- 27 Temmuz 2013
- 614
- 309
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolasın cnm teşekkür ederim siz naptınız tedavi için dr araştırmasındaydın tedaviye başladınızmı hangi dr dasınız nasıl gidiyor sende bu zor sınavı geçenlerden olursun inşlh...
Maşallah kuzummmmmm.. Allah bebişlerinle hayırlı uzun ömürler versin size.. Doya doya büyüt inşallah.. Rabbim sizi korusun..slm arkadaşlar nasılsınız;
inşallah herşey yolundadır yeni hamişler varmı takip edemiyorum uzun zamandır. Beren ve Ela dan hiçbirşeye yetişemiyorum. ama gönlüm dualarım sizlerle Rabbim sizlere de yaşatsın bu yüce duyguyu. birçok yeni arkadaş da katılmış bende çok ağlardım çok üzülürdüm kısmette evliliğimin 6.senesinde anne olmak varmış çok şükür inşallah herkes hamile kalır ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim her daim yanınızda olsun yaptığınız tüm dualar kabul olsun kader arkadaşlarım. kendinize çok iyi bakın
Nasill yani canimm. Orayami gidiyosunuz siz canimSelam canlar
şu an brüksel tüp bebek merkeziinde şok olmuş durumdayım doktor sperm analizinde spermatid asla çıkmaz test yanlış diyor bunun için biyopsi alınmalı diyor kafam allak bullak o zaman arif beyin testleri ne oluyor böyle bir durumla karşılaşan var mı
Kuzucumm nasılsınnnnnnnnnn?? Her kafadan da bir ses çıkıyor yahu.. Spermatiti nasıl görüyrlar o zaman testtenSelam canlar
şu an brüksel tüp bebek merkeziinde şok olmuş durumdayım doktor sperm analizinde spermatid asla çıkmaz test yanlış diyor bunun için biyopsi alınmalı diyor kafam allak bullak o zaman arif beyin testleri ne oluyor böyle bir durumla karşılaşan var mı
Bu gün geldik tavsiye üzerine farklı bir görüş alalım dedik ama adam şok oldu böyle bir şey yok diyor sperm testi ile spermatid çıkmaz diyor hatta bir kaç laboratuvar aradı onlar da aynı şeyi söylüyorNasill yani canimm. Orayami gidiyosunuz siz canim
Canım yaaa ne kadar sordum seni nerelerdesin neler yaptın son durum ne veeeee aynen öyle Söyledi bende soktayim kafam cok karıştıKuzucumm nasılsınnnnnnnnnn?? Her kafadan da bir ses çıkıyor yahu.. Spermatiti nasıl görüyrlar o zaman testtenBiyopside çıkıyor o kesinde.. acaba çıkmıyor mu sperm analizinde gerçekten??
![]()
Kuzum hep aklımı karıştırıyor bu benim zaten.. Sperm hali çıkamıyor spermatidi nasıl çıkıyor bilmiyorummm inankiBu gün geldik tavsiye üzerine farklı bir görüş alalım dedik ama adam şok oldu böyle bir şey yok diyor sperm testi ile spermatid çıkmaz diyor hatta bir kaç laboratuvar aradı onlar da aynı şeyi söylüyor
Canım yaaa ne kadar sordum seni nerelerdesin neler yaptın son durum ne veeeee aynen öyle Söyledi bende soktayim kafam cok karıştı
Alla alla nasil oluyo ki ozaman ne ye bakiliyo bu kadar zamandir. Acaba boyamali biseylemi bakiliyo bilemedimki.. siz hala ayni sekildemi tedavidesiniz canimBu gün geldik tavsiye üzerine farklı bir görüş alalım dedik ama adam şok oldu böyle bir şey yok diyor sperm testi ile spermatid çıkmaz diyor hatta bir kaç laboratuvar aradı onlar da aynı şeyi söylüyor
Sebebi belli değil dahaSebebi neymis canim biliyonmu???
Canimm hayalimmm suanda yazamiyormus aksam eve gecince yazicakmis.Canım yaaa ne kadar sordum seni nerelerdesin neler yaptın son durum ne veeeee aynen öyle Söyledi bende soktayim kafam cok karıştı
İnş. Bir ömür boyu ailenle mutlu olursun biz yeni olduğumuz için merak ettim.eşinizin azosprem nedeni ve tedavi nasıl oldugunuz kısa bir bilgilrndirme yaparsanız sevinirim şimdiden tşk.slm arkadaşlar.çooook çook uzun zaman oldu giremedim topiğe.malum Tuğra büyüyo,8 aylık oldu,büyüdükçe de yaramaz luyo,evin içinde full aksiyon halindeyiz.yarım yamalak gece uykuları,ev işleri vs derken gece oluyo.mutaka yeni katılanlar olmuştur.Allah yardımcıları olsun.YÜCE RABBİM onların da yüzünü güldürsün.eskilerden hamile olan,tedaviye başlayan var mı ? Allah'ım onların da yüzünü güldürsün.bebişler dolsun topiğimiz. şimdi cemrem'i gördüm.ktedaviye başlamış.çoook şükür oh,sonu şiş karınlı,bebekli,uykusuz geceli,dağınık evli olsun inşallah.isteyen tüm kaderdaşlarımızın başına inşallah,hepinizi çook öperim canlar![]()
Cok zor canimHepinizden ALLAH gani gani razı olsun
Dostlar sağolsun
Perşembe günü akşamı saat 22.30 da acı acı çalan telefonla kuzenimin (dayımın kızı)vefat haberini aldık
Hiç birimiz inanamadık.Hepimiz şok geçirdik.eşim beni zor sakinleştirdi.
Çünkü 33 yaşında evli ve hayatının baharında hayata pozitif bakan bir can kardeşimizi kaybetmiştik
Kalp krizi dediler.Oysa RABBİM onun için bahane ederek aldı yanına
Haberler internette her yerde onun haberi vardı
Gökyüzü bile onun için ağlıyordu....
Kelimelerin bittiği yerdeydik
Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
Veee şimdi anladım ki hayatta hiç bir şeyi takmaya deymez
Kendisi 15 yıldır kalp hastası idi ve bu rahatsızlığıyla hiç isyan etmedi
Arkadaş gibi görüyordu kendisini
Bebeği yoktu ama düşünüyorlardı
Ve bana artık hayat boş geliyor.Asıl hayat ebedi alemde
Ve ölüm size gelmeden hazırlıklı olunuz
Size lazım olan şeylerle meşgul olunuz
İbadetle namazla zikirle meşgul olunuz
Çünkü oraya bebeğinizi bile götüremeyeceksiniz
![]()
Okuyan,okumayan herkesten sizden de Allah razı olsun. Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah.8sevgi8 senin için dua ettim. Rabbim sağlıklı ömürlü hayırlı ikiz evlatlar nasip etsin. Dualarimizi kabul etsin inşallah
Aminnn canım. Benim içinde okuyan okumayan herkes sağ olsun. Dualarımız kabul olsun inşallahOkuyan,okumayan herkesten sizden de Allah razı olsun. Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah.