Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ayyyyy cok sevindim hadi hayirlisi bakalim. Bir hafta demişsin ameliyat da mi var yoksa bu sure icinde? :KK16: Ay hadi hayalimm77 hayaliniz gerceklesir insallah:KK5: belki o tarihlerde biz de orada olabiliriz :KK51:Cok heyecanlısın eminim ki ilk tedavide her doktora gidisimde agzim kalbimde gidiyordum seni cok iyi anlayabiliyorum Hoppa umarim mutlu mesut gelirsiniz Istanbul'dan :KK66:
Yok kuzum ameliyata karar vereceğiz tarih olarak.. Çıkarda yüzümüz güler inşallah.. Proxeed kullandırıyorumm eşime kullansın tese gününe kadar.. Yarın belli olacak çıkış oldu mu olmadı mı ne oldu.. Devlet hastanesinde yaptırdık testleri bekletiyorlar o yüzden yoksa hemen veriyorlar normalde tahlil sonuçlarını.. Çok heyecanlıyımmm.. Sürekli bişeylere ağlıyorumm.. dengesizleştim. ne yazıkki:KK51: sizde orada olursunuz inşallah da görüşür tanışırız canımm.. Ama kafam öyle karışıkki.. Annem diyor ki memorial şişli bu konuda çok iyi.. Acıbademe çok bebekli anne geliyor kontrole.. Hep duyuyorum memorial şişlide tedavi olduklarını söylüyorlar diyor.. Orada Murad Başar beyede uğrayabilirz yanii... Kafamda deli sorularr oofffff... Sanırım istihareye yatacağım.. Rabbim malum etsin inşallah doğru adımı atalım..Hoppa

Kızlarrr benim gideceğim zaman belli oldu.. 20.02.2015 cuma günü ist.a uçuyoruz eşimle birlikte.. 1 hafta orada olacağız.. Kader kısmet bakalım neler olacak.. Ama ailem çok umutlu ve çook mutluluar... Rabbim huzurumuzu mutluluğumuzu bozmasın inşallah.. Sizlere de kat kat fazlasını nasip etsin.. Sonuçlar henüz çıkmasa da ben umutluyum kızlar bilmiyorummmm... Kalbimde bir telaşş pıt pıt yerimde duramıyorummmmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK37:
ınsallah hersey dıledıqın gıbı olur

22.01.2015
DEMET1973 için okuyoruz
Niyeti hayırlı sağlıklı sıhhatli ikiz ikiz evlatlarının olması
Lütfen zamanında ve aksatmadan okuyalım canlarım
Demet1973 icin ayeti okudum. Allah'ım arkadasımızın gonlunun muradını versin, dualarimizi da kabul etsin insallah

Yok kuzum ameliyata karar vereceğiz tarih olarak.. Çıkarda yüzümüz güler inşallah.. Proxeed kullandırıyorumm eşime kullansın tese gününe kadar.. Yarın belli olacak çıkış oldu mu olmadı mı ne oldu.. Devlet hastanesinde yaptırdık testleri bekletiyorlar o yüzden yoksa hemen veriyorlar normalde tahlil sonuçlarını.. Çok heyecanlıyımmm.. Sürekli bişeylere ağlıyorumm.. dengesizleştim. ne yazıkki:KK51: sizde orada olursunuz inşallah da görüşür tanışırız canımm.. Ama kafam öyle karışıkki.. Annem diyor ki memorial şişli bu konuda çok iyi.. Acıbademe çok bebekli anne geliyor kontrole.. Hep duyuyorum memorial şişlide tedavi olduklarını söylüyorlar diyor.. Orada Murad Başar beyede uğrayabilirz yanii... Kafamda deli sorularr oofffff... Sanırım istihareye yatacağım.. Rabbim malum etsin inşallah doğru adımı atalım..Hoppa
Ayy ne guzel haberler :) insallah cıkışta olur yuzunuz de guler canim benim :KK68: su merkez olayini bi daha mi dusunsek bilemedim simdi kafam karisti :KK64: olmadi gitmisken tum alternatifleri gorusup degerlendirmek iyi olur gibi geliyor bana. Hergun Istanbula gitmiyoruz ki dimi ama. Kafamiza yatana karar kilariz. Bizim belkide son sansimiz iyi degerlendirmeliyiz. Hakkimizda hayirlisi.

Ayy ne guzel haberler :) insallah cıkışta olur yuzunuz de guler canim benim :KK68: su merkez olayini bi daha mi dusunsek bilemedim simdi kafam karisti :KK64: olmadi gitmisken tum alternatifleri gorusup degerlendirmek iyi olur gibi geliyor bana. Hergun Istanbula gitmiyoruz ki dimi ama. Kafamiza yatana karar kilariz. Bizim belkide son sansimiz iyi degerlendirmeliyiz. Hakkimizda hayirlisi.

