Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam canlar
şu an brüksel tüp bebek merkeziinde şok olmuş durumdayım doktor sperm analizinde spermatid asla çıkmaz test yanlış diyor bunun için biyopsi alınmalı diyor kafam allak bullak o zaman arif beyin testleri ne oluyor böyle bir durumla karşılaşan var mı

slm arkadaşlar.çooook çook uzun zaman oldu giremedim topiğe.malum Tuğra büyüyo,8 aylık oldu,büyüdükçe de yaramaz luyo,evin içinde full aksiyon halindeyiz.yarım yamalak gece uykuları,ev işleri vs derken gece oluyo.mutaka yeni katılanlar olmuştur.Allah yardımcıları olsun.YÜCE RABBİM onların da yüzünü güldürsün.eskilerden hamile olan,tedaviye başlayan var mı ? Allah'ım onların da yüzünü güldürsün.bebişler dolsun topiğimiz. şimdi cemrem'i gördüm.ktedaviye başlamış.çoook şükür oh,sonu şiş karınlı,bebekli,uykusuz geceli,dağınık evli olsun inşallah.isteyen tüm kaderdaşlarımızın başına inşallah,hepinizi çook öperim canlar :KK15:

saolasın cnm teşekkür ederim siz naptınız tedavi için dr araştırmasındaydın tedaviye başladınızmı hangi dr dasınız nasıl gidiyor sende bu zor sınavı geçenlerden olursun inşlh...

İİ canım fena değil şimdilik.. Emre bey.le görüşeceğiz.. Ona güveniyoruz canım.. Hormonlarda bir düzelme oldu kuzum ama herşey kısmet tabi olacak die bir kaide yok.. Rabbimden sadece istiyoruz bunun için dua ediyoruz cnm.. Hadi hayırlısı olsun inşallah sizin içinde bizim içinde ve diğer tüm arkadaşlar için de..

slm arkadaşlar nasılsınız;
inşallah herşey yolundadır yeni hamişler varmı takip edemiyorum uzun zamandır. Beren ve Ela dan hiçbirşeye yetişemiyorum. ama gönlüm dualarım sizlerle Rabbim sizlere de yaşatsın bu yüce duyguyu. birçok yeni arkadaş da katılmış bende çok ağlardım çok üzülürdüm kısmette evliliğimin 6.senesinde anne olmak varmış çok şükür inşallah herkes hamile kalır ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim her daim yanınızda olsun yaptığınız tüm dualar kabul olsun kader arkadaşlarım. kendinize çok iyi bakın
Maşallah kuzummmmmm.. Allah bebişlerinle hayırlı uzun ömürler versin size.. Doya doya büyüt inşallah.. Rabbim sizi korusun..

Selam canlar
şu an brüksel tüp bebek merkeziinde şok olmuş durumdayım doktor sperm analizinde spermatid asla çıkmaz test yanlış diyor bunun için biyopsi alınmalı diyor kafam allak bullak o zaman arif beyin testleri ne oluyor böyle bir durumla karşılaşan var mı
Nasill yani canimm. Orayami gidiyosunuz siz canim

Selam canlar
Kuzucumm nasılsınnnnnnnnnn?? Her kafadan da bir ses çıkıyor yahu.. Spermatiti nasıl görüyrlar o zaman testten :KK43: Biyopside çıkıyor o kesinde.. acaba çıkmıyor mu sperm analizinde gerçekten?? :KK64:

Kuzucumm nasılsınnnnnnnnnn?? Her kafadan da bir ses çıkıyor yahu.. Spermatiti nasıl görüyrlar o zaman testten :KK43: Biyopside çıkıyor o kesinde.. acaba çıkmıyor mu sperm analizinde gerçekten?? :KK64:
Canım yaaa ne kadar sordum seni nerelerdesin neler yaptın son durum ne veeeee aynen öyle Söyledi bende soktayim kafam cok karıştı

Bu gün geldik tavsiye üzerine farklı bir görüş alalım dedik ama adam şok oldu böyle bir şey yok diyor sperm testi ile spermatid çıkmaz diyor hatta bir kaç laboratuvar aradı onlar da aynı şeyi söylüyor
Kuzum hep aklımı karıştırıyor bu benim zaten.. Sperm hali çıkamıyor spermatidi nasıl çıkıyor bilmiyorummm inanki:KK12:

