Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır eşim dün mikrotese oldu ve 3 tüp sperm çıktı 10 tanede dollendi şimdi inş tranfer olucak bizde çok ugrastik ve yüzde 25 şansımız vardı çok dua ettim Rabbim bize nasip etti darısı tüm kader arkadaşlarıma
Ahh canimm yaa ne çok sevindimm ... Rabbim bizlere de nasip ett ... hayrli olsun çok güzel bir haber buu

kızlar bi cevap verebilirmisiniz 20 bin sperm ve yüzde 35 canlı hücre sizce bununla tüp bebek yapılırmı ben kararsız kaldım doktorumuz hemen yapalım diyor ve güvenemiyorum dra para tuzaklarına düşmek istemiyorum:((

şimdi burdaki çoğu kişi 0 sperm ile savaşıyo. o yüzden aslında hemen tüp diyip garanti gibi düşünen de olabilir 20 bin sayıyı yaş durumuma ve evlilik yılına göre o sayıyı arttırma ve canlılığı arttırma yolunda doktora gidende . tüpün %100 çözüm olmadığı durumlar olabiliyor bence. canım senin yerinde olsam o sayıyı arttırıp doğal yol ile uğraşırım en azından 1 sene

belki tüpte hemen tutar çünkü kalitelileri seçip alıyolar o sayı yeterli olabilir bi iki doktora daha gidebilirsin ama doğal yolla olabilecekken eğer zaman yaş bakımından bi çekincem yoksa neden tüp stresi ile iğne ilacı ile maddi yorulmasıyla uğraşayım

belki tüpte hemen tutar çünkü kalitelileri seçip alıyolar o sayı yeterli olabilir bi iki doktora daha gidebilirsin ama doğal yolla olabilecekken eğer zaman yaş bakımından bi çekincem yoksa neden tüp stresi ile iğne ilacı ile maddi yorulmasıyla uğraşayım
canım bizde aslında iki sene önce tahlil yaptırmıştık hiç sperm yok denmişti şimdi durumlar böyle ama iyi bi lab yaptırdık testlerimizi yaşa gelince canım 32 yaşındaım yumurtalarım gayet iyi durumdaymış muayne oldumda ama işte ilerde tamamen sperm kaybolur diye korkuyorum

kızlar bi cevap verebilirmisiniz 20 bin sperm ve yüzde 35 canlı hücre sizce bununla tüp bebek yapılırmı ben kararsız kaldım doktorumuz hemen yapalım diyor ve güvenemiyorum dra para tuzaklarına düşmek istemiyorum:KK43:(
İyi bie doktora git canim.. Burada murat basar kaan aydos celalettin peru var onları arastirir. .. bence ne olursa olsun yine doktor ile tanış .. burdakileri gel bu dotorlara gidiyor

canım bizde aslında iki sene önce tahlil yaptırmıştık hiç sperm yok denmişti şimdi durumlar böyle ama iyi bi lab yaptırdık testlerimizi yaşa gelince canım 32 yaşındaım yumurtalarım gayet iyi durumdaymış muayne oldumda ama işte ilerde tamamen sperm kaybolur diye korkuyorum
Yani istişare ile yol al ... Bu doktorlar daha zor vaka gördükleri için hemen inş daha iyi yönlendirirler güçlendirirler sayı artar ... 2.normal olur belki ..

Yani istişare ile yol al ... Bu doktorlar daha zor vaka gördükleri için hemen inş daha iyi yönlendirirler güçlendirirler sayı artar ... 2.normal olur belki ..
haklısın canım bende başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum cünkü gittiğimiz doktor üroloji uzmanı değil kadın doğumcuydu genartta şenol beydi duymuşsunuzdur belki. peki canım hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz birde ben kür falan yapmayı düşünüyorum bildiğiniz sperm coğalması için kürler varsa verebilirmisiniz

bencede o doktorlardan birine gidersen artırıcı yönde tedavi yaparlar bence denemeye değer sayı düşmez inşallah bunun için keçiboynuzu kürü nü ve diğer farklı kürleri de uygulamaya devam edersin ama yine de o iyi doktorlardan birine gitmelisin

bencede o doktorlardan birine gidersen artırıcı yönde tedavi yaparlar bence denemeye değer sayı düşmez inşallah bunun için keçiboynuzu kürü nü ve diğer farklı kürleri de uygulamaya devam edersin ama yine de o iyi doktorlardan birine gitmelisin
tşk canım bu dokorlar ist hepsi peki

Kaan bey Ankara da, Emre bey Celalettin bey İstanbul da. burada oku biraz eski sayfaları canım kim içine sinerse ona veya ikisine gidersin

ne demek canım. burda çok daha bilgili arkadaşlar var bende yeni yeni aktif olanlardanım . bildiğim konularda yazmaya çalışıyorum.

merhabalar arkadaşlar benim eşimde azosperm,10 yaşında çiftaraflı inememiş testis ameliyatı olarak biliyoduk ama bugün öğrendik ki tek taraflı olmuş çift tarflı değilmiş bildiğim kadarıyla tek taraflı olunca daha çok şansımız oluyo peki tek taraflı neden sperm sayısı 0 oluyoki sonuçta diğer testis sağlıklıysa 0 olmamısı gerekmez mi iyice kafam karıştı aranızda tek taraflı azo olan var mı yardımcı olur musunuz bu konuda tecrübelerinizle....

haklısın canım bende başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum cünkü gittiğimiz doktor üroloji uzmanı değil kadın doğumcuydu genartta şenol beydi duymuşsunuzdur belki. peki canım hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz birde ben kür falan yapmayı düşünüyorum bildiğiniz sperm coğalması için kürler varsa verebilirmisiniz
Keçiboynuzu kürü yada pekmezi

merhabalar arkadaşlar benim eşimde azosperm,10 yaşında çiftaraflı inememiş testis ameliyatı olarak biliyoduk ama bugün öğrendik ki tek taraflı olmuş çift tarflı değilmiş bildiğim kadarıyla tek taraflı olunca daha çok şansımız oluyo peki tek taraflı neden sperm sayısı 0 oluyoki sonuçta diğer testis sağlıklıysa 0 olmamısı gerekmez mi iyice kafam karıştı aranızda tek taraflı azo olan var mı yardımcı olur musunuz bu konuda tecrübelerinizle....
Bizde de aynı sorun tek taraflı herkesde olacak dıye bişi yok bi tanıdıkda boyle sorun vardı iki cocuğ var

benim tavsiyem her duyduğum kuru yapma ... biz pekmez keçi boynuzuna sarmistik o bizde fsh i etkiledi seb iyice araştır gönlüne esene git .. bix celalettin peruda tedavideyiz .. Bazı arkadaşlar murat Başara gidiyor emre bakırcıoglu kaan aydos Müfit hocaya falan gidiyor bu sitedekiler ... sen hepsine bak ne içine sinerse .. önemli olan tedavi ile ... sizin bizim gibi zor değil sadece sayı arttırmak daha kolay .. onlar bitkisel de verirler ..

Back
X