomenen kullandık şimdii klomenide kestii tüp bebege başladık klomende zaten sivilceler aşırı uyku falan yaptıı ilaçlarr çok kötü yaptıı eşimi 15 gün maydoz kürü yaptık onuda denedik ama ben fazla anlamıyorum halamı yüksek son tahlillerde?? fsh son tahlilde 16.24..] [testesteron 456.3] [ast 30] [alt 48] [ggt42..] sizin sorunuz nedircanım öncelikle çok gecmiş olsun yazdıklarını okudum bir iki bişey yazmak istedim.dediğin ilaçları benim eşimde kullandı ve halende klomen kullanıyo sizin karaciger testleriniz çok yükselmiş karaciğer çok yorulmuş bence hiç ilaç verme maydonoz limon kürünü yap karaciger degerleri yüksek olursa çoçuk için tedavide hiç ileri gidilmez eşin daha da kötü olur başka hastalık cıkar allah korusun.
merhaba dr kaan aydos genartta fısh boyamaya gidiyordukCanim genartta mu tedavi oluyosunuz. Doktorunuz kim
aminnn inşallahh fısh boyama yada gidiyormusunuzEvet canım 2.tesamız olacak 1.sinde spermatid çıktı bir süre ilaç ve bitkisel kullanalım sonra tekrar tesa olsun dedik bakalım inşallah Rabbim bu defa yüzümüze güler bizi evlatlarımıza kavuşturur..
Bizde genartta mufit gunele gitmeyi dusunuyoruzmerhaba dr kaan aydos genartta fısh boyamaya gidiyorduk
tüp bebek içinmi yoksa eşinin tedavisi içinmi bizim sadece eşimin dr özel sizin sorun neydiBizde genartta mufit gunele gitmeyi dusunuyoruz
Arkadaşımız için okudum. Allah bütün dualarını kabul etsin inşallah.22.01.2015
DEMET1973 için okuyoruz
Niyeti hayırlı sağlıklı sıhhatli ikiz ikiz evlatlarının olması
Lütfen zamanında ve aksatmadan okuyalım canlarım