Arkadaşlar merhabalar... aslında nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum... Biz yaklaşık bir yıl önce Celalettin Peru daki tedavimizi sınlandırdık. Zaten sadece bitkisellerle devam eden bir süreçti ve sonuç alamadık ayrıca eşimde bitkiseller Karaciğer büyümesine yol açtı. Neyse bir yıldır spora başlamak dışında yaptığımız pek bişey yok. Son zamanlarda artık yaşımın ilerlemesi beni tekrar tedavi olmaya yöneltti ve Murat başara gittik. Doktor eşimi muayene etti hormon testlerine baktı ve microtese önerdi. Zaten eşimin hormonları çok yüksek çıkmadı Fsh 16 olarak yüksek görünüyordu ama doktor Fsh ın yüksek olması sperm bulunamayacağı anlamına gelmez dedi. Microtese de sperm bulunması için hiçbir kriter yok ancak ameliyat sonrası anlaşılabilir dedi. Genetik testler istedi. Utangaç testiste indirme ameliyatına gerek yok zma microtese sırasında gerek görürsek yaparız dedi. Ancak eşimde fiziksel olarak hipogonadizm Görüntüsü varmış ama hormonlar özellikle testesteron normal olduğu için hipogonadizm olmadığını söyledi.
Durum bu şekilde bakalım biz microtese ye ne zaman karar vericez bilmiyorum kafam çok Karışık merak eden arkadaşlar vardı onlar için durumu paylaşmak istedim.
Size eşi hipogonadizm olanlara bir sorum var Teşhis nasıl konuldu ve hormonlarınız nasıldı? Şimdiden Sağolun cevaplarınız için.