Canım yaaa ne kadar sordum seni nerelerdesin neler yaptın son durum ne veeeee aynen öyle Söyledi bende soktayim kafam cok karıştı

Bende seni sordum kuzummm ya biliyorumm. Girmedim bir süre.. Ama buralardayımm inşallah.. Bende o dediğine hep takılırım zaten.. Biopsiyle bi nebze çıkar biliriz ama spermi zorla çıkıo spermatidi nasıl çıkıo inan bilmiyorum :KK43:

Bu gün geldik tavsiye üzerine farklı bir görüş alalım dedik ama adam şok oldu böyle bir şey yok diyor sperm testi ile spermatid çıkmaz diyor hatta bir kaç laboratuvar aradı onlar da aynı şeyi söylüyor
Alla alla nasil oluyo ki ozaman ne ye bakiliyo bu kadar zamandir. Acaba boyamali biseylemi bakiliyo bilemedimki.. siz hala ayni sekildemi tedavidesiniz canim

biz şuan ilaç kullanıyoruz , henüz kliniğe gitmedik önümüzdeki ay gideceğiz inşallah ilk denememiz ilk randevumuz konuya oldukça yabancıyız.. doktorumuz da sağolsun çok yönlendirmedi öyle kontrol gününü bekliyoruz. bu forum ve deneyimi olan arkadaşlarım sayesinde bi kliniğe karar verdik bakalım neler olacak, ilaç kullanıp olumlu sonuç alan oldu mu hiç ya da bitkisel ürünler ...

slm arkadaşlar.çooook çook uzun zaman oldu giremedim topiğe.malum Tuğra büyüyo,8 aylık oldu,büyüdükçe de yaramaz luyo,evin içinde full aksiyon halindeyiz.yarım yamalak gece uykuları,ev işleri vs derken gece oluyo.mutaka yeni katılanlar olmuştur.Allah yardımcıları olsun.YÜCE RABBİM onların da yüzünü güldürsün.eskilerden hamile olan,tedaviye başlayan var mı ? Allah'ım onların da yüzünü güldürsün.bebişler dolsun topiğimiz. şimdi cemrem'i gördüm.ktedaviye başlamış.çoook şükür oh,sonu şiş karınlı,bebekli,uykusuz geceli,dağınık evli olsun inşallah.isteyen tüm kaderdaşlarımızın başına inşallah,hepinizi çook öperim canlar :KK15:
İnş. Bir ömür boyu ailenle mutlu olursun biz yeni olduğumuz için merak ettim.eşinizin azosprem nedeni ve tedavi nasıl oldugunuz kısa bir bilgilrndirme yaparsanız sevinirim şimdiden tşk.

Hepinizden ALLAH gani gani razı olsun
Dostlar sağolsun
Perşembe günü akşamı saat 22.30 da acı acı çalan telefonla kuzenimin (dayımın kızı)vefat haberini aldık
Hiç birimiz inanamadık.Hepimiz şok geçirdik.eşim beni zor sakinleştirdi.
Çünkü 33 yaşında evli ve hayatının baharında hayata pozitif bakan bir can kardeşimizi kaybetmiştik
Kalp krizi dediler.Oysa RABBİM onun için bahane ederek aldı yanına
Haberler internette her yerde onun haberi vardı
Gökyüzü bile onun için ağlıyordu....
Kelimelerin bittiği yerdeydik
Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
Veee şimdi anladım ki hayatta hiç bir şeyi takmaya deymez
Kendisi 15 yıldır kalp hastası idi ve bu rahatsızlığıyla hiç isyan etmedi
Arkadaş gibi görüyordu kendisini
Bebeği yoktu ama düşünüyorlardı
Ve bana artık hayat boş geliyor.Asıl hayat ebedi alemde
Ve ölüm size gelmeden hazırlıklı olunuz
Size lazım olan şeylerle meşgul olunuz
İbadetle namazla zikirle meşgul olunuz
Çünkü oraya bebeğinizi bile götüremeyeceksiniz:KK12::KK12::KK12:
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Cok zor canim :KK42: Allah'im yegeninin mekanini cennet kabrini nur etsin, sizlere de sabirlar versin.

Back
X