Evet kuzum aynı düşüncedeyim.. Zaten zor bir durum bizimkisi nasıl riske atayım.. Hep direkt tese düşündümmm benn.. Bakalım ne diyecek Murad bey onu da merak ediyorum.. Belki bize tedavi önericek ki hormon tedavisini hiç istemiyoruz.. Mantıklı bir açıklama yaparsa düşünebiliriz ancak.. Birde memorial ı karşılıyor benim özel sigortam.. Azıcık bi fark veririm diye tahmin ediyorum.. O da benim işime geliyor şuann.. Edebal ı da görünce heyecanlandım memorial konusunda.. Bide bunlardan habersiz annem de övünce.. Kafam karıştı.. :KK34::KK35:

Evet kuzum aynı düşüncedeyim.. Zaten zor bir durum bizimkisi nasıl riske atayım.. Hep direkt tese düşündümmm benn.. Bakalım ne diyecek Murad bey onu da merak ediyorum.. Belki bize tedavi önericek ki hormon tedavisini hiç istemiyoruz.. Mantıklı bir açıklama yaparsa düşünebiliriz ancak.. Birde memorial ı karşılıyor benim özel sigortam.. Azıcık bi fark veririm diye tahmin ediyorum.. O da benim işime geliyor şuann.. Edebal ı da görünce heyecanlandım memorial konusunda.. Bide bunlardan habersiz annem de övünce.. Kafam karıştı.. :KK34::KK35:

Canım hayırlısı ne ise o olsun.Ben Murat Başar dan memnun kaldım
O sadece 6 aylık bir tedavi öneriyo.Fazlasını önermiyor
Ve haliyle burdan memoriala gidip hamile kalan epey var hemde ikiz
Bak ne güzel özel sigortan da varmış

Kız şu özel sigortadan bizlerde yaptırsak karlı çıkarmıyız acaba
Şartları neler ve hangi sigortadan faydalanıyorsun

Kuzum ben bankacıyımm biliyorsunuzdur belki.. Benim Bankamın bana sağladığı bir olanak bu.. Ama evet karlı çıkılabilecek şeyler var.. Ben araştırırım canım seve seve.. Komşu bankalarada sorarım ne var ne yok diye.. Size bilgi dönerim.. Teşekkür ederim ayrıca memnuniyetini belirttiğin için bu benim için şuan çoook değerli.. Allah razı olsun kuzumm:KK68:

Ay evet cok zor bir karar :KK35:Hakkinizda hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Sana zahmet olmazsa memorialda sgk ile anlasmali tup bebek uygulamasi var mı? yada ozel yaptirir isek ne kadara malolur sorabilir misin canim? Aklimizda alternatif olarak kalsin. :KK39:

Kizlar merhaba... Esim onumuzdeki ay 3.Microteseyi olacak. Daha once bir kez yurtdisinda bir kez de bahceci kliniginde emre bey yapti ameliyati. Bunlarda hic tedavi olmadan oldu ameliyatlar. Simdi 1.5 yildir Kaan Aydos'ta tedavideyiz. Microtese onerdi tekrar ve benimde hazirlanmami tavsiye etti. Ankara'da o kadar uzun sure kalamayacagimiz icin yine istanbulda ameliyat olalim dedik. Bahceci klinigini aradim Emre Bakircioglu oradan ayrilmis. Tansel Kaplanca hocayla gorustum. Artik Emre Beyin hastalarina o bakiyormus. İsmini daha once hic duymamistim. Tavsiyelerinize ihtiyacim var... Biz Emre Bey'den microtese ameliyatinda cok memnun kalmistik fakat tedaviye hic yanasmamasi nedeniyle Kaan Hocaya gittik. Bahcecinin laboratuarlarina guveniyorum. Emre Bey suan lic hospitaldaymis. Ne onerirsiniz. Ozellikle Tansel Bey hakkindaki dusuncelerinizi merak ediyorum.

canım öncelikle çok gecmiş olsun yazdıklarını okudum bir iki bişey yazmak istedim.dediğin ilaçları benim eşimde kullandı ve halende klomen kullanıyo sizin karaciger testleriniz çok yükselmiş karaciğer çok yorulmuş bence hiç ilaç verme maydonoz limon kürünü yap karaciger degerleri yüksek olursa çoçuk için tedavide hiç ileri gidilmez eşin daha da kötü olur başka hastalık cıkar allah korusun.
çokk teşekkür ederim karaviger yaglanması çıkmıştı dr kesti igneleri zaten mşure kullanın dedi onuda 1kere kullandık çok pahalı hemen bitiyor klomenen kullandık şimdii klomenide kestii tüp bebege başladık klomende zaten sivilceler aşırı uyku falan yaptıı ilaçlarr çok kötü yaptıı eşimi 15 gün maydoz kürü yaptık onuda denedik ama ben fazla anlamıyorum halamı yüksek son tahlillerde?? fsh son tahlilde 16.24..] [testesteron 456.3] [ast 30] [alt 48] [ggt42..] sizin sorunuz nedir

şişli memorial maliyetleri aynen şöyle kızlar:

5750 tl tüp bebek
max: 2000 tl ilaç masrafları
2576 TL microtese maliyeti...

Tüp Bebek merkezine gidip Murad hocaya muayene olduğunuzda 260-TL veriyorsunuz..
Eğer direk mayene olmak isterseniz 375-TL muayene ücreti..

Back
X